beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2014 Καλησπερα και παλι! Αυτη την φορα θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις τι υλικο ειναι αυτο που χρησιμοποιουν για την υδρομεταφορα? Δεν ειναι εκτυ[ωση σε χαρτι,ετσι νομιζω τουλαχιστον, ειναι κατι σαν πετσα η οποια κολλαει πανω σε αυτο που θες να χρωματισεις! Αλλα τιι ειναι αυτο? Και που μπορω να το βρω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2014 Σε λίμνες ή σε θάλασσες. https://www.google.gr/search?q=%CE%A5%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=6AmXVICPL8G0UJOZg4gB&ved=0CAkQ_AUoAg&biw=1536&bih=696 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2014 Προφανως και δεν εννοω κατι τετοιο! Αυτο εννοω: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2014 βασικα αυτο νομιζω πως ειναι το καλυτερο παραδειγμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2014 Υδροβαφή. Έτσι βάφουν τα carbon. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2014 Εν πασει περιπτωση οπως και αν λεγεται! :D Tι χαρτι ειναι αυτο και που μπορω να το βρω! Υπαρχει στην Ελλαδα? Και ειδα πως χρησιμοποιουν ενα σπρευ που λεγεται FTD Technics activator-speed 400ml aerolsol, τι ειναι αυτο και πως το ζηταω? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axiotis_paint 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2015 Γεια σου φιλε μου οτι θες επιδη ασχολουμε και θα ανεβασω και κειμενο αυτες τις μερες για υδροβαφες και αερογραφιες στειλε μου να σε βοηθησω παντως μην παρεις απο ελλαδα γιατι το εκμεταλευονται και θα σου παει ο κουκος αηδονι ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fan1s 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2015 εγω βρηκα 5 μετρα film carbon με στοκους,primer, ολα μαζι οτι χρειαζεται 45 ευρω...δεν το κοβω για εκμεταλευση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axiotis_paint 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2015 απο ebay ναι τοσο εχει εδω ελλαδα ομως μην μου πεις οτι τα 5 μετρα θα τα εβισες μαζι με ολα αυτα τοσο μονο το activator εδω ελλαδα το πουλανε απο 30 το κιλο και μου εχουν πει και κατι 45αρια ελεος δηλαδηνα ξερεις ομως οτι για να κανεις υδροβαφη θες και την καταληλη θερμοκρασια νερου για το καθε φιλμπαντως αν βρηκες να δινουν 5 μετρα φιλμ μαζι με ολα αυτα που ειπες εδω ελλαδα σε παρακαλω αν θες πες μου που σε ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2015 Το activator ειναι οντως ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ! Το πουλανε με το λιτρο και εχει εκει γυρωω στα 30-40ε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axiotis_paint 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2015 Ναι φιλε μου το ξερω φαντασου ομως οτι τα 5 μετρα φιλμ θα τα παρεις 35 δολαρια και το λιτρο το activator αλλα 24 δολαρια δηλαδη με 55 ευρο εχεις καθαρισει ενω εδω ελλαδα οπως ειπες μονο 30 με 40 εχει το activator αστα να πανε ειναι γενικα η υδροβαφη ειναι μια νεα μοδα η οποια θελει ψαξιμο αρκετο θα ελεγα φιλε μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες