Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 Δεν πειράζει, στον δρόμο είμαστε οικογένεια, στο forum ας ήμαστε φίλοι, όσο για τους servers μην περιμένετε να δείξω έλεος. GTAV το έχω και δεν το έχω ανοίξει καλά καλά ακόμα, έχει κανείς γνώμες; Γιατί είχα απογοητευθεί από το ΙV :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 Ωραίο παιχνίδι στο ps4.στις παλιές κοσνόλες δε λέει και πολύ,,ενώ στην ουσία είναι το ίδιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 Εγω περιμενω το Silent Hill, μονο και που διαβαζω τις λεξεις φοβάμαι >_> Το The Evil Within ηθελα να παρω αλα μετα απο τις κριτικές που διαβασα αναθεωρησα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 Δεν ακουμπάω silent hill, ακόμα έχω παιδικά τραύματα από το 1, fuck that! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 (τροποποιήθηκε) :lol::lol::lol:Μα τα τραύματα ειναι ολη η αξια..... Εξαλου τωρα ποια πεζουμε λιγοτερο σε σχέση με παλιά και θα εχουμε λιγότερα:lol::lol::lol: Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 από τον Vasilis_n Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 Ασέ με ρε το Γαμωραδιοφωνάκι και ολους τους ήχους βραδιάτικα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Priest 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 The last of us Reloaded. Δεν το είχα παίξει ποτέ στο ps3. Στο ps4 που το πήρα, μετράει άσχημα. Πολύ καλό παιχνίδι... Επίσης πρόσφατα πήρα το fifa 15, για όποιον γουστάρει τέτοια φάση.. Ποδοσφαιράκι ...φουλ και με τα χίλια! Δεν το έχω πιάσει ακόμη στα χέρια μου το συγκεκριμένο. Τελικά είναι όντως τόσο καλύτερο από το PES; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 (τροποποιήθηκε) Tελικά είναι όντως τόσο καλύτερο από το PES; Sent from my iPhone using Tapatalk Θεμα γουστου ειναι. Για 'μενα ολα τα pro μετα το 2008, εκτος απο το pro 2012-2013, ειναι απαραδεκτα. Το fifa ειναι πιο ευχαριστο γενικα(και με καλυτερα animations), αλλα το pro ειναι πιο στρατηγικο και skill based. Εγω απο τοτε που δοκιμασα fifa 13, μονο fifa παιζω. Πρεπει να δοκιμασεις fifa και να δεις μονος σου εαν σου αρεσει. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 από τον Angel13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Priest 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 Έχεις δίκιο, πρέπει να το δοκιμάσω ο ίδιος. Η αλήθεια είναι πως μέχρι και το 2005 μόνο FIFA έπαιζα αλλά μετά κόλλησα με το PES ακριβώς γιατί που φάνηκε να αποτελεί μεγαλύτερη πρόκληση. Θα το δω πάντως. ;) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 (τροποποιήθηκε) Εγω περιμενω το Silent Hill, μονο και που διαβαζω τις λεξεις φοβάμαι >_> Το The Evil Within ηθελα να παρω αλα μετα απο τις κριτικές που διαβασα αναθεωρησα... Το The Evil Within είναι πολύ καλό game και αρκετά δύσκολο. Πολύ αίμα, αλυσοπρίονα, ζόμπι, φαντάσματα, παράλληλες διαστάσεις....έχει πολύ πράμα. Weapons and perks customization και πολύ καλές πίστες. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 από τον Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 Κατεβαίνει το demo του destiny βασανιστικά αργά.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 (τροποποιήθηκε) Το The Evil Within είναι πολύ καλό game και αρκετά δύσκολο. Πολύ αίμα, αλυσοπρίονα, ζόμπι, φαντάσματα, παράλληλες διαστάσεις....έχει πολύ πράμα. Weapons and perks customization και πολύ καλές πίστες. Χαίρομαι που υπάρχουν κάποιοι και εκτιμουν το καλό πράμα...Shinji Mikami και τα μυαλά στα κάγκελα... To ΤΕW είνια παιχνίδι με το Π κεφαλαίο, δυστυχώς όμως ο τεχνικός του τομέας είναι σκατά...Τα 30 καρέ είνια σπάνια να τα πετύχεις...Φαίνεται οτι το βιαστηκαν και αυτό, κρίμα γιατι ολοι οι τίτλοι του Mikami μέχρι στιγμής ήταν ολοι ενας και ενας και τρέχαν πάντα καλά... Τέσπα, όποιος μπορεί να αντέξει το κακό framerate σε καποια σημεία αξίζει να το παίξει, η ατμόσφαιρα και το artwork είναι μαεστρικά, η ζοφερότητα στο μεγαλείο της...Ακομα και το shooting του δεν είναι κακό αμα το μάθεις και κανεις lvl up λίγο τα όπλα... Αν τις πρώτες ώρες ηταν ενα 5/10 λόγω του τεχνικου τομέα (είχα ξενερώσει) τώρα, έπειτα απο 10ώρες εναι χαλαρά για ένα 8-ρακι, τώρα, για όσους πάιζουν μονο ΑΑΑ "παιχνίδια" και μπάλΛλλλλα σΕ σε λέω δεν υπάρχει περίπτωση να του αρέσει... @ Manolio : Aδερφέ μου, δεν φταίες εσύ αλλά οι servers μεσω των οποίων σε κανει route η Sony...Mετα το 2.0 update πολλοί παρατηρησαν επίσης πτώσεις στις ταχύτητες...μάντεψε γιατί...cap limit ;) YΓ : Οποιος αγορασε προσφατα μπλεϊστέσιο να κατεβάσει οπωσδήποτε το P.T ("Playable teaser") απο το store, είναι κούτρα - κρατήστε όμως και κανα' βρακί καβάντζα γιατί θα το χρειαστείτε... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 από τον Red1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 (τροποποιήθηκε) Παίζω το Gtav αλά εχω κολλήσει στο 11.5% ξερει κανείς τι να κανω για να ανοίξει καμια αποστολή? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 από τον Vasilis_n Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 Αξιογηση πλιιιζ. Σε σχεση με τα αλλα gta; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 Αξιογηση πλιιιζ. Σε σχεση με τα αλλα gta; Πολύ καλό to Gta,αξίζει να το έχεις στην συλλογή σου. όπως επίσης και το The Evil Within και ας έχει αυτές τις σπαστικές cine γραμμές πάνω κάτω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 (τροποποιήθηκε) Αξιογηση πλιιιζ. Σε σχεση με τα αλλα gta; Σε σχέσει με το vice city και το προηγούμενο με το ρωσο που εχω παιξει αυτο ειναι πολυ ποιο ρεαλιστικο, παιζεται ποιο γλυκά, τα νεύματα και οι μορφασμοί εαν και τα γραφικα δεν ειναι καρασουπερ εχουν μια αφομοίωση του πραγματικού. Γενικα αξιζει να το παρει καποιος να λιωσει με της ωρες και εφοσων εχει και ονλαιν game play... ασε. ωρες ναχεις να παίζεις... αλα εγω εχω κολλήσει εκει στο 11.5% και δεν μου δινει αλα misions :( Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 από τον Vasilis_n Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2014 Απ' οτι διάβασα πρέπει να μπω σε ταξί για το επόμενο mission. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2014 (τροποποιήθηκε) Το outlast το εχει κανεις στο ps4? καλο? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 26 , 2014 από τον Vasilis_n Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2014 Κανεις, ε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2014 Δε το ξερω καν :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2014 Σύντομα θα έχω το Alien Isolation οπότε να αναμένεται αξιολόγηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2014 sorry αν το θεωρήσετε spam, αλλά το gtaV το έχουν πλέον στα 39,90€ τρεις αλυσίδες καταστημάτων : http://www.skroutz.g...l?keyphrase=gta Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ωπα ωπα.. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 30 , 2014 από τον Vasilis_n Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2014 πιθανώς να το "σκοτώνουν" γι αυτό : http://www.ibtimes.com/rockstar-confirms-first-person-mode-coming-gta-5-xbox-one-ps4-pc-1718694 http://www.zougla.gr/games/article/pres-start-gta-v-first-person-modeThe upcoming version of “GTA 5” will also have new vehicles, clothing and weapons. Along with the first-person perspective, these features will make the game almost feel brand new Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2014 Ωραιο ειναι και σε 1st person το παιχνιδι ωραία γκραφικς και ρεαλιστική οδήγηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες