Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2016 (τροποποιήθηκε) εδιτ Τροποποιήθηκε Μάρτιος 17 , 2016 από τον Στέργιος Βήχος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2016 Το πιο εξοργιστικό είναι ότι οι ίδιοι οι εταίροι που μας κουνάνε το δάχτυλο για το προσφυγικό/μεταναστευτικό είναι αυτοί που κλείνουν τα μάτια σε τέτοιες συμπεριφορές! Αλλά σαμπως πάνε κι αυτοί πίσω? Σηκώνουν φράχτες παρανόμως και ενεργούν μονομερώς, με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούν και τα Σκόπια! Εκεί θα έπρεπε ίσως να εστιάζουμε και όχι σε κάποιον Ούλη, που ενδεχομένως να πρόκειται για λαμογιάκο. οχι μονο δεν κλείνουν τα μάτια αλλα τις επιβραβεύουν κιόλας Η ΠΓΔΜ έχει κάνει πιο πολλά για τη σταθερότητα της Ευρώπης από ό,τι μέλη της ΕΕτο τραγικό βεβαια είναι η σταση των Γερμανών , που με τα «ανοιχτα» σύνορα τους εχουν γίνει κατι σαν τρόπαιο για καθε πρόσφυγα /μετανάστη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MihalisNavara 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2016 (τροποποιήθηκε) Τα πράγματα πάντως δεν είναι καθόλου καλά. Εμαθα σήμερα από φίλο ότι στην Κάλυμνο οι τοπικές αρχές ενημέρωσαν τους κατοίκους ότι πρέπει να βγάλουν διαβατήριο όσοι δεν έχουν. Καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό. "Θα μάθω και για τα διαβατήρια τώρα που το είπες..."Ρώτησα σήμερα 2 παιδιά από την Κάλυμνο που είμαστε συμμαθητές στη σχολή στη Χίο. Δε γνωρίζουν κάτι επί του θέματος, αλλά ούτε το διέψευσαν Τροποποιήθηκε Μάρτιος 17 , 2016 από τον MihalisNavara Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2016 Τους μετανάστες τούς φέρνουν οι κσενοι για να αλλοιώσουν το ελληνικό DNA (ΔιαΝοιΑ) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2016 απορω πως τους σηκωνεται μεσ στον πολεμο (απο το 2011) και εχουν κανει τοσα μωρα δηλ οταν τα κανουν με τι σκεφτονται? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.873 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2016 Αυτό το ερώτημα το έχω και εγώ και μια σωστή απάντηση δεν έχω πάρει.Σήμερα μου συνέβη κάτι πολύ αστείο, έτσι στο ξεκάρφωτο μια γυναίκα ενώ περιμέναμε να έρθει το ανσασερ μου άρχισε την κουβέντα επί αυτού του θέματος. Να αναφέρω ότι είναι ΡΠ και να μου λέει και τι τους φέρνουν αυτούς και θα μας πάρουν της δουλειές, θα μας βγάλουν από τα σπίτια για να βάλουν αυτούς και άλλα τέτοια. Σε ερώτημα μου για το τι να τους κάνουμε να τους γυρίσουμε πίσω η να τους βουλιάξουμε. Και όλα αυτά μια γυναίκα που πριν από λίγα χρονιά ήταν στην ίδια θέση με αυτούς. Πως να μην γελάς μετά με την ηλιθιότητα μερικών ανθρώπων που κοιτάνε μόνο τον κωλο τους. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bzzz_bzzz 50 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2016 απορω πως τους σηκωνεται μεσ στον πολεμο (απο το 2011) και εχουν κανει τοσα μωρα δηλ οταν τα κανουν με τι σκεφτονται? ένστικτο αυτοσυντήρησης κλπ κλπ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MihalisNavara 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2016 (τροποποιήθηκε) @nikos_pcΟι Πόντιοι ήρθαν από τον Πόντο μετά από γενοκτονία. Μαζί τους είχαν εικόνες και σταυρούς...Οι λαθρομετανάστες έρχονται γιατί πίστεψαν ότι η Ευρώπη μοιράζει λεφτά και γιατί ο Άσαντ τελικά νικάει. Μαζί τους έχουν πανάκριβα κινητά και χέζουν μέσα στα ξωκλήσια...https://youtu.be/ggmndI6mFXk?t=261Τα λεγόμενα του κυρίου, τα έχω ακούσει και από συμμαθητή μου Μυτιληνιό... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 21 , 2016 από τον MihalisNavara Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.873 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2016 @nikos_pcΟι Πόντιοι ήρθαν από τον Πόντο μετά από γενοκτονία. Μαζί τους είχαν εικόνες και σταυρούς...Οι λαθρομετανάστες έρχονται γιατί πίστεψαν ότι η Ευρώπη μοιράζει λεφτά και γιατί ο Άσαντ τελικά νικάει. Μαζί τους έχουν πανάκριβα κινητά και χέζουν μέσα στα ξωκλήσια...Δεν λέω για τους πόντιους λέω για όλους αυτούς που ήρθαν και το παιζαν πόντιοι και όλους τους υπόλοιπους. Πήραν άτοκα δάνεια περναν χαμηλότερους μισθούς και έγινε αυτό που ήθελαν η μεγάλες επιχειρήσεις. Τότε κανείς δεν είπε τίποτα τώρα νευριάζω που κράζουν αυτοί τους υπόλοιπους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MihalisNavara 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2016 Δεν λέω για τους πόντιους λέω για όλους αυτούς που ήρθαν και το παιζαν πόντιοι και όλους τους υπόλοιπους. Πήραν άτοκα δάνεια περναν χαμηλότερους μισθούς και έγινε αυτό που ήθελαν η μεγάλες επιχειρήσεις. Τότε κανείς δεν είπε τίποτα τώρα νευριάζω που κράζουν αυτοί τους υπόλοιπους. ΡΠ αν κατάλαβα καλά σημαίνει "Ρωσσοπόντιος..."Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Μετά τη γενοκτονία στον Πόντο, άλλοι ήρθαν πρόσφυγες στην Ελλάδα, άλλοι πήγαν πρόσφυγες στην Ε.Σ.Σ.Δ., άλλοι έμειναν στον Πόντο, αφού εξισλαμίστηκαν (Τούρκεψαν σύμφωνα με τον παππού μου), άλλοι έγιναν Κρυπτοχριστιανοί και 353.000 σκοτώθηκαν. Όσοι ήρθαν απευθείας, ονομάστηκαν από τους ντόπιους Πόντιοι. Άλλοι, όπως πχ ο παππούς μου, γεννήθηκαν στη Ρωσία και ήρθαν Ελλάδα στη συνέχεια. Πόντιοι και αυτοί για τους ντόπιους, μερικοί ντόπιοι τους έλεγαν Τούρκους. Αντίστοιχα, οι Πόντιοι, επειδή οι ντόπιοι είχαν βαριά προφορά, τους έλεγαν Βλάχους... Άλλοι έμειναν στη Ρωσία και τις άλλες χώρες της πρώην Ε.Σ.Σ.Δ. πιο πολύ και ήρθαν στην Ελλάδα τα παιδιά των σημερινών παππούδων. Αυτούς ονομάζουμε σήμερα Ρωσοπόντιους. Αν και με τους ντόπιους και τους Πόντιους έχουν ακριβώς την ίδια καταγωγή... Η κύρια διαφορά τους είναι ότι μιλάνε κυρίως ρώσικα. Η μητρική τους γλώσσα. Μιλάνε και τη γλώσσα των γονιών και των παππούδων τους, δηλαδή ποντιακά. Ελληνικά εδώ μαθαίνουν. Ας σημειώσουμε και πως στην Ε.Σ.Σ.Δ. το καθεστώς τους απαγόρευε να μιλάνε μεταξύ τους ποντιακά στα σχολεία και έπεφτε ξύλο για αυτό. Αφήνω έξω τις χιλιάδες Ποντίων που σκότωσε και ο Στάλιν... Η άλλη διαφορά είναι η νοοτροπία τους, όλο αλκοόλ, ξύλο, φασαρίες, μαχαιρώματα κλπ. Τα έχω ζήσει... Και για τα άτοκα δάνεια έχω ακούσει, δεν ξέρω όμως λεπτομέρειες... Το χωριό μου, απ'ότι λένε οι μεγαλύτεροι, ήταν πολύ ήσυχο, μέχρι που ήρθαν οι "Ρωσοπόντιοι"...Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω πως οι Έλληνες που παρέμειναν στον Πόντο, μιλάνε ακόμα ποντιακά, πέρα από τα τούρκικα. Αλλά λένε δεν είναι ποντιακά αυτά, ρωμαίικα είναι...Προσωπικά. πιστεύω τους φέρανε εδώ και τους δώσανε άτοκα για τους ψήφους...Εμάς, τις οικογένειες των Ποντίων, οι "Ρωσοπόντιοι" μας έχουν σε μεγάλη εκτίμηση, γιατί μας βλέπουν πως ζούμε ωραία με τις οικογένειες μας, ενώ αυτοί όλο βοτκισμένοι, στην παρανομία και μέσα έξω στη φυλακή. Εμείς τους φερόμαστε καλά. αλλά μέχρι εκεί. Αλλιώς σου ανεβαίνουν στο κεφάλι... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MihalisNavara 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2016 (οι μπλούζες γράφουν "όχι δικτατορία") Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2016 καποιες αληθειες απο ανθρωπους που τα ζουν καθε μερα...τελικα οι Συριοι, δυστηχως ειναι απειροελαχιστοι 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2016 Από φίλη γιατρό ΜΚΟ στους πρόσφυγες."Η απογοήτευσή μου είναι τεράστια αν και συνεχίζω να τους βοηθώ και θα συνεχίσω να το κάνω για πολύ λίγο ακόμα...Μιλούσαν για το επίπεδο των Σύρων...εγώ δεν το βλέπω πουθενά.Αντιθέτως αγένεια, αχαριστία, επιθετικότητα, αμορφωσιά, έχουν παγώσει την ψυχή μου.Με 15 μέτρα ύφασμα τυλιγμένη η άλλη και το παιδί της το χει παρατημένο μες στις λάσπες ξυπόλητο. Μάχη να σωθεί ένα μωρό με αεροδιακομιδές (με λεφτά ποιου) μάχη να πειστούν κι οι γονείς να σε αφήσουν να κάνεις αυτό που πρέπει, μπινελίκια γιατί τους εξαναγκάζεις (λες κι είναι δικό σου το παιδί) να φύγουν από το λιμάνι ή τα σύνορα για να σωθεί το παιδί τους, επιμένει η εγκυμονούσα να πάρει ένα τόνο φάρμακα, δεν τα δίνεις σε βρίζει, της λες ή εσύ ή το παιδί σου κι η απάντηση είναι δε με νοιάζει έχω άλλα 5.Δίνεις θερμόμετρο και το βάζουν πάνω από τα ρούχα ή το ξύνουν στη μασχάλη... Τρέμεις μην κατα λάθος στην εξέταση αγγίξεις ή δώσεις το χέρι να χαιρετήσεις από συνήθεια.Γεννάει η άλλη εδώ, κάποιος απλήρωτος για μήνες και άυπνος για μέρες ειδικευόμενος ξενύχτησε περιμένοντάς την και εκείνη βρίζει γιατί ήθελε να γεννήσει Σουηδία κι όχι σε μας... Φέρνουν τα μωρά τους και τα πετούν σα σακιά πάνω στα γραφεία...Μας βρίζουν γιατί δε δίνουμε αντιβίωση με τους τόνους για τα πάντα, ζητάνε γυαλιά γιατί τους έσπασαν στη βάρκα, τους πάμε οφθαλμίατρο, παραγγέλνουμε καινούρια και νευριάζουν γιατί δεν είναι ωραίος ο σκελετός ή δεν είναι φωτογκρέυ...Φτάνει η άλλη στο λιμάνι και σε βρίζει γιατί δεν της κάνεις υπέρηχο να δει τι φύλο είναι το μωρό της...Κι είναι ατελείωτη η λίστα της παράνοιας...Και δεν αναφέρομαι καθόλου σε υπόδικους μαροκοαλγερινούς που ο καλύτερος έχει βιάσει και καθαρίσει τη μάνα του και παίρνει ότι υπάρχει από πρέζα και ψυχοφάρμακα. Θα γράψω βιβλίο όταν τελειώσουν όλα αυτά αν δεν με έχουν καθαρίσει ακόμη...Θλίβομαι γιατί όπως ξανάπα όποιο δίκιο και να είχαν, το χουν χάσει δια παντός. Κι είναι προφανές ότι με αυτά τα μυαλά και τις συμπεριφορές δεν υπάρχει καμία ελπίδα αφομοίωσης, ούτε προκοπής που υποτίθεται είναι το ζητούμενο...".-----------------------------------------------------------Το καταθέτω ως μαρτυρία κι όποιος μου αρχίσει τα κορεκτιλίκια θα φάει δρόμο. Δεν πληρώνω εγώ ίντερνετ για τα κέφια σας. πηγη: https://www.facebook.com/euaim/posts/1072270829498294 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2016 Είμαι σίγουρος ότι όλο και κάποιος προοδευτικός διεθνιστης θα βγει να σου πει ότι όλα αυτά είναι παραμύθια. Στα πλαίσια κάποιας ρατσιστικής και ξενοφοβικης προπαγάνδας ή ο,τι άλλο κατεβάσει η κουτρα του....Εχεις αναρωτηθει (ή προβληματιστει) πισω απο το πληκτρολογιο ποιοι βρισκονται? επειδη μπορει να ειναι κι οι ιδιοι λαθρομεταναστες 20 χρονων πριν.... Αρα δεν ειναι θεμα προοδου αλλα υπερασπισης των ιδιων των πραξεων τους? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2016 (τροποποιήθηκε) Εχεις αναρωτηθει (ή προβληματιστει) πισω απο το πληκτρολογιο ποιοι βρισκονται? επειδη μπορει να ειναι κι οι ιδιοι λαθρομεταναστες 20 χρονων πριν.... Αρα δεν ειναι θεμα προοδου αλλα υπερασπισης των ιδιων των πραξεων τους?...κανεις δεν μπορεί να αποκλείσει ένα τετοιο σενάριο , ουτε να αγνοήσει τη μεροληπτική συμπεριφορά όσο αφορά την αντιμετώπιση που εχουν τα ιδια ατομα για τα ομορα κρατη πάνω στο ιδιο θεμα βεβαια υπάρχει πάντα η περίπτωση του κλασικού μακιαβελικού χαρακτήρα όπου μέσα απο τετοια θεματα βρίσκει την χαρά και την αυτοικανοποίηση .......................................................................................................................ziada και nicos pc δυο ειναι τα χαρακτηριστικά για τις πολλές γεννήσεις , το πρώτο εχει να κάνει με το βιοτικό επίπεδο της χώρας όσο ποιο χαμηλό είναι αυτό τόσο περοσσότερες είναι οι γεννήσεις , το δευτερο εχει να κάνει με τη θρησκεία το κορανι τους πρεπει να κάνουν πολλούς απογόνους για να εξαπλώσουν τη θρησκεία ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Τροποποιήθηκε Μάρτιος 26 , 2016 από τον οινοχόος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2016 Είμαι σίγουρος ότι όλο και κάποιος προοδευτικός διεθνιστης θα βγει να σου πει ότι όλα αυτά είναι παραμύθια.στο βιντεο αυτο, οι κατοικοι αναφερουν οτι αγκαλιασαν τους προσφυγες/μεταναστες και εκαναν, κανουν καιθα συνεχισουν να κανουν οτι μπορουν για να βοηθησουν την κατασταση...η ενσταση τους, αφορα τον αριθμοτους που ειναι πλεον 7πλασιος+ και οτι στην πληοψηφια τους δεν ειναι Συριοι...συγκεκριμενα λενε οτι βλεπουνμε τα ιδια τα ματια τους να γινεται χρηση ναρκωτικων, να σφυριζουν στον γυναικειο πληθυσμο του χωριου τουςαλλα και να 'χαλβαδιαζουν' και να γλυκοκοιταζουν τα μικρα παιδια εξω απο το σχολειο...συνεχιζουν να βοηθουναλλα εχουν τις ανησυχιες τους (και με το δικιο τους)...κανενας δεν μπορει να τους προσαψει ξενοφοβια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2016 (τροποποιήθηκε) Πρέπει να έχει πολλούς φίλους αυτή η φίλη...Just saying edit: Εγώ έχω εδώ 7 ιστορίες φίλων μου που δεν αναφέρουν τίποτα από τα πάραπανω, τελικά τι να πιστέψω δεν ξέρω...http://www.huffingtonpost.gr/2015/10/18/kos-istories-giatroi-xwris-synora-prosfyges_n_8306114.html Τροποποιήθηκε Μάρτιος 26 , 2016 από τον Attreidis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KatemGR 115 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2016 Τι να λεμε ???? εδο εχουμε τη ιστορια μπροστα στα ματια μας γραμμενη στο ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ, και καπιοι δε τη πιστεβουν..... δηλ τι αλλο θελουν? Σε λιγο εμας που σημφωνουμε θα μας πουν οτι ημαστε και χρυσαβγητες!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MihalisNavara 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2016 Κάτι που διαφεύγει από πολλούς και εξηγεί πολλά:Οι λαθροπρόσφυγες πιστεύουν πως είναι κατακτητές. Για αυτό έχουν την απαίτηση να είμαστε χαλιά να πατάνε, να τους τα δίνουμε όλα και να τους έχουμε στα πούπουλα... @ghostkonΌσο και να τα διαψεύδουν αυτά που λέει η γιατρός, από το ένα αυτί μπαίνουν, από το άλλο βγαίνουν... Εγώ τα έχω δει με τα μάτια μου και τα έχω ζήσει...Όσο και αν δεν είναι δικαιολογημένοι οι Σύριοι να συρρέουν εδώ, αν ήταν μόνο αυτοί, ούτε καν θα τους προσέχαμε, είναι μικρός ο αριθμός τους... Αλλά έλα που δεν είναι μόνο Σύριοι... Ή μάλλον, μόνο Σύριοι δεν είναι... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2016 (τροποποιήθηκε) Θα ερθουν και σε μας εδω προσφυγες.Ηδη ετοιμαζουν το hot spothttp://www.ilialive.gr/επικαιρότητα/item/πλήρης-επιβεβαίωση-του-ilialive-gr-επίταξη-του-lm-village-μπήκε-η-πολεμική-αεροπορία-για-τις-προετοιμασίες.htmlΑυτο ηταν καποτε πολυ καλο καμπινγκ του δ. Λιοσιων.Τωρα χοτ σποτ.Οταν ερθουν θα τους παω τιποτα.Αυτο ομως με τους συριους και τους μη εχει παραγινει. Και οι ευρωπαιοι δεν ειναι βλακες να παρουν ολη την σαρα και την μαρα γιατι κακα τα ψεματα περαν των αληθινων προσφυγων πολλοι ειναι ακυροι γιαα μην πω ειναι καποιοι απο τους υπηρχοντες στην Ελλαδα οι οποιοι βρηκαν ευκαιρια στην αναμπουμπουλα να περασουν τα συνορα Τροποποιήθηκε Μάρτιος 27 , 2016 από τον spiros!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2016 (τροποποιήθηκε) Φιλοι σου είναι και οι 7 ? Μάλιστα...Εμένα πάντως πιο πολυ μου μοιάζει με διαφήμιση της μπενετον παρά με ρεαλιστική απεικόνιση της πραγματικότητας. Έχε υπόψην σου επίσης ότι οι γιατροί χωρίς σύνορα είναι ΜΚΟ. Από τις πιο παλιές μεν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι λειτουργεί διαφορετικά από τις υπόλοιπες. Προφανώς και ΔΕΝ είναι φίλοι μου..είναι τόσο φίλοι μου όσο είναι και φίλη της Ellia Zervou η γιατρός που έγραψε το κείμενο.Το θέμα το δικό μου είναι γιατι να δεχτείς σαν ρεαλιστική απεικόνιση της πραγματικότητας ένα άρθρο από ΕΝΑ άτομο και όχι ένα άρθρο από 7 άτομα?Αυτό με το ότι είναι ΜΚΟ δεν το έπιασα, τι σημασία έχει? Τροποποιήθηκε Μάρτιος 27 , 2016 από τον Attreidis διόρθωση το "γιατι" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2016 εγω δεν μπόρεσα ακόμη να καταλάβω για ποιο λόγο συνεχίζουν να βρίσκονται 20000 μετανάστες /πρόσφυγες μέσα σε ουδέτερη ζωνη δίπλα στα σύνορα χωρίς να υπάρχει ο στρατός Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bzzz_bzzz 50 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2016 κάποιοι είναι καιροσκόποι οικονομικοί μετανάστες.και κάποιοι είναι πράγματι πρόσφυγες πολέμου.το πρακτικό πρόβλημα είναι... πώς τους ξεχωρίζεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2016 Δυστυχώς, ξερά-χλωρά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2016 Τα τελευταία 24ωρα κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ''καταγγελία'' μιας γιατρού για την συμπεριφορά των προσφύγων απέναντι στους γιατρούς που τους παρέχουν βοήθεια. Ως γιατρός που από την πρώτη στιγμή παρέχω ιατρική βοήθεια στους πρόσφυγες ( λιμάνι Πειραιά Ε1, Ε2. Πέτρινο αλλά και Ελληνικό) νιώθω την ανάγκη αλλά και την υποχρέωση να δηλώσω πως η δική μου εμπειρία αλλά και δεκάδων συναδέλφων μου είναι εντελώς αντίθετη από εκείνη της ''συναδέλφου''.Στην συμπεριφορά τους κυριαρχεί η ευγένεια, η καρτερικότητα, καθόλου επιθετικοί το αντίθετο, νιώθουν απεριόριστη ευγνωμοσύνη για όλους τους αλληλέγγυους πολίτες που τους βοηθούν. Ακόμη και στις περιπτώσεις που δεν μπορέσαμε να δώσουμε άμεση λύση στο πρόβλημα τους εισπράτταμε και εισπράττουμε το χαμόγελο τους. Τηρούν την σειρά προτεραιότητας με σεβασμό μεταξύ τους ακόμη και στις περιπτώσεις που η αναμονή για εξέταση είναι αρκετά μεγάλη. Κάθε φορά γίνομαι μάρτυρας του ισχυρού δεσμού που υπάρχει στις οικογένειες τους, με πόση αγάπη κρατούν οι μητέρες τα άρρωστα και ταλαιπωρημένα παιδιά στην αγκαλιά τους. Ή τον νεαρό πρόσφυγα που σαν φύλακας άγγελος κρατούσε σφιχτά το χέρι της μητέρας του που είχε βιαστεί στην Τουρκία, τον πατέρα που όσο περιμέναμε το ασθενοφόρο για να μεταφέρει την 17χρονη κόρη του στο νοσοκομείο με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα ήταν συνεχώς δίπλα της, την χάιδευε και την φιλούσε με στοργή και η αγωνία ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του. Την έγκυο στον όγδοο μήνα που πονούσε και ενώ το ασθενοφόρο αργούσε πολύ, εκείνη και ο σύζυγος της ούτε μια στιγμή δεν δυσανασχέτησαν.Πάρα πολλά τα παραδείγματα, που όλα μαρτυρούν πως αυτοί οι άνθρωποι παρά την τραγωδία που έχουν ζήσει και ζούν, παρά την εξαθλίωση τους, παρά την ανασφάλεια και αβεβαιότητα για την τύχη τους, παραμένουν Άνθρωποι, δεν χάνουν την ευγένεια τους, και με πολλούς τρόπους και σε κάθε ευκαιρία εκφράζουν με γενναιοδωρία την ευγνωμοσύνη τους. Αυτό που με διδάσκουν εκείνοι με την συμπεριφορά τους σε αυτές τις πολύ δύσκολές στιγμές τους, είναι πολύ πολύ μεγαλύτερο απο αυτό που τους προσφέρω εγώ. Η ΄΄καταγγελία'' της ''συναδέλφου'' δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα που βιώνουμε όσοι βρισκόμαστε δίπλα στους πρόσφυγες. https://www.facebook.com/dr.vichas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες