Relentless 241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2015 Χε χε ευχαριστώ. Ήταν σαρκασμός. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2015 Χε χε ευχαριστώ. Ήταν σαρκασμός. Ooopsss, µ@λ@κια γραφω python την ιδια στιγμη και δεν το προσεξα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2015 Ανεστησε και πεθαμενους ο αγωνας σημερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Relentless 241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2015 Όλοι χρειαζόμαστε το γιατρό μας. Εκτός από τον Marquez απ ότι φαίνεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2015 Βρε, σαν τα σαλιγκάρια μετά την βροχή, άρχισαν πάλι να εμφανίζονται οι ειδήμονες........... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Relentless 241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2015 Χωρίς καμία δόση υπερβολης και πειράγματος. Αν ο γιατρός βγει τρίτος φέτος θα είναι επιτυχία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2015 Το ότι στην ηλικία του (και με τους τίτλους, την δόξα και το χρήμα που έχει) όχι μόνο τρέχει, αλλά πρωταγωνιστεί και είναι και μέχρι τώρα πρώτος και με όχι αμελητέα διαφορά στην βαθμολογία, είναι επιτυχία. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα, έχει αστάθμητους παράγοντες και καταστάσεις που δεν εξαρτώνται πάντα από το οδηγό, αλλά, με την μέχρι σήμερα εικόνα, η δική μου εκτίμηση είναι για δυάδα, εύχομαι, ποθώ και ελπίζω πρώτος. Και τί δεν θα 'δινα να ήμουν φέτος Μουτζέλλο................ 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2015 Χωρίς καμία δόση υπερβολης και πειράγματος. Αν ο γιατρός βγει τρίτος φέτος θα είναι επιτυχία. Δηλαδη ποιος μπορει να τον περασει ωστε να μην βγει... πραγματικα δεν παιζεστε μερικοι.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2015 σαν να περασε καιρος απο τοτε που ξυνιζα με τις νικες του χορχε και μου ξαναρθε αυτη η ξυνιλα μολις σημερα. δεν ξερω το λόγο, αλλά ποτε δεν τον συμπαθησα αυτον, παρολο που ειναι απο τους κορυφαιους τα τελευταια χρονια. Ωραιος αγωνας παντως ο σημερινός, με πολλες μαχες, εκτος της 1ης θεσης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2015 Ooopsss, µ@λ@κια γραφω python την ιδια στιγμη και δεν το προσεξα. δεν είμαι μόνος :grin: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2015 Εγω σημερα συμπαθισα πολυ τα σουτζουκια για τις μαχες που ειδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Relentless 241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2015 Δηλαδη ποιος μπορει να τον περασει ωστε να μην βγει... πραγματικα δεν παιζεστε μερικοι.... Τα ducati είναι πολύ δυνατά και με αξιολογους αναβάτες. Μην τα υποτιμάς καθόλου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aerobitch 182 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2015 Χωρίς καμία δόση υπερβολης και πειράγματος. Αν ο γιατρός βγει τρίτος φέτος θα είναι επιτυχία. Αν αυτο το έλεγες στην Αργεντινή ή στο Κατάρ τοτε θα είχε κάποια αξία τώρα ουτε καν... Αυτο ισχύει και για τους Ροσσικούς Πραγματικά δεν καταλαβαίνω το τόσο οπαδιλικι απ όλες τις μεριές... Ουτε ΠΑΟ ΟΣΦΠ να ήτανε Για μένα τα πράγματα είναι απλά και ξεκάθαρα μέχρι τώρα. Αν ο Ρόσσις συνεχίσει έτσι δηλαδή πρωτοδεύτερος στις πίστες που είναι καλός και δευτεροτρίτος σε αυτες που έχει πρόβλημα τοτε θα είναι δυνατα στους διεκδηκιτές του τίτλου και με την βοήθεια της τύχης Σήμερα ο Λορετζος για μενα ήταν απλά μια αναλαμπή όπως ήταν και οι νίκες του Ροσσι τα 2 προηγούμενα χρόνια, μέχρι να αποδείξει οτι σταθεροποιείται 3-4 αγώνες στην κορυφή Το πακέτο Μάρκεζ Χόντα δεν είναι το περσινο και με λίγη δόση ατυχίας εχει μείνει αρκετα πίσω. Και αυτός μένει να αποδειξει οτι και φέτος μπορεί κατι για το οποίο δεν αμφιβάλει κανεις Κανεις δεν εχει ξεχασει να οδηγάει κανεις δεν εχει γεράσει όλοι μπορουν να πάρουν τον τίτλο και πανω απ όλα κανεις δεν τρεχει σε κατοσταρι. Πάντα και παντου η μοτοσυκλέτα θα παίζει τον ρόλο της.... Και όλα αυτα που λέω πιο πάνω σε άλλους 4 αγωνες μπορει να έχουν αλλάξει και να έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Το θέμα είναι να μην κοιτάμε με παρωπίδες Δηλαδή επειδη ο Ροσσις δεν παρασε τον Μαρκες θα παρει το τριτο το μακρυτερο στο πρωταθλημα και αν τον είχε περάσει θα τον είχαμε στέψει πρωταθλητη κιόλας 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2015 Δεν υπαρχει περιπτωση να τον περασουν ο Γιατρος θα χασει μονο απο τον Μαρκεζ(δινω ενα 30% να τον κερδισει κ αυτον κ να παρει το 10ο) ο Λορενθο θα κανει 2-3 τετοιους αγωνες οπως σημερα και τελος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2015 (τροποποιήθηκε) Κανεις δεν εχει ξεχασει να οδηγάει κανεις δεν εχει γεράσει όλοι μπορουν να πάρουν τον τίτλο και πανω απ όλα κανεις δεν τρεχει σε κατοσταρι. Πάντα και παντου η μοτοσυκλέτα θα παίζει τον ρόλο της.... -7- Hiroshi Aoyama Τροποποιήθηκε Μάιος 3 , 2015 από τον ChristosZ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2015 Η σιγουρια σας και ο τροπος που τα λετε με πεθαινει ρε, πραγματικα!! Σαφως ολοι εχουμε τις αποψεις μας, αλλα τοση βεβαιοτητα...πρωτη φορα βλεπω! Δηλαδη το οτι ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ, δεν παιζει; πραγματικα ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ για να κρινουμε; γιατι αν θετε την αποψη μου, δεν διατυπωνουμε αποψεις αλλα κρινουμε, σε καθε τοπικ για αγωνα. That's racing, θα ελεγα εγω. Ολα παιζουν, και τα δυνατα ονοματα φαινονται. Προσωπικα, θεωρω οτι ο μαρκεζ εχει ατυχιες μεχρι τωρα, ο ροσσι ειναι απο τους μεγαλυτερους οδηγους ολων των εποχων και το δειχνει, ο λορε σημερα εκανε τον αγωνα που θα μπορουσε να κανει περσι στο καταρ αν δεν επεφτε, και εδειξε οτι ειναι χερι και δεν ειναι τυχαια στα top guns. Επισης, εχω να πω οτι για μενα ο doviziozo ειναι απο τους μεγαλυτερους οδηγους αυτη τη στιγμη, αν κρινουμε το μαζεμα που εκανε μετα το λαθος του...αποψη μου παντα. Και αδικειται απο το μηχανημα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Relentless 241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2015 Ο Rossi κατάφερε να περάσει μια φορά το Marquez λόγω λάθους επιλογής ελαστικου του δεύτερου. Κατάφερε και έχτισε μια διάφορα λόγω της ατυχιας και μη καθαρού μυαλού του μικρού να κάνει τακτικο αγώνα και να πάρει τους βαθμούς. Σήμερα είδαν και οι τυφλοί δε μπορεί να τον περάσει ούτε τραυματία. Επιμένω, αντίπαλος του Marquez για τον τίτλο είναι ο Lorenzo. Θα διεκδικήσει τη τριτη θέση με καλές πιθανότητες από dovi και iannone. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2015 :rotfl: :rotfl: :rotfl: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2015 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2015 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2015 και συνεχιστε να τσακωνεστε εσεις 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sepul 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2015 Πολλά μπράβο και στον Αλβάρο για το δεύτερο ποντακι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mars 538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2015 Ο Jorge ήταν άπιαστος σχεδόν όλο το τριήμερο.Αυτο που βλέπω είναι ότι έχει γίνει σαν τον pedrosa. Δηλαδή πρέπει να τα έχει όλα τέλεια και τότε δεν πιάνεται.Και δυστυχώς αυτό συμβαίνει δυο η τρεις φορές τη σεζόν . 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2015 Ο Jorge ήταν άπιαστος σχεδόν όλο το τριήμερο.Αυτο που βλέπω είναι ότι έχει γίνει σαν τον pedrosa. Δηλαδή πρέπει να τα έχει όλα τέλεια και τότε δεν πιάνεται.Και δυστυχώς αυτό συμβαίνει δυο η τρεις φορές τη σεζόν . Κάτι τέτοιο υποπτεύομαι κι εγώ. Πρόλαβε τουλάχιστον να πάρει και 2 τίτλους. Πριν παρεξηγηθώ προς θεού δεν έχω τον Λορένθο ξεγραμμένο, κουβέντα κάνουμε. Χαχαχαχα θεός ο γιατρός... "το δικό μου είναι μικρό" :lol: :lol: :lol: :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες