Jump to content
Sign in to follow this  
ktm power

x-lite x603 red effect

Recommended Posts

Αξιζει νομιζω να κανω ενα θεμα για το κρανος που πριν λιγες ωρες πηρα στα χερια μου καθως δεν υπαρχουν θεματα για το συγκεκριμενο αλλα και γενικα για την x-lite

Ας πω γενικα οτι η x-lite ανηκει στο nolan group και ειναι η καλη σειρα των μοντελων.Επειδη οπως τα κακα ετσι και τα καλα πρεπει να λεγονται το κρανος το πηρα απο το μαγαζι αναβατης και το παλικαρι που εκανε ολη την διαδικασια (παραγγελια απο αθηνα δεν υπηρχε εδω) ηταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ και πολυ φιλικος και γνωστης.Ο επισημος της x lite (μπαξεβανης) εβγαλε σε προσφορα το 603 και δεν εχασα την ευκαιρια για ενα κρανος 5αστερο στο sharp και με φοβερη ποιοτητα και αισθηση

Το φορεσα σημερα για καμια ωρα με ταχυτητες εως και 100 χλμ ανα ωρα και ενω φυσουσε εντονα στην θεσσαλονικη και στα περιξ και ηταν παρα πολυ καλο και πολυ ησυχο με τελεια ορατοτητα και ιδιαιτερα ελαφρυ στα 1390 γραμμαρια με ωραιο ζυγισμα,το δεσιμο ειναι με d ring (πρεπει να το συνηθίσω :D ) και σαν υλικο κατασκευης ειναι fiber kevlar

το κρανος αυτο το red effect ερχεται με 2 ζελατινες μια φιμε και μια απλη ΚΑΙ με pinlock που λειτουργει αψογα.ειμαι πολυ χαρουμενος με την αγορα μου αξιζε και το τελευταιο σεντς

ελπιζω να το κρατησω μια 5ετια σιγουρα.Οριστε και μερικες φωτο για το καλο

WP_20150130_23_07_29_Raw.jpgWP_20150130_23_07_37_Raw.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παρέλαβες Στελάρα?

Καλοφόρετο και να μη χρειαστείς κανένα αστεράκι του!!!

Άντε και με ένα μεγαλύτερο μηχανάκι σιγά σιγά, για να δεις τις δυνατότητές του και σε μεγαλύτερες ταχύτητες :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι γιαννη σημερα κατα τις 5 το πηρα!

και γω ελπιζω να μην χρειαστω την ασφαλεια του μονο την ανεση του!

το μεγαλυτερο μηχανακι και γω το θελω, ομως ειναι πολυ περιοριστικο ακομα και το α2 ειδωμεν!

το α2 ειναι περιορστικο γιατι ειναι νεο σαν διπλωμα και δεν παιζουν μεταχειρες μηχανες που να το αξιοποιουν αν μπορω να το πω ετσι, οχι οτι τα 50 αλογα που επιτρεπει ειναι λιγα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με γεια σου....καλοφορετο και αχρεαστο να'ναι....

Η φιμε ζελατινα ειναι πολυ σκουρα η ειναι η ιδεα μου?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω,η φιμε απο εξω δειχνει καταμαυρη αλλα το φορεσα και δεν ειναι ιδιαιτερα σκουρη! σιγουρα δεν κανει για νυχτερινη οδηγηση αλλα για πρωι και με ηλιοφανεια θα ειναι αψογη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίο κρανάκι, προσφέροντας την μέγιστη προστασία, χωρίς πολλά έξτρα και σε πολύ λογικές τιμές. Αν επιτρέπετε σε τι τιμή το βρήκες?

Ανα περιόδους το έχω δει στα 190-200€ σε προσφορές διάφορων μαγαζιών του εξωτερικού ενώ τον προκάτοχό του το x602 που παίζει στα 200€ συνήθως, μια φορά το βρήκα στα 135€ (πχ. εδώ).

Έχω τον προκάτοχό του το x602 (και εδώ περιγράφω μερικά προβληματάκια μετά από 2+ χρόνια χρήσης), και έχω δοκιμάσει και το x603, και δεν παρατήρησα κάποια ιδιαίτερη διαφορά (εκτός από τους αεραγωγούς).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν είναι η ίδια με το Χ802R τότε μιλάμε για κορυφαία σχέση προστασίας από τον ήλιο / ορατότητας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν είναι η ίδια με το Χ802R τότε μιλάμε για κορυφαία σχέση προστασίας από τον ήλιο / ορατότητας.

νομιζω ειναι ιδιες!

Ωραίο κρανάκι, προσφέροντας την μέγιστη προστασία, χωρίς πολλά έξτρα και σε πολύ λογικές τιμές. Αν επιτρέπετε σε τι τιμή το βρήκες?

Ανα περιόδους το έχω δει στα 190-200€ σε προσφορές διάφορων μαγαζιών του εξωτερικού ενώ τον προκάτοχό του το x602 που παίζει στα 200€ συνήθως, μια φορά το βρήκα στα 135€ (πχ. εδώ).

Έχω τον προκάτοχό του το x602 (και εδώ περιγράφω μερικά προβληματάκια μετά από 2+ χρόνια χρήσης), και έχω δοκιμάσει και το x603, και δεν παρατήρησα κάποια ιδιαίτερη διαφορά (εκτός από τους αεραγωγούς).

η απλη εκδοση απο ελλαδα εβγαινε στα 249 αυτη που πηρα εγω στα 279 με δωρο 2η φιμε ζελατινα (50 ευρω εχει απο μονη της) και pinlock σιλικονης

και μια γενικη ερωτηση που ισως εχει ξαναγινει υπαρχουν πραγματα που πρεπει να κανω (εκτος απο τα προφανη-λογικα) για να κρατησει αυτο το κρανος μια 5ετία? εννοω tips ας πουμε που τα εχετε κανει και αποδειχθηκαν οτι βοηθαν στην μακροζωία του κρανους?

απο οτι εχω διαβασει και απο οτι μου εχουν πει κατοχοι του 602 το 603 αποτελει μια γενικα καλυτερη προταση παλι χωρις φρου φρου και αρωματα πολυ ακριβων κρανων αλλα οτι κανει το κανει αριστα!

Τροποποιήθηκε από τον ktm power

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μεχρι 130 που πηγαινει το τερας μου το κρανος ειναι αψογο και απο θορυβο και απο αεροδυναμικη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοριζικο και αχρειαστο να ναι! Ηθελα να σε ρωτησω αν εχεις μεινει ευχαριστημενος μεχρι τωρα με το κρανακι, γιατι σκεφτομαι να προχωρησω στην αγορα του. Θα παω να το δω απο κοντα τη Δευτερα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοριζικο και αχρειαστο να ναι! Ηθελα να σε ρωτησω αν εχεις μεινει ευχαριστημενος μεχρι τωρα με το κρανακι, γιατι σκεφτομαι να προχωρησω στην αγορα του. Θα παω να το δω απο κοντα τη Δευτερα..

ναι ευχαριστμημενος ειμαι ,αν ειχα τα λεφτα μου πισω ομως θα το ξαναπαιρνα? δεν ξερω ισως κοιτουσα και αλλα κρανη,αλλα σιγουρα ειναι μια καλη αγορα για τα λεφτα του

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα