Jump to content
HLIAS

Υμηττανιακς ΄15

Recommended Posts

Βγήκα και εγώ κατα τη μια, βρήκα elias10 που πέταγε αετό στις ελιές και μετά τραβήχτηκα προς πιστάκια που δεν έιχε ψυχή . Χόρτασα ξύλο, ποοποο τι πέτρα έχει βγει εκει να πάρει!!

Μετά επιχείρησα βόλτα προς Καλοπούλα και περίεργος πως δεν είχε κόσμο οπότε βγήκαν 40kmκια

Πολύ σάθρα και λίγο ζέστη είχε για τα δεδομένα χειμώνα αλλά οκ, περασμένα ξεχασμένα απο χθές βρέχει :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

8.30? 9????

Καλα ρε αγριανθρωποι, τι κανετε τετοιες ωρες στα βουνα, χαθηκαν οι πιο μετα ωρες???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυριο αν εχει καλο καιρο κατα τις 8.30 θα ειμαι πιστακια και μετα θα ακολουθήσει βολτα στα

γυρω μονοπάτια..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια χαρά σε ολους! Δημήτρης στο όνομα.. Παρακολουθω το θεμα καιρο οπως και το περσινο αλλα δεν ειχα γινει μελος! Ευχομαι να παρω και εγω καποια μοτοσυκλετα ( xr250 ή κανα drz) και να σας ακολουθησω στα μονοπάτια! Συνεχιστε να μας ταξιδευετε με τις εικόνες και τα βίντεο σας! :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:Τεταρτη 9:30 στα πιστακια..

10:00 ξεκιναμε για μονοπατια προς καλοπουλα.

Καφε στην καλοπουλα και ξαναξεκιναμε..

:)

Ποιος ψηνεται?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκτός απροόπτου και αν δεν επαληθευτούν οι προβλέψεις για βροχή την Τετάρτη, εγώ είμαι μέσα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εκτός απροόπτου και αν δεν επαληθευτούν οι προβλέψεις για βροχή την Τετάρτη, εγώ είμαι μέσα!

Ελπιζω να αλλαξει το σκηνικο γιατι δεν την παλεύω. Θελω βολτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έλα μην απελπίζεσαι...είναι οριακό απ' ότι βλέπω από άποψη καιρού. Άλλες προγνώσεις λένε για βροχή από το πρωί και άλλες από το μεσημέρι και μετά...οπότε εγώ το βλέπω να ξυπνάω και βλέπουμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Έλα μην απελπίζεσαι...είναι οριακό απ' ότι βλέπω από άποψη καιρού. Άλλες προγνώσεις λένε για βροχή από το πρωί και άλλες από το μεσημέρι και μετά...οπότε εγώ το βλέπω να ξυπνάω και βλέπουμε...

Συμφωνω παιδια.. Απο οτι φαίνεται(βλέπω)) θα εχει καλο καιρο στον Υμηττο αύριο! Αλλα πότε δεν ξερεις..

Τροποποιήθηκε από τον CrazyMits

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οτι το παει για βροχη καργα, το παει...

Λεω κατα 10.30 με 11 να παω πιστακια, και μαλλον θα πηγαινοερχομαι αναμεσα σε δεντροπεταλο και ελαιωνα.

Με αδιαβροχο ^_^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυριο χαλαρο βολτακι

Πέριξ καλοπουλας και πανεπιστημιουπολης

κατα τις δεκα θα ειμαστε καλοπουλα,,αν σε παιρνει ελα...και γω εχω να καβαλησω μοτοσυκλετα 2 μηνες..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κατα τις δεκα θα ειμαστε καλοπουλα,,αν σε παιρνει ελα...και γω εχω να καβαλησω μοτοσυκλετα 2 μηνες..

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν νομιζω να ειμαστε δεκα εκει .. οποτε αν σας πετυχουμε καλως αλλιως αλλη φορα .... παντως θελω να βολταρουμε με το παρεακι σου καποια στιγμη... σας παρακολουθω διπλα στο dirtbike :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά.Ψηνομαι διότι δεν υπαρχουν πολλά πολλά γιαυτό http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6023772/

Μένω Ιωαννινα και δεν είναι ευκολο για check.Ξερετε κάτι για το συγκεκριμένο?αξίζει η όχι λέτε?ερασιτεχνική χρηση μονο.

Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με πολυ μεγαλη διαφορα τα πιο ποιοτικα μηχανακια του εμποριου ... για καποιος τα ταμ το σιδερενι πλαισιο ηταν καλυτερα απο αυτα με το αλουμινενιο ...το μοτερ τους ειναι αλεξισφαιρο ,αν ειναι συντηρημενο σωστα και τα περιφερειακα τους κορυφαια ,ακομα και για δεκαποεντετιας μηχανακι ...

το αλλο καλο ειναι οτι σχεδον καθε τους βημα μπροστα ,ειναι μια αναβαθμιση του ηδη υπαρχωντος ...δλδ απο μοτερ θα βρεις τα παντα σε ανταλλακτικα...ειμαι σχεδον σιγουρος και για τα τριγυρω ...βεβαια σχεδον τπτ δεν υπαρχει αφτερμαρκετ ...δλδ κοιτας μονο τμ ...που ειναι σε λογικες τιμες και με πολυ υψηλα στανταρ ποιοτητας...

τωρα το κατα ποσο θα ταιριαξεις με το μηχανακι ...και για τη δουλεια που το θες , αυτο ειναι αλλο καπελο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλέ μου πιστεύεις πως εαν στείλω κάποιο φιλο να το πάει σε κάποιο μηχανικό να το κοιτάξει,εγώ που το θέλω για 4-5 ώρες κάθε Κυριακή (λόγω οικογένειας) για enduro βολτιτσα πιστεύεις είναι οκ?επειδή όλοι μου προτείνουν ktm και αυτο το tm το λεν ζημιαρικο αλλά πάμε ψηλά και σε χρήμα για τη χρηση που θα του κανω.

Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τροποποιήθηκε από τον spawn1979

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετα απο 1,5 μηνα βγηκα επιτέλους βολτα.

Φουλ μονοπαταδα...2:20 ωρες για 20 χλμ....

Παρεα με ενα wrf 250.

cc7d840289e09ca7238c331290706cb7.jpg60fa7619c25e6431f290613d7e6de615.jpgf029530d09d7bc427dcf23311506ddfe.jpg

Και μετά καφεδια στο excalibur

df6d48a56a8fbcbc23607745e7cf6a3d.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα