barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2016 αν είχα εμπιστοσύνη στους μηχανισμούς της M$ don't worry, δουλεύει άψογα, το έχω δοκιμάσει αρκετές φορές Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2016 έχει κανείς ιδέα για ποιο λόγο όταν κάνω δεξί κλικ σε οποιοδήποτε αρχείο ή φάκελο, κρασάρει ο explorer? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2016 έχει κανείς ιδέα για ποιο λόγο όταν κάνω δεξί κλικ σε οποιοδήποτε αρχείο ή φάκελο, κρασάρει ο explorer?Ειναι ktm ρε γι`αυτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NinZas 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 αν είχα εμπιστοσύνη στους μηχανισμούς της M$ Παραδοξως μια χαρα δουλευει το backup της microsoft. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 Μια χαρά είναι ο μηχανισμός. Είναι και ο μόνος τρόπος να πάρεις online backups χωρίς να σταματήσει να δουλεύει τίποτα. Επαγγελματικά λογισμικά όπως το NetBackup αυτούς τους μηχανισμούς χρησιμοποιούν... Διαφορετικά πρέπει να κατεβάσεις τα πάντα για να μπορέσεις να κάνεις το backup σου & να είναι και έγκυρο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 ε, για να το λέτε τόσοι μπαρουτοκαπνισμένοι, καιρός να χωνέψω πως online backup είναι ασφαλές - υπάρχουν τίποτα αστερίσκοι ? στα 10άρια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 Ας γράψω κι εγώ την εμπειρία μου. Έβαλα τα 10 για δοκιμή στο αρκετά παλιό μου σύστημα (Core2Duo) και μπορώ να πω ότι ήταν μια χαρά, αντίστοιχη αίσθηση με τα 7 Ultimate 64Bit που είχα. Όμως κάπου διάβασα ότι κατά την αναβάθμιση η άδεια των windows γίνεται OEM (εγώ έχω retail) και επειδή εντός των ημερών αναβαθμίζεται ο γέρος είπα να γυρίσω στα 7, να αλλάξω σωθικά και μετά να πάω σε 10 για να μην έχω σοβαρά θέματα με την άδεια (από όσο ξέρω τα OEM δεν συμπαθούν αλλαγές στο hardware, ενώ τα Retail είναι πιο "εύκολα"... ελπίζω...).Η επιστροφή δεν ήταν ανώδυνη.... τα scheduled tasks εξαφανίστηκαν και έβγαζαν λάθος όποτε τα άνοιγα και οι οδηγοί γραφικών (Nvidia) έπρεπε να βγουν και να μπουν εκ νέου. Με παίδεψε αλλά το έκανα (ειδικά τα scheduled tasks ήθελαν ψάξιμο...).Σε λίγες μέρες θα αλλάξει το εσωτερικό του γέρου οπότε (microsoft επιτρέποντος και windows θέλοντος) θα πάω στα 10. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 (τροποποιήθηκε) ε, για να το λέτε τόσοι μπαρουτοκαπνισμένοι, καιρός να χωνέψω πως online backup είναι ασφαλές - υπάρχουν τίποτα αστερίσκοι ? στα 10άρια?Δεν γνωρίζω κάτι... Αυτή τη στιγμή το μόνο PC που έχω είναι virtual μόνο και μόνο για το Tyre & το bluetooth του κράνους... Το backup του μια φορά το χρόνο γίνεται με ένα drag & drop :D Τροποποιήθηκε Μάιος 31 , 2016 από τον Ste7ios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NinZas 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2016 Δεν ξερω ρε παιδια, αυτο το νταβατζιλικι της microsoft, σωνει και καλα 10αρια, μου την εχει σπασει απειρα. Βρηκα ενα προγραμματακι, never10 λεγεται και κοβει αυτη την παπατζα να κανει auto install. Ακομα δεν το εχω δοκιμασει, αλλα εχω ακουσει οτι δουλευει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2016 Δεν ξερω ρε παιδια, αυτο το νταβατζιλικι της microsoft, σωνει και καλα 10αρια, μου την εχει σπασει απειρα. Βρηκα ενα προγραμματακι, never10 λεγεται και κοβει αυτη την παπατζα να κανει auto install. Ακομα δεν το εχω δοκιμασει, αλλα εχω ακουσει οτι δουλευει.Τρέξε το bat που έγραψα πριν 1-2 σελίδες. Στα εταιρικα που έχουμε στη δουλειά με 7 64bit το έκοψα. Για να εισαι safe βαλε το και στο startup και κλαιν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NinZas 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2016 (τροποποιήθηκε) Τρέξε το bat που έγραψα πριν 1-2 σελίδες. Στα εταιρικα που έχουμε στη δουλειά με 7 64bit το έκοψα. Για να εισαι safe βαλε το και στο startup και κλαιν. Εισαι αστερι μαν μου! Ετρεξε το update σε εναν μπαρμπα στην εταιρεια και μου χει ζαλισει τα αυτια απο χτες... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 1 , 2016 από τον NinZas 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2016 =====ααα:Μάγκες, εγκυκλοπαιδική ερώτηση:Έχει βγει κρακαρισμένη έκδοση Win10 64bit?=====βου:Επιπλέον θα ήθελα μια γρήγορη απάντηση των γκουρού αν αυτός ο τύπος καλά τα λέει ή όχι?http://itvision.altervista.org/why-windows-10-sucks.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Roaf Beast 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2016 Crack υπαρχει πολυ καιρο τωρα αλλα για ετοιμη κρακαρισμενη εκδοση δεν ξερω να σου πω.Αυτος ο τυπος μια χαρα τα λεει. Εχω 1-2 διαφωνιες εκει που λεει οτι δεν ειναι καθολου πιο γρηγορα αλλα ολα τα αλλα ειναι σωστοτατα (και εμαθα και 2-3 πραγματα που δεν ηξερα). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2016 Τα Windows 10 ειναι προβληματικα σε παρα πολλα παλαιοτερα και μη pc και γενικα ειναι pain in the ass για καποιον που ασχολειται σοβαρα και σκαλιζει διαρκως τα Windows του, και για οποιον θελει να τρεχει αρχαια παιχνιδια ή αλλες εφαρμογες.Για το μεσο χρηστη ειναι οκ. Αρκει να μην εχει αρχαια components μεσα οπως παλιες καρτες γραφικων που δεν υποστηριζονται καν και δημιουργουν αλλα θεματα.Εγω θα τα βαλω μονο οταν εξελιχτει τοσο το Direct X 12 που θα δινει σημαντικη αυξηση αποδοσης σε παρα πολλα παιχνιδια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2016 Εγω θα τα βαλω μονο οταν εξελιχτει τοσο το Direct X 12 που θα δινει σημαντικη αυξηση αποδοσης σε παρα πολλα παιχνιδια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2016 Δε νομιζω να ασχοληθουν και πολλοι με το Vulcan.Το θεμα ειναι με βαση ποιο θα προγραμματιζονται τα περισσοτερα παιχνιδια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2016 'φχαριστώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2017 Καλημέρα! επειδή δεν ασχολούμαι με παραθύρια και πάντα είχα κλειδί απο την σχολή, πήγε τώρα το αφεντικό μου και αγόρασε με 15€ ευρώ κλειδί για windows 10 pro απο το hrkgame.com ούτε απόδειξη πληρωμής ούτε τίποτα και υποτίθεται το έκανε γιατί ειμαστε επιχείρηση να μην εχουμε πρόβλημα με σπασμένα. ξέρεις κανείς τι παίζει με αυτή την φάση και αν όντως είναι γνήσια ή αν σε τετοια περίπτωση είμαστε καλυμμένοι ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2017 πριν 43 λεπτά, το μέλος pit_hal έγραψε: Καλημέρα! επειδή δεν ασχολούμαι με παραθύρια και πάντα είχα κλειδί απο την σχολή, πήγε τώρα το αφεντικό μου και αγόρασε με 15€ ευρώ κλειδί για windows 10 pro απο το hrkgame.com ούτε απόδειξη πληρωμής ούτε τίποτα και υποτίθεται το έκανε γιατί ειμαστε επιχείρηση να μην εχουμε πρόβλημα με σπασμένα. ξέρεις κανείς τι παίζει με αυτή την φάση και αν όντως είναι γνήσια ή αν σε τετοια περίπτωση είμαστε καλυμμένοι ? Δεν μου φαίνεται και πολύ legit η φάση. Ακόμα και να ήταν κομπλέ τα κλειδιά, χωρίς απόδειξη αγοράς πως θα αποδείξεις ότι αγόρασες το license? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 55 λεπτά, το μέλος pit_hal έγραψε: Καλημέρα! επειδή δεν ασχολούμαι με παραθύρια και πάντα είχα κλειδί απο την σχολή, πήγε τώρα το αφεντικό μου και αγόρασε με 15€ ευρώ κλειδί για windows 10 pro απο το hrkgame.com ούτε απόδειξη πληρωμής ούτε τίποτα και υποτίθεται το έκανε γιατί ειμαστε επιχείρηση να μην εχουμε πρόβλημα με σπασμένα. ξέρεις κανείς τι παίζει με αυτή την φάση και αν όντως είναι γνήσια ή αν σε τετοια περίπτωση είμαστε καλυμμένοι ? Σε πιθανό έλεγχο εφορίας γίνεται έλεγχος παραστατικών (τιμολογίων) κάτι που εσείς προφανώς δεν έχετε. Μιας και έγινε βέβαια ότι έγινε, κάποιο αποδεικτικό της συναλλαγής υπάρχει (πχ paypal) οπότε ας εκτυπωθεί αυτό να μπει στα χαρτιά.... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 17 , 2017 από τον hayabusas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2017 ακριβώς αυτό γαμώ την κουροπονηριά του νεοέλληνα! αυτός χάρηκε που γράφει στις ιδιότητες του υπολογιστή γνήσιο! μα αυτό εγραφε και με το σπαστίρι του λέω! αυτά είναι η ΟΕΜ κλειδιά ή κλεψιμέικα ή απο MSDNAA και γνήσια να είναι δεν ειναι νόμιμα για την εκαστοτε περίπτωση. πχ msdnaa κλειδί για εμπορική χρήση γιοκ! αφού είναι για ακαδημαϊκή. νομίζουν ότι αυτοί ειναι έξυπνοι και βρήκαν κατι που κανει 200 με 15 ευρώ ενώ ο υπόλοιπος κόσμος ειναι μαλάκες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2017 πριν 2 λεπτά, το μέλος pit_hal έγραψε: ακριβώς αυτό γαμώ την κουροπονηριά του νεοέλληνα! αυτός χάρηκε που γράφει στις ιδιότητες του υπολογιστή γνήσιο! μα αυτό εγραφε και με το σπαστίρι του λέω! αυτά είναι η ΟΕΜ κλειδιά ή κλεψιμέικα ή απο MSDNAA και γνήσια να είναι δεν ειναι νόμιμα για την εκαστοτε περίπτωση. πχ msdnaa κλειδί για εμπορική χρήση γιοκ! αφού είναι για ακαδημαϊκή. νομίζουν ότι αυτοί ειναι έξυπνοι και βρήκαν κατι που κανει 200 με 15 ευρώ ενώ ο υπόλοιπος κόσμος ειναι μαλάκες. Και γιατί σκας; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2017 Φοβαται μην φάνε 48ωρο λουκετο πριν 2 ώρες, το μέλος Ravendark έγραψε: Και γιατί σκας; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2017 μωρε και μια βδομάδα να κλείναμε δεν θα με χάλαγε να ξεκουραστώ λίγο! χαχα! σκάω γιατι κανει την πατάτα και μετα βάζει εμενα να βγάλω το φίδι απο τον τρύπα! και τα κάνει όταν λείπω σαββατοκύριακο αυτα! επειδή έτσι τον είπε ο μπατζανάκης του κουμπάρου του ξαδέρφου του προππάπου του κουνιάδου του. εχει χάρη που το ρημάδι το κεφάλαιο της unisoft (πλέον) τρέχει μονο σε παράθυρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 3 λεπτά, το μέλος pit_hal έγραψε: μωρε και μια βδομάδα να κλείναμε δεν θα με χάλαγε να ξεκουραστώ λίγο! χαχα! σκάω γιατι κανει την πατάτα και μετα βάζει εμενα να βγάλω το φίδι απο τον τρύπα! και τα κάνει όταν λείπω σαββατοκύριακο αυτα! επειδή έτσι τον είπε ο μπατζανάκης του κουμπάρου του ξαδέρφου του προππάπου του κουνιάδου του. εχει χάρη που το ρημάδι το κεφάλαιο της unisoft (πλέον) τρέχει μονο σε παράθυρα! Linux με Wine μήπως; Edit: Καλά άκυρο, ούτε εγώ θα ασχολούμουν Τροποποιήθηκε Ιούλιος 17 , 2017 από τον Ravendark Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες