fotisklis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2015 γεια σας ενδοιφερομαι να αγορα μια γουρουνα yahama raptor 250 και θα ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας για την περιπτωση αυτη επισης αν υπαρχει καποιος που να την εχει και να μπορει να με στειλη φωτογραφιες η ακομη και βιντεο;ευχαριστω πολυ!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
graves 463 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2015 Δεν ξέρω για την 250 παντως για την 350 ακούω πολύ καλά λόγια απο γουρουνάκια φίλο μου (μέλος του forum, AdamLTR, αμα θελεις στείλε του ενα pm, είναι ειδικός!) Αλλα γιατι να παρεις την 250 ενώ μπορείς να πάρεις την 350 με τα ίδια λεφτά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotisklis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2015 γιατι εχω βρει μεταχειρησμενη με λιγα λευτα και λιγα χιλιομετρα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2015 Ρε συ αυτη ειναι πολυ μικρη! Και ειναι μικροτερη και σε μεγεθος μου φαινεται! Θα σε περιορισει αρκετα! Στη θεση σου θα εδινα κατι παραπανω για το 350... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2015 Θα συνφωνησω και γω με τον Νικολα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2015 καλησπερα φιλαρακι, τι χρηση θα το κανεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Z- Rider 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2015 Το μοτέρ του ράπτορ 250 είναι το ίδιο με του yamaha tricker 250. Γενικά θεωρείται το καλύτερο της κατηγορίας του (μικρά σπόρ γρούνια) και βγάζει τρελλά γουστα παρά τα λίγα κυβικά του. Δέν κάνει και τόσο για δουλειές, πόλη κλπ. γιατι δέν έχει όπισθεν. Είναι και πούπουλο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotisklis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2015 Πιο πολύ θα χρειαστη για διαδρομές μέσα σε χωριό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2015 το 250αρι θα σε βολεψει απο θεμα οικονομιας και ογκου αλλα θα σε τελειωσει γρηγορα απο θεμα γκαζιου και παιχνιδιου! το 350 απο την αλλη ειναι ποιο βολικο απο θεμα γκαζιου και οπισθεν, μεγαλη υποθεση για μετακινησεις εντως κατοικιμενης περιοχης, ακομα και στο βουνο! παντως οποια και να ειναι η επιλογη σου θα μεινεις ικανοποιημενος και απο τα 2.....για αρχη, διστυχως θα αρχισεις να ψαχνεσαι γρηγορα για δυνατοτερο! ειχες αλλη εμπειρια με qouad-atv;το 250αρι δεν το περπατησα, αλλα το 350 το βρηκα εκπληκτικο και σε σχεση με το 450 σπεσιαλ εντισιον που το ειχα διπλα μου 1,5 χρονο..... αν πας για το 350αρι, δες και το ltz400..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotisklis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2015 (τροποποιήθηκε) οχι δεν εχω αλλη εμπειρια απο atv !!!και ετσι αποφασισα να ξεκινησω απο το 250 !!!παντως σε σχεση πχμε το kymco to mxu 250 ειναι πιο δυνατο; Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 8 , 2015 από τον fotisklis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2015 οχι δεν εχω αλλη εμπειρια απο atv !!!και ετσι αποφασισα να ξεκινησω απο το 250 !!!παντως σε σχεση πχμε το kymco to mxu ειναι πιο δυνατο; εννοειτε! κυμκο,λιφαν,συμ και κατι τετοια δεν μπορεις να τα συγκρηνεις με τα qouad...... τα atv ειναι απλα κουβαλητες χωρις καμια συγκινηση, τα qouad ειναι παιχνιδιαρικα, αντοχης και κατασκευασμενα κροσαδικα, μπλοκε αξονα πισω, ποιο ελαφρια και δινουν αλλα χαμογελα..... προσοχη!!!! τα qouad δεν προηδοποιουν για πτωση, απλα καποια στιγμη βρισκεσαι κατω χωρις να εχεις καταλαβει το γιατι, ΣΕΒΑΣΜΟΣ στον μονομπλοκ αξονα πισω! θα σε παρει λιγο καιρο να το μαθεις αλλα οταν το μαθεις δεν θα σε πιανει υπνος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotisklis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2015 ευχαριστω πολυ φιλε μου για την βοηθεια και για την ακριβεια το 250 που θα παρω θα ειναι με πινακιδες κανονικα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2015 (τροποποιήθηκε) ευχαριστω πολυ φιλε μου για την βοηθεια και για την ακριβεια το 250 που θα παρω θα ειναι με πινακιδες κανονικα!!! ναι αυτα βγαζουν κανονικα πινακιδες τα 450 δεν βγαζουν μονο, κλαψ...... και μια συμβουλη, κρατατο οσο ποιο μαμα μπορεις, και να το δοσεις μετα θα μπορεις και θα σου κρατησει ανεπαφο, στην χειροτερη να κανεις 1ου βαθμου αναβαθμηση (φιλτρο, εξατμηση, ζιγκλερωμα) ή και τα 3 ταυτοχρονα, ή τιποτα και το καλυτερο ειναι τιποτα! απο ποια περιοχη εισαι αν επιτρεπεται; Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 8 , 2015 από τον AdamLTR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotisklis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2015 Από ένα χωριό έξω από την Θεσσαλονίκη !!! Τι εξάτμιση και φίλτρο προτεινης; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2015 ποιο ρε συ, εγω εκτως ανατολικη θεσσαλονικη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotisklis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2015 Από νέους επιβάτες εσυ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2015 εγω φοραω pto-design φιλτρο και εξατμηση two brothers, ειναι συνεργασημα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος! Από νέους επιβάτες εσυ; απο Μπαξε; εγω μενω στο 0 πριν το Πλαγιαρι, ποτε θα βρεθουμε να κανεις μια βολτα τον κοπρο μου να δεις τι ειναι qouad! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2015 αν θελεις παμε και μαζι να δουμε αυτο που θελεις να παρεις για να σου πω και την γνωμη μου για το συγκεκριμενο, αν θελεις παλι στειλε μου την αγγελια για να σου πω το ιστορικο του! εχουμε ακρες για τα γουρουνια οτι θες! αυτη ειναι και η παρεα μας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotisklis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2015 Η γουρούνα Είναι αυτή http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5688811/ .και επίσης από την στιγμή που έχει κανονικά χαρτιά επιτρέπονται δυο άτομα ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2015 Η γουρούνα Είναι αυτή http://www.car.gr/cl...s/view/5688811/ .και επίσης από την στιγμή που έχει κανονικά χαρτιά επιτρέπονται δυο άτομα ; αν το γραφει στην αδεια ναι, ΑΛΛΑ δεν ειναι οτι καλυτερο να κουβαλαμε 2ο ατομο γιατι δεν ειναι βολικο στις στροφες και ο πισω κινδυνευει μόνιμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotisklis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2015 Την γουρούνα πως την βλέπεις ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες