Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2015 Ρε ουτε σελφι δεν βγαινουν δαυτοι..... 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kafao1 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2015 (τροποποιήθηκε) Αυτά είναι...!! Με το καλό και στο επόμενο. Από συμμετοχές τι έλεγε; Η κατάσταση της πίστας; στάλθηκε από Nokia 3210 με sms Τροποποιήθηκε Μάρτιος 5 , 2015 από τον kafao1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2015 Η κατασταση μετρια. κλασσικα εκτος γραμμης χωραφι. ειχε και προβατα παρα περα κιολας. στους αρχαριους ειχε αρκετους,στις αλλες κατηγοριες οχι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2015 αμα τρακαρεις με προβατο σε καλυπτει η ασφάλεια?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snoop_aloop 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2015 καλη φαση ηταν!ξεσκασαμε λιγακι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2015 ωραια ηταν χθες, το ευχαριστηθηκα, ειχα 2 χρονια να μπω και στο 1ο session ειχα χασει τον μπουσουλα, στο 2ο τα βρηκα λιγο με τον εαυτο μου, παραπανω δεν προλαβα να κανω δεν ηθελα να πιεσω, λιγο να βολευτω εγω πανω στο μηχανακι ηθελα και εμεινα ευχαριστημενος ιδου και το αποτελεσμα: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FunkyBear 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2015 Με τι πιέσεις μπήκες Gee? Χρήσιμο http://biketrackdayshub.com/motorcycle-tyre-wear-guide/ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2015 αν θυμαμαι καλα 32-28 με ζεστα λαστιχα, γιατι κατεβαινα κομματια για να προλαβω... Χρησιμο λινκ, ολο το ειχα στο μυαλο μου να ψαξω κατι τετοιο και ολο ξεχνιομουν.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2015 Απο οργανωση ειμαστε πολυ μπροστα λεμε! Η ζωη δεν ειναι για να καθομαστε μεσα απο το πλεξιγκλας. Βγηκε βολτες ρεεεεεεεεεεεε!! Παντου RR!! Δεν ειμαι γω αυτο το μαναρι,εγω ειμαι πιο ωραιος χαχα!(Μοντελακι ο Δημητρης) 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaotikos 419 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2015 Ξέρουμε τίποτα για επόμενο...σ/κ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2015 Νομιζω οτι θα εχει παλι στις 15(δεν ειμαι σιγουρος) και μετα σιγουρα στις 25 Μαρτη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2015 το astrea που φαινεται μπηκε και αυτο πιστα?? ωραιες φωτο btw Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2015 αν θυμαμαι καλα 32-28 με ζεστα λαστιχα, γιατι κατεβαινα κομματια για να προλαβω... Χρησιμο λινκ, ολο το ειχα στο μυαλο μου να ψαξω κατι τετοιο και ολο ξεχνιομουν.. Ωραιος φιλε μπραβο.Απλα εχε υποψιν σου οτι με τα συγκεκριμενα λαστιχα εχεις ταβανι,δε θελει παραπανω ζορι γιατι η τουμπα καραδοκει στο γκαζι.Βαλε κανα Gp racer,θα δεις διαφορα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2015 Ωραιος φιλε μπραβο.Απλα εχε υποψιν σου οτι με τα συγκεκριμενα λαστιχα εχεις ταβανι,δε θελει παραπανω ζορι γιατι η τουμπα καραδοκει στο γκαζι.Βαλε κανα Gp racer,θα δεις διαφορα. εβαλα χθες τα s20 evo, για γομες ψηνομουν, αλλα δεν ξερω αν αντεχω την διαρκεια τους, το καλοκαιρι που εκανα μια μεγαλη βολτα υπολογισα οτι μου κοστισε 50 ευρω σε λαστιχο αν δεν με ικανοποιησουν αυτα βεβαια, σε γομες θα καταληξω... παντως γενικα δεν πιεζα παρα πολυ γιατι δεν ειχα και πολυ εμπιστοσυνη σε αυτα τα λαστιχα(με αυτα το αγορασα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2015 εβαλα χθες τα s20 evo, για γομες ψηνομουν, αλλα δεν ξερω αν αντεχω την διαρκεια τους, το καλοκαιρι που εκανα μια μεγαλη βολτα υπολογισα οτι μου κοστισε 50 ευρω σε λαστιχο αν δεν με ικανοποιησουν αυτα βεβαια, σε γομες θα καταληξω... παντως γενικα δεν πιεζα παρα πολυ γιατι δεν ειχα και πολυ εμπιστοσυνη σε αυτα τα λαστιχα(με αυτα το αγορασα) Oυτε τα S20 κανουν για πιστα.Και κρινοντας απο φιλο μου με XX που του εβγαλε 3000km παρομοια διαρκεια θα εχουν με τα Gp racer.Στο δικο σου αν δεν κανεις καγκουριλικια θα αντεξουν ανετα 7500 και θα παιζεις 1 μπροστα 2 πισω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2015 Ενταξει μια χαρα τη παλευουν στη πιστα. Τωρα προφανως εαν πας για το χρονο,ναι θες γομες. Δεν ειναι τα gp racer η λυση σε ολα.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2015 Oυτε τα S20 κανουν για πιστα.Και κρινοντας απο φιλο μου με XX που του εβγαλε 3000km παρομοια διαρκεια θα εχουν με τα Gp racer.Στο δικο σου αν δεν κανεις καγκουριλικια θα αντεξουν ανετα 7500 και θα παιζεις 1 μπροστα 2 πισω. Δεν θελω πισταδικο λαστιχο Βασιλη, λαστιχο για επαρχιακο θελω με μια σχετικη μακροζωια, αν μου βγαλουν 8 και μου αρεσει το κρατημα τους, μια χαρα, αλλιως βλεπουμε. Παντως να κανω 7-8000χλμ και να αφησω το ιδιο μπροστινο δεν το νομιζω, δεν θα το εμπιστευομαι για μετα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2015 Δεν εχει θεμα το μπροστινο Γιωργο παντως. 2ο πισω εχω και το μπροστινο ειναι 1,5 χρονου εχει σχεδον 20000χλμ και 4 track day και το μετρησα και εχει 3 χιλιοστα ακομα πελμα ενω δεν με εχει ανησυχησει πουθενα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2015 Δεν εχει θεμα το μπροστινο Γιωργο παντως. 2ο πισω εχω και το μπροστινο ειναι 1,5 χρονου εχει σχεδον 20000χλμ και 4 track day και το μετρησα και εχει 3 χιλιοστα ακομα πελμα ενω δεν με εχει ανησυχησει πουθενα. εμενα το μπροστα με ενα σχολειο Σερρες και ενα 36ωρο παρεδοσε πνευμα στα 14 και κατι ψιλια, στα δεξια δλδ δεν εχει αυλακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2015 Πάντως Γιώργη για να κρατάνε τα λάστιχα τα δικά σου άλογα σε περιβάλλoν πίστας με κάνουν πολύ χαρούμενο για την επιλογή μου να τα βάλω πέρσι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2015 εμενα το μπροστα με ενα σχολειο Σερρες και ενα 36ωρο παρεδοσε πνευμα στα 14 και κατι ψιλια, στα δεξια δλδ δεν εχει αυλακι Τι να σου πω και δεν ειναι οτι δε το δουλευω κιολας.4 φορες πιστα δεν ειναι και λιγες.και συγκεκριμενα κοιταξα και εχω κανει 18500χλμ απο τοτε που το εβαλα. Να σε στειλουμε να σε μελετησουμε με το πως τρως τα λαστιχα τοσο γρηγορα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2015 Τι να σου πω και δεν ειναι οτι δε το δουλευω κιολας.4 φορες πιστα δεν ειναι και λιγες.και συγκεκριμενα κοιταξα και εχω κανει 18500χλμ απο τοτε που το εβαλα. Να σε στειλουμε να σε μελετησουμε με το πως τρως τα λαστιχα τοσο γρηγορα χαχαχαχα πρεπει !! εχει ροπη και στη μπροστα ροδα το GSR :crazy: :rotfl: Παντως περα απ την πλακα, ακομα κι εκει κρατουσα καλα το μπροστα, δεν καταλαβα κατι. Περισσοτερο φρενο εβαζε το κεφαλι μου (δεν εχεις λαστιχο κτλ) παρα το ιδιο το λαστιχο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2015 Ναι το λαστιχο δεν εχει θεμα ακομα και στα τελευταια του. Μια χαρα εκανα τις γρηγορες βολτιτσες μου εγω με τελειωμενο πισινο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2015 Μωρακι βρηκα φωτο για την τουρτα του γαμου μας! Κουφαλααααα 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2015 Ωραια φωτογραφια.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες