Awaker 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2015 Awaker, σέβομαι την άποψή σου αλλά μέχρι ένα σημείο http://www.mybike.gr...b7%ce%bc%ce%b1/ Διάβασε αυτό και πιστεύω να αλλάξεις γνώμη Αρκετά επιμορφωτικό το thread, έψαχνα καιρό να βρω τι κυρώσεις υπάρχουν αλλά δεν μπορούσα. Κοίτα εγώ σε λιγότερο απο χρόνο θα μπορώ να βγάλω Α2 και επειδή δεν κινούμαι πολύ (αυτόν τον καιρό καθόλου) και γενικά σαν άτομο οδηγώ πολύ προσεκτικά και συντηρητικά το ρισκάρω (λάθος μεν, αλλά που λεφτά για άλλο μηχανάκι που μπορεί να βγει στην εθνική). Σκεφτόμουνα ότι πες έρχεται η κακιά στιγμή και γίνεται ατύχημα και φταίω εγώ, ακόμα και σε τέτοια (ακραία, βάση του τύπου οδήγησης μου, περίπτωση) αν δεν λυθεί το θέμα μεταξύ μας και πάει σε δικαστήρια μέχρι να γίνουν λογικά θα έχω προλάβει να βγάλω το Α2 και θα είμαι καλυμμένος (έτσι έχω ακούσει αν και έχω πολλές αμφιβολίες). Το ξέρω ότι είναι πολύ επικίνδυνο και για εμένα σε μια περίπτωση που φταίω εγώ και για τους άλλους οδηγούς λόγω της μικρής πείρας μου. Ωστόσο το ρισκάρω, σκεπτόμενος όχι τόσο ακραία σενάρια, δεν είναι η μόνη παρανομία που κάνω. Και σε πορείες να πηγαίνεις παράνομος είσαι και μπορείς να πας φυλακή για το τίποτα, έχω γνωστούς και ξέρω περιπτώσεις. Εν ολίγης στην Ελλάδα δεν γίνεται να μην παρανομίσεις τόσο σκατά που είναι οι νόμοι. Ο γενικός κανόνας για τη ζωή στην Ελλάδα (και για τη στρατιωτική θητεία) είναι ότι Ολα επιτρέπονται και όλα απαγορεύονται! Ζυγιάζεις πιθανότητες και επιπτώσεις και κρίνεις. Μη σωστή λογική σίγουρα, αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Στην Ελλαδάρα ζούμε... :greece: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Neku 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2015 Πολυ καλα τα λετε για τα διπλωματα, το μονο προβλημα ειναι οτι το γαμημενο κανει 450 ευρω συν το οποιο λαδωμα 150-200 ευρω εαν χρειαστει, η αλλιως συν τα 100-150 για επανεξεταση εαν κοπει κανεις. Να το κανουν δημοσιο, φθηνο και ευκολο απο οικονομικης αποψης στην αποκτηση και τοτε ολοι μας θα εχουμε διπλωματα απο τα 18 η 24 αναλογα με το διπλωμα. Οποτε φταιει και το κρατος που αφηνει τα ΛΑΜΟΓΙΑ στις σχολες και στις επιτροπες να συνεχισουν να λειτουργουν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Awaker 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2015 Πολυ καλα τα λετε για τα διπλωματα, το μονο προβλημα ειναι οτι το γαμημενο κανει 450 ευρω συν το οποιο λαδωμα 150-200 ευρω εαν χρειαστει, η αλλιως συν τα 100-150 για επανεξεταση εαν κοπει κανεις. Να το κανουν δημοσιο, φθηνο και ευκολο απο οικονομικης αποψης στην αποκτηση και τοτε ολοι μας θα εχουμε διπλωματα απο τα 18 η 24 αναλογα με το διπλωμα. Οποτε φταιει και το κρατος που αφηνει τα ΛΑΜΟΓΙΑ στις σχολες και στις επιτροπες να συνεχισουν να λειτουργουν. Πες τα χρυσόστομε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CRX 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2015 Μαζί σας φίλοι μου. Συν το ότι εγω πχ που έχω δίπλωμα απεριορίστων δεν σημαίνει ότι οδηγάω και καλύτερα από τον νεαρό που τώρα θα βγάλει το πρώτο του δίπλωμα. Παρόλα αυτά, είμαι πιστοποιημένος να οδηγώ όσα κυβικά θέλω και για το κράτος αυτό έχει σημασία. Μπανανία ξεμπανανία, στην Ελλάδα ζούμε και πρέπει να μάθουμε να σεβόμαστε τους κανόνες. Καλοί ή κακοί, αυτοί είναι γιατί χωρίς αυτούς απλά δεν θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε. Όταν όμως γίνει η στραβή, ο καθένας από αυτούς τους νόμους θα κριθεί. Δεν το κουράζω άλλο γιατί αυτά έχουν χιλιοειπωθεί και νομίζω ότι με πιάνετε.Μαζί σας φίλοι μου. Συν το ότι εγω πχ που έχω δίπλωμα απεριορίστων δεν σημαίνει ότι οδηγάω και καλύτερα από τον νεαρό που τώρα θα βγάλει το πρώτο του δίπλωμα. Παρόλα αυτά, είμαι πιστοποιημένος να οδηγώ όσα κυβικά θέλω και για το κράτος αυτό έχει σημασία. Μπανανία ξεμπανανία, στην Ελλάδα ζούμε και πρέπει να μάθουμε να σεβόμαστε τους κανόνες. Καλοί ή κακοί, αυτοί είναι γιατί χωρίς αυτούς απλά δεν θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε. Όταν όμως γίνει η στραβή, ο καθένας από αυτούς τους νόμους θα κριθεί. Δεν το κουράζω άλλο γιατί αυτά έχουν χιλιοειπωθεί και νομίζω ότι με πιάνετε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Eimai_Koala 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ... Το Ζ 125 βγαζει 16 και θελεις να πεις οτι το 50αρι βγαζει μαμα 14? χαχαχαχα.... Ειμαι 31... Νόμιζα ότι δεν χρειαζόταν να ειπωθεί ότι βγάζει 12-14 άλογα full πειραγμένο. Ζ κσι παπαριές, το rs είναι μηχανή όχι παπάκι. Και για του λόγου το αληθές: http://www.car.gr/cl...s/view/4943414/ . Α και υπόψιν, το rs το 125 δίχρονο κάνει όλους τους z-ετάδες να μοιάζουν με ποδήλατα, ευχαριστώ. Αν δεν είχε το γ**ω συμπλέκτη τώρα το 50αρι θα ήταν το επόμενο μηχανάκι μου, γιατί το 125 καίει υπερβολικά πολλές βενζίνες για τα σύγχρονα δεδομένα (10-12L/100km). :P Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 16 , 2015 από τον Eimai_Koala Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2015 Νόμιζα ότι δεν χρειαζόταν να ειπωθεί ότι βγάζει 12-14 άλογα full πειραγμένο. Ζ κσι παπαριές, το rs είναι μηχανή όχι παπάκι. Και για του λόγου το αληθές: http://www.car.gr/cl...s/view/4943414/ . Α και υπόψιν, το rs το 125 δίχρονο κάνει όλους τους z-ετάδες να μοιάζουν με ποδήλατα, ευχαριστώ. Αν δεν είχε το γ**ω συμπλέκτη τώρα το 50αρι θα ήταν το επόμενο μηχανάκι μου, γιατί το 125 καίει υπερβολικά πολλές βενζίνες για τα σύγχρονα δεδομένα (10-12L/100km). :P Εχεις τα μισα μου χρονια σχεδον, μιλας οχι με βαση την εμπειρια αλλα με το τι ακουσες και το τι ειδες στο Youtube, οταν πρωτοβγηκε το Ζ παιζει να μην ειχες γεννηθει καν, ειχε ενας γνωστος μου και το βολταριζα, τοτε δεν υπηρχε γρηγοροτερο παπι, το μοτερ του Ζ σε πληροφορω οτι μονο παπισιο δεν ειναι, απλα επελεξαν να μην το φορτωσουν με αλογα γιατι το προοριζαν για παπι, το αλλο σφαλμα σου ειναι οτι συγκρινεις το παπι με τη μοτοσυκλετα, αν θελεις να ξερεις και τα δυο φοραν ιδιας σχεδον τεχνολογιας μοτερ, το ενα εχει μαμα 16 αλογα και το αλλο εχει 30, το ενα ειναι χαλαρο μοτερ και το αλλο ειναι πιο πουσαρισμενο απο τη μανα του, αν θελεις να μαθεις για το που μπορει να φτασει σε επιδοσεις το μοτερ το ¨παπισιο¨ του Ζ κατσε και ψαξε πληροφοριες για τον PRO Z κατηγορια στα dragster. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Eimai_Koala 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) Μιλάω με βάση την μικρή εμπειρία μου και γνωρίζοντας μόνο στοιχειώδη πράγματα για το tuning μηχανακιών μορφονιέ (23 είμαι συνεπώς δεν έχω τα μισά σου χρόνια). Εσύ πρώτος ειρωνεύτηκες τα 14 άλογα που είπα για το rs και σύγκρινες ιπποδύναμη ενός 125cc μοτέρ με ένα 50cc, δεν φταίω εγώ που σου είπα μετά σύγκρινε στα ίδια κυβικά το ένα μοτέρ με το άλλο. Το ξέρω ότι το z μαζί με το dynamic είναι τα πιο γρήγορα δίχρονα παπιά που έχουν υπάρξει, από κει και πέρα δεν προσπαθώ να σε κερδίσω σε γνώσεις (ούτε να αποδείξω κάτι) γιατί ξέρω ότι έχεις πολύ περισσότερες από εμένα αλλά το thread φτιάχτηκε για να προτείνουμε στο παιδί ποιο να είναι το πρώτο του μηχανάκι και εγώ αυτό ακριβώς έκανα, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Και τέλος, το'πες και μόνος σου ότι το μοτέρ του aprilia ασ'το γιατί δεν πιάνεται στα 125cc... Peace and love. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 17 , 2015 από τον Eimai_Koala Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2015 Ομορφονιοτερε αφου εισαι 23 να το προσεξεις πιο πολυ γιατι μιλας σαν 15χρονο. Peace and love and CrazyTsach. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες