TXCELLAS 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2015 Παιδια εχω XT660X και σκεφτομαι τον επομενο μηνα να ξεκινησω ενα μεγαλο ταξιδι >500χλμ. Εχετε κατι να μου προτεινετε να προσεξω πριν αλλα και κατα τη διαρκεια του ταξιδου; Θελω αποψεις απο ατομα που εχουν κανει τετοια ταξιδια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2015 500 χιλιόμετρα δεν είναι ταξίδι,βόλτα είναι. Προχώρα άφοβα.Ντύσιμο καλό και κοίτα τα λάδια και τον αέρα στα λάστιχα.Αν πας από εθνική θα πηγαίνεις άνετα με 130-140,θα φτάσεις ντουφέκι αλλά θα πιαστείς από τη μονότονη διαδρομή. Κάνε κανά 2-3 στάσεις να ξεπιαστείς ή όποτε θεωρείς ότι κουράστηκες. Για ενναλακτική διαδρομή δεν γνωρίζω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2015 να παρεις εξοπλισμο, να κανεις στασεις και να αποφυγεις την εθνικη. Πηγαινε απο θηβα-αμφικλεια-λαμια-δομοκο-λαρισα-ελασσονα-κοζανη! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) ξυπνας μπονωρα κ αρματωνεσαι, το ατι το χεις σελομενο-ταισμενο απο βραδυς... διαδρομη στην Λαμια σταματας σε μουρια για κατουρημα κ επειτα σε καφενε για διπλο ελληνικο κ βουτηματα μετα σαζεις ντουγρου ευθεια για 3goods κ αφου τα δεις στο καθρεφτη σου εισαι ηδη Καλαμπακα. δυο γκαζιες πιο κατ..ειναι η Μυκανη (κλικ) με τα πλατανια,εκει ξαποσταινει το Κτελ κ λοιποι αγογιατες...τσεκαρισμενη πολλακις... παραγγελνεις κοντοσουβλι,σαλατα κ μια παγωμενη (μικρη)... μεχρι να χωνεψεις εφτασες Κοζανη... Τροποποιήθηκε Μάιος 17 , 2015 από τον George_® 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2015 Ξεράθηκα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TXCELLAS 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2015 Ευχαριστω για τις απαντησεις! Γιατι να αποφυγω εθνικη; Θα φαω αρκετο ξυλο στη διαδρομη αλλα πιστευω οτι θα μου μεινει αξεχαστο. ΕΡΩΤΗΣΗ: Να βαλω καλυτερα 100ρα λετε; Μια μεση ταχυτητα στα 120-130 υπολογιζω να ειμαι. 2 γεμισματα θα φτασουν; Στην πολη μεσα με κανονικη βενζινη αναβει στα 130χλμ λαμπακι και εχει κανα 50χλμ ακομα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2015 Aναλυτικότατος και περιγραφικότατος. Ετσι μούρχεται να πάω και εγώ.. :P 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2015 Στην πολη μεσα με κανονικη βενζινη αναβει στα 130χλμ λαμπακι και εχει κανα 50χλμ ακομα. Έχεις πρόβλημα.Στην πόλη έπρεπε να σου ανάβει λαμπάκι στα 180-190 και να έχεις ακόμα για 80 χλμ ρεζέρβα.Πήγαινε σε ένα εξουσιοδοτημένο να σου ελέγξουν τα μείγματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TXCELLAS 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2015 εχω το ρελαντι πιο ψηλα γι αυτο και το πηγαινω λιγο κομματια! Οπως και να εχει συμφερει 100ρα για μια μεγαλη πορεια πολλων χιλιομετρων; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2015 Όσο ψηλά και να είναι το ρελαντί (1500-1600?) δεν δικαιολογείται το 7+λιτ/100,εκτός αν το χεις πειραγμένο. Η 100άρα δεν θα σου προσφέρει τίποτα απολύτως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) 500 χιλιόμετρα δεν είναι ταξίδι,βόλτα είναι. Προχώρα άφοβα.Ντύσιμο καλό και κοίτα τα λάδια και τον αέρα στα λάστιχα.Αν πας από εθνική θα πηγαίνεις άνετα με 130-140,θα φτάσεις ντουφέκι αλλά θα πιαστείς από τη μονότονη διαδρομή. Κάνε κανά 2-3 στάσεις να ξεπιαστείς ή όποτε θεωρείς ότι κουράστηκες. Για ενναλακτική διαδρομή δεν γνωρίζω. Συγγνώμη που επεμβαίνω, αλλά 500χλμ είναι βόλτα; Μην τρελαθούμε κιόλας! Άλλωστε έχω κάνει το πολύ 350χλμ με αυτοκίνητο, και ύστερα ήμουν σαν κοτόπουλο! Και μάλιστα δεν οδηγούσα! Επίσης ο άνθρωπος δεν έχει κάποιο ταξιδιάρικο μηχανάκι, αλλά ένα απλό on/off, οπότε η κούραση είναι αναμενόμενη. Φίλε κάνε το ταξίδι σου, και συμβουλέψου τα παιδιά. Σου εύχομαι καλά ασφαλή χιλιόμετρα! Κάθε ταξίδι με την μοτοσυκλέτα είναι μια εμπειρία που θα σου μείνει αξέχαστη! Τροποποιήθηκε Μάιος 17 , 2015 από τον Chris1981 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Markarth 93 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2015 Παντως αν περασεις απο κατερινη, κανε μια σταση για καφε :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) Δεν ξέρω τι μηχανάκι έχεις αλλά 500 χλμ δεν είναι και κανένα τρελό μέγεθος,εξάλλου του πρότεινα και κάμποσες στάσεις.Είναι σημαντικό να ξεκουράζεσαι έστω και λίγο,ανανεώνεις τις δυνάμεις σου. Με το ΧΤ έχω κάνει 950 χλμ σε μια μέρα,σε διαδρομή όλο επαρχιακούς δρόμους και βουνά (όχι χώμα),με μουαγιέν μικρές και χρόνο για ξεκούραση ελάχιστο. Αυτό ήταν όντως κούραση. Τροποποιήθηκε Μάιος 17 , 2015 από τον karellen 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TXCELLAS 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2015 Σας ευχαριστω ολους παιδια για τις συμβουλές σας! Για μεςα Ιουνίου το λεω, πρώτα ο Θεος! :) 100ρα μονο στον κινητήρα θα κανει καλυτερα; Δεν αξίζει για ενα ταξιδι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2015 Σου είπε ο άνθρωπος, δεν προσφέρει απολύτως τίποτα, γιατί ρωτάς το ίδιο πράγμα ξανά; Πήγαινε το μοτό σου για σωστό σέρβις, καις υπερβολικά πολύ, και άσε τις 100ρες 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TXCELLAS 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2015 (τροποποιήθηκε) το ρυθμισαμε το προβλημα σημερα! το ειχα ανεβασει παλιοτερα για τον χειμωνα! Τροποποιήθηκε Μάιος 18 , 2015 από τον TXCELLAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2015 Το ρελαντι δεν εχει να κανει με τη καταναλωση.. Μεχρι και γω το ξερω. Τι ρολο να βαραει στη καταναλωση αν θα εχει 1000 η 1250 στροφες οταν δε κινεισαι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Το ρελαντι δεν εχει να κανει με τη καταναλωση.. Μεχρι και γω το ξερω. Τι ρολο να βαραει στη καταναλωση αν θα εχει 1000 η 1250 στροφες οταν δε κινεισαι; Ίσα ίσα, όταν δεν κινείσαι παίζει μεγάλο ρόλο στην κατανάλωση. Όταν κινείσαι όχι τόσο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Aναλυτικότατος και περιγραφικότατος. Ετσι μούρχεται να πάω και εγώ.. :P Περιμενε ερχομαι κι εγω παρεα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Συγγνώμη που επεμβαίνω, αλλά 500χλμ είναι βόλτα; Nαι Μην τρελαθούμε κιόλας! Άλλωστε έχω κάνει το πολύ 350χλμ με αυτοκίνητο, και ύστερα ήμουν σαν κοτόπουλο! Και μάλιστα δεν οδηγούσα! Επίσης ο άνθρωπος δεν έχει κάποιο ταξιδιάρικο μηχανάκι, αλλά ένα απλό on/off, οπότε η κούραση είναι αναμενόμενη. Φίλε κάνε το ταξίδι σου, και συμβουλέψου τα παιδιά. Σου εύχομαι καλά ασφαλή χιλιόμετρα! Κάθε ταξίδι με την μοτοσυκλέτα είναι μια εμπειρία που θα σου μείνει αξέχαστη! Φίλε τσέκαρε τα βασικά, εξοπλίσου και ξεκίνα. Μην το πολυσκέφτεσαι. Πάρτο όλο επαρχιακό από κει που είπε ο Δημήτρης (αυτός με τη μλκια το ΚΤΜ ) και θα μας θυμηθείς, εθνική θα βαρεθείς τη ζωή σου . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TXCELLAS 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Με την μπαγκαζιερα προβλεπεται να χασω πολυ αεροδυναμικοτητα και να φαω επιπλεον ξυλο ε; Aπο την αλλη ενα σακο πλατης για 6 ωρες δεν θα την παλεψω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Με την μπαγκαζιερα προβλεπεται να χασω πολυ αεροδυναμικοτητα και να φαω επιπλεον ξυλο ε; Aπο την αλλη ενα σακο πλατης για 6 ωρες δεν θα την παλεψω... Ουτε το ενα ουτε το αλλο, σακιδιο παραλληλα με την σελα απο την μεση της και πισω μεχρι την σχαρα δεμενο με χταποδια. Ουτε ξυλο, ουτε κουνηματα ουτες φορτιο πανω σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TXCELLAS 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Ουτε το ενα ουτε το αλλο, σακιδιο παραλληλα με την σελα απο την μεση της και πισω μεχρι την σχαρα δεμενο με χταποδια. Ουτε ξυλο, ουτε κουνηματα ουτες φορτιο πανω σου. πολυ καλη ιδεα. ευχαριστω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TXCELLAS 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2015 Καλημερα παιδια! Χτες εγινε το ταξιδι μας. Απο Αθήνα για πτολεμαιδα με το xtx μου. Το ταξιδι πολυ ωραιο αν εξαιρέσεις τα καιρικά φαινόμενα που μ βιασαν την ψυχή. Ζεστη, ήλιος, αέρας, βροχή, χαλάζι κλπ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2015 απο που τελικα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες