foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2015 οφ τοπικ γιατι γενικα δεν σου αρεσουν οι ενστολοι? μια φορα κοντεψε να πιαστει στα χερια κ με τον φιλο εξω απο την Μεγαλη Βρετανια.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos polymeneas 274 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2015 τι εννοεις? δν εχει καποιο κρυφο νοημα :ρ αυτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konmacro 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2015 Ναι και τοτε που υπηρχε αστυνομοκρατια δεν ειδα βελτιωση στις κλοπες, ακομα εκλεβαν μηχανακια, μονο για να κανουν πλατες στους πολιτικους και για την "προληψη επεισοδιων" υπηρχαν αρα 1000 φορες χωρις αστυνομια. σε πολλες περιοχες επαρχιας που δεν υπαρχουν μπατσοι σχεδον καθολου οι κλοπες ειναι λιγοτερες (απο ολες τις περιοχες αθροιστικα) σε συγκριση με την Αθηνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
reNos 86 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2015 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένα κάρο κόσμος ασχολείται με τη ποσότητα τον αστυνομικών στην Αθήνα και μπλα μπλα μπλα.Είναι υπάλληλοι και κάποιοι από αυτούς κάνουν σωστά τη δουλειά τους, κάποιοι όχι, όπως σε όλα τα επαγγέλματα. Εγώ προσωπικά θα φερθώ ανάλογα σε οποιονδήποτε ανεξαρτήτως του επαγγέλματος του και ούτε θα φοβηθώ επειδή είναι αστυνομικός (η δουλειά του είναι η προστασία μου στο κάτω κάτω). Το θέμα είναι ότι θα έπρεπε να κάνουν όλοι τη δουλειά τους σωστά και αυτό εξαρτάται από το τραγικό μας κράτος αλλά και απο μας πολλές φορές. Το ότι η πλειοψηφία των πολιτών της Ελλάδας δεν κάνει τη δουλειά της σωστά μας έχει φτάσει και στη κατάσταση που είμαστε... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2015 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένα κάρο κόσμος ασχολείται με τη ποσότητα τον αστυνομικών στην Αθήνα και μπλα μπλα μπλα Ελπίζω να είσαι το ίδιο χαλαρός όταν ξαπλώσεις σε χειρουργικό τραπέζι και ο χειρούργος είναι "απλά υπάλληλος, που άλλος κάνει σωστά τη δουλειά του και άλλος όχι" 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
reNos 86 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2015 Ελπίζω να είσαι το ίδιο χαλαρός όταν ξαπλώσεις σε χειρουργικό τραπέζι και ο χειρούργος είναι "απλά υπάλληλος, που άλλος κάνει σωστά τη δουλειά του και άλλος όχι" Και τι πρέπει να κάνω γι'αυτο πέρα απο το να απαιτήσω να κάνει σωστά τη δουλειά του? Και όχι μόνο εγώ αλλά και οι συγγενείς, φίλοι μου κλπ. που δεν θα είναι ξαπλωμένοι στο κρεβάτι σαν κι εμένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2015 Ελπίζω να είσαι το ίδιο χαλαρός όταν ξαπλώσεις σε χειρουργικό τραπέζι και ο χειρούργος είναι "απλά υπάλληλος, που άλλος κάνει σωστά τη δουλειά του και άλλος όχι" γιατι ειναι λιγοι οι γιατροι που παιρνουν φακελακι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2015 παιδια ειναι ανθρωποι και χρημα οπου υπαρχει η σχεση αυτη θα υπαρχει και διαφθορα. τα περι κρατους αφηστε τα. γιατι σε ξενα κρατη δεν γινονται αυτα? και μαλιστα ολοι ξερουμε ενα τρανταχτο παραδειγμα σε ολα τα κρατη γινεται. απο την φυση του ο ανθρωπος εχει ελλατωματα. αλλοι πιο σοβαρα αλλοι κοινα ελλατωματα σε ολα τα επαγγελαματα ειτε δημοσιο ειτε ιδιωτικο τομεα θα υπαρχει η διαφθορα η ρουφιανια κοκ. το θεμα ειναι να διακρινουμε τους σωστους και καλους και να τους επιβραβευουμε και οχι μαζι με τα ξερα να καιμε και τα χλωρα. γιατι να μην ειχαμε ανοιξει θεμα και τον αντιθετο λογο π.χ για το ποσο καλοι ειναι καποιοι δημοσιοι υπαλληλοι. απλα αυτο μας εξιταρει, αυτο μας κανει πιο μαγκες και πιο ξεχωριστους απο τους κακους. ενω αν μιλουσαμε για τους καλους πως θα λεγαμε οτι π.χ <<εγω εχω κανει αυτο το καλο>> και μεταξυ καλου και κακου υπαρχει και ο φθονος... ας ηρεμησουμε λοιπον και ας κοιταξουμε ο καθενας ξεχωριστα πως θα γινει καλυτερος στην δουλεια του και γενικα καλυτερος στην ζωη του. αυτα για να κλεισω το οφ τοπικ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2015 παιδια ειναι ανθρωποι και χρημα οπου υπαρχει η σχεση αυτη θα υπαρχει και διαφθορα. KKE Σποτιντ !!!!11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες