sandstorm 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Καλησπέρα παιδιά λέω να αγοράσω αυτό εδώ το εργαλείο http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/6254550/ εσείς που είστε πιο γνώστες αξίζει λέτε..??η να πάω σε κάτι άλλο ? θέλω ν αγοράσω χτ έχω δει άλλα 3-4 από το car αλλά όλα είχαν κάποιο θέμα και ψιλό έχω απογοητευτεί μια βοήθεια...??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis_20 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Αν τα χιλιομετρα ειναι οσα γραφει και η κατασταση του ειναι οντως καλη τοτε καλη την βρισκω την τιμη που την δινει......δεν χανεις τπτ, να πας μια βολτα να το δεις απο κοντα κι αν σε ψηνει να το πας κι απο ενα μηχανικο να το ελεγξει να σε σιγουρος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos polymeneas 274 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 αν και τα χιλιομετρα ψευτικα , χτ με καθρευτες λεει πολλα . κοψε ιδιοκτητη , παρτο σε καλο μαστορα, πες του 1200 μπαμ και εφυγες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τα χλμ στα xt είναι απλά ένας αριθμός, παλικάρι από το φόρουμ είχε γράψει 205.000 κι αυτό επειδή δεν άλλαξε κάτι εγκαίρως (αν θυμάμαι καλά) αλλιώς θα τράβαγε ακόμα. Άμα σου δώσει το οκέι ένας μηχανικός, πες του 1200 στο χέρι και κομπλέ. Edit: Αν δεν έχεις θέμα με το ύψος, φέρε το τιμόνι στην αρχική του θέση γιατί τώρα το'χει χαμηλώσει. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 2 , 2015 από τον CrazyTsach Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sandstorm 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 όχι δεν έχω θέμα με το ύψος 1.78 είμαι...ναι τα χιλιόμετρα δεν τους έδωσα και πολύ βάση.με ενδιαφέρει να μην το πάρω στο χέρι μετά από κανένα μήνα ωραία θα πάω να το δώ με ένα φιλαράκι που είναι μηχανικός να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται και βλέπουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Καλησπέρα φίλε όπως είπαν και πιο πάνω τα παιδιά αν τα χλμ είναι κανονικά το χτυπάς με κλειστά μάτια γιατί και απ'έξω καθαρό φαίνετε. Αν πας σε μηχανικό απλά μέτρα την συμπίεση 156 psi + είναι κανονικά με ελάχιστη το 128 δες μην έχει φάει καμιά τούμπα και άρπαξε πλαίσιο και μήπως καίει λάδια αυτό θα το δεις με 2 τρόπους βάλτο μπροστά βάλε 4 και δώσε τέρμα γκάζι αν δεις από πίσω άσπρη κάπνα καις και βάλε το δάχυλό σού στο τελικό της εξάτμισης πίσω από την τάπα και δεν αν έχει λάδια και εκεί. Ότι άλλο θες ρώτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maiko 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Ο,τι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα.Παρ΄το και να εισαι σιγουρος πως η αγορα του θα σε ικανοποιησει απολυτα.Καλες αγορες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες