Jump to content
Τζόνης Στραβόξυλος

Γνώμες για αγγελία YBR 125 '06

Recommended Posts

Βρήκα αυτήν εδώ την αγγελία και ζήτησα απο τον πωλητή να ανεβάσει καμιά φωτογραφία κάτι που έκανε πριν καμιά ωρίτσα.

Εσάς πως σας φαίνεται;

5746654_0_b.jpg

Στην αγγελία γράφει "άριστο" αλλά εγώ βλέπω αρκετά σημάδια πτώσεων και κακής συντήρησης. Πχ οι ζάντες φαίνονται ξεβαμμένες, το καλάμι χτυπημένο παντού, έχει τρύπες στο φτερό, σκουριά στον σωλήνα εξάτμισης και -αν και δε φαίνεται- αλλαγμένη εξάτμιση, το πλαϊνό πλαστικό που γράφει ΥΒΡ είναι βαμμένο ή αλλαγμένο και τοποθετημένο στραβά, το ίδιο και τα όργανα, βαμμένα και ελαφρώς στραβά, η σέλα, το τιμόνι, τα γκρίπς και τα αντίβαρα όλα αλλαγμένα, το πίσω γρανάζι μοιάζει σκουριασμένο και όλα τα ασημί μέρη της μηχανής είναι βαμμένα μαύρα και έχουν αρχίσει να ξεβάφουν.

Τα 9 χρόνια φαίνονται, τα 25.000 χλμ όμως; Αξίζει 1300€, ειδικά αν σκέφτομαι να το μεταπωλήσω προς το καλοκαίρι; Ζητάω τη γνώμη σας μιας και είναι το πρώτο μεταχειρισμένο που κοιτάω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ετσι οπως φαινεται στη φωτο προσωπικα ουτε που θα το κοιτουσα, Μου δεινει την εντυπωση παραμελημενου και ταλαιπωρημενου μοτερ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πω όχι ρε κάτι τέτοια βλέπω και πιάνει κάτι. Εγώ δίνω το δικό μου 1650 ευρώ με 8.000 χιλιόμετρα και μοντέλο του 2013...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φαίνεται ότι ο ιδιοκτήτης δεν το συντηρούσε καθόλου. Αν το κατέβαζε κάποιο ποσό ώστε σε αυτά τα χρήματα να κάνω εγώ τις αλλαγές, τότε θα το έπαιρνα.

Πχ αν λάστιχα, αλυσιδογράναζα και ζουμιά θέλουν 300€ και αυτός το δίνει 1000, τότε θα το έπαιρνα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μακρυά ! στα ίδια και σε λιγότερα € βρίσκεις καλύτερα μηχανάκια , Εγώ προσωπικά είχα αγοράσει χτ125 σε καλή κατάσταση με πολύ λιγότερα χλμ με λιγότερα € και στη συνέχεια το πούλησα σε καλύτερη κατάσταση από ότι το πήρα και πάλι λιγότερα από 1300 ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα 45000 χλμ για CBR 125 '06 δεν είναι απαγορευτικά έτσι; Έχω διαβάσει πολύ καλά πράγματα για τον κινητήρα του και το συγκεκριμένο φαίνεται καλοσυντηρημένο.

5997878_6_b.jpg

5997878_3_b.jpg

Τι λέτε; Βλέπετε κάτι που δε βλέπω; Η τιμή πως σας φαίνεται;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το ybr τις αγγελιας δυσκολα να εχει 25.000 μονο. ειναι πολυ φθαρμενο το καπακι του μοτερ διπλα στο λεβιε, το οποιο δε γινεται σε τοσα λιγα χλμ.

το cbr εχει λογικη τιμη και δεν εχει καποια φθορα που κανει μπαπ. εννοειτε πως θελει καλο τσεκαρισμα σε μηχανικο πριν το παρεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι, πήγα και το είδα απο κοντά πρίν κάτι μέρες, έχει αρκετές γρατσουνιές και ένα βαθούλωμα στο ντεπόζιτο, αλλά το κύριο πρόβλημα το είχα με τη σκυφτή θέση οδήγησης. Τελικά αποφάσισα για ybr 125, όχι αυτό της αγγελίας, ένα άλλο, και ελπίζω απο βδομάδα να είναι δικό μου, αρκεί να μη κάνει κάνα μήνα το μηχανολογικό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι, πήγα και το είδα απο κοντά πρίν κάτι μέρες, έχει αρκετές γρατσουνιές και ένα βαθούλωμα στο ντεπόζιτο, αλλά το κύριο πρόβλημα το είχα με τη σκυφτή θέση οδήγησης. Τελικά αποφάσισα για ybr 125, όχι αυτό της αγγελίας, ένα άλλο, και ελπίζω απο βδομάδα να είναι δικό μου, αρκεί να μη κάνει κάνα μήνα το μηχανολογικό.

Απο Βολο το βρηκες τελικα; Αν θελεις βαλε καμια φωτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο Βολο το βρηκες τελικα; Αν θελεις βαλε καμια φωτο.

Ναι απο Βόλο, φωτό δεν έχω μιας και δεν το έχω στα χέρια μου ακόμα και επίσης δεν είχε βάλει αγγελία στο ίντερνετ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι απο Βόλο, φωτό δεν έχω μιας και δεν το έχω στα χέρια μου ακόμα και επίσης δεν είχε βάλει αγγελία στο ίντερνετ.

Το εκλεισες οριστικα; Χρονολογια, Χρωμα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα