S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 (τροποποιήθηκε) Όποιος εχει παιξει παιχνιδια που δεν του άρεσαν εδω μπορούμε να πούμε τη γνώμη μας ωστε να μην την πατήσει και κάποιος άλλος και μείνει με το παιχνιδι των 50ευρων στο χερι. Και ξεκινώ εγω Murderer : Μαπα τελειως το ποιο παιδικό παιχνιδι που εχω παιξει με γραφικα καπου στο ενδιάμεσο του Play3 με Ps4. Και η ιστορια του επισης χάλια.... το μονο που καπως μαρεσε ηταν οι βρυχηθμοί των δεμονων ακούγοντας τους με τα sennheiser Hd598 Killzone Shadow Fall : ωραιο ειναι, παίζεται.... εχω παιξει και καλύτερα fps που σε κρατανε περισσότερο, σε σύγκριση ας πούμε με το halo που το επαιζα στο xbox360 το halo ειναι μακράν καλύτερο. καταρχάς εχει περισσότερες επιλογές στα οπλα. Turok παλι στο 360 πώρωση. Γενικα το killzone δεν με ενθουσιασε τοσο πολυ.. αλα λιγο. Nba 2k '14 Αρκετα καλο, λιγο δύσκολο στην αρχη αλα μολις το μαθεις το ευχαριστιέσαι. Αμα βγει και σε street θα ειναι τέλειο, τα γραφικα αρκετα καλα, βεβαια ομως το '15 πρεπει ναχει καλητερα. Κατι τελευταίο, το ps4 Σπάει ?? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 από τον Vasilis_n Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 Δεν τσιπάρεται. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 Όχι δεν έχει "σπάσει" ακόμα το ps4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μακάρι να γινει και αυτο ομως ανησυχώ για το εαν τα παιχνιδια θα παιζονται ομαλα. Ας πουμε επαιζα το Dantes Inferno η και αλα οπως call of duty στο 360 και μου φενεται οτι τα παιχνιδια παίζανε με αρκετα μεγαλύτερη ταχύτητα. Δεν ξερω μήπως το software που μου περάσανε ηταν μαπα η μηπως τα παιχνιδια ηταν γραμενα με μεγαλύτερη ταχύτητα. πεζει ρολο? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 από τον Vasilis_n Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 (τροποποιήθηκε) Δε παίζει αυτό που λες. Δεν υπάρχει ταχύτητα στο παιχνίδι Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 από τον Gen.Markus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 (τροποποιήθηκε) υπάρχει τουλάχιστον στο δικο μου. σαν να παίζουν με επι 0.05 επιπλέον ταχύτητα... σε σκηνη που εχει πολύ να φορτώσει ασ πουμε. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 από τον Vasilis_n Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 Δεν υπάρχει.Δε γίνεται να αλλάξεις την ταχύτητα του παιχνιδιού πίστεψε με. 360 rgh έχω και εχω έτσι για την λεπτομέρεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 (τροποποιήθηκε) Α, λεω μηπως παιζει κολημα λογου σοφτουερ η κακιάς εγραφης... Τι εννοεις 360 rgh? Τι ειναι ?? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 από τον Vasilis_n Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 τσιπαρισμένο. Αλλά όχι στο drive.δε γράφω dvd εγώ τα παίζω απο σκληρό δίσκο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 Αν το παιχνίδι παίζει από δίσκάκι το loading κάποιοες φορές κρατάει πιο πολύ σε σχέση με το όταν παίζει από τον σκληρό δίσκο , δεν αναφέρομαιστο ps4 αλλά γενικά . Τα frames την ώρα του παιχνιδιού είναι τα ίδια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 Ο τζάμπας ζει... Κάνουμε την αρχική αγορα και μετά τα περιμένουμε ΟΛΑ τζάμπα, λες και η πειρατεία είναι προνόμιο και δικαίωμα ρε πστ μου... Βασιλάτορα, τα games τα φτιάχνουν άνθρωποι σαν εσένα και εμένα με υποχρεώσεις, λογαριασμούς, οικογένειες κτλπ... In before : "Μα ρε φίλε σΕ λέω είναι Ακριβά !11!1!" και "εσυ δεν έχεις κατεβάσει ποτέςςς απο το ιντερνέτ?" Οταν πάτε στον βενζινά να γεμίσετε το μηχανάκι υποθέτω πως την βενζίνη την κλέβετε μερικοί...στο super-market ? Και εκεί κλέβετε ? Τα τσιγάρα που καπνίζετε ? "σηκώνετε" το περίπτερο οταν πάτε ? Κάντε οτι είναι να κάνετε αλλά μην το διατυμπανίζετε ρε πστ και μην το θεωρείτε προνόμιο σας κιόλας, αυτό μόνο... Αν το παιχνίδι παίζει από δίσκάκι το loading κάποιοες φορές κρατάει πιο πολύ σε σχέση με το όταν παίζει από τον σκληρό δίσκο , δεν αναφέρομαιστο ps4 αλλά γενικά . Τα frames την ώρα του παιχνιδιού είναι τα ίδια. Σταυρο, στο ΧΟΝΕ/PS4 τρέχουν πλέον όλα απο τον HDD 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 οκ , ουτως ή αλλως γενικά για όπου μπορεί να γίνει το έγραψα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 (τροποποιήθηκε) Εντάξει Red τι θες να κάνουμε τώρα; ΄'οποιος έχει κατεβάσει έστω μια ταινία απο το ιντερνέτι είναι ντροπή να μιλάει για πειρατεία.όσο για τους συνηρμούς σου,κράτα τους για πάρτι σου καλύτερα. Αν θες να μας λές κλέφτες στείλτο μας σε pm. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 από τον Gen.Markus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 Και γω που το ποσταρα γενικα για τα γραμμενα δεν το πολυ σκεφτικα... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 Ενώ στο θέμα με τις ταινίες που ο ένας λέει στον άλλον απο που να κατεβάσει δε τρέχει κάστανο. Βλέπεις για τις ταινίες δεν έουν υποχρεώσεις και οικογένειες οι άνθρωποι. :pray: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 (τροποποιήθηκε) Εντάξει Red τι θες να κάνουμε τώρα; ΄'οποιος έχει κατεβάσει έστω μια ταινία απο το ιντερνέτι είναι ντροπή να μιλάει για πειρατεία. Μarkus, έχεις γίνει ο λευκός ιππότης/πνεύμα αντιλογίας του φορουμ τον τελευταίο καιρό φίλος...Γραφικός το λιγότερο, καθε 2 και 3 όλο με κάποιον θα "τα λες" ;) Προσωπικά, τα sevenspots και τα σινεμά τα έχω κάνει πλουσια, κατι στο οποίο φυσικά θα απαντήσεις ειρωνικά με "μπράβο μάγκα" amirite ?...Αμα δεν καταλαβαίνεις τι διάολο συζητάμε...Δεν γινεται ΟΛΑ κούτρα σ'αυτή την ζωή, συνέχισε το πνευμα της αντιλογίας αρχηγέ. Σοκ και δέος, υπάρχουν και μερικοί μαλάκες σαν εμένα/εμας που - σοκ και δεος - γουστάρουν να πληρώνουν για την διασκέδαση τους, οποιος δεν μπορεί να υποστηρίξει το χόμπυ του πάει και βρίσκει κάποιο άλλο... Το Νightcrawler θα παίξει και cinema και BR δισκάκι αμα λάχει - κατι το οποίο βέβαια παρέλειψες να αναφέρεις στο shit-post σου ;) "Προνόμιο" και έτσι φίλε, καλά τα λέω ? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 από τον Red1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 (τροποποιήθηκε) Δεν αξίζει καν να απαντήσω. τσάμπα χαλάω την ζαχαρένια μου. Ας διαγράψει και κάποιος mod αν θέλει τα ποστ σε αυτό το θέμα. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 από τον Gen.Markus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μη το περιπλεκεις τοσο. Εγω (και πολλοι αλλοι) που δεν εχω λεφτα, τα περισσοτερα απο οσα κατεβασα, δε θα τα αγοραζα ουτως ή αλλως. Μετα βιας βγαινουμε με αυτο τον τροπο, ποσο μαλλον εαν αγοραζαμε και τα παντα, ακομα και αυτα που δεν αξιζουν. Δε χανει κανεις τιποτα. Ο,τι αξιζει απο παιχνιδια καποια στιγμη, οταν εχω τη δυνατοτητα, το αγοραζω. Οταν μιλαμε για μικρες εταιριες που μου αρεσει αυτο που κανουν, παλι το αγοραζω για να τις υποστηριξω. Τα περισσοτερα δεν αξιζουν καν τα λεφτα τους ουτως ή αλλως και αυτοι που τα φτιαχνουν και κανουν τον κοσμο μεσω marketing να αγοραζει πασαλειμματα, ειναι περισσοτερο κλεφτες απ' τον καθεναν μας. Για να μη μιλησω για σειρες σε bluray που πρεπει να δωσεις μια μικρη περιουσια για να τις αγορασεις. Σε καθε περιπτωση οπως μπορει κανεις και οπως καταλαβαινει πραττει. Η βιομηχανια μια χαρα τα παει ουτως ή αλλως. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 από τον Angel13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 Παιδια το θεμα ειναι για να αξιολογησουμε παιχνίδια οχι να την ''πουμε'' ο ενας στον άλλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 The last of us Reloaded. Δεν το είχα παίξει ποτέ στο ps3. Στο ps4 που το πήρα, μετράει άσχημα. Πολύ καλό παιχνίδι... Επίσης πρόσφατα πήρα το fifa 15, για όποιον γουστάρει τέτοια φάση.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 Red, chillax λίγο, άραξε φάε μια πάστα. Εγώ μεγάλωσα φτωχομπινές και έκανα πίπες σε σιδηροδρομικούς να αγοράσω το psx. Δεν είχα λεφτά για παιχνίδια που είχαν την διπλάσια τιμή από ότι στο PC (λες και του PC δεν τα φτιάχνουν άτομα με λογαριασμούς και οικογένειες) Χαρακτηρίζεις των Μάρκο ιππότη αντιλογίας και γραφικό (δεν των ξέρω μπορεί να είναι σαν τα σοκάκια της Κέρκυρας) ενώ μπουκάρεις σε ένα topic για video games και μας την λες για πειρατεία(off topic είσαι btw), σπάνια θα με δεις να μιλάω σοβαρά σε topic του mybike ή γενικότερα, αλλά τα video games τα παίρνω πολύ σοβαρά O_o. Και μην λέτε ο ένας των άλλον μάγκα, δεν είμαστε στο 70’ ούτε ΧΤ οδηγάμε. That being said & returning on topic: Πείρα PS4 με XIM4 για mouse keyboard support για να πιτσιλάω τον συνάδελφο μου που παίζουμε destiny μαζί, το Destiny τα σπάει, και άμα παίζει κανένας να μου πει να τον κάνω παρέα να λιώσουμε μαζί. DESTINY λέμε. Υ.Γ. Red συγγνώμη αν στη βγήκα λιγάκι δυνατά, φταίει το ότι έχω πιει τόση καφεΐνη στο γραφείο, που μπορώ πλέον να δω ήχους και να ακούσω χρώματα. Υ.Γ.2 Είμαι αυτομάτως συμπαθείς προς στον Μάρκο επειδή όταν ήμουν μικρός έπαιζα πολύ Fallout 2. Υ.Γ.3 Κάντε Έρωτα Πόλεμο στα video games, όχι πόλεμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ααα ξεχασα και το Need For Speed Rivals... καλο παιχνιδακι οχι ομως σαν ας πουμε το burn out paradise... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 από τον Vasilis_n Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 Θα γούσταρα το diablo 3 μαζί με το εξπανσιον άλλα δε το πήρα γιατί πρέπει να τα σκας για το playstation network διάβασα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 Θα γούσταρα το diablo 3 μαζί με το εξπανσιον άλλα δε το πήρα γιατί πρέπει να τα σκας για το playstation network διάβασα.... Καλά ακουσες, PS4 = Μόνο PS plus (play station network)= 50Eur / year (δέν είναι τόσα πολλά) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 (τροποποιήθηκε) Να με συμπαθαάς Fenrir αλλά εγώ δε την είπα σε κανέναν. Αντιθέτως ο Red μου έχει σύρει ότι μου έχει σύρει,χωρίς να με γνωρίζει, χωρίς προφανή λόγο και χωρίς να ξέρει αν έχω αγοράσει παιχνίδια ταινίες κλπ. Βλέπεις είναι μαγκιά να γράφει όπως γράφει αυτός,ενώ είμαι γραφικός. Την συλλογή μου πάντως θα την ζήλευε. Αυτά και over and out απο εμένα. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 από τον Gen.Markus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες