PapiR 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 (τροποποιήθηκε) Κάνω μια ανακατασκευή σε ένα Honda Monkey Z-50 και όπως φαίνεται και απο το τίτλο δε ξέρω ποιό απο τα δύο μοτέρ να βάλω, διότι και τα δύο κοστίζουν σχεδόν το ίδιο και απο χαρακτηριστικά είναι επίσης περίπου ίδια. Το θέμα όμως είναι: θα είναι αξιόπιστο το Lifan , θα ταιριάζει σε ένα μηχανάκι σα και το Monkey, το Honda σαν μεταχειρισμένο θα δουλεύει σωστά ή θα καίει λάδια χειρότερα απο δίχρονο; Θα ήθελα τη βοήθεια και τις γνώμες σας. Ευχαριστώ προκαταβολικά :grin: Τροποποιήθηκε Απρίλιος 11 , 2015 από τον PapiR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapiR 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 up Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basilis_xxx 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 εγω θα εβαζα το lifan 110cc γιατι εχουν αποδιξει οτι ειναι αξιοπιστα + οτι θα εχεις και περισσοτερο γκαζι απο το glx90 αλλωστε αν δεν ηταν καλο δεν θα το προτεινες και εσυ πανω !! Προσεξε ομως το 110 παρε οχι το 125 !!!το 125 ειναι μαπα !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 Αν θες τη γνωμη μου φτιαξε σωστα ενα 90αρι με καινουργια πραγματα χοντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaspetr 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 το καλυτερο ειναι απο Astrea γιατι εχει και 4αρι σαζμαν. τωρα αν θελεις να το δηλωσεις νομιμα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 Δεν εχει 4τ 90αρι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaspetr 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 δεν θυμαμαι να εχω δει καποιο(εργοστασιακο μιλαμε παντα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2015 Ειχα την εντυπωση πως 3αρια σασμαν ειχαν τα στρογγυλα και τα 50αρια glx..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaspetr 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2015 το GLX ειχε 4αρι. τα super cub ειχαν 3αρι ή 4αρι. Super cub ειναι ολα GLX ειναι μονο αυτο(το γραφει και στα καπακια.) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 Εβγαινε το C50E με 4αρι σασμαν. Για μενα καλα ειναι να βαλεις ενα μοτερ ή ASTREA ή C90 Lifan δεν το πολυπροτεινω και εχω γενικα την χειροτερη εμπειρια που μπορει να συμβει (εν κινηση πηρε φωτια το μοτερ κυριολεκτικα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 το λιφαν 110 είναι σκυλί.Δε παθαίνει τίποτα. Αν και θα έβαζα μοτέρ από ένα άστρα προσωπικά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
φαφαλας 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 εχω κανει 650 χιλιομετρα συνεχόμενα σχεδον χωρις στασεις σε μια μερα με μοτερ lifan110. μου πηρε 12 ωρες οδήγησης σε ενα ταξίδι που εκανα κανενα πρόβλημα μια χαρα με έβγαλε δεν καιει λαδια. εχει νευρο και παει αρκετα καλα. τελικη περιπου 85-90km/h σε μαμα τελειος μορφή και κατανάλωση 2 λιτρα στα 100.. τιμη του μοτερ= 160-180 ευρώ.. το καλητερο ειναι οτι εχει σασμαν μυλο. δηλαδη μετα απο 4η πατας και μπαινει νεκρα κατι πολυ βολικο καθος βαζεις νεκρα και τσουλας 50 μετρα πριν απο καθε το φαναρι. οταν σταματισεις με μια κινηση μπαίνει πρωτη και έφυγες επισης σε μικρες κατηφορες βαζεις νεκρα εν κινηση και τσουλας σε μεγαλες δεν χρειαζεται να σταματας να σβινεις και να ξανασταματας να ξαναβαζεις μπρος κτλ.. το μονο θεμα ειναι οτι μπορει να αρχισει να πατιναρει καποτε το λιφαν και το σασμαν τους δεν ειναι για καγκουριες. για για καθημερινη χρηση ειναι η καλητερη επιλογη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadSnow 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 Αναλόγως φιλε την χρήση που θα το κανεις..και τα δυο μοτέρ ειναι σκυλιά!!! Απο τν μια το lifan το οποιο ειναι πολυ έμπιστο αλλα εχει περισσότερες πιθανότητες να σου βγαλει πρόβλημα απο το μοτέρ του Glx..προσωπική μου άποψη φυσικα εε..!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadSnow 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 Αναλόγως φιλε την χρήση που θα το κανεις..και τα δυο μοτέρ ειναι σκυλιά!!! Απο τν μια το lifan το οποιο ειναι πολυ έμπιστο αλλα εχει περισσότερες πιθανότητες να σου βγαλει πρόβλημα απο το μοτέρ του Glx..προσωπική μου άποψη φυσικα εε..!!Αναλόγως φιλε την χρήση που θα το κανεις..και τα δυο μοτέρ ειναι σκυλιά!!! Απο τν μια το lifan το οποιο ειναι πολυ έμπιστο αλλα εχει περισσότερες πιθανότητες να σου βγαλει πρόβλημα απο το μοτέρ του Glx..προσωπική μου άποψη φυσικα εε..!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες