Jump to content
Sign in to follow this  
sandstorm

ΑΓΟΡΑ ΜΟΤΟ

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά λέω να αγοράσω αυτό εδώ το εργαλείο http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/6254550/

εσείς που είστε πιο γνώστες αξίζει λέτε..??η να πάω σε κάτι άλλο ?

θέλω ν αγοράσω χτ έχω δει άλλα 3-4 από το car αλλά όλα είχαν κάποιο θέμα και ψιλό έχω απογοητευτεί :think:

μια βοήθεια...???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αν τα χιλιομετρα ειναι οσα γραφει και η κατασταση του ειναι οντως καλη τοτε καλη την βρισκω την τιμη που την δινει......δεν χανεις τπτ, να πας μια βολτα να το δεις απο κοντα κι αν σε ψηνει να το πας κι απο ενα μηχανικο να το ελεγξει να σε σιγουρος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν και τα χιλιομετρα ψευτικα , χτ με καθρευτες λεει πολλα . κοψε ιδιοκτητη , παρτο σε καλο μαστορα, πες του 1200 μπαμ και εφυγες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα χλμ στα xt είναι απλά ένας αριθμός, παλικάρι από το φόρουμ είχε γράψει 205.000 κι αυτό επειδή δεν άλλαξε κάτι εγκαίρως (αν θυμάμαι καλά) αλλιώς θα τράβαγε ακόμα.

Άμα σου δώσει το οκέι ένας μηχανικός, πες του 1200 στο χέρι και κομπλέ.

Edit: Αν δεν έχεις θέμα με το ύψος, φέρε το τιμόνι στην αρχική του θέση γιατί τώρα το'χει χαμηλώσει.

Τροποποιήθηκε από τον CrazyTsach

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όχι δεν έχω θέμα με το ύψος 1.78 είμαι...ναι τα χιλιόμετρα δεν τους έδωσα και πολύ βάση.με ενδιαφέρει να μην το πάρω στο χέρι μετά από κανένα μήνα

ωραία θα πάω να το δώ με ένα φιλαράκι που είναι μηχανικός να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται και βλέπουμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα φίλε όπως είπαν και πιο πάνω τα παιδιά αν τα χλμ είναι κανονικά το χτυπάς με κλειστά μάτια γιατί και απ'έξω καθαρό φαίνετε. Αν πας σε μηχανικό απλά μέτρα την συμπίεση 156 psi + είναι κανονικά με ελάχιστη το 128 δες μην έχει φάει καμιά τούμπα και άρπαξε πλαίσιο και μήπως καίει λάδια αυτό θα το δεις με 2 τρόπους βάλτο μπροστά βάλε 4 και δώσε τέρμα γκάζι αν δεις από πίσω άσπρη κάπνα καις και βάλε το δάχυλό σού στο τελικό της εξάτμισης πίσω από την τάπα και δεν αν έχει λάδια και εκεί. Ότι άλλο θες ρώτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο,τι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα.Παρ΄το και να εισαι σιγουρος πως η αγορα του θα σε ικανοποιησει απολυτα.Καλες αγορες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα