Κουρσάρος 973 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2015 Εγώ είμαι μέσα για όποια από τις δύο μέρες θες, και αν παίξει και καμιά κοντινή βολτούλα ακόμα καλύτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2015 καλως. για να δουμε και τους υπολοιπους. σκεφτομαι να ερθω με κουτι ομως, αν δε το θελει ο μπρο να κουρεψει τιποτα γραναζια 2ας. δε την παλευω με το μπουφαν στο μηχανακι με τετοια ζεστη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κουρσάρος 973 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2015 Χαχα.. Αστον να το σπάσει τώρα που μπορεί,γιατί μετά άμα πάρεις κανένα καλό ούτε να το κοιτάει δεν θα τον αφήνεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2015 ^πληρωσε το μισο σερβις να βαλει μυαλο, δεν τον χαλασε... ανενεργους σας βλεπω... καφε αυριο απογευμα μετα τις 8 ψηνεται κανεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κουρσάρος 973 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2015 Χαχα.. Είσαι πολύ σκληρός.. Μισό σέρβις... Τι ερημιά είναι αυτή,πήγαν όλοι θάλασσσα;Πες μου με τι θα ρθεις για να χω το ανάλογο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2015 προς ενημερωση,αυριο παιζει ενα φεστιβαλ στο Αλμυρο, που εινια 2ημερο νομιζω (nightstalker, 1000moods, Vodka juniors, κακο συναπαντημα)και σαββατο εχει στ Αμπελακια κατι σαν λαιβ με αυθαιρετους, βαλιαγκα κτλ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2015 Χαχα.. Είσαι πολύ σκληρός.. Μισό σέρβις... Τι ερημιά είναι αυτή,πήγαν όλοι θάλασσσα;Πες μου με τι θα ρθεις για να χω το ανάλογο.μωρε ολο επρεπε να το πληρωσει... στην τσεπη πονανε ολοι90/100 με κουτι θα ειμαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2015 Για αύριο παίζει να έρθω Κ εγώ για καφέ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κουρσάρος 973 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2015 Χαχα.. Είσαι πολύ σκληρός.. Μισό σέρβις... Τι ερημιά είναι αυτή,πήγαν όλοι θάλασσσα;Πες μου με τι θα ρθεις για να χω το ανάλογο.μωρε ολο επρεπε να το πληρωσει... στην τσεπη πονανε ολοι90/100 με κουτι θα ειμαι. Ισχύει...Ωραία, θα δω αν είναι μήπως βγάλω και γω το Cupra! Για αύριο παίζει να έρθω Κ εγώ για καφέ Ωραία. Μαζευόμαστε σιγά σιγά. Για πες τε ώρα και μέρος που θέλετε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2015 (τροποποιήθηκε) προς ενημερωση,αυριο παιζει ενα φεστιβαλ στο Αλμυρο, που εινια 2ημερο νομιζω (nightstalker, 1000moods, Vodka juniors, κακο συναπαντημα)και σαββατο εχει στ Αμπελακια κατι σαν λαιβ με αυθαιρετους, βαλιαγκα κτλΓια Σάββατο εγω λογικα θα πάω στον αυθαίρετο. Σήμερα ξέρεις τι παίζει με τιμή κλπ?Για καφέ ανάλογα με την ώρα που θα πάτε μπόρει να έρθω. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 31 , 2015 από τον borgiriadis1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2015 προς ενημερωση,αυριο παιζει ενα φεστιβαλ στο Αλμυρο, που εινια 2ημερο νομιζω (nightstalker, 1000moods, Vodka juniors, κακο συναπαντημα)και σαββατο εχει στ Αμπελακια κατι σαν λαιβ με αυθαιρετους, βαλιαγκα κτλΓια Σάββατο εγω λογικα θα πάω στον αυθαίρετο. Σήμερα ξέρεις τι παίζει με τιμή κλπ?Για καφέ ανάλογα με την ώρα που θα πάτε μπόρει να έρθω.https://www.kinimatorama.net/event/52742 ελευθερη ;) και ειναι και μπανταρες!κι εγω μαλλον θα παω σημερα Αλμυρο και αυριο Αμπελακια!Αν και θα με εψηνε και σαββατο Αλμυρο που παιζουν οι Vodka Juniors που κανουν λαιβαρες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2015 για σημερα να πουμε 9 βραδυ στο μικελ παλαια εθνικη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κουρσάρος 973 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2015 Ναι μια χαρά,θα χει κόψει και η ζέστη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2015 προς ενημερωση,αυριο παιζει ενα φεστιβαλ στο Αλμυρο, που εινια 2ημερο νομιζω (nightstalker, 1000moods, Vodka juniors, κακο συναπαντημα)και σαββατο εχει στ Αμπελακια κατι σαν λαιβ με αυθαιρετους, βαλιαγκα κτλΓια Σάββατο εγω λογικα θα πάω στον αυθαίρετο. Σήμερα ξέρεις τι παίζει με τιμή κλπ?Για καφέ ανάλογα με την ώρα που θα πάτε μπόρει να έρθω.https://www.kinimatorama.net/event/52742 ελευθερη ;) και ειναι και μπανταρες!κι εγω μαλλον θα παω σημερα Αλμυρο και αυριο Αμπελακια!Αν και θα με εψηνε και σαββατο Αλμυρο που παιζουν οι Vodka Juniors που κανουν λαιβαρες!Τις μπάντες τις ξέρω απλά δεν ήξερα τι ακριβως παίζει με τι φάση. Νόμιζα ότι ήταν σε river party φάση με εισόδους κ έτσι. Έχεις ξαναπάει? Ώρες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2015 Τις μπάντες τις ξέρω απλά δεν ήξερα τι ακριβως παίζει με τι φάση. Νόμιζα ότι ήταν σε river party φάση με εισόδους κ έτσι. Έχεις ξαναπάει? Ώρες?οχι πρωτη φορα φετος το ακουσα...φανταζομαι θα ειναι οπως το φεστιβαλ δασους στην αρβανιτσα (ή στο περιπου) μιας και εχουν καμπινκ κτλε 3 μπαντες ειναι 9-10 το πολυ να βγει η πρωτη. εγω λογω δουλειας θα αργησω να παω λιγο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2015 Περασα χθες απ το Μικελ στην εθνικη και ηθελα να πω ενα γεια, αλλα ειχα αργησει για το λαιβ :( Νταξει ποσο κωλοφαρδοι?? σταγονα δε φαγαμε στο δρομο :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2015 Πηγες ρε τρελε? Εγω ειδα τις αστραπες κ κωλοσα να ξεκινησω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2015 ε ναι, λεω στην ελασσωνα βρεχει, του πουστη!στις 9.55 περνουσα απ το μικελ, βρηκα παιδι στη συναυλια και μου πε εφυγαν 10+15 περιπου και οτι εριχνε φουλ στη λαρισα. σ ολο το δρομο στους καθρεφτες και διπλα στη θαλασσα ειχε κεραυνους φουλ... αλλα σταγονα δε φαγαμε. μονο στο λαιβ, στις 12 που τελειωσαν οι 1000μουντς ψιλοβρεξε γιακανα 40λεπτο και δεν βγηκαν οι nightstalker! και λεμε παμε να φυγουμε. Ε και κατα τη μια την καναμε και παλι δεν ειχε τιποτα στο δρομο.! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2015 Τι έγινε παιδιά γιατί τόση νέκρα στο site ; Μεσοβδόμαδο καφεδάκι κανένας; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κουρσάρος 973 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2015 Τι έγινε παιδιά γιατί τόση νέκρα στο site ; Μεσοβδόμαδο καφεδάκι κανένας;Πες μέρος και ώρα και θα είμαι εκεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2015 Αφού διακοπάρουμε ρε, πού να βρούμε internet εις στας εξοχάς; Τώρα που γυρίσαμε στον πολιτισμό, πάμε να απολαύσουμε δροσερά αφεψήματα και γρανίτες (όχι τα πετρώματα) στα μικέλ.Μόνο μην πεις για βόλτα μες στην ημέρα... Με τέτοια ζέστη, μετά τις 22.00! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κουρσάρος 973 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2015 Εγώ με το dimitrismaxrpm και την ΗΡΩ θα πάμε για καφέ στο Μικέλ στην παλιά εθνική σε κανένα τέταρτο, όσοι πιστοί προσέλθετε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2015 αν καμια φορα κανονισετε μετα τις 22:00, μεσα :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2015 εεε παιδες, καιρο ειχα να μπω.Τί κανουτε? Αι γιαννη πηγα την κυριακη για μπανακι, με φιλο με αμαξι.Το βεκτρα εμπαινε κομματια σ'αυτο το δρομο και συναντησαμε και ομιχλη πανω ψηλα στο χιονοδρομικο. 1/8 ειχε γιορτη τσιπουρου στο χωριο του ταβερνιερη, αλλά ο κιαρατας δεν ειπε κουβεντα!. Φετος εχω κανει ρεκορ σε μπανια, μεχρι τωρα 5. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2015 Εγώ με το dimitrismaxrpm και την ΗΡΩ θα πάμε για καφέ στο Μικέλ στην παλιά εθνική σε κανένα τέταρτο, όσοι πιστοί προσέλθετε. Πω καλά δεν το είδα ποτέ το μνμ. Κανόνισα καφέ που δεν ηρθα.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες