john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2015 Εγω ναι, αλλα πρωι τελικα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George t. 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2015 Βγήκα και εγώ κατα τη μια, βρήκα elias10 που πέταγε αετό στις ελιές και μετά τραβήχτηκα προς πιστάκια που δεν έιχε ψυχή . Χόρτασα ξύλο, ποοποο τι πέτρα έχει βγει εκει να πάρει!! Μετά επιχείρησα βόλτα προς Καλοπούλα και περίεργος πως δεν είχε κόσμο οπότε βγήκαν 40kmκια Πολύ σάθρα και λίγο ζέστη είχε για τα δεδομένα χειμώνα αλλά οκ, περασμένα ξεχασμένα απο χθές βρέχει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2015 Αυριο κατα της 8.30 καιρού επιτρέποντος θα ειμαι στα πιστακια με φιλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 Ρεεεεεε αλλαξες κιν. ??? Σε ψαχνω σε ολο τον Υμηττο απο τις 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 8.30? 9???? Καλα ρε αγριανθρωποι, τι κανετε τετοιες ωρες στα βουνα, χαθηκαν οι πιο μετα ωρες??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 Ωχχχ φιλε john δεν πηγα τελικα. Ειχα ενα μικρο ατυχημα με το scooter αλλα ολα καλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 Αυριο αν εχει καλο καιρο κατα τις 8.30 θα ειμαι πιστακια και μετα θα ακολουθήσει βολτα στα γυρω μονοπάτια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyMits 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2015 Γεια χαρά σε ολους! Δημήτρης στο όνομα.. Παρακολουθω το θεμα καιρο οπως και το περσινο αλλα δεν ειχα γινει μελος! Ευχομαι να παρω και εγω καποια μοτοσυκλετα ( xr250 ή κανα drz) και να σας ακολουθησω στα μονοπάτια! Συνεχιστε να μας ταξιδευετε με τις εικόνες και τα βίντεο σας! :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2015 :Τεταρτη 9:30 στα πιστακια.. 10:00 ξεκιναμε για μονοπατια προς καλοπουλα. Καφε στην καλοπουλα και ξαναξεκιναμε.. :) Ποιος ψηνεται? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iNs@nE 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2015 Εκτός απροόπτου και αν δεν επαληθευτούν οι προβλέψεις για βροχή την Τετάρτη, εγώ είμαι μέσα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2015 Εκτός απροόπτου και αν δεν επαληθευτούν οι προβλέψεις για βροχή την Τετάρτη, εγώ είμαι μέσα! Ελπιζω να αλλαξει το σκηνικο γιατι δεν την παλεύω. Θελω βολτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2015 Δυστυχως δεν μας κάνει την χαρη. Οπότε ακυρο το αυριανο :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iNs@nE 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2015 Έλα μην απελπίζεσαι...είναι οριακό απ' ότι βλέπω από άποψη καιρού. Άλλες προγνώσεις λένε για βροχή από το πρωί και άλλες από το μεσημέρι και μετά...οπότε εγώ το βλέπω να ξυπνάω και βλέπουμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyMits 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2015 (τροποποιήθηκε) Έλα μην απελπίζεσαι...είναι οριακό απ' ότι βλέπω από άποψη καιρού. Άλλες προγνώσεις λένε για βροχή από το πρωί και άλλες από το μεσημέρι και μετά...οπότε εγώ το βλέπω να ξυπνάω και βλέπουμε... Συμφωνω παιδια.. Απο οτι φαίνεται(βλέπω)) θα εχει καλο καιρο στον Υμηττο αύριο! Αλλα πότε δεν ξερεις.. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 24 , 2015 από τον CrazyMits Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2015 Οτι το παει για βροχη καργα, το παει... Λεω κατα 10.30 με 11 να παω πιστακια, και μαλλον θα πηγαινοερχομαι αναμεσα σε δεντροπεταλο και ελαιωνα. Με αδιαβροχο ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2015 Αυριο χαλαρο βολτακι Πέριξ καλοπουλας και πανεπιστημιουπολης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2015 Aντε γιατι σκουριασες! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΠΟΚΑ'Σ 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2015 Αυριο χαλαρο βολτακι Πέριξ καλοπουλας και πανεπιστημιουπολης κατα τις δεκα θα ειμαστε καλοπουλα,,αν σε παιρνει ελα...και γω εχω να καβαλησω μοτοσυκλετα 2 μηνες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iNs@nE 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2015 κατα τις δεκα θα ειμαστε καλοπουλα,,αν σε παιρνει ελα...και γω εχω να καβαλησω μοτοσυκλετα 2 μηνες.. :thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2015 Δεν νομιζω να ειμαστε δεκα εκει .. οποτε αν σας πετυχουμε καλως αλλιως αλλη φορα .... παντως θελω να βολταρουμε με το παρεακι σου καποια στιγμη... σας παρακολουθω διπλα στο dirtbike :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 Ακυρος εγω. Καλα να περασετε οποιοι βγειτε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spawn1979 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 Καλησπέρα παιδιά.Ψηνομαι διότι δεν υπαρχουν πολλά πολλά γιαυτό http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6023772/ Μένω Ιωαννινα και δεν είναι ευκολο για check.Ξερετε κάτι για το συγκεκριμένο?αξίζει η όχι λέτε?ερασιτεχνική χρηση μονο. Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 με πολυ μεγαλη διαφορα τα πιο ποιοτικα μηχανακια του εμποριου ... για καποιος τα ταμ το σιδερενι πλαισιο ηταν καλυτερα απο αυτα με το αλουμινενιο ...το μοτερ τους ειναι αλεξισφαιρο ,αν ειναι συντηρημενο σωστα και τα περιφερειακα τους κορυφαια ,ακομα και για δεκαποεντετιας μηχανακι ... το αλλο καλο ειναι οτι σχεδον καθε τους βημα μπροστα ,ειναι μια αναβαθμιση του ηδη υπαρχωντος ...δλδ απο μοτερ θα βρεις τα παντα σε ανταλλακτικα...ειμαι σχεδον σιγουρος και για τα τριγυρω ...βεβαια σχεδον τπτ δεν υπαρχει αφτερμαρκετ ...δλδ κοιτας μονο τμ ...που ειναι σε λογικες τιμες και με πολυ υψηλα στανταρ ποιοτητας... τωρα το κατα ποσο θα ταιριαξεις με το μηχανακι ...και για τη δουλεια που το θες , αυτο ειναι αλλο καπελο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spawn1979 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) Φιλέ μου πιστεύεις πως εαν στείλω κάποιο φιλο να το πάει σε κάποιο μηχανικό να το κοιτάξει,εγώ που το θέλω για 4-5 ώρες κάθε Κυριακή (λόγω οικογένειας) για enduro βολτιτσα πιστεύεις είναι οκ?επειδή όλοι μου προτείνουν ktm και αυτο το tm το λεν ζημιαρικο αλλά πάμε ψηλά και σε χρήμα για τη χρηση που θα του κανω. Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τροποποιήθηκε Απρίλιος 17 , 2015 από τον spawn1979 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2015 Μετα απο 1,5 μηνα βγηκα επιτέλους βολτα. Φουλ μονοπαταδα...2:20 ωρες για 20 χλμ.... Παρεα με ενα wrf 250. Και μετά καφεδια στο excalibur 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες