freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Πάντα όρθιος και να το χαίρεσαι !! Τίμιο μηχανάκι με καλή ποιότητα κατασκευής Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Καλά χιλιόμετρα φίλε versόβιε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Ευχαριστώ! Καμία πρόταση για όνομα? :P Ευχαριστώ πολύ!!! Σε ευχαριστώ! Οι κυριότεροι λόγοι που δεν πήγα προς το NC700 είναι αισθητικοί, μικρό ντεπόζιτο και μεγαλύτερο βάρος. Να'σαι καλά σύντροχε! Έρχονται πολλές φωτό ακόμα σε καμιά βόλτα της προκοπής! Thank you!! Αν και Τίγρη έχεις, τι να μας πει το Βερσάκι μπροστά του! Μόνικα , φυσικά. Καταλαβαίνεις ποια Μόνικα εννοώ, έτσι ? B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιωτης Στ 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 καλοτάξιδο φιλε μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Orlias 457 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Καλοτάξιδο φίλε! Πάντα όρθιος! Κουκλί το Versys! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 (τροποποιήθηκε) Μόνικα , φυσικά. Καταλαβαίνεις ποια Μόνικα εννοώ, έτσι ? B) Μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι...! καλοτάξιδο φιλε μου Ευχαριστώ Παναγιώτη!! Καλοτάξιδο φίλε! Πάντα όρθιος! Κουκλί το Versys! Σε ευχαριστώ συμβερσάκιε! Καλοτάξιδο φίλε μου να το χαίρεσαι! Πολύ καλή επιλογή και πανέμορφο. Thank you!! Πάντα όρθιος και να το χαίρεσαι !! Τίμιο μηχανάκι με καλή ποιότητα κατασκευής Όρθιοι να'μαστε πάνω απ'όλα! Καλά χιλιόμετρα φίλε versόβιε! Ευχαριστώ!! Είμαστε πολλοί ή είναι ιδέα μου? :D Τροποποιήθηκε Απρίλιος 23 , 2015 από τον kpapageo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2015 καλοταξιδο και αγρατζουνιστο! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2015 καλοταξιδο και αγρατζουνιστο! :) Ευχαριστώ, να'σαι καλά φίλε μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2015 (τροποποιήθηκε) Το όνειρο μου ήταν το εξής: Φόρτωμα την μηχανή, σκηνή/sleeping bag και δρόμο! Ορεινές διαδρομές, παρκάρισμα μηχανής, στήσιμο σκηνής και πεζοπορία/εξερεύνηση! Τα ειπες όλα φιλέ... Σου εύχομαι πολλά, ασφαλή και χαρουμενα χιλιομετρα. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 27 , 2015 από τον eftaxias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vdik 111 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2015 Μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι...! Ευχαριστώ Παναγιώτη!! Σε ευχαριστώ συμβερσάκιε! Thank you!! Όρθιοι να'μαστε πάνω απ'όλα! Ευχαριστώ!! Είμαστε πολλοί ή είναι ιδέα μου? :D Ήμαστε πάρα πολλοί λέμε! Καλοτάξιδο συντοπίτη, πάντα όρθιος! Θα το ευχαριστηθείς το Versaki είμαι σίγουρος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
St4this 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2015 Ωραιος ο φιλος..Καλοριζικο και καλοταξιδο. Ιδια φαση,ιδιο σκεπτικο και εγω. Φορτωμα η μοτο και γεια σας. Ελπιζω να τα πουμε σε καμια εκδρομη ή και ακομα καλυτερα σε κανα καμπινγκ σε κανενα ελληνικο βουνο. Καλα χιλιομετρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2015 Σας ευχαριστώ παίδες!! Μιας και βλέπω ότι είναι και άλλοι που ψήνονται για βουνίσιες φάσεις, όταν ανοίξει ο καιρός θα ποστάρω εκδρομούλες και αν θέλει κάποιος να ακολουθήσει ευχαρίστως! Για αρχή σκεφτόμουν 2ήμερα ή και 3ήμερα σε Όλυμπο και Σμόλικα. Διανυκτέρευση σε καταφύγια ή αν είμαστε όλοι hardcore σε σκηνές! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες