axiotis_paint 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2015 ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΜΑΣ..ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΜΑΣ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙ ΒΑΦΗΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΓΡΑΦΙΑΣ???ΠΟΥ ΕΝΤΑΞΗ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΛΟΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ ΤΑ ΜΟΤΟΡΙΑ ΜΑΣ(ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΤΑ RACING ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΠΑΚΙΔΕΣ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ HONDAKIA ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ... ΤΕΣΠΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΛΛΩΝ Η ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΜΑ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΜΟΤΕΡ ΜΑΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΦΗ chameleon ΒΑΦΗ ΜΕ ΠΕΡΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ glow paint(ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΕΣ ΒΑΦΕΣ)ΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΒΑΦΗΣ chameleon ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 200 ΕΥΡΩ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΥΛΙΚΑ Η ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΝΑΣ ΦΑΝΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΚΙΛΟ ΦΤΑΝΕΙ ΤΑ 200 ΕΥΡΟ+ΒΕΡΝΙΚΙΑ+ΔΥΑΛΙΤΙΚΑ+ΣΤΑΡΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΑΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ... ΛΟΙΠΟΝ..ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΘΕΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΛΥΣΗ.. ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΩΧΟΡΗΜΕΝΑ,ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΚΡΥΛΙΚΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΚΟΝΗΣ..ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΣΚΟΝΗΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣ 1000%... ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΕ ΓΡΑΜΑΡΙΑ ΣΚΟΝΗΣ..ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ..ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΦΕΣ...(chameleon,glow paint,ΠΕΡΛΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ)... ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ αγοραζετε 25 γραμαρια chameleon το προσθετετε σε 1L βερνικι γυαλιστερου τυπου βαζετε δυλιτικο σκλυρηντη ανακατευετε καλα πολυ καλα και ετοιμο το χρωμα chameleon προς χρηση μαγκες μου,με μολις 50 με 60 ευρο εξοδα και οχι για 200 το κιλο :) ;)...καπως ετσι γινετε και με ολα τα χρωματα η χρηση της σκονης εννοω..οποτε μην σκατε φιλοι μου για ολα υπαρχει λυση..;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axiotis_paint 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2015 http://m.youtube.com/watch?v=tstDgK2Y5CkΟΣΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΕΡΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΥΔΡΟΒΑΦΕΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2015 αγορινα κανε ενα κοπο μην γραφεις με κεφαλαια, ειναι ενοχλητικο κι ειναι σα να φωναζεις 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KatemGR 115 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2015 ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΕΡΟΓΡΑΦΙΑ..... ΚΑΛΟΣΙΡΘΕς ΠΑΡΤΙΟΤΙ!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Eimai_Koala 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2015 (τροποποιήθηκε) Πόσο καιρό την έχεις σκεφτεί αυτή την ιδέα ρε τζιμάνι; Εγώ σκέφτομαι να κάνω καμιά τέτοια αερογραφία στο μπροστινό της πάπιας: Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 14 , 2015 από τον Eimai_Koala Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axiotis_paint 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2015 λοιπον καλησπερα φιλοι μου...πρωτον συγνωμη γιατι ειμαι καινουριος και δεν ηξερα οτι τα μεγαλα γραμματα φαινονται ενοχλιτικα...δευτερον να σας πω οτι γραφτικα και εγινα μελος για να δωσω ιδεες και λυσεις σε θεμα βαφης και ειδκα σε περιεργου τομεα βαφες οι οποιες σε πιανει η καρδια σου να ρωτησεις καν ποσο θα σου στοιχισει...χαχαχαχαχαχ...και τελος το βιντεακι που ανεβασα δεν ειναι ιδεα ουτε καποια πατεντα θα σας ανεβασω και αλλα βιντεο τετοια..το ανεβασα για να τονιθει οτι η ελλαδα ειμαστε πολυ πισω ακομα και πως οι αγγλοι γενικα εξω εχουν πραγματα που δουλευουν και αξιοπιστα και οικονομικα..λοιπον σας ευχαριστω που ειδατε το κειμενο μου θα γραψω την συεχεια αυριο και θα ανεβασω βιντεακια να δειτε με δουλειες τεραστιες μα μικρου κοστους...λοιπον φιλοι μου τα λεμε αυριο θα χαρω πολυ να μιλαμε και να σχολιαζουμε γνωμες αλλα και ιδεες..οσο φιλε μου Eimai_koala για την αερογραφια υπαρχουν χιλιες λυσεις οικονομικες που μπορεις να την κανεις και μονος σου..απλα το βασικο εργαλειο που πρεπει να εχεις ειναι ορεξη και κεφι και ολα φτιαχνονται..λοιπον καλο βραδυ αδερφια μιλαμε αυριο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2015 Χμ απο το username Παντως αλλου παει το μυαλο μου με αυτη την ιστορια... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axiotis_paint 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2015 Που παει φιλε μου το μυαλο σου?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axiotis_paint 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2015 Οσο για το username μου βγαινει επιδη καταγωγη εχω απο ναξο και επιδη ασχολουμε με το αθλημα δεν θελω να κοροιδεψω καποιον απλα δημοσιευω καποιους καινουριους οικονομικους τροπους βαφης σας ευχαριστω :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2015 εσυ εισαι; https://www.google.g...%B9%CE%BA%CE%B1 αν ναι, θελω να τα πουμε για κατι δουλεις που εχω την ανοιξη..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axiotis_paint 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2015 Οχι φιλε μου δεν ειμαι αυτος :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2015 Οι σκονες που λες ειναι για Powdercoating που απαιτει περα απο την σκονη-βαφη (που ειναι σχετικα φθηνη αλλα εχει πολλες ποιοτητες) φουρνο που να χωρα τα πραγματα που θες να βαψεις (ενας κοινος φουρνος κουζινας θα βαψει τα παντα εκτος απο σκελετο και ροδες) ο οποιος ενας επαγγελματικος εχει γυρω στο 1000ρικο ισως και παραπανω, πιστολι ηλεκτροστατικης που ειναι και αυτο ενας εξοπλισμος απαραιτητος καθως και ενα sandblasting cabinet ωστε να αφαιρεις τελειως το προηγουμενο χρωμα (μιας και μπορει να δημιουργησει επιπλοκες στην ομαλη βαφη με πουδρα) και καλο αερισμο γιατι σηκωνεται συννεφο απο την πουδρα και δεν ειναι οτι καλυτερο να το αναπνευσεις Στο λεω αυτο γιατι στην Αγγλια ολα αυτα ειναι συνηθισμενα και σχετικα φθηνα (με μισθους και χρημα Αγγλιας) αλλα εδω επειδη ειναι σχετικα νεα η ταση αυτη ειναι σχετικα ακριβη και πολλοι που την κανουν βρισκονται σε μεγαλα αστικα κεντρα (αθηνα, Θεσσαλονικη, πατρα, Ηρακλειο) Εχω βαψει αρκετα πραγματα με τις πουδρες που λες σε μαυρο, λευκο, κοκκινο και αλλα χρωματα μιας και ανακατασκευαζω το παπι ολο απο την αρχη με γνησια και aftermarket πραγματα με σχετικα καλο οπτικο αποτελεσμα (για αντοχη δεν ξερω μιας και ακομα δεν εχουν δοκιμαστει) για ερασιτεχνης που ειμαι και το αποτελεσμα εμενα με ευχαριστει και δεν μου πηρε πανω απο 2 μερες να βαψω οτι αντικειμενο ηθελα ευκολα Θα σηκωσω και φωτο ισως αργοτερα να δειτε λιγα κομματια απο αυτα που αναφερω πιο πανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axiotis_paint 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2015 Δεν μιλαω φιλε μου για ηλεκτροστατικη βαφη εσυ λες για ηλεκτροστατικη εγω μιλαω για ακρυλικες οι οποιες γινονται κανονικο χρωμα..αλλο της ηλεκτροστατικης αλλο η ακρυλικη..η ηλεκτροστατικη καταρχην θελει οπως και δηποτε φουρνο και θερμοκρασιες τεραστιες ενω η ακρυλικη σκονη που λεω εγω με σκλυρηντη στεγνωνει σε 20 λεπτα στους 60 βαθμουςΚαι αυτες τις σκονες τις ακρυλικες της εχω χρησιμοποιησει και πιο παλια πριν δυο χρονια και προσφατα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2015 Δεν μιλαω φιλε μου για ηλεκτροστατικη βαφη εσυ λες για ηλεκτροστατικη εγω μιλαω για ακρυλικες οι οποιες γινονται κανονικο χρωμα..αλλο της ηλεκτροστατικης αλλο η ακρυλικη..η ηλεκτροστατικη καταρχην θελει οπως και δηποτε φουρνο και θερμοκρασιες τεραστιες ενω η ακρυλικη σκονη που λεω εγω με σκλυρηντη στεγνωνει σε 20 λεπτα στους 60 βαθμους Και αυτες τις σκονες τις ακρυλικες της εχω χρησιμοποιησει και πιο παλια πριν δυο χρονια και προσφατα. Απλα οι Αγγλοι χρησιμοποιουν κατα κορον ηλεκτροστατικες βαφες παρα οτιδηποτε αλλο κοινο. Για μικροδουλειες εχουν τα σπρευ Η ηλεκτροστατικη δεν χρειαζεται τεραστιες θερμοκρασιες. Συνηθως οι φουρνοι δουλευουν μεχρι 280 βαθμους 80 βαθμους περισσοτερο απο εναν κοινο φουρνο κουζινας. Εχω δει και πατεντες του τυπου <<εναλλακτικες λυσεις>> οπου χρησιμοποιουν αυτοσχεδιους φουρνους μικρης ή μεγαλης κλιμακας... Μπορεις να βαλεις μια ιστοσελιδα με τις σκονες που λες εσυ ωστε να τις δω και ισως να τις τεσταρω; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axiotis_paint 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2015 Παντως φιλε μου ειναι αξιοπιστες γιατι εχω κανει δουλεια η μονη μαλακια ειναι οτι δεν εχει σε απλο χρωμα το ασπρο χαχαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2015 Παντως φιλε μου ειναι αξιοπιστες γιατι εχω κανει δουλεια η μονη μαλακια ειναι οτι δεν εχει σε απλο χρωμα το ασπρο χαχαχαχαχα Κριμα γιατι και το παπι λευκο θελω να το βαψω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axiotis_paint 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2015 Εχει λευκο αλλα εχει σε φωτηνο και σατινε νομιζω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2015 Εχει λευκο αλλα εχει σε φωτηνο και σατινε νομιζω Λευκο σαν του Innova ANF125i θελω αλλα μαλλον θα παω με τον συμβατικο τροπο μιας και να ζεστανω τον σκελετο δεν μπορω γιατι δεν εχω τοσο μεγαλα εργαλεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axiotis_paint 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2015 Καταλαβα..κανε οτι μπορεις να βγει ωραιο..:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες