borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2015 Καλά Νικ όντως τι 70 ρε με φουλ εξοπλισμό? 60 κιλά είσαι? Κομπλέ βλέπω για αύριο μαζευόμαστε. Ώρα-εκκίνηση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2015 Στο μιχαλη (mikel) στην πεο θεσ-λαρ στις 11.15? Ή θα μας βγαλει απο αλλου ο μαξ αρ πι εμ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2015 Γιατί ρε, μόνος μου θα αποφασίσω πού θα βρεθούμε; Καλός ο μιχάλης, ίσως να βρισκόμασταν καρδίτσης στο κλειστό γυμναστήριο να φεύγαμε κατ 'ευθείαν, αλλά όπως νομίζετε. Επίσης να το κάναμε 11.30; Μήπως «κάποιος» που είναι 2 μέρες άυπνος τα βρει σκούρα στο ξύπνημα; :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2015 Γιατί ρε, μόνος μου θα αποφασίσω πού θα βρεθούμε; Καλός ο μιχάλης, ίσως να βρισκόμασταν καρδίτσης στο κλειστό γυμναστήριο να φεύγαμε κατ 'ευθείαν, αλλά όπως νομίζετε. Επίσης να το κάναμε 11.30; Μήπως «κάποιος» που είναι 2 μέρες άυπνος τα βρει σκούρα στο ξύπνημα; :P Δημήτρη η πρόταση σου με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.... Πιο απόλυτα δεν γίνετε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2015 Άρα πάμε για 11:30 για το κλειστό στη Νεάπολη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoloul 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2015 Γαμω, εγω θα μαι βολο... Κανας Βολιωτης για Αφυσσο;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2015 Αν σας φαίνεται πολύ νωρίς μπορούμε να το κάνουμε και πιο αργά... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2015 Άρα πάμε για 11:30 για το κλειστό στη Νεάπολη? Ναι αμέ. Θα 'ρθείτε ε, μην περιμένω μόνος μου :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2015 εγω δλιευω και γυρισα και αργα για να πεταχτω να σας βρω :\ΥΓ καλα να περασετε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2015 Δημήτρη εγώ θα έρθω ξύπνησα κιόλας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2015 Ωραία :) Μήτσε κανόνισε την άλλη Τρίτη το απόγευμα να πάμε Σπηλιά! Επίσης για σήμερα, αν έχετε κάμερες πάρτε τις, γιατί η δικιά μου φτάνει για 70' περίπου να τραβάω vid. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2015 Αμα αργησω 5 λεπτα δειξτε κατανοηση εεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2015 Ωραία :) Μήτσε κανόνισε την άλλη Τρίτη το απόγευμα να πάμε Σπηλιά! Επίσης για σήμερα, αν έχετε κάμερες πάρτε τις, γιατί η δικιά μου φτάνει για 70' περίπου να τραβάω vid. για μεσημερι μεσα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2015 Γαματη βολτα η σημερινη παιδες!! Αντε στην επομενη!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2015 Γαματη βολτα η σημερινη παιδες!! Αντε στην επομενη!! 1 φωτο. 2 σε ειδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2015 Απο καρδιτσης πηγαμε-ηρθαμε. Φωτο εχει ο αλλος Δημητρης μαξ αρπιεμ και ο μπαρμανχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2015 Ρε την δουλειά μου μέσα... Από βδομάδα χαλαρώνω κανονίστε Διάβασμα Ρουσλάνα ζεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2015 Απο καρδιτσης πηγαμε-ηρθαμε. Φωτο εχει ο αλλος Δημητρης μαξ αρπιεμ και ο μπαρμανχ μονο εσενα ειδα οταν πηγαινες καιι αργησες και 10 λεπτα και οχι 5 :grin: αντε στα επομενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoloul 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2015 Photos!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2015 Ήταν όντως ωραία η βόλτα... 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2015 μονο εσενα ειδα οταν πηγαινες καιι αργησες και 10 λεπτα και οχι 5 :grin: και ομως απο τους 4, εφτασα 2ος στο ραντεβου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2015 Ήταν όντως ωραία η βόλτα... ωραιοι......ο δρομος για το καταφυγιο στην 1η και 2η φωτο ειναι αθλιος πραγματικα και θελει πολυ προσοχη! απο λαμπερο γυρισατε? δεν το ειδα πιο πριν να σας πως να πατε απο αλλο δρομο στο γυρισμο, που ειναι πολυ καλυτερα...δεν πειραζει next time.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2015 και ομως απο τους 4, εφτασα 2ος στο ραντεβου Ας όψεται το may day may day... τι να κάνουμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2015 σερπαντινα εεε?? :tooth: :tooth: που 'σαι ρε Ηρω να ημασταν ακομα εκει και να γελουσαμε!! :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2015 Πάρτε μερικές κι από εμένα. Πώς γίνεται εν τω μεταξύ δυο άτομα με ξεχωριστές κάμερες, να τραβάμε τις ίδιες φωτό 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες