Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2014 Εκτός και αν εχει μεθύσει...και βαράει κόφτες 4ης...γιατί άλλο κόφτες 4ης και άλλο 3ης, είναι μια μέρα νωρίτερα... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrapos 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 Πίστεψε με το να βαρέσεις κόφτες τετάρτης σε βρεγμένο απο βροχή(ελληνικό)δρόμο είναι πολύ εύκολο καθώς το λάστιχο γλυστράει απίστευτα.Και εννοώ όταν έχεις πιεί και νομίζεις πως είσαι ο rossi ή όταν απλά δεν ξέρεις τι κάνεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 Άμα έχεις πιει δεν μπορείς να βάλεις από 1η -> 2η. Όχι να βαράς κόφτες, με 4η, σε βρεγμένο ελληνικό δρόμο. Και 2 φορές κι όλας. Να χαμε να λέγαμε... Καλά χριστούγεννα σε εσένα και στον φίλο σου και ποτέ ξανά τέτοιες πρωτοβουλίες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 Και όχι με όποια όποια γκόμενα, έχουμε και προτιμήσεις, την 4η μόνο!! Για αυτό ο ποιητής, αν και μεθυσμένος, όχι μόνο καβάλησε, γκάζωσε αλλά και σπίνιαρε !!! και τις μέτρησε, διότι στην σούρα του επάνω, την 4η την καταλαβαίνει!! Διότι η 3η, δεν είναι η κατάλληλη για σπινιάρισμα σε ελληνικό βρεγμένο δρόμο..... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrapos 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 Αυτός απλά εφυγε τέρμα και άλλαζε ταχύτητες σπινιάροντας.Την τετάρτη δεν την θυμάται,εγώ την θυμάμαι,που άκουγα το(πρώην)εργαλείο μου να ουρλιάζει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 Τώρα, πως γίνεται μια φωτογράφιση νυχτερινή (υπάρχουν αλήθεια αυτές οι φωτό? Αξίζουν χρυσάφι....) να συνεχιστεί με: ......... Έστω και με επεξεργασία στα πρόσωπα (μωσαϊκό κλπ). Μηχανάκι σε τέτοια μορφή: ...δεν γίνεται υπό τέτοιες συνθήκες που μας περιγράφει το παλικάρι! Το δε αυτοκίνητο, πάνω στο οποίο έσκασε το συγκεκριμένο gixxer πρέπει να έχει γίνει κοτέτσι!!!!! (Δε μπορώ να είμαι βέβαιος, για κανένα σενάριο, βεβαίως, επειδή τα στοιχεία είναι σαφώς ελλειπή) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 Τεσπα.... Αν όντως έπαιξε τέτοιο σενάριο, πες του φίλου σου να παίζει λόττο και λαχείο κάθε βδομάδα. Και εσύ, andrapos, ξεκίνα τις βόλτες με το ER να ξεχαστείς! Και τα κλειδιά, στην τσέπη, ΠΑΝΤΑ! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrapos 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 Κοίτα απο τη μηχανή μετά το τρακάρισμα άλλες φώτο δεν έχω,δεν είχα και όρεξη να βγάλω.Ετσι όπως την βλέπεις στις φωτό είναι την άλλη μέρα,αφού μαζέψαμε όλα τα κομμάτια της.Εκείνη την ώρα αλλού ήταν το μπροστινό,αλλού τα πλαστικά και αλλού το υπόλοιπο μηχανάκι.Το ένα απο τα παπούτσια που βλέπεις βρέθηκε σε μπαλκόνι πρώτου ορόφου.Το αυτοκίνητο που τράκαρε ήταν ένα hyundai accent παλιό,τράκαρε η μηχανή μπροστά αριστερά και έκανε μεγάλη ζημιά(βασικά βγήκε ολική).Ο φίλος απ'οτι θυμάται είδε ξαφνικά το αμάξι και πήγε να πηδήξει απ τη μηχανή αλλά μάλλον πρόλαβε να αφήσει μόνο τα χέρια και τον πέταξε η μηχανή.Τις φωτό που βγάλαμε πριν τρακάρει τις έχω αλλά δεν τις ανεβάζω εδώ γιατί δεν θέλω να φανεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 Το ένα απο τα παπούτσια που βλέπεις βρέθηκε σε μπαλκόνι πρώτου ορόφου. Ποιό απο τα δύο, το αριστερό η το δεξί? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis4268 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 Off topic :Απο γκαντεμιά και εγω αλλο τιποτα ... Πριν απο 5 μερες η απέναντι γειτόνισσα αποφασίζει να πατηςει ι λιγο παραπανω το γκάζι και να παρει μαζι της το μηχανακι μ ... Σπάει ενα πλαστικό και το αλλο γρατζουνιές καθώς επίσης και η Μανέτα ειχε αποκτήσει κλίση 90 μοιρών ... Έρχεται ασφάλεια , γινετε φιλική δήλωση ολα κομπλέ .. Το παω το μηχανακι να το δει πραγματογνώμονας και μ λεει συμφωνώ σε ολα όσα εχεις χτυπημένα .... Μ γυαλίζουν εμενα μετα κατι ωραια χερούλια και τα περνω . Ολα κομπλέ μεχρι εδω. Το ίδιο βραδυ π βάζω τα χερούλια , αφήνω το μηχανακι στον όρθιο και γυρνάω μετα απο 5 δευτερόλεπτα και ακούω ενα δυνατό ήχο .. Το μηχανακι κατω με τε χερούλια σπασμένα .. Ολίγον ωρών φορεμένα και διαλύθηκαν. Χθες παω περνω τα ίδια καινούργια και ολα μια χαρα .. Πριν απο μισή ωρα φεύγω απο φιλαρακι π ήμουν για καφε να παω σπίτι .. Λιγο η κίνηση λιγο 2 κορίτσια στη στάση π κοιτούσα... Έπεσα πανω στο μπροστα αμαξι :( . Αποτέλεσμα; : σπασμένο φτερό μπροστα :'( σκεφτομαι ωρες ωρες οτι ολα αυτα τα λεφτα πανε τζάμπα.. 1,5 χρόνο το εχω το μηχανακι και δεν εχει το παραμικρό .. Η τελευταια εβδομάδα ηταν η χειρότερη όλων . Και σκεφτομαι οτι ακομα δεν εχει τελειώσει η χρονια . . On topic: στεναχώρια βλέποντας κατι δικο σ π απέκτησες με κόπο να διαλύεται .. Εδω στεναχωριέμαι εγω π το μηχανακι μ ηταν δώρο .. Αλλα το πρόσεχα σαν τα μάτια μ . Πανω απο ολα ομως οι άνθρωποι εχουν αξία τα σίδερα φτιάχνονται και αν δεν φτιάχνουν τρ θα φτιαχτουν σε λίγα χρονια ... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 Το παπί, το επισκεύασες ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrapos 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 Με το παπί είχα άλλο μπλέξιμο καθώς ο παππούς που με τράκαρε υπέγραψε το χαρτί της τροχαίας που στην ουσία έλεγε πως έφταιγε αλλά δεν πήγαινε να κάνει δήλωση στην ασφάλεια του.Μετά απο κάτι μέρες έμαθα οτι πήγε στην Γερμανία αλλά ευτυχώς λίγο πρίν λήξει η προθεσμία του πήγε και έκανε δήλωση.Το μηχανάκι το πήγα σε ένα μάστορα,υπέγραψα μια υπεύθυνη δήλωση να πάρει αυτός τα χρήματα απο την ασφάλεια και μου το έφτιαξε.Τώρα στολίζει τη βιτρίνα του καθώς είχε πάρει σκελετός και δεν ήθελα να το κρατήσω.Αυτός είναι και ο λόγος που πήρα το er,κάτι πιο ήρεμο για να μην έχω δύο μηχανάκια.. Ποιό απο τα δύο, το αριστερό η το δεξί? Φίλε μπορεί να έχεις όρεξη για ειρωνία αλλά δεν πρόκειται να ασχοληθώ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες