Jump to content
S*izo_Vn

Ps4 παιχνίδια και αξιολογήσεις

Recommended Posts

Δεν πειράζει, στον δρόμο είμαστε οικογένεια, στο forum ας ήμαστε φίλοι, όσο για τους servers μην περιμένετε να δείξω έλεος.

GTAV το έχω και δεν το έχω ανοίξει καλά καλά ακόμα, έχει κανείς γνώμες; Γιατί είχα απογοητευθεί από το ΙV :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ωραίο παιχνίδι στο ps4.στις παλιές κοσνόλες δε λέει και πολύ,,ενώ στην ουσία είναι το ίδιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω περιμενω το Silent Hill, μονο και που διαβαζω τις λεξεις φοβάμαι >_>

Το The Evil Within ηθελα να παρω αλα μετα απο τις κριτικές που διαβασα αναθεωρησα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ακουμπάω silent hill, ακόμα έχω παιδικά τραύματα από το 1, fuck that!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:lol::lol::lol:Μα τα τραύματα ειναι ολη η αξια..... Εξαλου τωρα ποια πεζουμε λιγοτερο σε σχέση με παλιά και θα εχουμε λιγότερα:lol::lol::lol:

Τροποποιήθηκε από τον Vasilis_n

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ασέ με ρε το Γαμωραδιοφωνάκι και ολους τους ήχους βραδιάτικα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
The last of us Reloaded. Δεν το είχα παίξει ποτέ στο ps3.

Στο ps4 που το πήρα, μετράει άσχημα. Πολύ καλό παιχνίδι...

Επίσης πρόσφατα πήρα το fifa 15, για όποιον γουστάρει τέτοια φάση..

Ποδοσφαιράκι ...φουλ και με τα χίλια! Δεν το έχω πιάσει ακόμη στα χέρια μου το συγκεκριμένο. Τελικά είναι όντως τόσο καλύτερο από το PES;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tελικά είναι όντως τόσο καλύτερο από το PES;

Θεμα γουστου ειναι. Για 'μενα ολα τα pro μετα το 2008, εκτος απο το pro 2012-2013, ειναι απαραδεκτα.

Το fifa ειναι πιο ευχαριστο γενικα(και με καλυτερα animations), αλλα το pro ειναι πιο στρατηγικο και skill based.

Εγω απο τοτε που δοκιμασα fifa 13, μονο fifa παιζω.

Πρεπει να δοκιμασεις fifa και να δεις μονος σου εαν σου αρεσει.

Τροποποιήθηκε από τον Angel13

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχεις δίκιο, πρέπει να το δοκιμάσω ο ίδιος. Η αλήθεια είναι πως μέχρι και το 2005 μόνο FIFA έπαιζα αλλά μετά κόλλησα με το PES ακριβώς γιατί που φάνηκε να αποτελεί μεγαλύτερη πρόκληση. Θα το δω πάντως. ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω περιμενω το Silent Hill, μονο και που διαβαζω τις λεξεις φοβάμαι >_>

Το The Evil Within ηθελα να παρω αλα μετα απο τις κριτικές που διαβασα αναθεωρησα...

Το The Evil Within είναι πολύ καλό game και αρκετά δύσκολο. Πολύ αίμα, αλυσοπρίονα, ζόμπι, φαντάσματα, παράλληλες διαστάσεις....έχει πολύ πράμα. Weapons and perks customization και πολύ καλές πίστες.

Τροποποιήθηκε από τον Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το The Evil Within είναι πολύ καλό game και αρκετά δύσκολο. Πολύ αίμα, αλυσοπρίονα, ζόμπι, φαντάσματα, παράλληλες διαστάσεις....έχει πολύ πράμα. Weapons and perks customization και πολύ καλές πίστες.

Χαίρομαι που υπάρχουν κάποιοι και εκτιμουν το καλό πράμα...Shinji Mikami και τα μυαλά στα κάγκελα...

To ΤΕW είνια παιχνίδι με το Π κεφαλαίο, δυστυχώς όμως ο τεχνικός του τομέας είναι σκατά...Τα 30 καρέ είνια σπάνια να τα πετύχεις...Φαίνεται οτι το βιαστηκαν και αυτό, κρίμα γιατι ολοι οι τίτλοι του Mikami μέχρι στιγμής ήταν ολοι ενας και ενας και τρέχαν πάντα καλά...

Τέσπα, όποιος μπορεί να αντέξει το κακό framerate σε καποια σημεία αξίζει να το παίξει, η ατμόσφαιρα και το artwork είναι μαεστρικά, η ζοφερότητα στο μεγαλείο της...Ακομα και το shooting του δεν είναι κακό αμα το μάθεις και κανεις lvl up λίγο τα όπλα...

Αν τις πρώτες ώρες ηταν ενα 5/10 λόγω του τεχνικου τομέα (είχα ξενερώσει) τώρα, έπειτα απο 10ώρες εναι χαλαρά για ένα 8-ρακι, τώρα, για όσους πάιζουν μονο ΑΑΑ "παιχνίδια" και μπάλΛλλλλα σΕ σε λέω δεν υπάρχει περίπτωση να του αρέσει...

@ Manolio : Aδερφέ μου, δεν φταίες εσύ αλλά οι servers μεσω των οποίων σε κανει route η Sony...Mετα το 2.0 update πολλοί παρατηρησαν επίσης πτώσεις στις ταχύτητες...μάντεψε γιατί...cap limit ;)

YΓ : Οποιος αγορασε προσφατα μπλεϊστέσιο να κατεβάσει οπωσδήποτε το P.T ("Playable teaser") απο το store, είναι κούτρα - κρατήστε όμως και κανα' βρακί καβάντζα γιατί θα το χρειαστείτε...

Τροποποιήθηκε από τον Red1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίζω το Gtav αλά εχω κολλήσει στο 11.5% ξερει κανείς τι να κανω για να ανοίξει καμια αποστολή?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αξιογηση πλιιιζ. Σε σχεση με τα αλλα gta;

Πολύ καλό to Gta,αξίζει να το έχεις στην συλλογή σου.

όπως επίσης και το The Evil Within και ας έχει αυτές τις σπαστικές cine γραμμές πάνω κάτω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αξιογηση πλιιιζ. Σε σχεση με τα αλλα gta;

Σε σχέσει με το vice city και το προηγούμενο με το ρωσο που εχω παιξει αυτο ειναι πολυ ποιο ρεαλιστικο, παιζεται ποιο γλυκά, τα νεύματα και οι μορφασμοί εαν και τα γραφικα δεν ειναι καρασουπερ εχουν μια αφομοίωση του πραγματικού. Γενικα αξιζει να το παρει καποιος να λιωσει με της ωρες και εφοσων εχει και ονλαιν game play... ασε. ωρες ναχεις να παίζεις... αλα εγω εχω κολλήσει εκει στο 11.5% και δεν μου δινει αλα misions :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το outlast το εχει κανεις στο ps4? καλο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

sorry αν το θεωρήσετε spam,

αλλά το gtaV το έχουν πλέον

στα 39,90€

τρεις αλυσίδες καταστημάτων :

http://www.skroutz.g...l?keyphrase=gta

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πιθανώς να το "σκοτώνουν" γι αυτό :

http://www.ibtimes.com/rockstar-confirms-first-person-mode-coming-gta-5-xbox-one-ps4-pc-1718694

http://www.zougla.gr/games/article/pres-start-gta-v-first-person-mode

The upcoming version of “GTA 5” will also have new vehicles, clothing and weapons. Along with the first-person perspective, these features will make the game almost feel brand new

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα