Jump to content
achilleasv

Αγορα μηχανης enduro 250cc.

Recommended Posts

Fmf powercore 4 με powerbomb. Βγαίνει και megabomb νομίζω!

Όχι δεν δίνουν τίποτα! Πάντως το μηχανάκι η μέρα με την νύχτα σε σχέση με την φιμωμενη μανισια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Απο που την αγορασες? Ο λυρης εχει πολλα πργματα!

Τωρα ποσα αλογα αυξηθηκαν?

Η powerbomb τι ειναι? Παραλληλος εγκεφαλος?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ το πήρα από φίλο το μηχανάκι έτοιμο με την εξάτμα!

Το powerbomb είναι αυτό εδώ. Τώρα τι ακριβώς κάνει και πως το κάνει θα σε γελάσω!

Στο σάιτ αναφέρει:

"The redesigned PowerBomb is a four-stroke header that incorporates FMF’s patented PowerBomb module at a precise location in the initial stage of the header. By positioning this “Bomb” at a key point in the system, increased performance and flow is achieved through the expansion and contraction of exhaust sonics through the system. Result is a flow increase of nearly 10%! The outer chamber in the Powerbomb allows the air to expand, cool and ramp back up at a higher velocity. Additionally, the PowerBomb is a “pre-muffler” of sorts which helps to lower the bikes sound output by providing more sound absorbing surface area for the sound medium (exhaust gases). On some models, you can choose between a moto or supercross version. The supercross version is designed for more low to mid-range power where the moto version is focused in the mid to upper RPM range."

img_0587.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Cycloholic

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να συμπληρωσω επειδη εχω ακουσει απο κοντα την εξατμα του cycloholic σε διαφορες συνθηκες...

Και μονο απ'τον ηχο αξιζει καθε της ευρω πραγματικα! :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ το πήρα από φίλο το μηχανάκι έτοιμο με την εξάτμα!

Το powerbomb είναι αυτό εδώ. Τώρα τι ακριβώς κάνει και πως το κάνει θα σε γελάσω!

Στο σάιτ αναφέρει:

"The redesigned PowerBomb is a four-stroke header that incorporates FMF’s patented PowerBomb module at a precise location in the initial stage of the header. By positioning this “Bomb” at a key point in the system, increased performance and flow is achieved through the expansion and contraction of exhaust sonics through the system. Result is a flow increase of nearly 10%! The outer chamber in the Powerbomb allows the air to expand, cool and ramp back up at a higher velocity. Additionally, the PowerBomb is a “pre-muffler” of sorts which helps to lower the bikes sound output by providing more sound absorbing surface area for the sound medium (exhaust gases). On some models, you can choose between a moto or supercross version. The supercross version is designed for more low to mid-range power where the moto version is focused in the mid to upper RPM range."

Ουσιαστικά είναι κάτι σαν θάλαμος διαστολής για τετράχρονα, για να έχουν πιο μεγάλη ροή τα καυσαέρια και να αναπνέει καλύτερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χμ από ό,τι κατάλαβα βγαίνει ο κόφτης των στροφών;;!!! Μήπως δεν είναι και τόσο καλό αυτό;!! Εννοώ, μήπως θα δημιουργήσει πρόβλημα στο (άμεσο) μέλλον;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωνασουγαμήσω με έψησε το παρακάτω ποστ (ελπίζω να δουλεύει και στο κλχ του 2010!!):

"Η απάντηση στον γρίφο δόθηκε!!

Σήμερα πήγα το KLX σε εξουσιοδοτημενο συνεργείο όπου ο μηχανικός ακολουθωντας πλάνο με οδηγίες απο την Kawasaki γεφύρωσε κάτι καλωδιάκια στον εγκέφαλο και το αποτέλεσμα απίθανο!

Δεν κατάλαβα ακριβώς ομολογώ τι έκανε αλλά απ ότι συμπέρανα πρόκειται για την χαρτογράφηση που για θέμα ρύπων φίμωνε το μοτέρ και το έκανε να αποδίδει σαν μπουκωμένο μεσαίες-υψηλές στροφές.

Βέβαια οι οδηγίες αυτές προφανώς θα ορίζουν την συγκεκριμένη τροποποίηση πέρα των προδιαγραφών (για αγωνιστική χρήση δηλαδή) όπως γίνεται με κάθε περίπτωση που επεμβαίνει στους εκπεμπώμενους ρύπους (π.χ. ελεύθερο τελικό)

Κανένα θέμα λοιπόν με την εγγύηση, είναι μια διασικασία που διαρκεί 20 λεπτά και έχει μικρό κόστος. Σε εμένα πήρε 30 ευρό το παλλικάρι, μια χαρά.

Έλυσε το αριστερό καπάκι, έβγαλε την φύσα του εγκεφάλου, γεφύρωσε 2 καλωδιάκια ( η τελοσπάντων, κάτι τέτοιο) και έτοιμο!!

Το αποτέλεσμα στον δρόμο είναι άλλο μοτέρ! 4η,5η,6η γεμίζουν πλέον εύκολα μέχρι κόκκινα (εκεί που δεν πέρναγε τις 7000rpm) και υπάρχει τράβηγμα παντού.

Τελική είχα δει σε κατηφόρα με το ζόρι 110km/h και πλέον βάρεσε χωρίς να το πιέσω ιδιαίτερα 125km/h σε ευθεία!!

Πιστεύω θα φλερτάρει με τα 140km/h τελική πλέον το μηχανάκι σαν σωστό 250άρι.

Το τελευταίο που θα πω και πιο σημαντικό είναι πως νιώθεις πιο αεράτο και απολαυστικό το μηχανάκι στην οδήγηση απο κει που το ένιωθες σφιγμένο και κουμπωμένο.

Αυτά, ελπίζω να βοήθησα."

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τωρα ποσα αλογα αυξηθηκαν?

Axιλλεα, μην πεφτεις στην λουμπα των αλογων κλπ..

Το ΚΛΧ πχ ειναι ενα σουπερ μηχανακι για αυτα που συζηταμε.. Ναι μεν τα 2?-5? αλογατα θα σου προσφερουν κατι παραπανω αλλα μεχρι να μαθεις πχ στο χωμα αλλα και στην ασφαλτο να πηγαινεις σωστα δεν θα τα χρειαστεις...

ΚΛΧ και wr-r κλπ που σου προτεινω, οπως και τα αλλα παιδια φυσικα, δεν τα εχω καβαλησει.. ( πρεπει να εχω παρει σε εντουραδα το ΚΛΧ αλλα δνε ειμαι σιγουρος)

Αλλα αν κρινω απο το TTR 250 που ειχα, που πραγματικα μεχρι να το δωσω δεν με κρεμασε πουθενα -ΠΟΥΘΕΝΑ- τοτε σιγουρα ολα τα καινουρια ειναι ακομα πιο καλα... :)

Με λιγα λογια... Επειδη σε διαβαζω σε αυτα τα ποστ κλπ.. βλεπω μια ανησυχια για το ποσα βγαζει το ενα, τι κανει το αλλο κλπ...πως θα ξυπνησουμε το αλλο μοτερ κλπ

Νταξ λογικο ειναι αλλα μην το αφηνεις να σε ξεπερνα ;)

Φιλικα στα λεω ετσι? :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το κατανοω πληρως αυτο που μου λες οπως και αυτα που μου λενε οι υπολοιποι!

Εννοειται πως θα ξυπνησουμε το μοτερ αφου μαθει το παιδι να το πηγαινει ΣΩΣΤΑ.

Απλα θελω ν ξερω(ουμε) εγω και ο κολλητος αν ξυπναει για να μην το παρει και του φαινεται ψοφιμι μετα απο καποιο χρονικο διαστημα!

Αυτο που λες για το ΤΤΡ. Εχω τη εντυπωση πως αυτο και τα ΧΡ ειναι πολυ πιο δυνατα μοτερια (με μια πληρη ανακατασκευη) απο ολα τα καινουρια (λογω φιμωσεων των προδιαγραφων λογικα)..

Δεν εχω οδηγησει 250αρι κλχ ουτε χρ. Εχω παρει ενα χτ250 πολυ παλιο ΜΗ συντηρημενο και πηγενε πολυ καλα νομιζω για τα χρονια του κι την μη συντηρηση του!

Τροποποιήθηκε από τον achilleasv

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα