smovasilis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2015 καλησπέρα παρέα ! σήμερα το πρωί βάζω μπρος το γλχακι και βλέπω ότι πάω πάντα με 0 χάλασε το κοντέρ εντελώς μέσα σε μια νύχτα ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2015 καλησπέρα παρέα ! σήμερα το πρωί βάζω μπρος το γλχακι και βλέπω ότι πάω πάντα με 0 χάλασε το κοντέρ εντελώς μέσα σε μια νύχτα ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα? Κοίταξες το καλώδιο? Μήπως έχει ξεσφίξει το παξιμάδι κάτω από το καντράν? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
smovasilis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 Κοίταξες το καλώδιο? Μήπως έχει ξεσφίξει το παξιμάδι κάτω από το καντράν? τα καλώδια εννοείς μέσα στο φανάρι που είναι? γιατί άμα εννοείς αυτά είναι ένα κουβάρι άκρη δεν πρόκειται να βγάλω εγώ τώρα για το παξιμάδι φίλε ούτε ξέρω πιο λες δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 το πιο λογικο ειναι να κοπηκε η ντιζα.Συμβαινει δεν ειναι κατι το wow,ειτε απο κραδασμους ειτε απο την πολυκαιρια μπορει να σκουριασε και να κοπηκε.Δεν ειναι κατι το τραγικο απλα την ξεβιδωνεις,βγαζεις το παλιο συρμα που εχει μεσα και περνας το καινουργιο,η λυνεις το μερος που παει(κοντερ) βγαζοντας τιμονοπλακα και την αλλαζεις τελειως.Αν αλλαξεις μονο το συρμα υπαρχει περιπτωση να σου ξανακοπει αλλα σαν διαδικασια ειναι πολυ απλη,στο αστρα φαντασου 1 βιδα ειναι ολη και ολη λογικα πιστευω το ιδιο θα ειναι και στο glx.Αλλα αν τυχον το καλωδιο απο τους κραδασμους εχει μπλεξει καπου οσα συρματα και να αλλαξεις θα σου ξανακοπει.Το σωστο ειναι να δεις τη διαδρομη που κανει να δεις που βρισκει και αν βρισκει.Αλλα και την απλη διαδικασια να κανεις δεν χαλασε και ο κοσμος,φθηνες ειναι οι ντιζες.Απλα αν κανεις την μεγαλη διαδικασια θα κανεις σωστη δουλεια και θα ξενιασεις μια και καλη.Και γω στην αρχη εκοψα 2 ντιζες γιατι λεω μπορει η πρωτη να εφταιγε σκουρια η η πολυκαιρια.Αλλα μολις μου εκοψε και την 2η ε λεω τωρα παμε να κανουμε σωστη δουλεια να τελειωνουμε,δεν μπορω καθε τοσο να ασχολουμε με τις ντιζες...και ξεμπερδεψα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CRX 349 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 Χιλιόμετρα μετράει; Αν γράφει, φταίει το κοντέρ. Αν δεν γράφει φταίει η ντίζα ή ο ατέρμονας. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες