Jump to content
beter_1993

Υδρομεταφορά!

Recommended Posts

Καλησπερα και παλι! Αυτη την φορα θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις τι υλικο ειναι αυτο που χρησιμοποιουν για την υδρομεταφορα? Δεν ειναι εκτυ[ωση σε χαρτι,ετσι νομιζω τουλαχιστον, ειναι κατι σαν πετσα η οποια κολλαει πανω σε αυτο που θες να χρωματισεις! Αλλα τιι ειναι αυτο? Και που μπορω να το βρω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εν πασει περιπτωση οπως και αν λεγεται! :D Tι χαρτι ειναι αυτο και που μπορω να το βρω! Υπαρχει στην Ελλαδα? Και ειδα πως χρησιμοποιουν ενα σπρευ που λεγεται FTD Technics activator-speed 400ml aerolsol, τι ειναι αυτο και πως το ζηταω? :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σου φιλε μου οτι θες επιδη ασχολουμε και θα ανεβασω και κειμενο αυτες τις μερες για υδροβαφες και αερογραφιες στειλε μου να σε βοηθησω παντως μην παρεις απο ελλαδα γιατι το εκμεταλευονται και θα σου παει ο κουκος αηδονι ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω βρηκα 5 μετρα film carbon με στοκους,primer, ολα μαζι οτι χρειαζεται 45 ευρω...δεν το κοβω για εκμεταλευση...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο ebay ναι τοσο εχει εδω ελλαδα ομως μην μου πεις οτι τα 5 μετρα θα τα εβισες μαζι με ολα αυτα τοσο μονο το activator εδω ελλαδα το πουλανε απο 30 το κιλο και μου εχουν πει και κατι 45αρια ελεος δηλαδη

να ξερεις ομως οτι για να κανεις υδροβαφη θες και την καταληλη θερμοκρασια νερου για το καθε φιλμ

παντως αν βρηκες να δινουν 5 μετρα φιλμ μαζι με ολα αυτα που ειπες εδω ελλαδα σε παρακαλω αν θες πες μου που σε ευχαριστω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το activator ειναι οντως ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ! Το πουλανε με το λιτρο και εχει εκει γυρωω στα 30-40ε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι φιλε μου το ξερω φαντασου ομως οτι τα 5 μετρα φιλμ θα τα παρεις 35 δολαρια και το λιτρο το activator αλλα 24 δολαρια δηλαδη με 55 ευρο εχεις καθαρισει ενω εδω ελλαδα οπως ειπες μονο 30 με 40 εχει το activator αστα να πανε ειναι γενικα η υδροβαφη ειναι μια νεα μοδα η οποια θελει ψαξιμο αρκετο θα ελεγα φιλε μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα