papasouzas98 135 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 Καταρχήν καλησπέρα(από αλεξανδρουπολη) . Είμαι καινούργιος στη σελίδα γι αυτό ελπίζω να συγχωρήσετε τα λάθη μου. Είμαι 16 ετών,1.84και κοντά 85 κιλά και εδώ και 4 μήνες έχω βγάλει δίπλωμα για 50cc.οδηγώ ένα 2χρονο αυτόματο κινέζικο νομίζω κατασκευής. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα καινούργιο γιατί με το παλιό ουτε λιγη "μουρη" μπορω να πουλησω ουτε τοσο καλο ειναι λειτουργικα(παρολο που ειναι 7 χρονων και μονο με 1500 χιλιομετρα)... Είμαι ανάμεσα σε καινούργιο Daytona :dv ή sprinter ή μεταχειρισμεno derbi senda του 11 με 4000 χιλιόμετρα και τιμή 1000.η τιμη του sprinter απο τοπικο μαγαζι 1400 ενω του dv 1300 +του οτι θα πρεπει και στα δυο να αλλαξω το μανισιο φαναρι με ενα καινουργιο που εχει ενσωματωμενα δικα του φλας.το derbi θα το παρω απο ενα γνωστο αφου πρωτα το ελεγξω σε δικο μου μαστορα.αυτο που φοβαμαι περισσοτερο ειναι οτι με τα daytona θα εχω προβλημα λογω της μικρης ταχυτητας που μπορουν να αναπτυσουν ενω με το derbακι δεν υπαρχει περιπτωση να γινει κατι τετοιο(πιστευω ουτε δικαβαλο σε ανηφορα).το κακο ομως με το derbi ειναι οτι καταναλωνει περισσοτερη βενζινη +λαδακι και φοβαμαι για την διαθεσιμοτητα των ανταλλακτικων του στην αγορα.θελω να μου πειτε γνωμες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 Καλως ηρθες στο φορουμ! Αν το derbi ειναι σωστο παρτο και μην φοβασαι για ανταλλακτικα κλπ, δεν εχει καμια σχεση με παπακι στην οδηγικη του συμπεριφορα + οτι θα εξοικειωθεις με τον συμπλεκτη. Απο τα συγκεκριμενα παπακια το sprinter ειναι καλυτερο, αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι πιο οικονομικο στη βενζινα, αφου θα αναγκαζεσαι να το πηγαινεις συνεχεια τερμα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
papasouzas98 135 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 σε ευχαριστω για την απαντηση.αμα παρω παπι λογικα θα το κανω 72cc οποτε + αλλα 120 ευρω.συγκεκριμενα στο dv θα εκοβα την ποδια +20 ευρω και αφου στρωθει ισως εβαζα μια απλη εξατμιση(apido η nob1) με ταπα ομως.στο derbi πολυ πολυ να αλλαξω τις μπροστα λαμπες αμα βγαζουν κιτρινοασπρο φως με ασπρες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2015 εάν έχεις την ευκαιρία να "εγκλιματιστείς" πάνω σε μηχανάκι μικρό και όχι σε παπί κάντο!!! θα σου χρειαστεί αργότερα! Τι εννοώ? Εννοώ πως εάν έχεις την ευκαιρία να πάρεις cbr 125/ybr 125/yzf r125//inazuma/sym wolf 125/derbi senda/derbi gpr και τα λοιπά τότε ΚΑΝΤΟ ασυζητητί.... θα σε βάλουν καλύτερα στον κόσμο της μοτοσυκλέτας σαν στήσιμο και θέση, απ ότι ένα παπί.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
papasouzas98 135 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2015 Καλησπέρα παιδιά. Είναι περασμένη ώρα και το θέμα ίσως το έχετε ακούσει/διαβάσει πολλές φορες, αλλά εγώ από εσάς θέλω να πάρω απάντηση. Όπως λέει και ο τίτλος,θέλω να μου πείτε πλεονέκτημα του ενός και του άλλου τύπου μηχανής καθώς σκέφτομαι να αγοράσω derbi ή Daytona. Το μηχανάκι θα είναι 50cc. Τον εαυτό μου τον έχω ήδη πείσει ότι είναι προτιμότερο να πάρω μικρή μοτοσικλέτα πάρα μια πάπια. Πείτε και σεις όμως από εμπειρία γιατί να πάρω το ένα και όχι το άλλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2015 Ακόμα και πενηντάρι το μοτοσυκλετάκι προφανώς έχει άλλο στήσιμο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε ασφάλεια και μάθηση, οπότε απο μένα δαγκωτό.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
papasouzas98 135 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2015 Μένεις αλεξανδρουπολη;; Κερνάω μπύρα με αυτά που ακούω :P. Έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Μοταρντ 1-0 παπια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2015 Με ενα μοταρντακι 50αρι θα εχεις υψηλη καταναλωση,ακριβα αναλωσιμα και ανταλακτικα και ισως δουλεμα απο συνομιλικους τυπου "που πας με τη μαλακια". Συμφωνω οτι ειναι πιο ασφαλες απο ενα παπι ΑΛΛΑ πρακτικα οχι και τοσο.Ενα 50αρι παπι πιανει αισιως τα 80κμ/ω με το ζορι,το διχρονο μοταρντ που θες αντε να πιανει 100.Στις συνθηκες αυτες πιστεψε με μικρη η διαφορα.Αλλο κακο ειναι οτι τα 50ρακια αυτα ειναι ολοκληρα αναλωσιμα σε πιτσιρικαδες που θελουν να μαθουν να οδηγανε,εχουν αλλαξει πολλα χερια,εχουν γινει πανω τους πολλες αμφιβολου ποιοτητας μετατροπες και γενικως δεν ξερεις τι παιρνεις οτι ξερεις οτι εισαι το 5ο χερι και οτι εχουν βαλει χερι πανω του πανω απο 20 διαφορετικα ατομα..Και εγω στην ηλικια σου πηρα derbi sm50 αλλα το μετανιωσα να σου πω την αληθεια γιατι εκτος οτι ηθελε ενα σκασμο λευτα για να γινει ανθρωπινο εχασα την ανεση και την αξιοπιστια της παπιας! Για μενα καλυτερα παρε ενα 50αρι κινεζικης αλλα επωνημης εταιριας,καντο 72 και δε σε νοιαζει τιποτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νεκττττ 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
papasouzas98 135 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) Σε ευχαριστώ αλλά έχω ήδη αγοράσει dv.που το βρήκες το κιτ της Daytona ; Τροποποιήθηκε Μάιος 17 , 2015 από τον papasouzas98 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες