MegaChannel7 290 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 http://www.huffingtonpost.gr/2015/11/16/anonymous-isis-_n_8572758.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Και εγώ κύρηξα πόλεμο στη Βασούλα απέναντι, θα της βομβαρδίσω τη μπαλκονόπορτα με χαρτοπετσέτες μέχρι να ρίξει το οχυρό της και να ξεντύνεται με ανοιχτές κουρτίνες 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Ωραίες πηγές Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 δλδ πραγματια προσπαθω να καταλαβω πισω απο αυτο το παλιμπαιδιστικο και προλητικο μνμ ,ΤΙ προθεσεις κρυβονται, περαν τις αντιπαραθεσης... εγω εμμένω στη θεση μου...οπως στρωσαμε θα κοιμηθουμε Δεν κρύβεται τίποτα που δεν έχει ειπωθεί αγαπητέ.Να ξεμπροστιαστούν όσοι φάσκουν και αντιφάσκουν και όσοι έχουν επικίνδυνες ιδέες για όλους μας. Επιπροσθέτως, αν εσύ απολαμβάνεις να σε προσβάλλουν χυδαία όσοι ακραίοι απλά διαφωνούν μαζί σου, θα επιτρέψεις σε μένα και όσους άλλους θεωρούν ότι θίγονται, να απαντούν στις προσβολές αποδεικνύοντας πόσο κενά περιεχομένου είναι τα λόγια-λόγια-λόγια-λόγια κάποιων. Μετά τιμής. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MegaChannel7 290 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Ωραίες πηγέςΑν αυτό πήγαινε για την πηγή που έβαλα, τότε σου παραθέτω και κάποιες ακόμα.Telegraphhttp://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/france/11997858/Paris-attacks-Anonymous-declares-war-on-Isil.htmlMirrorhttp://www.mirror.co.uk/news/world-news/anonymous-declares-war-islamic-state-6839030CNBChttp://www.cnbc.com/2015/11/16/anonymous-hackers-declare-war-on-islamic-state.html Sorry, δεν έχω άμεση πρόσβαση στους Anonymous. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Δεν κρύβεται τίποτα που δεν έχει ειπωθεί αγαπητέ.Να ξεμπροστιαστούν όσοι φάσκουν και αντιφάσκουν και όσοι έχουν επικίνδυνες ιδέες για όλους μας. Επιπροσθέτως, αν εσύ απολαμβάνεις να σε προσβάλλουν χυδαία όσοι ακραίοι απλά διαφωνούν μαζί σου, θα επιτρέψεις σε μένα και όσους άλλους θεωρούν ότι θίγονται, να απαντούν στις προσβολές αποδεικνύοντας πόσο κενά περιεχομένου είναι τα λόγια-λόγια-λόγια-λόγια κάποιων. Μετά τιμής. ta επιθετα τυπου ''αγαπητε'' δεν τα εκλαμβανω ως ευγενεια, και θα προτιμουσα να λειπουν τουλαχιστον στις προς εμενα αναφορες ...δευτερον δεν εχω διαβασει σε αυτο το ποστ ,καποιον να φασκει και να αντιφασκει...αν εγινε καπου αλλου να θιξεις και εσυ ,εκει , στο καπου αλλου , εμμεσες αναφορες δεν βοηθουν κανεναν ... τρτιον ... δεν νομιζω οτι εδωσε κανεις σε κανεναν το τιτλο του φωστηρα ωστε να ξεχωριζει ποιοες ιδεες ειναι επικινδυνες για ολους και ποιες οχι ...δεν μοιραζομαστε τις ιδιες ιδεες και ιδιες αξιες οποτε μην μας τσουβαλιαζεις ...και ως απαντηση στην τελευταιας σου παραγραφο θα σε παραπεμψω στη δευτερη δικη μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 ta επιθετα τυπου ''αγαπητε'' δεν τα εκλαμβανω ως ευγενεια, και θα προτιμουσα να λειπουν τουλαχιστον στις προς εμενα αναφορες ...δευτερον δεν εχω διαβασει σε αυτο το ποστ ,καποιον να φασκει και να αντιφασκει...αν εγινε καπου αλλου να θιξεις και εσυ ,εκει , στο καπου αλλου , εμμεσες αναφορες δεν βοηθουν κανεναν ... τρτιον ... δεν νομιζω οτι εδωσε κανεις σε κανεναν το τιτλο του φωστηρα ωστε να ξεχωριζει ποιοες ιδεες ειναι επικινδυνες για ολους και ποιες οχι ...δεν μοιραζομαστε τις ιδιες ιδεες και ιδιες αξιες οποτε μην μας τσουβαλιαζεις ...και ως απαντηση στην τελευταιας σου παραγραφο θα σε παραπεμψω στη δευτερη δικη μου Πρώτον: Το "αγαπητέ" δεν είναι διόλου προσβλητικό νομίζω. Παρόλα αυτά και εφόσον σε ενοχλεί, το αποσύρω ευχαρίστως και χωρίς ενδοιασμούς.Δεύτερον: Ναι, αφορούσε άλλο τόπικ. Αυτοί που τα διαβάζουν όλα ξέρουν και κατάλαβαν αρκούντως. Συγνώμη αν μπλέχτηκες προσπαθώντας να καταλάβεις που κολλάει.Τρίτον: Ναι, κανείς δεν έχει τον τίτλο του φωστήρα, αν και πολλοί εδώ μέσα τον διεκδικούν αραδιάζοντας τσουβάλια ντερεκτίβες, links "σοφών" και αμπελοφιλοσοφίες που δεν έχουν (δυστυχώς) εφαρμογή στην ζοφερή πραγματικότητα. Δε σας τσουβαλιάζω όλους, κακώς το εξέλαβες. Έχω αναφερθεί πολύ συγκεκριμένα και ονομαστικά. Συμφωνώ απολύτως και με τη φράση σου "όπως στρώσαμε θα κοιμηθούμε" και sorry που δεν το τόνισα πριν (αν κατάλαβες κάτι άλλο). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Αν αυτό πήγαινε για την πηγή που έβαλα, τότε σου παραθέτω και κάποιες ακόμα.Telegraphhttp://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/france/11997858/Paris-attacks-Anonymous-declares-war-on-Isil.htmlMirrorhttp://www.mirror.co.uk/news/world-news/anonymous-declares-war-islamic-state-6839030CNBChttp://www.cnbc.com/2015/11/16/anonymous-hackers-declare-war-on-islamic-state.html Sorry, δεν έχω άμεση πρόσβαση στους Anonymous.Για το link του Kostas-motolover ελεγα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ωραίες πηγές Για το link του Kostas-motolover ελεγα Προσωπικά δεν καταλαβαίνω την αντίρρηση πολλών για τις διάφορες "πηγές". Για τη συγκεκριμένη και άλλες που κατά καιρούς βάζω κάποιο άρθρο, δεν κάθομαι ποτέ να εξετάσω - ούτε μ' ενδιαφέρει να σου πω την αλήθεια - για το τί ακριβώς είναι. Δεν τα περνάω από ιδεολογικό κόσκινο, γι' αυτό και ίσως βοηθάω λιγάκι στον πλουραλισμό. Απλά διαβάζω και εξετάζω αν το θεωρώ ενδιαφέρον ή όχι να διαβαστεί. Εσύ δηλ. ξέρεις τί ρόλο βαράει το κάθε site / blog? Αν ναι, σε θαυμάζω.Εκτός του ότι συνήθως είναι αναδημοσιεύσεις και τα βρίσκεις κι αλλού κι αλλού (αυτό είναι το κακό με το net, γράφει πχ ένας μια μλκία και σπεύδουν όλοι να το αναμεταδώσουν για να γεμίσουν τα site τους), στο συγκεκριμένο άρθρο δεν κατάλαβα τί είναι αυτό που σε ξένισε. Τί είναι ψέμα ή κατακριτέο για να μην ποσταριστεί? (Ασχέτως αν βοηθάει τα σχέδια κάποιων υιοθετώντας το φόβο και τα αντίποινα που κι εγώ δεν δέχομαι. Τα αποτελέσματα όμως αυτά είναι και αυτά θα λουστούμε όπως έχουν αποφασίσει πριν από μας για μας).Πάρε νά ΄χεις αναδημοσιεύσεις.http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/11/blog-post_2714.htmlhttp://top10news.gr/article/tzihantistes-ehthros-entos-ton-pylon-gia-tin-eyropi-poy-etoimazetai-gia-polemohttp://www.dou.gr/article.php?a=12941378 Το λέω αυτό γιατί έχω παραδείγματα γνωστών εδώ μέσα που χτυπιώνται πατόκορφα όταν δουν πηγή ντεφενς (δεν αντιλέγω, υπό προϋποθέσεις όμως για το για ποιά κείμενα / ειδήσεις μιλάμε και αυτό ισχύει για όλα τα site / blogs), αλλά πάνε μετά και ποστάρουν κείμενα του provo.gr....... Έλεος! Αυτά είναι μια χαρά αμερόληπτα και αξιόπιστα!. Κι εμείς οι άλλοι συνήθως δε λέμε τίποτα, το αφήνουμε να περάσει ασχολίαστο. Εγώ όχι πια. Ανοχή στην αμετροέπεια τέλος. Να θυμίσω πάλι λίγο την ταυτότητα.ΤαυτότηταPosted by: adminon: Tuesday, February 3, 2015In: AboutUs, ΤαυτότηταTo provo.gr στήθηκε από μεμονωμένα άτομα, εργαζόμενους-ες, άνεργους-ες και επισφαλείς, που δραστηριοποιούνται στον πολιτικό χώρο της αναρχίας, στα ρεύματα του αναρχοκομμουνισμού και του αναρχοσυνδικαλισμού.Θεωρήσαμε αναγκαία την ύπαρξη ενός ιστοτόπου όπου θα καλύπτονται τα θέματα επικαιρότητας, ειδωμένα, καταγεγραμμένα και σχολιασμένα από τη σκοπιά της πολιτικής μας θεώρησης, ένταξης και δράσης. Φιλοδοξούμε να καλύπτουμε όσο το δυνατότερο μεγαλύτερο φάσμα όσων συμβαίνουν στις σημερινές κοινωνίες τόσο σε τοπικό όσο και διεθνές επίπεδο. Μετά από συζητήσεις μεταξύ μας, καταλήξαμε στο ότι δεν θα επιθυμούσαμε να παρέχουμε κάποιου είδους “αντιπληροφόρηση” μιας και αυτή καλύπτεται επαρκώς από κινηματικές δομές και συλλογικότητες και δεν επιθυμούμε να λειτουργήσουμε ανταγωνιστικά με αυτές.Αυτό που θα θέλαμε είναι να παρέχουμε φωνή, γνώμες, επιχειρήματα αλλά και θεωρία, για τους σκοπούς του αντικαπιταλιστικού και αντικρατικού αγώνα, για τους σκοπούς δηλαδή μιας άλλης κοινωνίας, μιας κοινωνίας αυτόνομης και αυτοδιευθυνούμενης, την οποία επιθυμούμε. Δεν αποτελούμε κάποια ομάδα “ειδικών” αρθρογράφων “διανοούμενων” και δεν φιλοδοξούμε να παρέχουμε κάποιου είδους σταθερής άποψης. Θεωρούμε όμως, πως ένα από τα προβλήματα της εν Ελλάδι αναρχίας είναι η ασάφεια, πολλές φορές, σε επίπεδο πολιτικού προταγματικού λόγου, όσο και η επικοινώνηση της Ιδέας και της Υπόθεσης της σε άλλα κομμάτια της κοινωνίας και της εργατικής τάξης, πέρα από τα στενά πλαίσια του “χώρου”. Ελπίζουμε να προσφέρουμε προς αυτή τη κατεύθυνση όσο μπορούμε και μας αναλογεί.Βασική μας θέση είναι πως οι αναρχικοί-ες δεν είμαστε κάποιο κομμάτι κάπου έξω από τη κοινωνία, αλλά κομμάτι της και κομμάτι της εργατικής τάξης και αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο βλέπουμε τον κόσμο.Εμπνεόμαστε από την ίδια την ιστορία της αναρχίας, ως μέρος της ιστορίας του εργατικού και κοινωνικού κινήματος και οραματιζόμαστε μια κοινωνία αυτοδιαχείρισης της παραγωγής και ελευθερίας.Η συντακτική ομάδα του Provo.gr Είναι πιο αξιόπιστη αυτή? Μεμονωμένα άτομα, εργαζόμενοι, άνεργοι, νοικοκυρές να υποθέσω κλπ. Ούτε ειδικοί, ούτε απαραίτητα σπουδαγμένοι λένε το μακρύ τους και το κοντό τους δηλ. επί παντός επιστητού.ΟΚ, παραδίνομαι στη λογική τους για την αντικειμενικότητα, τη σοβαρότητα του λόγου και την αξιοπιστία των λεγομένων. Θα με κάνετε να παρακαλάω γονατιστός στα σκαλοπάτια του Mega για ενημέρωση...... Εν πάσει περιπτώσει, κάντε μας μια λίστα από πού θέλετε να ποστάρουμε κάτι που βρίσκουμε, να την εξετάσουμε..... Περιμένω να μας πεις συγκεκριμένα γιατί και τί σ' ενόχλησε. Το "ωραίες πηγές" έτσι ειρωνικά και αόριστα σε στυλ "φωτοβολίδας" δε μου λέει κάτι. Συγκεκριμένα θέλω please. Φιλικά. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 18 , 2015 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 https://www.google.gr/search?q=συνελήφθη+κω&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=K3ZMVqzWNsGrsAGAx7eoDw#q=συνελήφθησαν+στην+κω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 Κώστα είσαι ένα σκέτο ντελίριο!!! Δίνεις ρέστα!!! Βρες κάποιο άθλημα φίλος για να ξελαμπικάρεις!!! Προτείνω crossfit!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 (τροποποιήθηκε) Κρυμμένο περιεχόμενο Κώστα είσαι ένα σκέτο ντελίριο!!! Δίνεις ρέστα!!! Βρες κάποιο άθλημα φίλος για να ξελαμπικάρεις!!! Προτείνω crossfit!!!Γιατί σε παρακαλώ?Επειδή ξαφνικά ο κανένας έγιναν 2 πριν λίγες μέρες και τώρα 4 και να δούμε πόσοι ακόμα? Σας ενοχλούν οι διαπιστώσεις που παίρνουν πλέον μορφή χιονοστιβάδας και αντιδράτε έτσι μειωτικά για τους άλλους? Κακώς πανικοβάλλεστε. Και δε φταίω, δε χάλασα εγώ τη σούπα σας, ούτε τα προκάλεσα για να σας μπω στο μάτι (ώρα είναι ν' ακούσω και κανά τέτοιο χαριτωμένο)........Αν δε σου αρέσει ότι επιβεβαιώνονται όσοι έλεγαν ότι "δεν ξέρουμε και ούτε μπορούμε να ελέγξουμε ποιοί μπαίνουν και τί σκοπό έχουν", δεν είναι δικό μου πρόβλημα, ούτε ντελίριο. Ντελίριο παθαίνει αυτός που βλέπει να καταρρίπτονται εν μια νυκτί όλα του τα όνειρα, οι ιδέες και οι ψευδαισθήσεις.Και όσο και να ποστάρεις (στο άλλο θέμα) ωραία άρθρα για τις απανταχού επιθέσεις βίας, τους πολέμους και τις σφαγές, δίκιο έχεις μεν για το χάλι που επικρατεί παγκοσμίως, αλλά δεν αλλάζει το αποτέλεσμα του παρόντος θέματος και μαγικές λύσεις δεν έχουμε κανένας μας φαντάζομαι. Ούτε για το προσφυγικό, ούτε για το μεταναστευτικό, ούτε για τη βία παντού. Γιατί πολύ απλά γίνονται σκόπιμα από κάποιους που έχουν και κινούν τα νήματα. Αυτός είναι ο κόσμος μας δυστυχώς και λυπάμαι που τώρα το ανακάλυψες. Λίγο ώψιμα, αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Wellcome to earth. Υ.Γ. Παρότι μου γράφεις ειρωνικά χωρίς καν να έχω αναφερθεί σ' εσένα ή κάποιον άλλον - απλά ένα link παρέθεσα από είδηση που είδα να παίζει παντού - εγώ πάλι απαντάω όμορφα και πολιτισμένα. Και αν θέλουμε ν' αλλάξουμε τον κόσμο μας όπως ευαγγελίζεστε, θα πρέπει να ξεκινήσετε κι εσείς απ' τον εαυτό σας. Που δεν είναι καθόλου τέλειος όπως ίσως νομίζετε ή σας έχουν πει. Όλοι μας και όχι μόνο "εμείς οι άλλοι". Ευχαριστώ. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 18 , 2015 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 (τροποποιήθηκε) Νομίζω απλά υπάρχει μια δυσκολία κατανόησης του ίντερνετ.Κατ'αρχάς λες "πάρε αναδημοσιεύσεις". Τι βαρύτητα νομίζεις πως έχει αυτό? Δηλαδή λες "κοίτα το πήραν και άλλοι και το αναδημοσιεύουν". τι πιστεύεις πως δείχνει αυτό πέρα από ένα copy - paste? Νομίζεις πως το παίρνει το site, κάνει διασταύρωση μέσω δικών του δημοσιογράφων και μόνο εάν επιβεβαιωθεί το αναδημοσιεύει? Τι σχέση έχει με την εγκυρότητα εν ολίγοις?Φυσικά, το άρθρο που παρέθεσες δεν μπαίνει καν στην κουβέντα "αξιόπιση πηγή ή όχι" επειδή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ. Εάν θες σου παραθέτω τις ουσιαστικές πληροφορίες του άρθρου, είναι στην 1η παράγραφο. Όλο το υπόλοιπο είναι op-ed, editorial, άποψη, πως το λένε. Edit: δεν επιβεβαιώθηκε τίποτα, είναι αστείο το πόσο φωνάζεις πως επιβεβαιώθηκες και απλά αγνοείς οποιαδήποτε κουβέντα προς το αντίθετο. Edit 2: ΟΚ νομίζω πέρα από κάθε αμφιβολία μπορώ να σε κατατάξω ως "συνωμοσιολόγο" με ό,τι αυτό συμπεριλαμβάνει. Καλή σου μέρα. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 18 , 2015 από τον Le Flwr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 (τροποποιήθηκε) Νομίζω απλά υπάρχει μια δυσκολία κατανόησης του ίντερνετ.Κατ'αρχάς λες "πάρε αναδημοσιεύσεις". Τι βαρύτητα νομίζεις πως έχει αυτό? Δηλαδή λες "κοίτα το πήραν και άλλοι και το αναδημοσιεύουν". τι πιστεύεις πως δείχνει αυτό πέρα από ένα copy - paste? Νομίζεις πως το παίρνει το site, κάνει διασταύρωση μέσω δικών του δημοσιογράφων και μόνο εάν επιβεβαιωθεί το αναδημοσιεύει? Τι σχέση έχει με την εγκυρότητα εν ολίγοις?Φυσικά, το άρθρο που παρέθεσες δεν μπαίνει καν στην κουβέντα "αξιόπιση πηγή ή όχι" επειδή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ. Εάν θες σου παραθέτω τις ουσιαστικές πληροφορίες του άρθρου, είναι στην 1η παράγραφο. Όλο το υπόλοιπο είναι op-ed, editorial, άποψη, πως το λένε. Edit: δεν επιβεβαιώθηκε τίποτα, είναι αστείο το πόσο φωνάζεις πως επιβεβαιώθηκες και απλά αγνοείς οποιαδήποτε κουβέντα προς το αντίθετο.Εννοείται πως δεν έχει καμμιά σχέση με την εγκυρότητα (πουθενά δεν υπαινίχθηκα κάτι τέτοιο), αφού οι αναδημοσιεύσεις γίνοται έτσι στεγνά. Χωρίς τον παραμικρό έλεγχο στις περισσότερες περιπτώσεις. Κυρίως των μέσων που δεν έχουν προσωπικό να τσεκάρει. Απλά ήθελα να δείξω ότι δεν πρόκειται πχ για είδηση μούφα, όπως θα λεγόταν αν ήταν πηγή το defence που σας βγάζει εκτός εαυτού, την ώρα που το provo το καραγουστάρετε...... Το έγραψα έτσι όμως, γιατί μερικοί μόλις δουν μια πηγή ξυνίζουν τα μούτρα τους, επειδή είναι πχ του τάδε ή των δείνα συμφερόντων (πού ξέρουν για όλα τα site / blogs απορώ).Ναι, μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί το τελευταίο κρούσμα. Ύποπτοι παραμένουν. Αυτό που επιβεβαιώνεται περίτρανα είναι ότι "δεν ξέρουμε και ούτε μπορούμε να ελέγξουμε ποιοί μπαίνουν και τί σκοπούς έχουν" (να δούμε πόσες φορές θα το γράψω ακόμα αυτό μέχρι να το καταλάβετε)....... Ciao. Θα μου επιτρέψεις φαντάζομαι. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 18 , 2015 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 Εννοείται πως δεν έχει καμμιά σχέση με την εγκυρότητα. Απλά ήθελα να δείξω ότι δεν πρόκειται πχ για είδηση μούφα, ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 *εγω εχω σταματησει να ποσταρω εδω, γιατι ο καθενας εχει την δικη του αποψη για το θεμα (κι εγω μαζι).θα ποσταρω ενα τελευταιο μονο, χωρις πνευμα αντιπαραθεσης και ουτε θελω διαλογο με κανεναν...απλαειναι η αποψη μου για τους φανατικους μουσουλμανους (εχω γνωρισει και μουσουλμανους χωρις φανατισμο)ειναι clopy-paste φυσικα, αλλα ειναι ακριβως αυτο που πιστευω, βλεπω και καταλαβαινω κι εγω...καμια σχεση με προσφυγες η αποψη (μην πεσετε να με φατε), κι εγω ειμαι της αποψης οτι πρεπει να δωσουμεκαθε δυνατη βοηθεια στους προσφυγες...η ενσταση μου ειναι μονο γι' αυτους που τους παριστανουν χωρις να ειναι. Οι περισσότεροι Μουσουλμάνοι δεν είναι ευτυχισμένοι…Δεν είναι ευτυχισμένοι στην ΓάζαΔεν είναι ευτυχισμένοι στην ΑίγυπτοΔεν είναι ευτυχισμένοι στην ΛιβύηΔεν είναι ευτυχισμένοι στο ΜαρόκοΔεν είναι ευτυχισμένοι στο ΙράνΔεν είναι ευτυχισμένοι στο ΙράκΔεν είναι ευτυχισμένοι στην ΥεμένηΔεν είναι ευτυχισμένοι στο ΑφγανιστάνΔεν είναι ευτυχισμένοι στο ΠακιστάνΔεν είναι ευτυχισμένοι στην ΣυρίαΔεν είναι ευτυχισμένοι στον Λίβανο Που είναι λοιπόν ευτυχισμένοι?Είναι ευτυχισμένοι στην ΑυστραλίαΕίναι ευτυχισμένοι στην ΑγγλίαΕίναι ευτυχισμένοι στον ΚαναδάΕίναι ευτυχισμένοι στις ΗΠΑΕίναι ευτυχισμένοι στην ΓαλλίαΕίναι ευτυχισμένοι στην ΓερμανίαΕίναι ευτυχισμένοι στην ΣουηδίαΕίναι ευτυχισμένοι στην ΝορβηγίαΕίναι ευτυχισμένοι στην Δανίακλπ κλπ Είναι ευτυχισμένοι σε κάθε χώρα που δεν είναι μουσουλμανικήΚαι ποιόν κατηγορούν;Όχι το Ισλάμ!Όχι τους ηγέτες τους!Όχι τους εαυτούς τους!ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΖΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙΚαι θέλουν να τις αλλάξουν, ώστε να μοιάζουν με τις χώρες στις οποίες ήταν δυστυχείς… 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εννοείται πως δεν έχει καμμιά σχέση με την εγκυρότητα. Ναι, γιατί είναι στο στάδιο ελέγχου απ' τις Αρχές. Χρησιμοποίησα τη λέξη που έβαλες κι εσύ. Αυταπόδεικτο δεν είναι λοιπόν απλά επειδή γράφτηκε, δεν ξέρουμε δηλ. πόσο έγκυρο είναι. Καλύτερα τώρα?..... Απλά ήθελα να δείξω ότι δεν πρόκειται πχ για είδηση μούφα, ...Αχουουουου, ό,τι θες καταλαβαίνεις. Άντε, ας πούμε ότι η λέξη μούφα δε σε βοήθησε να καταλάβεις σωστά. Αν ήθελες φυσικά, μια χαρά θα τό 'πιανες.Μούφα = ψεύτικη, φτιαχτή, fake. Δηλ. χωρίς να υπάρχει γεγονός, φτιάχνουμε μια είδηση της φαντασίας μας.Έγκυρότητα = ελέγχεται αν είναι έγκυρη η είδηση ή όχι. Είδηση (γεγονός) υπάρχει όμως. Υπάρχουν 2 άτομα που εισήλθαν και εξετάζεται ΑΝ οι πληροφορίες για το ότι δεν είναι αθώοι πρόσφυγες, αλλά εκμεταλλεύονται την αναμπουμούλα για να εισέλθουν στην Ευρώπη απαρατήρητοι. Για να δω. Θα ποστάρεις τώρα ότι κατάλαβες τη διαφορά? Ή θα συνεχίζεις να παρερμηνεύεις? Ενημερωτικά σου λέω για να χαλαρώσεις, ότι δεν θεωρείται κακό να πεις ότι λάθος κατάλαβες, ούτε θα στο χτυπήσω. Αν φυσικά επιμένεις ότι δε βλέπεις τη διαφορά, τότε θα σκίσω τα πτυχία μου που λέει κι η έκφραση. (Το κατά λάθος άλλωστε δεν με πειράζει, όλοι κάνουμε λάθη. Το σκόπιμο δεν δέχομαι όπως έχω πει πολλάκις). ......................Ναι, μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί το τελευταίο κρούσμα. Ύποπτοι παραμένουν. Αυτό που επιβεβαιώνεται περίτρανα είναι ότι "δεν ξέρουμε και ούτε μπορούμε να ελέγξουμε ποιοί μπαίνουν και τί σκοπούς έχουν" (να δούμε πόσες φορές θα το γράψω ακόμα αυτό μέχρι να το καταλάβετε)........................Αυτό "σου ξέφυγε", έτσι? Πλάκα έχετε....... διυλίζετε τον κώνωπα και καταπίνετε την κάμηλον, προσπαθώντας να υποτιμήσετε τον συνομιλητή σας. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 18 , 2015 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 http://montreal.ctvnews.ca/mobile/police-believe-attackers-used-forged-passports-to-stigmatize-refugees-1.2662167......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 http://www.thepressproject.gr/article/84576/Oi-Galloi-mousoulmanoi-katadikazoun-tin-tromokratia Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 Μληοως Θαννάση το τόπικ που πρότεινες στο μεταναστευτικό είνια καλή ιδέα τελικά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 http://www.thepressproject.gr/article/84576/Oi-Galloi-mousoulmanoi-katadikazoun-tin-tromokratia μαλιστα ...και γω πριν απο λιγο σε δελτιο ειδησεων ειδα/ακουσα Ιρακινο να λεει ξεδιαντροπα πως μια μερα ολα τα ευρωπαικα κρατη θα γινουν μουλσουμανικα ...ποιο απ τα δυο ισχυει τελικα;. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 μαλιστα ...και γω πριν απο λιγο σε δελτιο ειδησεων ειδα/ακουσα Ιρακινο να λεει ξεδιαντροπα πως μια μερα ολα τα ευρωπαικα κρατη θα γινουν μουλσουμανικα ...ποιο απ τα δυο ισχυει τελικα;.Αποκλείεται, δεν υπάρχει περίπτωση, ουτε 1 στο μύριο, να μίλησε ξεδιάντροπα. Δεν το πιστευω. (ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που βλέπουν δελτία ειδησεων)Εισαι 100% σίγουρος ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 Αποκλείεται, δεν υπάρχει περίπτωση, ουτε 1 στο μύριο, να μίλησε ξεδιάντροπα. Δεν το πιστευω. (ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που βλέπουν δελτία ειδησεων)Εισαι 100% σίγουρος ? ναι ρεψαξε βρες και δες το δελτιο του Αλφα τωρα παλι αν δε θες αυτο ειναι δικο σου θεμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 Ναι, ετρεξα + το ειδα. Οντως συγκλονιστική δηλωση. Τι κάνουμε, για πες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 ..εγω θα σου πω; έξυπνος άνθρωπος είσαι μια χαρα μπορείς να σκεφτείς (τουλάχιστον μην ανεβαζεις δηλώσεις που ουσιαστικά δεν έχουν κανένα κύρος , και μη με ρωτήσεις ποιες έχουν κύρος ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες