Jump to content
geokaf

Honda Cbf 125cc!!

Recommended Posts

Έχοντας γράψει πλέον 21000 ήρθε η ώρα για σινεμπλοκ-αλυσίδα-γρανάζια!!! Προτίμησα μια οικονομική άλλα όχι και άθλιας ποιότητας λύση για να κρατήσει άλλα τόσα χιλιόμετρα!!!! jt αλυσίδα και x gear γρανάζια!! για τα γρανάζια έχω έναν ενδοιασμό, άλλα πιστεύω πως για την τεράστια δύναμη που έχει το σιμπιεφακι θα είναι μια χαρά!

Για τα λάστιχα τώρα, πιστεύω πως το 110 πίσω έπρεπε να το είχα βάλει καιρό τώρα!! το μηχανάκι έγινε πιο σταθερό, πιο στριφτερο γιατί τα πατητήρια δεν βρίσκουν για πλάκα, και επειδή το τρώω και όλο το φαΐ μου είδα διάφορα σε λακκούβες που αργότερα παρατήρησα ότι χει μεγαλύτερο δείκτη μάζας από το 100(210 κιλά έναντι των 180 του 100) όποτε μου φαίνεται πολύ πιο ομαλό στις ανωμαλίες των υπεργ@μ@των δρόμων της αττικής και των περιχώρων!!

12805880_1171083866243748_27694918917113IMG_20160408_191014_zpslhmdkyny.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τα σινεμπλοκ είχαν φαγωθεί ή τα άλλαξες για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο? 

είχαν φαγωθεί αρκετά!! είχε αρκετό μπόσικο το γρανάζι!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περίεργο μου φαίνεται εγώ με σχεδόν 50κ χλμ κι είναι μια χαρά 

εε όπως είπα το τρώω όλο το φαΐ μου, και στην αρχή μετά τα 2000 μέχρι τα 7000-8000 οδηγούσα σαν κανίβαλος οπότε ήταν λογικό!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κ η αλυσιδα νωρις αλλαχτηκε...στο δικο μου ειχε βγαλει καμια 40αρια χιλιαδες..τα σινεμπλοκ ομως ειχαν φαγωθει αρκετα στις 40000

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κ η αλυσιδα νωρις αλλαχτηκε...στο δικο μου ειχε βγαλει καμια 40αρια χιλιαδες..τα σινεμπλοκ ομως ειχαν φαγωθει αρκετα στις 40000

ναι αλλαχθηκε νωρις άλλα εγώ φταίω καθαρά για αυτό, την λάδωνα τακτικά άλλα δεν την καθάριζα πότε( την καθάρισα πρώτη φορά στα 15000 φαντάσου(μέγα λάθος μου, άλλα τα λάθη είναι για να μαθαίνουμε, τουλάχιστον δεν ήταν μεγάλο το κόστος αντικατάστασης, πάλι καλά), με αποτέλεσμα να έρθει γρήγορα η ώρα της !!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι αλλαχθηκε νωρις άλλα εγώ φταίω καθαρά για αυτό, την λάδωνα τακτικά άλλα δεν την καθάριζα πότε( την καθάρισα πρώτη φορά στα 15000 φαντάσου(μέγα λάθος μου, άλλα τα λάθη είναι για να μαθαίνουμε, τουλάχιστον δεν ήταν μεγάλο το κόστος αντικατάστασης, πάλι καλά), με αποτέλεσμα να έρθει γρήγορα η ώρα της !!

Το μικρο κοστος σχετικο ειναι απο οτι ειδα εβαλες oring αρα κανα 50αρι με 60αρι θα το δωσες...βαλε και αλλα20-30 τα γραναζια συν τοποθετηση κανα 100αρι ολα μαζι? Την δικια μου δεν την καθαρισα  π ο τ ε  αλλα την ειχα λιωσει στο λαδωμα 3 σπρει αδειασα μεσα σε 40000χλμ...καθε 1000 χλμ επεφτε λαδωμα μην ρωτας βεβαια πως ηταν ο πισω τροχος... Μετα εβαλα μαυρη DID και οσο την κρατησα δηλαδη καμια 10000χλμ δεν την τεντωσα καθολου μετα δεν ξερω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήγαν γρανάζια μαζί με αλυσίδα 35 ευρώ ;)..οπότε όντως το κόστος ήταν μικρό...εμένα είχε αρχίσει να κάνει κόμπους και να κοπαναει.δεν τεντώνε  και άλλο..οπότε πήγε για αλλαγή..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο που?καινουργια?

ναι κουτα οπως φαινεται και στην φωτο!!! το απο που δεν το γνωριζω καθως τα φερνει το παιδι που μου το φτιαχνει και δεν τον ρωτησα!! παντως η τιμη στις jt ειναι κοντα στο 20αρικο με το ζορι!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι κουτα οπως φαινεται και στην φωτο!!! το απο που δεν το γνωριζω καθως τα φερνει το παιδι που μου το φτιαχνει και δεν τον ρωτησα!! παντως η τιμη στις jt ειναι κοντα στο 20αρικο με το ζορι!!

α οκ τοτε δεν ειδα καλα κ εβαλες απλη οχι ορινγκ, οπως κ να χει 35ευρω περασμενα ειναι πολυ καλα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιζει να με προσπερασες σημερα μαζι με αλλο ενα cbf και ενα monster .....ισως ο ritchie. ....

Στο υψος της Νεας Περαμου απο παλια εθνικη.

:ph34r:

Τροποποιήθηκε από τον GeorStrat

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

I was under cover.......:shades:

Phiomegatauomicrongammarhoalphaphialpha0

Παπι honda astrea grand και πορτοκαλι ανακλαστικο γιλεκο.......

Ειμασταν με την τοπικη λεσχη μοτοσυκλετας για την προστασια των δρομεων λογω του αγωνα.....πηγαινα αργα και δεξια.

Την επομενη φορα που θα ερθετε προς τα μερη μου χτυπα pm....αν δεν δουλευω θα ερθω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμ εσυ ησουν το παιδι με το παπι??σε κοιτουσα γιατι λεω καλα παπι με κρανος..αλλα τι κρανος..συνηθως τα καβαλανε με κανα νιτρο..και το δικο σου μου εκανε εντυπωση!!

Screenshot_1_zps7fytc2po.jpg

στην επομενη θα παιξει π.μ, σημερα πηγαμε ψαθα!!

2016_0410_134022_002_zps8euorvqg.jpg2016_0410_134106_009_zpsxwme7wa2.jpg

και κατι απο σημερα!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:thumbsup:

φωτογενεια ο μπ@#$της...........

Τροποποιήθηκε από τον GeorStrat

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχουμε κάποια φθηνή λύση για εξάτμιση; Έχω στο μυαλό μου την race tech,ξέρω τι ήχο κάνει,μου αρέσει.Η race guns έχει ακουστεί σαν επιλογή σε συζητήσεις αλλά βλέπω δεν βγαίνει για το cbf και με μια γρήγορη αναζήτηση στο google δεν βρίσκω κάτι σχετικό.Ισχύει ότι μπαίνει; Υπάρχει 3η επιλογή εκτός από sebring,dragon,apido κλπ κλπ;

Την εξάτμιση την αλλάζω επειδή έχει χαλάσει/κουδουνίζει και με ενοχλεί απίστευτα,αλλά και επειδή θα ήθελα έναν λίγο πιο αντρίκιο και βαθύ(όσο γίνεται) ήχο για το μωρό.Αν δεν είχε χαλάσει βέβαια δεν θα την άλλαζα,αλλά επί τη ευκαιρία ας πάμε σε κάτι διαφορετικό(εξού και η αναζήτηση καλύτερης aftermarket επιλογής).

Δεν θέλω να βάλω μεταχειρισμένη μαμά(γιατί για καινούργια ουδεμία συζήτηση) με φόβο μην ξαναχαλάσει.

Τροποποιήθηκε από τον ΤάκηςΜπ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@ΤάκηςΜπ στα έχω πει και από κοντά!! έχεις δει και έχεις ακούσει την racetech πως είναι και πως ακούγεται και την ποιότητα της σε αρκετά σιμπιεφακια του κλαμπ!

Εγω στην θέση σου θα έβαζα την raceguns για να έχω κάτι το διαφορετικό, σε ποιότητα και τιμή δεν θα έχει μεγάλη διάφορα..άλλα σε όψη και σε ήχο νομίζω να διαφέρει!!

για την προτεκτ δεν θα το σκεφτόμουν καν..για 30-50 ευρό που βγαίνουν οι άλλες πιστεύω είναι αρκετά ανώτερες!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιας και επιστρέψαμε στην αθηνα μετά το πασχα..ειπα να του κανω ενα δωρακι!!

σωληνάκι υψηλής στο γνωστο χρωμα για μπροστα(λες και εχει και πισω :baby:)

IMG_20160504_160742_zpstax1t8uk.jpg\

IMG_20160504_160747_zpsfbvprr2b.jpgIMG_20160504_160759_zpseg17ts8h.jpg

και τοποθετήθηκε και το koso οργανάκι (ρολοι-θερμοκρασια περιβαλλοντος-βολτομετρο) που μου ειχε κανει δωρο κολλητος για την γιορτη μου!!

IMG_20160504_183339_zpsz3pvfsb2.jpgIMG_20160504_183349_zps36rsyly3.jpgIMG_20160504_183359_zpslh0cbfka.jpg

να και μια φωτο μαζι!! :mB_kalo_e:

IMG_20160504_183414_zpsrzycnq07.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εσενα φιλε μου πολυ σε παω:biggrin:

αληθεια σου λεω!! και γιατι σε παω χωρις να σε ξερω?

οχι γιατι αναβαθμιζεις το μηχανακι σου απλα γιατι το νιωθω ρε παιδι μου ακομα και απο τον υπολογιστη οτι γουσταρεις πραγματικα το μηχανακι σου,οτι το αγαπας να το πω ετσι:_rock-on:

παρακολουθω καθε φορα οταν γραφεις σε αυτο το θεμα και μου αρεσει που καποιος γουσταρει το μηχανακι του και ας ειναι 125 η οτι αλλο! οτι δεν ειναι χιλιαρα αλλα εμενα μου αρεσει,οτι δεν εχει δισκοφρενα σαν γιγας πιτσα αλλα ειναι μια χαρα,δεν τρεχει με 250 αλλα σου φτανει!

πραγματικα σε :worshippy::worshippy::worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εσενα φιλε μου πολυ σε παω:biggrin:

αληθεια σου λεω!! και γιατι σε παω χωρις να σε ξερω?

οχι γιατι αναβαθμιζεις το μηχανακι σου απλα γιατι το νιωθω ρε παιδι μου ακομα και απο τον υπολογιστη οτι γουσταρεις πραγματικα το μηχανακι σου,οτι το αγαπας να το πω ετσι:_rock-on:

παρακολουθω καθε φορα οταν γραφεις σε αυτο το θεμα και μου αρεσει που καποιος γουσταρει το μηχανακι του και ας ειναι 125 η οτι αλλο! οτι δεν ειναι χιλιαρα αλλα εμενα μου αρεσει,οτι δεν εχει δισκοφρενα σαν γιγας πιτσα αλλα ειναι μια χαρα,δεν τρεχει με 250 αλλα σου φτανει!

πραγματικα σε :worshippy::worshippy::worshippy:

μπες ρε συ στο cbf group να του κάνεις καμάκι σαν άνθρωπος,να βγούμε και για κανά γκαφέ <3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα