George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 σεναριο... παιρνεις τα κλειδια της μοτο κ ενα πακετο τσιγαρα. μπαινεις στο τρενο κ παραγγελνεις καφε μορτικο,φουμαρεις το πακετο με τα τσιγαρα ενω παιζεις κομπολοι με τα κλειδια. ε..μετα εφτασες στην Σαλονικη. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 σεναριο... παιρνεις τα κλειδια της μοτο κ ενα πακετο τσιγαρα. μπαινεις στο τρενο κ παραγγελνεις καφε μορτικο,φουμαρεις το πακετο με τα τσιγαρα ενω παιζεις κομπολοι με τα κλειδια. ε..μετα εφτασες στην Σαλονικη. 6 ώρες να λιβανίζω καφέ χωρίς τσιγάρο; (δεν καπνίζουν στο τραίνο. Συνήθως...) Δεν περνάει τόσο εύκολα η ώρα, Γιώργο. Τελευταία φορά είχα ακούσει 3 άλμπουμ prog rock (κοινώς, 10λεπτο το μικρότερο τραγούδι), είδα και μιαμιση ταινία απ'το λάπτοπ της τύπισσας που καθόταν μπροστά μου κι ακόμα δεν είχα φτάσει. Είναι βαρεμάρα. Τέλος πάντων, για βροχές λένε παντού οπότε αναγκαστικά πλέον τραίνο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
abalaea 91 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 Αμα ειχες κλεισει rayan air πριν κανα δυο εβδομαδες τα ιδια λεφτα με το τραινο θα πληρωνες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 Nαι αλλα θα εχει σακουλες σκουπιδιων! Τι δεν καταλλλλαβαινεις;; Περα απο τον χαβαλε παντως, δεν ξερω αν εχεις αναγκαστει να βρεχεσαι συνεχομενα, για πανω απο 1-2 ωρες, αλλα ειναι τραγικο. Ακομα και φουλ αδιαβροχα να εχεις, ειναι τρελη ταλαιπωρια, φουλ σπασιμο, και ειδικα αν κανει και κρυο, τοτε τα πραγματα γινονται ακομα χειροτερα.. Πηγαινε με το τρενο, και απο Μαρτιο-Απριλιο, ξαναπας μια βολτα! Μα γιατί το λένε όλοι αυτό; Εγώ το έχω κάνει για περισσότερες ώρες και μου φαίνεται ωραίο να οδηγείς στη βροχή. Αν δεν βρέχεσε προφανώς, έτσι; Όχι να στάζει μέχρι και η τελευταία τρίχα στην κ@λ@...δα σου... :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 off?topic, αλλα τελικα μετα τους γεωργούς και τους ναυτικους που κοιτανε το καιρο συνεχεια, ειναι και οι μοτοσυκλετιστες. Αν πας θεσ/κη, φαε και καμια μπουγατσα της προκοπης για μενα, γιατι 1,5 χρονο στην αθηνα δε βρηκα τιποτα πανω απο το μετριο... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 Μα γιατί το λένε όλοι αυτό; Εγώ το έχω κάνει για περισσότερες ώρες και μου φαίνεται ωραίο να οδηγείς στη βροχή. Αν δεν βρέχεσε προφανώς, έτσι; Όχι να στάζει μέχρι και η τελευταία τρίχα στην κ@λ@...δα σου... :P :P Eπειδη και εγω λογω δουλειας το εχω κανει απειρες φορες, για πολλες ωρες σερι, λιγες ειναι οι φορες που μου αρεσει.. Και συνηθως οταν ειναι ολα ιδανικα.. Γιατι συνηθως, ή θα ζεσταινεσαι με τα αδιαβροχα μιας και δεν περναει αερας, ή θα εχεις ντυθει ελαφρα μεσα απο αυτα, και θα κρυωνεις, που σε συνδιασμο με την βροχη, θα παγωνεις γ@ματα... Συνηθως μετα το 2ωρο-3ωρο, που ολο και καπου θα εχει μπασει νερο, νιωθω εξαντλημενος, η υγρασια με τσακιζει, και αυτο που δεν βλεπω μπροστα μου, με τρελαινει... Το να με πιασει μια μισαωρη μπορα και να ειμαι φουλ προετοιμασμενος το καραγουσταρω... Με εχει πιασει και απροετοιμαστο οταν γυρνουσα με τον Ηλια, με τα παπια απο Αλεποχωρι, και φαγαμε κανα 45λεπτο βροχη τρελη.. Το καταευχαριστηθηκα... Αλλα να ξεκινησω να παω ταξιδι, 400+ χλμ μακρυα, με βροχη, και μαλιστα χωρις αδιαβροχα;;; Και Γεναρη μηνα;; Ουτε αν μου εδιναν λεφτα στον προορισμο μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 Σήμερα το μεσημέρι άνοιξαν οι ουρανοί, κυριολεκτικά... Οδηγούσα εκείνη την ώρα (το κουτί) και στον δρόμο των Μουδανίων είχα στα δεξιά μου λιακάδα (με τύφλωνε ο ήλιος!) και στα αριστερά μαυρίλα και κεραυνούς... Σουρεαλιστικό τοπίο!... Στη μέση (στο δρόμο) είχε μια συνεχή λίμνη και πολλοί γλήγοροι έκαναν πρακτική εξάσκηση στην υδρολίσθηση... τρία ατυχήματα σε απόσταση ενός χιλιομέτρου... Τρένο. Βαρετό αλλά θα φτάσεις. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 Eπειδη και εγω λογω δουλειας το εχω κανει απειρες φορες, για πολλες ωρες σερι, λιγες ειναι οι φορες που μου αρεσει.. Και συνηθως οταν ειναι ολα ιδανικα.. Γιατι συνηθως, ή θα ζεσταινεσαι με τα αδιαβροχα μιας και δεν περναει αερας, ή θα εχεις ντυθει ελαφρα μεσα απο αυτα, και θα κρυωνεις, που σε συνδιασμο με την βροχη, θα παγωνεις γ@ματα... Συνηθως μετα το 2ωρο-3ωρο, που ολο και καπου θα εχει μπασει νερο, νιωθω εξαντλημενος, η υγρασια με τσακιζει, και αυτο που δεν βλεπω μπροστα μου, με τρελαινει... Το να με πιασει μια μισαωρη μπορα και να ειμαι φουλ προετοιμασμενος το καραγουσταρω... Με εχει πιασει και απροετοιμαστο οταν γυρνουσα με τον Ηλια, με τα παπια απο Αλεποχωρι, και φαγαμε κανα 45λεπτο βροχη τρελη.. Το καταευχαριστηθηκα... Αλλα να ξεκινησω να παω ταξιδι, 400+ χλμ μακρυα, με βροχη, και μαλιστα χωρις αδιαβροχα;;; Και Γεναρη μηνα;; Ουτε αν μου εδιναν λεφτα στον προορισμο μου! Ε αυτό λέω. Να είσαι σωστά προετοιμασμένος. Για τα αδιάβροχα, εγώ δεν το παθαίνω αυτό που λες εκτός αν έχει ζέστη και βρέχει. Δηλαδή να ιδρώσω από μέσα γιατί δεν περνάει αέρας. Τέτοιες εποχές είναι καλά. Αλλά και καλά να μην είναι, εγώ ανάμεσα στις παραγγελίες (όταν ανεβαίνω στην πολυκατοικία ή όταν γυρνάω και μπαίνω στο μαγαζί) ανοίγω τα αδιάβροχα να πάρω αέρα. Τεσπα, εμένα δεν με χαλάει πάντως. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2015 Έπρεπε να πάρω τη μηχανή τελικά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2015 ε καλά όλη μέρα έκανε καλό καιρό και 5 λεπτά πρίν φτάσω σπίτι με τα πόδια έριξε καρέκλες έγινα παπί! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 Ανάσταση. Μου γύρισε το μυαλό, πήρα ήδη όμορφη όμορφη άδεια και λέω Δευτέρα (λόγω καθαρού καιρού απ'όσο είδα) να πάρω το Grand Tourer και ν'ανηφορίσω. Και λόγω διοδίων αλλά και βαρετής εθνικής σκέφτομαι εναλλακτικές, ενδιαφέρουσες διαδρομές και θέλω και ιδέες. Υπ'όψιν, ενδιαφέρουσες δεν σημαίνει απαραίτητα στριφτερές για μένα, και να θέλω να στρίψω με τα όλα το GT είναι GT και όχι SS. Παρεμπιπτόντως, για αγορά τελευταίας στιγμής που μπορώ να βρω κανένα μπιτόνι βενζίνης γιατί νερομπούκαλα δεν εμπιστεύομαι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 Τι μηχανακι ειπαμε εχεις αυτη την εβδομαδα? 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 Τι μηχανακι ειπαμε εχεις αυτη την εβδομαδα? Τι μ...ς είσαι, με πέθανες! :rotfl: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 Λεγε ρε για να σου στειλω διαδρομη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 Λεγε ρε για να σου στειλω διαδρομη Σοβαρολογούσες;;; Το βιράγκο έχω ρε, μήνες ολόκληρους τώρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 Ειδα που εγραψες κατι για GT και επειδη δεν πολυμπαινω ενα δυο βδομαδες τωρα ειπα μηπως εχασα επεισοδια....μισο ψηνω τον χαρτη και στο στελνω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 https://goo.gl/maps/I9Jr7Και κανονισε να πιουμε και κανα καφε μετα απο τοσα χρονια αιντε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 (τροποποιήθηκε) https://goo.gl/maps/I9Jr7 Και κανονισε να πιουμε και κανα καφε μετα απο τοσα χρονια αιντε Σ'ωραίος, κι εγώ κάτι παρόμοιο σκεφτόμουν, με μόνη διαφορά την έξοδο από εθνική πριν το πέταλο ώστε να μην φάω τον δρόμο από Λιβαδειά, Αμφίκλεια κτλ. που τον έχω κάνει και μου φάνηκε λίγο βαρετό. Εναλλακτικά σκεφτόμουν να ξεκινήσω πρνο πρνο πριν τα κοκκόρια και να πιάσω την διαδρομή γύρω γύρω, αλλά μάλλον με το βιράγκο θα με κουράσει υπερβολικά. Για καφεδάκι και τζαμάρισμα να πάμε! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 από τον Mr.Slow Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 Καμιά άλλη πρόταση/κανένα καλό αξιοθέατο στον δρόμο/καλή στάση για φαί κτλ; B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 Χτυπα κανα κρεατικο στην Ελασσωνα η κανε μια μικρη παρακαμψη μετα την Ελασσωνα πριν τον Αγ Δημητριο προς χωριο Λειβαδι, εχει ωραιες χασαποταβερνες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 Την σταθερή λύση λες, ε; Είπα μπας κι υπάρχει κανα κρυμμένο τύπου Μπατζάβαλης στον δρόμο και το εκμεταλλευτώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 Ειναι που εχεις πολλα χιλιομετρα μπροστα σου αλλιως θα σε εστελνα σε στελθ γευστικα μερη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 Ειναι που εχεις πολλα χιλιομετρα μπροστα σου αλλιως θα σε εστελνα σε στελθ γευστικα μερη στείλτον στείλτον να φάει 2-3 κιλά να ανέβει η κατανάλωση να δούμε τι θα λέει μετα :crazy: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ειναι που εχεις πολλα χιλιομετρα μπροστα σου αλλιως θα σε εστελνα σε στελθ γευστικα μερη στείλτον στείλτον να φάει 2-3 κιλά να ανέβει η κατανάλωση να δούμε τι θα λέει μετα :crazy: Πόσο να πάει το θεριό πια; 4; Χαλάλι! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 από τον Mr.Slow Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες