geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2016 Έχοντας γράψει πλέον 21000 ήρθε η ώρα για σινεμπλοκ-αλυσίδα-γρανάζια!!! Προτίμησα μια οικονομική άλλα όχι και άθλιας ποιότητας λύση για να κρατήσει άλλα τόσα χιλιόμετρα!!!! jt αλυσίδα και x gear γρανάζια!! για τα γρανάζια έχω έναν ενδοιασμό, άλλα πιστεύω πως για την τεράστια δύναμη που έχει το σιμπιεφακι θα είναι μια χαρά!Για τα λάστιχα τώρα, πιστεύω πως το 110 πίσω έπρεπε να το είχα βάλει καιρό τώρα!! το μηχανάκι έγινε πιο σταθερό, πιο στριφτερο γιατί τα πατητήρια δεν βρίσκουν για πλάκα, και επειδή το τρώω και όλο το φαΐ μου είδα διάφορα σε λακκούβες που αργότερα παρατήρησα ότι χει μεγαλύτερο δείκτη μάζας από το 100(210 κιλά έναντι των 180 του 100) όποτε μου φαίνεται πολύ πιο ομαλό στις ανωμαλίες των υπεργ@μ@των δρόμων της αττικής και των περιχώρων!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2016 Τα σινεμπλοκ είχαν φαγωθεί ή τα άλλαξες για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2016 Τα σινεμπλοκ είχαν φαγωθεί ή τα άλλαξες για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο? είχαν φαγωθεί αρκετά!! είχε αρκετό μπόσικο το γρανάζι!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2016 Περίεργο μου φαίνεται εγώ με σχεδόν 50κ χλμ κι είναι μια χαρά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2016 Περίεργο μου φαίνεται εγώ με σχεδόν 50κ χλμ κι είναι μια χαρά εε όπως είπα το τρώω όλο το φαΐ μου, και στην αρχή μετά τα 2000 μέχρι τα 7000-8000 οδηγούσα σαν κανίβαλος οπότε ήταν λογικό!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2016 Κ η αλυσιδα νωρις αλλαχτηκε...στο δικο μου ειχε βγαλει καμια 40αρια χιλιαδες..τα σινεμπλοκ ομως ειχαν φαγωθει αρκετα στις 40000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2016 Κ η αλυσιδα νωρις αλλαχτηκε...στο δικο μου ειχε βγαλει καμια 40αρια χιλιαδες..τα σινεμπλοκ ομως ειχαν φαγωθει αρκετα στις 40000ναι αλλαχθηκε νωρις άλλα εγώ φταίω καθαρά για αυτό, την λάδωνα τακτικά άλλα δεν την καθάριζα πότε( την καθάρισα πρώτη φορά στα 15000 φαντάσου(μέγα λάθος μου, άλλα τα λάθη είναι για να μαθαίνουμε, τουλάχιστον δεν ήταν μεγάλο το κόστος αντικατάστασης, πάλι καλά), με αποτέλεσμα να έρθει γρήγορα η ώρα της !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2016 ναι αλλαχθηκε νωρις άλλα εγώ φταίω καθαρά για αυτό, την λάδωνα τακτικά άλλα δεν την καθάριζα πότε( την καθάρισα πρώτη φορά στα 15000 φαντάσου(μέγα λάθος μου, άλλα τα λάθη είναι για να μαθαίνουμε, τουλάχιστον δεν ήταν μεγάλο το κόστος αντικατάστασης, πάλι καλά), με αποτέλεσμα να έρθει γρήγορα η ώρα της !!Το μικρο κοστος σχετικο ειναι απο οτι ειδα εβαλες oring αρα κανα 50αρι με 60αρι θα το δωσες...βαλε και αλλα20-30 τα γραναζια συν τοποθετηση κανα 100αρι ολα μαζι? Την δικια μου δεν την καθαρισα π ο τ ε αλλα την ειχα λιωσει στο λαδωμα 3 σπρει αδειασα μεσα σε 40000χλμ...καθε 1000 χλμ επεφτε λαδωμα μην ρωτας βεβαια πως ηταν ο πισω τροχος... Μετα εβαλα μαυρη DID και οσο την κρατησα δηλαδη καμια 10000χλμ δεν την τεντωσα καθολου μετα δεν ξερω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2016 Πήγαν γρανάζια μαζί με αλυσίδα 35 ευρώ ;)..οπότε όντως το κόστος ήταν μικρό...εμένα είχε αρχίσει να κάνει κόμπους και να κοπαναει.δεν τεντώνε και άλλο..οπότε πήγε για αλλαγή.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2016 Απο που?καινουργια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2016 Απο που?καινουργια?ναι κουτα οπως φαινεται και στην φωτο!!! το απο που δεν το γνωριζω καθως τα φερνει το παιδι που μου το φτιαχνει και δεν τον ρωτησα!! παντως η τιμη στις jt ειναι κοντα στο 20αρικο με το ζορι!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2016 ναι κουτα οπως φαινεται και στην φωτο!!! το απο που δεν το γνωριζω καθως τα φερνει το παιδι που μου το φτιαχνει και δεν τον ρωτησα!! παντως η τιμη στις jt ειναι κοντα στο 20αρικο με το ζορι!!α οκ τοτε δεν ειδα καλα κ εβαλες απλη οχι ορινγκ, οπως κ να χει 35ευρω περασμενα ειναι πολυ καλα.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2016 (τροποποιήθηκε) Παιζει να με προσπερασες σημερα μαζι με αλλο ενα cbf και ενα monster .....ισως ο ritchie. ....Στο υψος της Νεας Περαμου απο παλια εθνικη. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 10 , 2016 από τον GeorStrat Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2016 Χαχαχ ναι εμείς ήμαστε ..τι μηχανακι ήταν;; Ή ήσουν με αυτοκίνητο..;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2016 Χαχαχ ναι εμείς ήμαστε ..τι μηχανακι ήταν;; Ή ήσουν με αυτοκίνητο..;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2016 I was under cover....... Παπι honda astrea grand και πορτοκαλι ανακλαστικο γιλεκο.......Ειμασταν με την τοπικη λεσχη μοτοσυκλετας για την προστασια των δρομεων λογω του αγωνα.....πηγαινα αργα και δεξια.Την επομενη φορα που θα ερθετε προς τα μερη μου χτυπα pm....αν δεν δουλευω θα ερθω. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2016 Αμ εσυ ησουν το παιδι με το παπι??σε κοιτουσα γιατι λεω καλα παπι με κρανος..αλλα τι κρανος..συνηθως τα καβαλανε με κανα νιτρο..και το δικο σου μου εκανε εντυπωση!!στην επομενη θα παιξει π.μ, σημερα πηγαμε ψαθα!!και κατι απο σημερα!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2016 (τροποποιήθηκε) φωτογενεια ο μπ@#$της........... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 10 , 2016 από τον GeorStrat 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2016 (τροποποιήθηκε) Έχουμε κάποια φθηνή λύση για εξάτμιση; Έχω στο μυαλό μου την race tech,ξέρω τι ήχο κάνει,μου αρέσει.Η race guns έχει ακουστεί σαν επιλογή σε συζητήσεις αλλά βλέπω δεν βγαίνει για το cbf και με μια γρήγορη αναζήτηση στο google δεν βρίσκω κάτι σχετικό.Ισχύει ότι μπαίνει; Υπάρχει 3η επιλογή εκτός από sebring,dragon,apido κλπ κλπ;Την εξάτμιση την αλλάζω επειδή έχει χαλάσει/κουδουνίζει και με ενοχλεί απίστευτα,αλλά και επειδή θα ήθελα έναν λίγο πιο αντρίκιο και βαθύ(όσο γίνεται) ήχο για το μωρό.Αν δεν είχε χαλάσει βέβαια δεν θα την άλλαζα,αλλά επί τη ευκαιρία ας πάμε σε κάτι διαφορετικό(εξού και η αναζήτηση καλύτερης aftermarket επιλογής).Δεν θέλω να βάλω μεταχειρισμένη μαμά(γιατί για καινούργια ουδεμία συζήτηση) με φόβο μην ξαναχαλάσει. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 29 , 2016 από τον ΤάκηςΜπ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2016 protech γύρω στα 150 ευρώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2016 @ΤάκηςΜπ στα έχω πει και από κοντά!! έχεις δει και έχεις ακούσει την racetech πως είναι και πως ακούγεται και την ποιότητα της σε αρκετά σιμπιεφακια του κλαμπ!Εγω στην θέση σου θα έβαζα την raceguns για να έχω κάτι το διαφορετικό, σε ποιότητα και τιμή δεν θα έχει μεγάλη διάφορα..άλλα σε όψη και σε ήχο νομίζω να διαφέρει!!για την προτεκτ δεν θα το σκεφτόμουν καν..για 30-50 ευρό που βγαίνουν οι άλλες πιστεύω είναι αρκετά ανώτερες!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 Μιας και επιστρέψαμε στην αθηνα μετά το πασχα..ειπα να του κανω ενα δωρακι!!σωληνάκι υψηλής στο γνωστο χρωμα για μπροστα(λες και εχει και πισω )\και τοποθετήθηκε και το koso οργανάκι (ρολοι-θερμοκρασια περιβαλλοντος-βολτομετρο) που μου ειχε κανει δωρο κολλητος για την γιορτη μου!!να και μια φωτο μαζι!! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bblov 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 εσενα φιλε μου πολυ σε παωαληθεια σου λεω!! και γιατι σε παω χωρις να σε ξερω?οχι γιατι αναβαθμιζεις το μηχανακι σου απλα γιατι το νιωθω ρε παιδι μου ακομα και απο τον υπολογιστη οτι γουσταρεις πραγματικα το μηχανακι σου,οτι το αγαπας να το πω ετσιπαρακολουθω καθε φορα οταν γραφεις σε αυτο το θεμα και μου αρεσει που καποιος γουσταρει το μηχανακι του και ας ειναι 125 η οτι αλλο! οτι δεν ειναι χιλιαρα αλλα εμενα μου αρεσει,οτι δεν εχει δισκοφρενα σαν γιγας πιτσα αλλα ειναι μια χαρα,δεν τρεχει με 250 αλλα σου φτανει!πραγματικα σε 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 εσενα φιλε μου πολυ σε παωαληθεια σου λεω!! και γιατι σε παω χωρις να σε ξερω?οχι γιατι αναβαθμιζεις το μηχανακι σου απλα γιατι το νιωθω ρε παιδι μου ακομα και απο τον υπολογιστη οτι γουσταρεις πραγματικα το μηχανακι σου,οτι το αγαπας να το πω ετσιπαρακολουθω καθε φορα οταν γραφεις σε αυτο το θεμα και μου αρεσει που καποιος γουσταρει το μηχανακι του και ας ειναι 125 η οτι αλλο! οτι δεν ειναι χιλιαρα αλλα εμενα μου αρεσει,οτι δεν εχει δισκοφρενα σαν γιγας πιτσα αλλα ειναι μια χαρα,δεν τρεχει με 250 αλλα σου φτανει!πραγματικα σε μπες ρε συ στο cbf group να του κάνεις καμάκι σαν άνθρωπος,να βγούμε και για κανά γκαφέ <3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bblov 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 μπες ρε συ στο cbf group να του κάνεις καμάκι σαν άνθρωπος,να βγούμε και για κανά γκαφέ <3 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες