Jump to content
Mr.Slow

Απόψεις ΜΗ κατόχων για το NC700

Recommended Posts

Όχι δεν χρειάζεται, έκανα τη μετάνοια μου κράζοντας το μηχανάκι μου και τώρα νιώθω πως μου επιτρέπεται να πω πως δεν μου πολυ-αρέσει το NC.

Εάν βρω και κανένα άλλο μηχανάκι για το οποίο δεν έχω πολύ θετική άποψη θα σου πω και για τα φλας του Χόρνετ και για τα πάντα όλα.

Αχαχαχα. Οι κρίσεις μετανοίας σου κάνουν καλό. Συνέχισέ τες αδερφέ. :D :P

με όλο το θάρρος ρε μαλκες (όσοι με ξέρετε ξέρετε οτι γράφω καλοπροαίρετα) είστε για τη μπουτσ@, αναπαράγετε μια μίζερη μαλακία που πίσω την κρύβει την ποδαρίλα του οπαδισμού αντιχοντάκια.

Αυτό ακριβώς (με άλλα λόγια) που έχω γράψει κι εγώ πολλάκις. Συμφωνούμε απόλυτα. :ok:

...........................

γράφει λοιπόν ο ποιητής οτι τα εβδομιντάκοντα αλόγατα του στρομ είναι λίγα άρας τα 50ντα του νς θα είναι γαιδουράκια συνεπώς = δεν κανει

Αδερφέ με το cbr 600rr κυκλοφορείς, ταξιδεύεις, βολτάρεις, ειναι πολύ πιθανό να συναντήσεις κάτοχο μηχανιακίου με τα μισά μπορεί και με το 1/3 της ιππποδύναμης του cbr και να "τον πιείς" δε θα φταίει η εξάτμηση ή το καρμπυρατερ, ή τα μη καλά φουσκωμένα λάστιχα αλλά η ικανότητα στις δεξιοτητες του αναβάτη...και τα γράφω ως παθόν πρώτα από όλα! ετσεεεε??

Ήθελα να το γράψω χτες, αλλά απλά το απέφυγα για να μη φανεί κάπως.

Ε λοιπόν, υπάρχει V-Stromas στην Αθήνα (μ' ένα μαύρο τούμπανο) που μπαίνει σε στροφές σαν να έχει ss.

Με πέρασε μια μέρα στην αριστερή στροφή της Κατεχάκη κατηφορίζοντας για τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία και τά 'δα όλα!

Έξυνε κυριολεκτικά άσφαλτο και άνετα πάταγε άλλους με πολύ δυνατότερα μηχανάκια.

Εγώ που τον είδα να μπαίνει έτσι, εχέσθην απ' το φόβο μου φυσικά (ήτο άκρως επικίνδυνο, δεν το συζητώ), αλλά οφείλω να υποστηρίξω ότι ισχύει κάλλιστα αυτό που λέει ο Ντόχτορας.

Τα χέρια παίζουν πολύ ρόλο από ένα σημείο και πέρα. Το βλέπω συνέχεια με πολλές παραλλαγές.

Δικό μας παράδειγμα ο tc-drift, που ενώ παίρνει υποτίθεται βαριά και "ασθενικά" μοτόρια (cbf 600, bandit 650), άντε πιάστονε ντε. Ρόδα-ρόδα πήγαινε με άλλους ομόσταυλους με πολύ δυνατότερα και πιο στημένα μηχανάκια στην ορεινή Κορινθία σε κοινή μας βόλτα.

............................

όταν λοιπον φίλε αντιχοντάκια(σας είπα την έχω περάσει την φάση και εγώ) γράφεις με μένος (και μη το αρνηθείς βαριέσαι κάνεις δείχνεις και πετάς ένα ακατέργαστο πράμα που όταν κάποιοι δε γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις παρεξηγούνται), επιπρόσθετα μέλη που διαβάζουν σε λίγους μήνες είναι ευκολο να καταλάβουν ή να παρεξηγήσουν και όντας για παράδειγμα κάτοχοι nc700 (ή οποιοδήποτε πτώματος μοντέλου χόνδα) μπορεί να θέλουν να διαφοροποιηθούν όμως το κάνουν αμυνόμενοι... και έτσι δημιουργείται πόλωση παρεξήγηση ειρωνεία κλπ κλπ... Ποσο θέλετε για να το καταλάβετε αυτό??

αυτοκριτική, επιχειρηματολογία, προσεκτική διατύπωση συνταγή για απλοικότητα στην ζωή μας

Έτσι ακριβώς.

Η πλάκα μάγκες γίνεται μία φορά, άντε δύο, άντε τρεις. Μετά γίνεται αηδία και παρεξήγηση. Νόμος.

Ξεκαθαρα... ΝΑΙ :crazy:

Λες και δεν ξερεις, αυτος που μπαινει στη μεση, αυτος τα τραβαει ολα... :P

Ως παθών, εγκρίνω και επαυξάνω. ^_^

Ολο το θεμα γυρω απο αυτο το μηχανακι ειναι το DCT , κατα τα αλλα ειναι ενα απλο μηχανακι, που σαν αυτο υπαρχουν πολλα καλυτερα.

Οταν ομως η Honda ειναι η μοναδικη εταιρια παγκοσμιως και πρωτη στα χρονικα που με 9000 ευρω κουτα σου δινει αυτοματο κιβωτιο σε μηχανη... εσυ τι λες, θα περάσει απαρατήρητο?

Το DCT ειναι παιδια ολο το θεμα με αυτο το μηχανακι.

:ok:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ΣΚΑΤΑ στα γιαμαχα,χοντα,σουζουκια,ντουκατι,απριλια,τραιουμφ,μπενελι,πιατζιο,μοτο γκουτζι,σιμσον,κτμ

ΣΚΑΤΑ στα γιαμαχα,χοντα,σουζουκια,ντουκατι,απριλια,τραιουμφ,μπενελι,πιατζιο,μοτο γκουτζι,σιμσον,κτμ

Ο εγκάθετος της Kawa γιατί γράφει εδώ? :rtfm:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:ok:

αυτο που δεν μας εχετε πει ολοι εσεις που εχετε τον φιλο-γνωστο που καβαλαει το στρωμ-εν σι-βαραντερο-μπαντιτ και περναει τα σουπερσπορτ ειναι αν ειχε ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ σουπερσπορτ αν θα τον εφταναν τα στρωμ-εν σι-βαραντερο-μπαντιτ..

εβαλα δυσκολα τωρα ε; :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο που δεν μας εχετε πει ολοι εσεις που εχετε τον φιλο-γνωστο που καβαλαει το στρωμ-εν σι-βαραντερο-μπαντιτ και περναει τα σουπερσπορτ ειναι αν ειχε ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ σουπερσπορτ αν θα τον εφταναν τα στρωμ-εν σι-βαραντερο-μπαντιτ..

Καθόλου δύσκολα, και με το SS κομμάτια πάει (μόνο να μην βρέχει γιατί τότε πηγαίνει σαν κότα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αρα σαν επιχειρημα για τις δυνατοτητες μιας μοτοσυκλετας ειναι μαλλον ανουσιο να βαζουμε διαφορετικους οδηγους για παραμετρο.

Επειδη ο Ροσι αμα παρει το nc θα μου ριξει γυρο στα Μεγαρα δε σημαινει οτι το nc θα το αγορασει καποιος για να κανει trackdays..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αρα σαν επιχειρημα για τις δυνατοτητες μιας μοτοσυκλετας ειναι μαλλον ανουσιο να βαζουμε διαφορετικους οδηγους για παραμετρο.

Επειδη ο Ροσι αμα παρει το nc θα μου ριξει γυρο στα Μεγαρα δε σημαινει οτι το nc θα το αγορασει καποιος για να κανει trackdays..

κ θα σου πει, καταπληκτικο μηχανακι στην πιστα καιει μονο 0.321876 λιτρα στο γυρο !!! :peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καθόλου δύσκολα κι από μένα. :D

Το point ήτανε ότι ένας χεράς με V-Strom (τυχαίο παράδειγμα) μπορεί να πάει το ίδιο γρήγορα ή και γρηγορότερα σε διαδρομές που απαιτούν ικανότητες (δε μιλάω για ευθείες που τελικιάζεις απλά), οπότε τα κάποια παραπάνω άλογα μπορεί και να μην κάνουν τη διαφορά.

Ο ίδιος χεράς με ss θα το πάει επίσης γρηγορότερα από άλλους ποζεράδες της καφετέριας, κερνώντας τους τσάγια κανονικά.

Το αν κάνει καλά (για κείνον και τους γύρω) και αν αξίζει όλο αυτό όπως παρουσιάζεται (ως κατόρθωμα), εμένα προσωπικά με βρίσκει εντελώς αντίθετο, αλλά είναι άλλο θέμα.

Σαφώς.

Αλλά το να συγκρίνεις ένα ss των 150 ίππων μ' ένα on-off των 70, είναι επίσης άτοπο και άστοχο ως επιχείρημα για κουβέντα.

Σαφώς αυτός που ενδιαφέρεται για κόντρες υψηλών ταχυτήτων, δεν θα πάρει ένα V-Strom, ένα Versys, ένα NC κλπ.... ε, και? Τί ακριβώς ανακαλύψαμε? Δεν κατάλαβα.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανακαλυψαμε το αυτονοητο

Οτι το NC δεν ειναι για γρηγορες δικαβαλες βολτες με ρυθμους στα 160 γιατι εχει μονο 50 αλογα και στησιμο καθημερινου commuter. Οπως δεν ειναι για τον ιδιο λογο ουτε το vstrom 650 ουτε το versys.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανακαλυψαμε το αυτονοητο

Οτι το NC δεν ειναι για γρηγορες δικαβαλες βολτες με ρυθμους στα 160 γιατι εχει μονο 50 αλογα και στησιμο καθημερινου commuter. Οπως δεν ειναι για τον ιδιο λογο ουτε το vstrom 650 ουτε το versys.

Η αντίρρηση που είναι?

Διαφορετικές κατασκευές για διαφορετικές χρήσεις.

Όπως και το CBR πχ δεν είναι για βόλτες στο κέντρο (το βεντιλατέρ θα βαράει υπερωρίες) και βόλτες σε χωματόδρομους σε βουνά και κάποιες παραλίες (από μακριά και μόνο σε άσφαλτο).

Εκεί που και V-Strom & Versys & NC θα πάνε σχεδόν απροβλημάτιστα.

:D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικα να παρω το DCT το απλο,η την εκδοση με το νεο 4Gplus της vodafone? :lipssealed:

Όχι όχι μισό κιλό φέτα καλά είναι (ελπίζω να ακούς ράδιο)

Τροποποιήθηκε από τον Sledgehammer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με πέρασε μια μέρα στην αριστερή στροφή της Κατεχάκη κατηφορίζοντας για τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία και τά 'δα όλα!

:offtopic:

Άσχετο τεστ δεξιοτήτων αλλά επειδή ανέφερες συγκεκριμένη στροφή (που την κάνω σχετικά συχνά) και ίδια μηχανή, το όριο της το νοιώθω κοντά στα 120, μετά χ@ζομαι, είμαι κουλός ή την παλεύω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:offtopic:

Άσχετο τεστ δεξιοτήτων αλλά επειδή ανέφερες συγκεκριμένη στροφή (που την κάνω σχετικά συχνά) και ίδια μηχανή, το όριο της το νοιώθω κοντά στα 120, μετά χ@ζομαι, είμαι κουλός ή την παλεύω?

Μια χαρά συνετός είσαι και έτσι να είσαι πάντα. "Κουλός" και με τα χέρια στη θέση τους. :D

Εγώ έπαιρνα τη στροφή με 100-110 χαλαρά και αυτός πρέπει να με πέρασε με μια 150άρα σίγουρα!, μη σου πω παραπάνω, δεν ξέρω.

Πραγματικά σου λέω, σχεδόν δεν άντεχα να κοιτάω αν θα τη βγάλει καθαρή...... πολύ παράτολμος ή πολύ καλός για το επίπεδό μου.

Φαντάσου, το σήκωνε λίγο και το ξανάριχνε για να διορθώσει την πορεία!!!! ή για να παίξει, δεν ξέρω.

:scared::surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαφως και οχι ομως σημαινει πως για εσενα και για τον καθε εσενα τα μηχανακια παραγωγης ειναι υπεραρκετα και πολυ πανω απο τις δυνατοτητες σου.Συνεπως δεν πρεπει να μιλας υποτιμητικα ως προς τις δυνατοτητες του καθε εργαλειου.Το να κανεις πλακα σαφως ειναι θεμιτο.

Οσο για τα 160 σταθερα και δικαβαλα ειναι απλα πανευκολο για το NC και για ολα τα μηχανακια της κατηγοριας φυσικα(εκεινα λογω 10+ παραπανω ιππων ακομα ευκολοτερο)

Μην κολλατε στα αλογα παιδια,τα 50 ειναι ενας αριθμος.Το θεμα ειναι πως βγαινουν στο δρομο.Εχω αμετρητα βιντεο δικαβαλος που τα κραταω ακομα και σε ανηφορα στα επαρχιακα μη με κανετε να ανεβαζω βιντεακια και να με λενε ποζερα μετα!Ψαξτε λιγο οπως λεει και ο φιλος μου ο Σαββας! :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσωπικά εμπιστεύομαι billy84, γιατί - αν κατάλαβα καλά - έχει και το R1 και το NC, οπότε μπορεί να έχει πιο εμπεριστατωμένη άποψη από αρκετούς από μας που μιλάμε θεωρητικά και για ss (όσοι δεν έχουμε εμπειρία) και για το NC (που επίσης δεν το έχουμε καν οδηγήσει).

Αλήθεια ρε θηρίο. Πώτσ γκένεν ατό? :crazy: (να έχεις R1 & NC).

Τι ειδα μολις?Dreambike το Adventure?Παλι λεφτα θα βγαλουν τα συνεργεια! :lol: :lol:

Αδιόρθωτος, τί ψάχνεις...... :lol:

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσωπικά εμπιστεύομαι billy84, γιατί - αν κατάλαβα καλά - έχει και το R1 και το NC, οπότε μπορεί να έχει πιο εμπεριστατωμένη άποψη από μας που μιλάμε θεωρητικά και για ss (όσοι δεν έχουμε εμπειρία και για το NC που επίσης δεν το έχουμε καν οδηγήσει).

Αδιόρθωτος, τί ψάχνεις...... :lol:

Ειμαι απο τους ανωμαλους χιλιομετροφαγους.Καθε Κυριακη τις μεγαλες μερες τουλαχιστον 800km βολτες και το χειμωνα 500αρες και 600αρες(το χρονο συνολικα 25.000km τουλαχιστον).Χρειαζομουν ενα 2ο μηχανακι πιο ''απελευθερωτικο'' ας το πουμε για ολες τις χρησεις(ειχα παπι εκτοτε) και για ηπια χρηση στο χωμα.Το NC ταιριαζε σε αυτο που ζητουσα και στην πραξη προσωπικα αποδειχτηκε ΠΟΛΥ καλυτερο απο οτι περιμενα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσωπικά εμπιστεύομαι billy84, γιατί - αν κατάλαβα καλά - έχει και το R1 και το NC, οπότε μπορεί να έχει πιο εμπεριστατωμένη άποψη από αρκετούς από μας που μιλάμε θεωρητικά και για ss (όσοι δεν έχουμε εμπειρία) και για το NC (που επίσης δεν το έχουμε καν οδηγήσει).

Είδε τις συνεχόμενα αυξανόμενες οδηγικες μου ικανότητες και σκέφτηκε : από το να με κερνάει με το BMW ενώ εγώ έχω R1 ας βγαίνω στις βόλτες με το NC να σώσω πρόσωπο.

Πέρα από την πλάκα, για του ίδιους λόγους πιστεύω ότι το NC είναι ένα all around πολύ καλό μηχανάκι, ειδικά τώρα που οι εταιρίες αρχίζουν να βγάζουν καλά all rounders

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως στο τοπ 20 των πωλήσεων στη Γερμανία από τον Ιανουάριο μέχρι τον Μάρτιο του 2015 κατέχει την 14η θέση!

http://www.motorradonline.de/motorraeder/top-20-der-motorrad-neuzulassungen-januar-bis-maerz-2015/655820?skip=19#20-655882

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρεπρίζ χαλαρής προσπέρασης, κατέβασμα σε 5η, 120-->160km/h

17.62sec (706.88m) / 6.78sec (270.46m) / 4.87sec (190.91m) / 5.91sec (233.89m)

τελικα ταξιδευει με 160;χωρις να ζοριζεται κ ολλας;

εδω με το ζορι παει 160 βλεπω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρεπρίζ χαλαρής προσπέρασης, κατέβασμα σε 5η, 120-->160km/h

17.62sec (706.88m) / 6.78sec (270.46m) / 4.87sec (190.91m) / 5.91sec (233.89m)

τελικα ταξιδευει με 160;χωρις να ζοριζεται κ ολλας;

εδω με το ζορι παει 160 βλεπω..

...Προφανώς ΟΤΑΝ τα πιάσει πια, μετά ταξιδεύει χωρίς να ζορίζεται..... και δεν το λεω αστειευόμενος ή με καυστικό τρόπο, μάλλον έχει να κάνει με την αδράνεια των μερών του κινητήρα που έγραψε και ο Γιάννης (ksino) στο άλλο θέμα, δυσκολεύεται να ανεβάσει αλλά μετά τείνει να διατηρήσει εύκολα αυτές τις στροφές και μάλιστα με μικρή κατανάλωση, έτσι το καταλαβαίνω εγώ τουλάχιστον....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα