Jump to content
PapiR

Lifan 110cc ή Honda glx90?

Recommended Posts

Κάνω μια ανακατασκευή σε ένα Honda Monkey Z-50 και όπως φαίνεται και απο το τίτλο δε ξέρω ποιό απο τα δύο μοτέρ να βάλω, διότι και τα δύο κοστίζουν σχεδόν το ίδιο και απο χαρακτηριστικά είναι επίσης περίπου ίδια. Το θέμα όμως είναι: θα είναι αξιόπιστο το Lifan :online2long: , θα ταιριάζει σε ένα μηχανάκι σα και το Monkey, το Honda σαν μεταχειρισμένο θα δουλεύει σωστά ή θα καίει λάδια χειρότερα απο δίχρονο; :pray::mB_kalo_e:

Θα ήθελα τη βοήθεια και τις γνώμες σας. :grin:

Ευχαριστώ προκαταβολικά :grin: :grin:

Τροποποιήθηκε από τον PapiR

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εγω θα εβαζα το lifan 110cc γιατι εχουν αποδιξει οτι ειναι αξιοπιστα + οτι θα εχεις και περισσοτερο γκαζι απο το glx90 αλλωστε αν δεν ηταν καλο δεν θα το προτεινες και εσυ πανω !!

Προσεξε ομως το 110 παρε οχι το 125 !!!το 125 ειναι μαπα !!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το καλυτερο ειναι απο Astrea γιατι εχει και 4αρι σαζμαν.

τωρα αν θελεις να το δηλωσεις νομιμα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το GLX ειχε 4αρι.

τα super cub ειχαν 3αρι ή 4αρι.

Super cub ειναι ολα

GLX ειναι μονο αυτο(το γραφει και στα καπακια.)

b_7043_1269900000_111.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εβγαινε το C50E με 4αρι σασμαν.

Για μενα καλα ειναι να βαλεις ενα μοτερ ή ASTREA ή C90

Lifan δεν το πολυπροτεινω και εχω γενικα την χειροτερη εμπειρια που μπορει να συμβει (εν κινηση πηρε φωτια το μοτερ κυριολεκτικα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το λιφαν 110 είναι σκυλί.Δε παθαίνει τίποτα.

Αν και θα έβαζα μοτέρ από ένα άστρα προσωπικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχω κανει 650 χιλιομετρα συνεχόμενα σχεδον χωρις στασεις σε μια μερα με μοτερ lifan110. μου πηρε 12 ωρες οδήγησης σε ενα ταξίδι που εκανα

κανενα πρόβλημα μια χαρα με έβγαλε

δεν καιει λαδια. εχει νευρο και παει αρκετα καλα.

τελικη περιπου 85-90km/h σε μαμα τελειος μορφή και κατανάλωση 2 λιτρα στα 100..

τιμη του μοτερ= 160-180 ευρώ..

το καλητερο ειναι οτι εχει σασμαν μυλο. δηλαδη μετα απο 4η πατας και μπαινει νεκρα κατι πολυ βολικο

καθος βαζεις νεκρα και τσουλας 50 μετρα πριν απο καθε το φαναρι. οταν σταματισεις με μια κινηση μπαίνει πρωτη και έφυγες

επισης σε μικρες κατηφορες βαζεις νεκρα εν κινηση και τσουλας

σε μεγαλες δεν χρειαζεται να σταματας να σβινεις και να ξανασταματας να ξαναβαζεις μπρος κτλ..

το μονο θεμα ειναι οτι μπορει να αρχισει να πατιναρει καποτε το λιφαν και το σασμαν τους δεν ειναι για καγκουριες.

για για καθημερινη χρηση ειναι η καλητερη επιλογη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αναλόγως φιλε την χρήση που θα το κανεις..και τα δυο μοτέρ ειναι σκυλιά!!! Απο τν μια το lifan το οποιο ειναι πολυ έμπιστο αλλα εχει περισσότερες πιθανότητες να σου βγαλει πρόβλημα απο το μοτέρ του Glx..προσωπική μου άποψη φυσικα εε..!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αναλόγως φιλε την χρήση που θα το κανεις..και τα δυο μοτέρ ειναι σκυλιά!!! Απο τν μια το lifan το οποιο ειναι πολυ έμπιστο αλλα εχει περισσότερες πιθανότητες να σου βγαλει πρόβλημα απο το μοτέρ του Glx..προσωπική μου άποψη φυσικα εε..!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα