Jump to content
Sign in to follow this  
Konangera

TrackDay Μεγαρα-Τεταρτη 04/03

Recommended Posts

Αυτά είναι...!! Με το καλό και στο επόμενο.

Από συμμετοχές τι έλεγε; Η κατάσταση της πίστας;

στάλθηκε από Nokia 3210 με sms

Τροποποιήθηκε από τον kafao1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Η κατασταση μετρια.

κλασσικα εκτος γραμμης χωραφι.

ειχε και προβατα παρα περα κιολας.

στους αρχαριους ειχε αρκετους,στις αλλες κατηγοριες οχι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραια ηταν χθες, το ευχαριστηθηκα, ειχα 2 χρονια να μπω και στο 1ο session ειχα χασει τον μπουσουλα, στο 2ο τα βρηκα λιγο με τον εαυτο μου, παραπανω δεν προλαβα να κανω

δεν ηθελα να πιεσω, λιγο να βολευτω εγω πανω στο μηχανακι ηθελα και εμεινα ευχαριστημενος

ιδου και το αποτελεσμα:

20150304_174633.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν θυμαμαι καλα 32-28 με ζεστα λαστιχα, γιατι κατεβαινα κομματια για να προλαβω...

Χρησιμο λινκ, ολο το ειχα στο μυαλο μου να ψαξω κατι τετοιο και ολο ξεχνιομουν.. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο οργανωση ειμαστε πολυ μπροστα λεμε!

11051338_10206176334430318_477912034_n.jpg?oh=dbe75c76786e13a029c67282f43b25c3&oe=54FB58E8&__gda__=1425749852_58d13e986d7ed668566bf669ab86fda0

Η ζωη δεν ειναι για να καθομαστε μεσα απο το πλεξιγκλας. Βγηκε βολτες ρεεεεεεεεεεεε!!

11026443_10206176335030333_249179360_n.jpg?oh=66ea83cc7611483b654eedbc43cb1f5d&oe=54FB359C&__gda__=1425735720_3ff9b9c875db356f1e9e2a7e663f57a5

Παντου RR!! Δεν ειμαι γω αυτο το μαναρι,εγω ειμαι πιο ωραιος χαχα!(Μοντελακι ο Δημητρης)

11040695_10206176336110360_1112973674_n.jpg?oh=3f80da38d907591da1d140cde8618a9f&oe=54FB2290&__gda__=1425729601_2e3f3a1aef42d3aad833acaa91b83c56

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν θυμαμαι καλα 32-28 με ζεστα λαστιχα, γιατι κατεβαινα κομματια για να προλαβω...

Χρησιμο λινκ, ολο το ειχα στο μυαλο μου να ψαξω κατι τετοιο και ολο ξεχνιομουν.. :_thumbsup:

Ωραιος φιλε μπραβο.Απλα εχε υποψιν σου οτι με τα συγκεκριμενα λαστιχα εχεις ταβανι,δε θελει παραπανω ζορι γιατι η τουμπα καραδοκει στο γκαζι.Βαλε κανα Gp racer,θα δεις διαφορα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραιος φιλε μπραβο.Απλα εχε υποψιν σου οτι με τα συγκεκριμενα λαστιχα εχεις ταβανι,δε θελει παραπανω ζορι γιατι η τουμπα καραδοκει στο γκαζι.Βαλε κανα Gp racer,θα δεις διαφορα.

εβαλα χθες τα s20 evo, για γομες ψηνομουν, αλλα δεν ξερω αν αντεχω την διαρκεια τους, το καλοκαιρι που εκανα μια μεγαλη βολτα υπολογισα οτι μου κοστισε 50 ευρω σε λαστιχο :wacko:

αν δεν με ικανοποιησουν αυτα βεβαια, σε γομες θα καταληξω...

παντως γενικα δεν πιεζα παρα πολυ γιατι δεν ειχα και πολυ εμπιστοσυνη σε αυτα τα λαστιχα(με αυτα το αγορασα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εβαλα χθες τα s20 evo, για γομες ψηνομουν, αλλα δεν ξερω αν αντεχω την διαρκεια τους, το καλοκαιρι που εκανα μια μεγαλη βολτα υπολογισα οτι μου κοστισε 50 ευρω σε λαστιχο :wacko:

αν δεν με ικανοποιησουν αυτα βεβαια, σε γομες θα καταληξω...

παντως γενικα δεν πιεζα παρα πολυ γιατι δεν ειχα και πολυ εμπιστοσυνη σε αυτα τα λαστιχα(με αυτα το αγορασα)

Oυτε τα S20 κανουν για πιστα.Και κρινοντας απο φιλο μου με XX που του εβγαλε 3000km παρομοια διαρκεια θα εχουν με τα Gp racer.Στο δικο σου αν δεν κανεις καγκουριλικια θα αντεξουν ανετα 7500 και θα παιζεις 1 μπροστα 2 πισω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενταξει μια χαρα τη παλευουν στη πιστα.

Τωρα προφανως εαν πας για το χρονο,ναι θες γομες.

Δεν ειναι τα gp racer η λυση σε ολα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Oυτε τα S20 κανουν για πιστα.Και κρινοντας απο φιλο μου με XX που του εβγαλε 3000km παρομοια διαρκεια θα εχουν με τα Gp racer.Στο δικο σου αν δεν κανεις καγκουριλικια θα αντεξουν ανετα 7500 και θα παιζεις 1 μπροστα 2 πισω.

Δεν θελω πισταδικο λαστιχο Βασιλη, λαστιχο για επαρχιακο θελω με μια σχετικη μακροζωια, αν μου βγαλουν 8 και μου αρεσει το κρατημα τους, μια χαρα, αλλιως βλεπουμε.

Παντως να κανω 7-8000χλμ και να αφησω το ιδιο μπροστινο δεν το νομιζω, δεν θα το εμπιστευομαι για μετα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν εχει θεμα το μπροστινο Γιωργο παντως.

2ο πισω εχω και το μπροστινο ειναι 1,5 χρονου εχει σχεδον 20000χλμ και 4 track day και το μετρησα και εχει 3 χιλιοστα ακομα πελμα ενω δεν με εχει ανησυχησει πουθενα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν εχει θεμα το μπροστινο Γιωργο παντως.

2ο πισω εχω και το μπροστινο ειναι 1,5 χρονου εχει σχεδον 20000χλμ και 4 track day και το μετρησα και εχει 3 χιλιοστα ακομα πελμα ενω δεν με εχει ανησυχησει πουθενα.

εμενα το μπροστα με ενα σχολειο Σερρες και ενα 36ωρο παρεδοσε πνευμα στα 14 και κατι ψιλια, στα δεξια δλδ δεν εχει αυλακι :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως Γιώργη για να κρατάνε τα λάστιχα τα δικά σου άλογα σε περιβάλλoν πίστας με κάνουν πολύ χαρούμενο για την επιλογή μου να τα βάλω πέρσι :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμενα το μπροστα με ενα σχολειο Σερρες και ενα 36ωρο παρεδοσε πνευμα στα 14 και κατι ψιλια, στα δεξια δλδ δεν εχει αυλακι :grin:

Τι να σου πω και δεν ειναι οτι δε το δουλευω κιολας.4 φορες πιστα δεν ειναι και λιγες.και συγκεκριμενα κοιταξα και εχω κανει 18500χλμ απο τοτε που το εβαλα.

Να σε στειλουμε να σε μελετησουμε με το πως τρως τα λαστιχα τοσο γρηγορα :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να σου πω και δεν ειναι οτι δε το δουλευω κιολας.4 φορες πιστα δεν ειναι και λιγες.και συγκεκριμενα κοιταξα και εχω κανει 18500χλμ απο τοτε που το εβαλα.

Να σε στειλουμε να σε μελετησουμε με το πως τρως τα λαστιχα τοσο γρηγορα :crazy:

χαχαχαχα

πρεπει !!

εχει ροπη και στη μπροστα ροδα το GSR :crazy: :crazy: :rotfl: :rotfl:

Παντως περα απ την πλακα, ακομα κι εκει κρατουσα καλα το μπροστα, δεν καταλαβα κατι.

Περισσοτερο φρενο εβαζε το κεφαλι μου (δεν εχεις λαστιχο κτλ) παρα το ιδιο το λαστιχο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι το λαστιχο δεν εχει θεμα ακομα και στα τελευταια του.

Μια χαρα εκανα τις γρηγορες βολτιτσες μου εγω με τελειωμενο πισινο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα