lastprince 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2015 Καλησπέρα παιδιά, ειμαι νέος οδηγός . Έχω ε α Beverly 250cc και μιας και την έπαθα πριν λίγο σε ένα πλακόστρωτο θα ηθελα να μάθω τι πρέπει να προσέχουμε ή και να αποφεύγουμε αν γίνεται οδηγοντας το σκούτερ μας. Κατι έχω ακούσει και για το σαπούνι ότι είναι πολύ επικίνδυνο για τα σκούτερ. Περιμένω τις απόψεις σας, ευχαριστώ :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratos 650 858 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2015 Δεν έχει και πολλές διαφορές πιστεύω με μια μοτοσυλέτα στον τομέα των κινδύνων, αν και οι σκουτερίστες του φόρουμ τα ξέρουν πολύ καλύτερα αυτά . Για εμένα ένα από τα βασικότερα προβλήματα είναι τα ελαστικά. Δυστηχώς στον τομέα αυτό πάσχουν πάρα πολύ καθώς δεν υπάρχουν πολλές ποιοτικές επιλογές. Άρα πρώτο βήμα είναι να βρεις ένα καλό ελαστικό και να τα αλλάξεις άμεσα -αν φοράς τα μανίσια ασυζητητί- γιατί οι περισσότερες εταιρείες τα βγάζουν στην αγορά με λάστιχα "νάιλον". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamFR 217 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2015 Καλησπέρα παιδιά, ειμαι νέος οδηγός . Έχω ε α Beverly 250cc και μιας και την έπαθα πριν λίγο σε ένα πλακόστρωτο θα ηθελα να μάθω τι πρέπει να προσέχουμε ή και να αποφεύγουμε αν γίνεται οδηγοντας το σκούτερ μας. Κατι έχω ακούσει και για το σαπούνι ότι είναι πολύ επικίνδυνο για τα σκούτερ. Περιμένω τις απόψεις σας, ευχαριστώ :) δλδ τα σκουτερ δεν κανει να τα πλενουμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2015 δλδ τα σκουτερ δεν κανει να τα πλενουμε? Κάνει αλλά μόνο στην θάλασσα, ολόκληρα. 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2015 Κάπου ακούω τον Viper: Τι πρέπει να προσέχουμε με ένα σκούτερ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΣΚΟΥΤΕΡ 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lastprince 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2015 Παιδιά πέρα από το εξαιρετικό σας χιούμορ καμια σοβαρή απάντηση έχετε; νομίζω πως ήταν αυτονόητο πως εννοούσα το σαπούνι στην άσφαλτο είναι επικίνδυνο αλλά αφού θέλετε να γυρίσουμε στο δημοτικό κανένα πρόβλημα από εμένα. Φίλε Στράτο ούτε εγώ πιστεύω πως έχει μεγάλη διαφορά μηχανή με σκούτερ απλά έχω ακούσει πως είναι λίγο πιο επικίνδυνα τα σκούτερ σε τέτοια θέματα. Τα λάστιχα μου είναι καινούργια, δεν θυμάμαι μάρκα αλλά δε νομίζω να είναι ίδια με τα μαμισια. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R3DSTAR 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2015 Λόγο βάρους πίσω αν φρεναρεις μονο με το μπροστά πέφτεις εύκολα λόγο μπλοκαρίσματος, Οποτε φρένα και με τα 2 μαζί με το πίσω να τρώει το ποιο πολύ ζόρι,ακόμα αν έχεις μικρους τροχούς τότε το πρόβλημα γίνεται ποιο έντονο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2015 δλδ πινεις αρκετές σούπες :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lastprince 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2015 Και τα δυο φρένα πατάω και εγώ αλλά ειχα διαβασει ότι πατάς πρώτα το πισινο για να ακουμπήσει καλά η πίσω ρόδα στην άσφαλτο και μετά περισσότερο το μπροστινό για να σταματήσεις τελείως. 70% μπροστά 30% πίσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2015 Γενικοτερα, πρεπει να προσεχουμε: 1. Να εχουμε παντα το οχημα μας καλοσυντηρημενο. Ειδικα τα φρενα και τα ελαστικα πρεπει να ειναι σε αριστη κατασταση 2. Να οδηγουμε αμυντικα και οχι επιθετικα, καθως και να εχουμε σωστη θεση πανω στο οδοστρωμα. Κανει τη διαφορα... 3.Να χρησιμοποιουμε σωστα τα φρενα. 70 εμπρος και 30 πισω φρενο. 4.Οταν εχει πρωτοβροχια, πολυ σκονη, καυτο ηλιο, τα ελαστικα ζοριζονται και γλιστρανε. Προσοχη. 5. Τα ελαστικα μετα απο παρατεταμενη χρηση στην πολη χωρις πλαγιασματα, γεμιζουν πουρι στα πλαινα. Αυτο σημαινει οτι με την υποψια πλαγιασματος θα εχεις γλιστρηματα. Θελει καθαρισμα με σαπουνονερο και τριψιμο ή με οδηγηση σε αδρυ οδοστρωμα και στροφιλικι. Ειναι πολλα ακομα... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2015 Φρένα μαζί, όπως σου έγραψαν παραπάνω. Πρώτα πίσω και μετά μπροστά (με ελάχιστη χρονική διαφορά) αλλά να ξέρεις ότι θα σε φρενάρει το μπροστά. Κακό πράγμα στο φρενάρισμα το ότι πρακτικά δεν έχεις φρένο από τον κινητήρα. Επίσης, επειδή έχει πολύ βάρος πίσω, προσπάθησε να κάθεσαι όσο πιο μπροστά μπορείς για να έχει πρόσφυση και το μπροστά λάστιχο. Να αποφεύγεις το άνοιγμα και κλείσιμο του γκαζιού μέσα στη στροφή. Σε όλα χρειάζεται αυτό αλλά τα σκούτερ έχουν τον κινητήρα ως μέρος της πίσω ανάρτησης και "αναπηδούν" έντονα με το άνοιξε κλείσε του γκαζιού (σηκώνεται το πίσω μέρος με το άνοιγμα του γκαζιού) με αποτέλεσμα να πηγαίνει περίπατο η γεωμετρία και η ισορροπία.... Επειδή για να ξεκινήσεις απλά αφήνεις φρένο και ταυτόχρονα καρυδώνεις το γκάζι, πρόσεχε να μην ξεκινάς πρώτος πρώτος στα φανάρια. Σε περιμένει ο τύπος που πέρασε με βαθύ πορτοκαλί (ή και ρηχό κόκκινο) να σε κόψει κάθετα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2015 http://www.scribd.com/mobile/doc/70563511 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konmacro 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2015 Πρεπει επισης να ξερεις οτι τα σκουτερ σε γενικες γραμμες: -Δεν πλαγιαζουν οσο μια μοτοσυκλετα. -Εχουν ροδες μικρης διαμετρου, αυτο δεν ειναι καλο απο αποψη προσφυσης και "βηματος". -Δεν εχουν μηχανοφρενο οπως ενα (τετραχρονο) μηχανακι/μοτοσυκλετα με ταχυτητες. -Συνεπως δεν εχουν και τρομερα κρατηματα. -Εχουν λιγο αβολη εκκινηση (δεν μιλαω απαραιτητα για "κοντρισια" εκκινηση) επειδη ολα τα σκουτερ μεχρι λιγες στροφες δεν ξεκινανε να ρολλαρουν και, προσωπικα για εμενα, μια απολυτως ελεγχομενη εκκινηση με συμπλεκτη ειναι ο,τι πιο ανετο σε μηχανες και αυτοκινητα. -Ειναι σχετικα βαρια. -Ειναι αργα.. αλλα αυτος αλλωστε ειναι ο σκοπος τους, για ανετη χρηση πολης χωρις αγριαδες, ανεπιθυμητα γκαζια και χωρις ταχυτητες για οσους τους κουραζει η διαδικασια, η δεν τους ειναι ιδιαιτερα ευκολη. -Οσα δεν εχουν μανιβελα αμα "τον πιει" η μπαταρια.. kaputt! Πρεπει να αντικατασταθει γιατι δεν υπαρχει "σπρωχτο" :P Αλλα απ την αλλη: -Εχουν μεγαλο χωρο -Εχουν σελα "καναπε" -Εχουν ιμαντα με φθινοτερη συντηρηση απο αλυσιδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2015 Πρεπει επισης να ξερεις οτι τα σκουτερ σε γενικες γραμμες: -Δεν πλαγιαζουν οσο μια μοτοσυκλετα. -Εχουν ροδες μικρης διαμετρου, αυτο δεν ειναι καλο απο αποψη προσφυσης και "βηματος". -Δεν εχουν μηχανοφρενο οπως ενα (τετραχρονο) μηχανακι/μοτοσυκλετα με ταχυτητες. -Συνεπως δεν εχουν και τρομερα κρατηματα. -Εχουν λιγο αβολη εκκινηση (δεν μιλαω απαραιτητα για "κοντρισια" εκκινηση) επειδη ολα τα σκουτερ μεχρι λιγες στροφες δεν ξεκινανε να ρολλαρουν και, προσωπικα για εμενα, μια απολυτως ελεγχομενη εκκινηση με συμπλεκτη ειναι ο,τι πιο ανετο σε μηχανες και αυτοκινητα. -Ειναι σχετικα βαρια. -Ειναι αργα.. αλλα αυτος αλλωστε ειναι ο σκοπος τους, για ανετη χρηση πολης χωρις αγριαδες, ανεπιθυμητα γκαζια και χωρις ταχυτητες για οσους τους κουραζει η διαδικασια, η δεν τους ειναι ιδιαιτερα ευκολη. -Οσα δεν εχουν μανιβελα αμα "τον πιει" η μπαταρια.. kaputt! Πρεπει να αντικατασταθει γιατι δεν υπαρχει "σπρωχτο" :P Αλλα απ την αλλη: -Εχουν μεγαλο χωρο -Εχουν σελα "καναπε" -Εχουν ιμαντα με φθινοτερη συντηρηση απο αλυσιδα Ειχες στην κατοχη σου ποτε σκουτερ? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2015 Μην μπαίνεις στον κόπο, Γιώργο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lastprince 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2015 Καλά τα λέτε παιδιά και ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Εγώ σήμερα ήμουν σε ένα στενό με πλακόστρωτο οδόστρωμα και λίγο κατηφορικό. Πήγαινα λοιπόν ευθεία, ζήτημα να πήγαινα με 15 το μέγιστο 20 και ξαφνικά φευγει η πίσω ρόδα και σέρνεται το μηχανάκι στην κατηφόρα. Κοίταξα μετά το σημείο κ δεν είχε νερα η λάδια.ουτε έγειρα εγώ η κατι τέτοιο πήγαινα αργά κ σταθερά.το μόνο που πιστεύω ότι έγινε είναι να γλίστραγε παρα πολύ το συγκεκριμένο σημείο με τα πλακάκια αν και πάλι μ φαίνεται περίεργο να με πετάξει χωρίς να κάνω κάποια απότομη κίνηση η κατι τέτοιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konmacro 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2015 Ειχες στην κατοχη σου ποτε σκουτερ? Εγω ξεκινησα με μηχανες, ηταν το πρωτο που εμαθα, λιγο αργοτερα ανεβηκα και σε παπια (ημιαυτοματα) και σε σκουτερ. Και τα 2 μου εχουν φανει πολυ αβολα στην οδηγηση. Παπια δεν εχω καβαλησει τοσο, σκουτερ εχω βολταρει αρκετα, φιλων μου κυριως και διχρονα και τετραχρονα 50, 125 και 250 σε κυβικα. Μου φαινεται αβολο το σταματα-ξεκινα, οι ελιγμοι και οι στροφες.. αλλοι που ξεκινανε απο σκουτερ το εχουν σαν "ποδηλατο" που λεει ο λογος. Ειναι οπως μαθει ο καθενας, εγω τα κριτηρια μου τα παραθετω σε συγκριση με την οδηγικη συμπεριφορα μιας μηχανης. Καλά τα λέτε παιδιά και ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Εγώ σήμερα ήμουν σε ένα στενό με πλακόστρωτο οδόστρωμα και λίγο κατηφορικό. Πήγαινα λοιπόν ευθεία, ζήτημα να πήγαινα με 15 το μέγιστο 20 και ξαφνικά φευγει η πίσω ρόδα και σέρνεται το μηχανάκι στην κατηφόρα. Κοίταξα μετά το σημείο κ δεν είχε νερα η λάδια.ουτε έγειρα εγώ η κατι τέτοιο πήγαινα αργά κ σταθερά.το μόνο που πιστεύω ότι έγινε είναι να γλίστραγε παρα πολύ το συγκεκριμένο σημείο με τα πλακάκια αν και πάλι μ φαίνεται περίεργο να με πετάξει χωρίς να κάνω κάποια απότομη κίνηση η κατι τέτοιο. Ενας φιλος μου εχει Piaggio Carnaby 200 και εχει παθει το ιδιο πραγμα σχεδον ακριβως οπως εσυ! Σε ανηφορουλα με πλακοστρωτο συγκεκριμενα δε μπορουσε να ανεβει γιατι μολις ανοιγε αρκετο γκαζι για να "τραβηξει" το μηχανακι του, η πισω ροδα "εγραφε" κατω και του πηγαινε δεξια αριστερα ε και στο τελος εφαγε κι αυτος τουμπα. Στεγνος δρομος κτλ. Μετα απο μερικες ακομα τουμπες που εφαγε πηρε innova και βρηκε την ησυχια του :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2015 :PΜετα απο μερικες ακομα τουμπες που εφαγε πηρε innova και βρηκε την ησυχια του :P Αν είναι δυνατόν που θα συγκρίνουμε scooter με παπί που αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται (η πάπια). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratos 650 858 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2015 Παιδιά πέρα από το εξαιρετικό σας χιούμορ καμια σοβαρή απάντηση έχετε; νομίζω πως ήταν αυτονόητο πως εννοούσα το σαπούνι στην άσφαλτο είναι επικίνδυνο αλλά αφού θέλετε να γυρίσουμε στο δημοτικό κανένα πρόβλημα από εμένα. Φίλε Στράτο ούτε εγώ πιστεύω πως έχει μεγάλη διαφορά μηχανή με σκούτερ απλά έχω ακούσει πως είναι λίγο πιο επικίνδυνα τα σκούτερ σε τέτοια θέματα. Τα λάστιχα μου είναι καινούργια, δεν θυμάμαι μάρκα αλλά δε νομίζω να είναι ίδια με τα μαμισια. :) Όσο και αν ακούγετε περίεργο μόνο ένα με δύο ελαστικά προσφέρουν καλή πρόσφυση σε αυτή την κατηγορία. Τι τροχούς έχεις ? Κάποτε, όταν είχα κινεζούλα με 13άρηδες τροχούς, τα ml50 της μπρίτζεστον ήταν μονόδρομος. Αυτό που σου συνέβη για εμένα είναι σχεδόν καθαρά θέμα ελαστικού. Επισπρόσθετα λόγο μικρής διαμέτρου τα ελαστικά των σκούτερ φθείρονται πολύ γρηγορότερα σε σχέση με αυτά των μοτοσυκλετών. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2015 Οταν γλυστρα ο δρομος,τοτε ανεξαρτητως μηχανης πρεπει να προσεχεις. Εγω προσωπικα πηγαινω πολυ πιο ανετα με το σκουτερ παρα με μηχανη. Τα συγχρονα σκουτερακια εχουν μια χαρα απ'ολα! Διαβασε τι σου ειπαν τα παιδια. Ελαστικα κ φρενα με αυτη την σειρα πολυ σημαντικα. Επειτα ερχεται η δικη σου βελτιωση σαν οδηγος,οι εμπειριες που αποκτας κοκ. Μια παρενθεση μονο στο θεμα φρεναρισματος,και επειδη το σκουτερακι σου το ειχα. εγω φρεναρα κυριως με το πισω.Βεβαια κινουμαι δυστυχως σε γρηγορους ρυθμους και τα φρεναρισματα ειναι απελπιστικα οριακα,αλλα νομιζω με 70-30 αλλα για το πισω,φρεναρει πιο αποτελεσματικα. Μεχρι το σημειο δλδ να μην σου μπλοκαρει ο πισω τροχος. Τελος,μην ακους τα περι μηχαωνε-σκουτερ κλπ. Ολα δικυκλα ειναι και απλα εχουμε ενα κριτηριο τι μας βολευει και ενιοτε τι μας αρεσει. Τοτε παμε στο θεμα 'χομπυ' και εκει εχουμε αλλες συζητησεις! 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosk0 453 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2015 (τροποποιήθηκε) οσες φορες μου εχει φυγει ο πισω τροχος με το παπι εχω πεσει, απο γλιστρα του μπροστα δεν εχω πεσει ποτε. (και δεν εννοω φρεναρισμα σε ευθεια aka κολιές) με το εντουρακι σε ασφαλτο-χωμα-χιόνι απαξ και φυγει ο μπροστα τροχος τσακιστηκες, ο πισω δε μετραει, το να φευγει αποτελει λογο υπαρξης :D τωρα για τα σκουτερ. . . . ..δεν εχω ιδεα. . . μια φορα καβαλησα και εν προκειται να το ξανακανω, απλα οχι Τροποποιήθηκε Μάρτιος 11 , 2015 από τον nikosk0 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2015 Αν θεωρεις το παπακι εστω και διπλα στο σκουτερ ΣΕ ΟΛΑ τα θεματα που αφορουν ενα δικυκλο πλην της οικονομιας(γκουχ γκουχ ενα pcx θεωρειτει το πιο οικονομικο σε καταναλωση) τοτε παιζουν 2 σεναρια. Α. Δεν ξερεις πραγματικα τπτ. Β. Το Α. Με μια φορα που καβαλησες,ουτε γυναικα ικανοποιειται ουτε μηχανη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2015 Πρωτίστως καλό είναι να αποφεύγεις τις κακοτοπιές... (Για αυτό και το προηγούμενο post μου... Και θα προσθέσεις και άλλα από την εμπειρία σου...). Η συγκεκριμένη συμπεριφορά είναι θέμα απουσίας πρόσφυσης, και πιθανώς κακού ζυγίσματος του δίκυκλου (by design). Αν ξεκολλάει εύκολα το πίσω, υποθέτω πέφτει περισσότερο βάρος μπροστά. Κακό λάστιχο, μηδαμινή πρόσφυση σε τέτοιες επιφάνειες δεν χρείαζεται και πολύ να συμβεί η στραβή... Λίγες περιστροφές του τροχού αρκούν. Αυτό που λένε τα παιδιά για τα λάστιχα είναι αλήθεια. Δεν βρίσκεις εύκολα καλό λάστιχο. Θα έλεγα να δεις τα Heidenau K66. Το MP3 έχει έντονα αυτό το πρόβλημα και με τούτο το λάστιχο φαίνεται να έχει άριστη συμπεριφορά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2015 Στελιο το 250αρι του παιδιου εχει πολυ καλο κρατηματακι. Να μου πεις για παλιο μοτερ και μετρια φρενα να συμφωνησω. Επισης να συμπληρωσω οτι τα Χαιντεαου ειναι γενικα μαλακα λαστιχακια,με μεγαλη εμπειρια σε κατηγοριες καρτ. Εγω στο Ερ ειχα θεμα,μεχρι που κατεβασα αισθητα τις πιεσεις. Παιζουν φθηνα πολυ σε Ψυχογιο και TyreShop για οποιον ενδιαφερεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosk0 453 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2015 (τροποποιήθηκε) Αν θεωρεις το παπακι εστω και διπλα στο σκουτερ ΣΕ ΟΛΑ τα θεματα που αφορουν ενα δικυκλο πλην της οικονομιας(γκουχ γκουχ ενα pcx θεωρειτει το πιο οικονομικο σε καταναλωση) τοτε παιζουν 2 σεναρια. Α. Δεν ξερεις πραγματικα τπτ. Β. Το Α. Με μια φορα που καβαλησες,ουτε γυναικα ικανοποιειται ουτε μηχανη Α. σκατα στη χοντα και στα σκουτερ!! Β. το παπι είναι εργαλείο και σε αυτη τη συγκεκριμενη συγκριση το θεωρω ανωτερο απο οποιοδηποτε δίκυκλο. τώρα που ειδες να τα συγκρινω . . . . . δεν γνωρίζω (σε εμενα αναφερεσαι ετσι? δεν καταλαβα κατι λαθος?) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 11 , 2015 από τον nikosk0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες