Jo.Da. 196 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Λίγα λόγια για τον τόπο σας σ' ένα blog που 'χει πέσει πολύ δουλειά! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Λίγα λόγια για τον τόπο σας σ' ένα blog που 'χει πέσει πολύ δουλειά! οντως. ο βραχος μας σκεπαζει το κεφαλι. αλλλο να το ζεις καθημερινα και να βλεπεις κρεμασμενους σε αυτον. πολυ καλο αρθρο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jo.Da. 196 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 (τροποποιήθηκε) Παρεπιπτόντως πριν καμιά δεκαριά χρόνια η μάνα μου δίδασκε (θεολόγος) στο Λεωνίδειο!!! Επίσης πιτσιρικάς (τέλη δημοτικού, αρχές γυμνασίου) είχα περάσει 3 καλοκαίρια στον Τυρό, ωραίες αναμνήσεις... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 27 , 2015 από τον Jo.Da. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 οπότε γκαζώνουμε να φτάσουμε Άστρος 5.15. Το GP ξεκινάει 5.20 συνεπώς βλέπουμε GP και 6.00 πάμε να δώσουμε τερματισμό να είμαστε προβλεπόμενοι. Βλέπουμε τερματισμό GP, σηκώνουμε κυπελλάκι 1821, γυρίζουμε σπίτι.. ΟΚ το φτιαξα.. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 οπότε γκαζώνουμε να φτάσουμε Άστρος 5.15. Το GP ξεκινάει 5.20 συνεπώς βλέπουμε GP και 6.00 πάμε να δώσουμε τερματισμό να είμαστε προβλεπόμενοι. Βλέπουμε τερματισμό GP, σηκώνουμε κυπελλάκι 1821, γυρίζουμε σπίτι.. ΟΚ το φτιαξα.. εχεις παραδοση στους τερματισμους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 οπότε γκαζώνουμε να φτάσουμε Άστρος 5.15. Το GP ξεκινάει 5.20 συνεπώς βλέπουμε GP και 6.00 πάμε να δώσουμε τερματισμό να είμαστε προβλεπόμενοι. Βλέπουμε τερματισμό GP, σηκώνουμε κυπελλάκι 1821, γυρίζουμε σπίτι.. ΟΚ το φτιαξα.. Αυτά να τα ξεχάσεις στριφτοαυτιά - γκαζοπνίχτη .......θα σ' έχω δεμένο με άγκυρα ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Ρε Βάγγο. Κανα τσιγαράκι στο δρόμο δε θα κάνετε; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 (τροποποιήθηκε) εχεις παραδοση στους τερματισμους τώρα γιατί με στριμώχνεις έτσι.. Πέρισυ είχαμε μια ομάδα με 10 νοματαίους, σταματάγαμε για στάση και άλλος πήγαινε για κατούρημα, άλλος τράβαγε φωτογραφίες, άλλος έπαιρνε τηλέφωνο τη πεθερά του.. :P Και στο τέλος έμεινε και μια μηχανή για ένα 2ωρο απο ηλεκτρολογικά και έδεσε το γλυκό.. Φέτος το Papoudi team θα έχει στρατιωτική πειθαρχία!! ΘΑ τερματίσουμε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μπροστά απο τις βέσπες αλλιώς θα γίνει χαρακίρι.. Ρε Βάγγο. Κανα τσιγαράκι στο δρόμο δε θα κάνετε; Τσιγαρακι θα χει στο δρόμο Νικόλα αλλά απαγορεύεται αυστηρα το στριφτό.. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 27 , 2015 από τον TC-drift 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Ρε Βάγγο. Κανα τσιγαράκι στο δρόμο δε θα κάνετε; 352 πακέτα θάχω μαζί, άστον να λέει και να γκρινιάζει στη διαδρομή ! :rotfl: :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Πάρτε αδιάβροχα και δεύτερο βρακί. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Πάρτε αδιάβροχα και δεύτερο βρακί. Δε μασάμε..τα σώβρακά μας είναι ηόνδα, όχι στριγκάκια ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Πάρτε αδιάβροχα και δεύτερο βρακί. δε φοράμε βρακί για να μην βρέχεται.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ................. :rotfl: :rotfl: :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Θα σας ερχόμουν αλλά είμαι χέστης γιατί η διαδρομή με το πήγαινε-έλα Πάτρα μου πέφτει πολύ για 1 ημέρα. (κοντά 1000 χλμ και πολλές ώρες) Να βγάλετε φωτογραφίες με χαμόγελα και αγκαλίτσες, θα περιμένω στο PC. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Θα σας ερχόμουν αλλά είμαι χέστης γιατί η διαδρομή με το πήγαινε-έλα Πάτρα μου πέφτει πολύ για 1 ημέρα. (κοντά 1000 χλμ και πολλές ώρες) Να βγάλετε φωτογραφίες με χαμόγελα και αγκαλίτσες, θα περιμένω στο PC. Άντε βρε Γιώργη ξεκούνα και έλα ρε συ............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Θα σας ερχόμουν αλλά είμαι χέστης γιατί η διαδρομή με το πήγαινε-έλα Πάτρα μου πέφτει πολύ για 1 ημέρα. (κοντά 1000 χλμ και πολλές ώρες) Να βγάλετε φωτογραφίες με χαμόγελα και αγκαλίτσες, θα περιμένω στο PC. Με την επιδότηση που κάνουν τα παιδια της λέσχης στα δωμάτια ούτε 10€ δεν έρχεται το άτομο για έναν ύπνο. Άμα έχεις ευχέρεια έλα σάββατο απογευματάκι και θα είσαι άρχοντας, θα περάσουμε καλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Έλα αποβραδίς ρε παλιοΓιώργη. Θα χουμε γέλιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Άντε κλαμπούκο, παρακάλια θες μωρέ ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Δεν παίζει λεβέντες μου με τίποτα, να περάσετε καλά και πάντα την ασφάλεια στον νου σας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Καλά βρε Γιώργη, θα μας λείψεις μπαγάσα.......και θάχει κάτι κοψίδια έμαθα......τζάμπα θα πάνε...εγώ ξέρεις.......τόχεις δεί..θέλω βοήθεια και δε θάσαι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
juve750 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Ετοιμαζομαστεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!! 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Λιακάδα ρεεε!! 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 ώπα ρε μας αμολάτε τα εργαλεία σας να τρομάξουμε?????!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jo.Da. 196 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Ωρε καρέλεν τι φόρτωμα έχεις κάνει; Ένα tank bag (2όροφο βέβαια) σκοπεύω να πάρω! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Μάστερ,πρόβα χενεράλ είναι.Μάλλον το μεσαίο σακκίδιο θα αφαιρεθεί για να μείνουν μόνο τα σαμάρια.Το τανκ μπάγκ είναι κούτσικο,δεν πιάνεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες