Jump to content
Sign in to follow this  
Έbeerος

Και τώρα τι...;

Recommended Posts

Παραλιγο να γινω οταν οδηγησα του Σπηλιωτη αλλα καποιοι δεν θελανε να το παρω! Ωραια αισθηση με τις remus hexagone!

DSC00011.jpg

Μην τους ακούς ρε φίλε και join the club!!!! :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ε μην πληρώνουμε και μια περιουσία σε service και ανταλλακτικά μετά! :shoot:

Χεχεχε!

To Tdm πολυφορεμένο ρε παιδιά... Η μισή Ελλάδα έχει... :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για ανταλλακτικα.....μακρια απο μας.... ebay.

Για service σε αυτα τα κυβικα.....πανω κατω τα ιδια θα δινεις οτι κι αν παρεις.

Τροποποιήθηκε από τον GeorStrat

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε μην πληρώνουμε και μια περιουσία σε service και ανταλλακτικά μετά! :shoot:

Χεχεχε!

Άρα απορρίπτεις και τα Ducatiα τελικά.

To Tdm πολυφορεμένο ρε παιδιά... Η μισή Ελλάδα έχει... :crazy:

Ο κυριότερος λόγος που δε θα 'παιρνα TDM είναι η πιθανότητα κλοπής.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι εννοεις φιλε μου ?

οτι για να βρεις με αβσ θελεις 7+χιλιαρικα Τροποποιήθηκε από τον scorpion92

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οτι για να βρεις με αβσ θελεις 7+χιλιαρικα

η αληθεια ειναι οτι ειναι τσιμπημενο οσο δεν παει :P

Παρεπιπτοντως το καινουριο του 2014 ειναι πολυ πιο ομορφο για μενα , αλλα οχι και 10-11.000 για 675 ειπαμε...τοσα να δωσει κανεις για tiger 1050 καλυτερα :shock: :shock:

Τροποποιήθηκε από τον xronisG

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άρα απορρίπτεις και τα Ducatiα τελικά.

Ο κυριότερος λόγος που δε θα 'παιρνα TDM είναι η πιθανότητα κλοπής.

Σωστά, ξέχασα να ανφέρω και τις κλοπές των tdm!

Γενικά δεν είναι μηχανλη που με συγκινεί!

Ένας φίλος μου πρότεινε να περιμενω να βρεθει κανα μεταχειρισμένο cb 500 f, αυτό που έβγαλε πέρσι η Honda. Έχετε άποψη;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένας φίλος μου πρότεινε να περιμενω να βρεθει κανα μεταχειρισμένο cb 500 f, αυτό που έβγαλε πέρσι η Honda. Έχετε άποψη;

Μπορείς να δεις εδώ κάποια σχόλια: http://www.mybike.gr...c/67289-cb500f/

Προσωπικά θα το έπαιρνα μόνο αν είχα Α2 ή αν η κατανάλωση καυσίμου ήταν το σημαντικότερο κριτήριο της επιλογής μου, καθώς πρέπει να είναι αρκετά οικονομικό. Άποψή μου είναι να βάλεις και το Hornet στην εξίσωση (αν φυσικά έχεις την κατανάλωση σε δεύτερη μοίρα).

Γενικά σε ενδιαφέρει να βρεις κάτι με ABS ή όχι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα προτιμουσα να βρω με abs, ομως ειναι περιορισμενες αυτες που παιζουν μεχρι 4 χιλιαρικα...!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην ίδια φάση είμαι και εγώ...

Μας τελείωσε (πιθανότατα) η fERi και θα πάμε για άλλα.

1)ER 6f

2)Shiver 750

3)CBF 600

4)FZ 6

Πάντα με abs και μέχρι 4 χιλ.

Τα μοντέλα είναι κυρίως 07-09

Θεωρώ ER 6 ως λογική επιλογή, Shiver η επιλογή της καρδιάς, CBF της σιγουριάς και FZ 6 ως ένα μείγμα των προηγούμενων!

Από εκεί και πέρα, το επόμενο στάδιο την αναζήτησης μου είναι το κεφάλαιο "Παραξενιές και τι να προσέξεις" σε κάθε μοντέλο.

Βέβαια τώρα που αναφέρθηκε και το bandit.... Είναι πολύ δυνατός παίχτης.... Θα δούμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

fazer απο μενα,γιατι τα συνδυαζει ολα..επιδοσεις,ομορφια(υποκειμενικο βεβαια),καλα φρενα(το s2) και μια καταναλωση σε λογικα πλαισια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια χαρα και απο εμεαν...ειχα κι εγω το cbf ακι 2 χρονια οπως εσυ. Το πουλησα πριν 2 μηνες και πηρα ενα er6n του 2006 (χωρις abs ).Η δικια μου χρηση ειναι ακριβως αυτη που περιγραφεις. Δυο μηνες τωρα που το εχω ειμαι υπερ-υπερ ευχαριστημενος (αν και ακομα ειναι νωρις) Καταναλωση χωρις καγκουριες 4 lt τα 100 .Με καγκουριες πηγε περιπου 4,5 lt με 5 οριακα (1η 2 αρα ανοιγμα με 6-7000 στροφες ας πουμε) .Φρεναρες μια χαρα ,ακουνε πολυ καλα, στροφες μπαινει μια χαρα (αν και δεν παιζω με την τυχη, μου οδηγω σινετα !!1) . Γενικα τα 2 κυλινδρα ειναι προτιμοτερα στην πολη και δεν υποφερουν οσο τα 4 κυλινδρα ..( Αν κανω λαθος ας με διορθωσουν τα παιδια του φορουμ) . Το mt επισης πρεπει να ειναι πολυ καλο στην ιδια φαση με το er απλα δεν εχω αποψη .Βαλε κατω τα οικονομικα σου και δες ,οχι μονο στην αγορα αλλα και στην συντηριση γιατι εκει ειναι ολο το παιχνιδι αξιοπιστιας κλπ κλπ κλπ...μια μικρη συμβουλη...ΠΡΟΣΟΧΗ στο γκαζι !! με συνεση γιατι δεν κανουν αστεια αυτα τα μεκανακια :mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.car.gr/cl...s/view/5502778/

Kαλοριζικο κ δεν θελω κουβεντα! B)

Επειδή το έχω δει είναι στην πένα, αλλά στα 4000 για bandit έχεις πολλές επιλογές.

Τροποποιήθηκε από τον Di_Manolio

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

fazer απο μενα,γιατι τα συνδυαζει ολα..επιδοσεις,ομορφια(υποκειμενικο βεβαια),καλα φρενα(το s2) και μια καταναλωση σε λογικα πλαισια

Έχει μεγάλη διαφορά το S2 με το απλό;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλήθεια η πολυαναφερόμενη ''τρύπα'' του fazer στις μεσαίες με αλλαγή μεγέθους γραναζιών ελαχιστοποιείται;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλήθεια η πολυαναφερόμενη ''τρύπα'' του fazer στις μεσαίες με αλλαγή μεγέθους γραναζιών ελαχιστοποιείται;

Εγώ που οδήγησα ένα πρόσφατα τρύπα δεν είδα να σου πω την αλήθεια. Σα νορμάλ Ι4 μου φάνηκε, όχι ιδιαίτερα διαφορετικό από κάτι hornet κτλ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βλέπω να στρέφομαι σε fazer...! H στο xj6 diversion. Το είδα και μου άρεσε αρκετά!

Λογικά πάμε για fazer βέβαια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποια τρύπα ρε παίδες?μιλάμε σοβαρά?απο 125 στο fazer να καταλάβει και τρύπα στις μεσαίες?

Εγω απο χτ600 πηγα στο fazer και έπαθα πολιτισμικό σοκ.πιο δυνατό παντού.να ειχε κανα ροπάτο v2 ή κανα κατέμι πριν να πω οκ.

Αλλά και αντικειμενικά να το δω,άσχετα με το τι οδηγούσα πριν κτλ,δε παρατηρώ κάποια τρύπα στην απόδοση,κλασσική λειτουργία Ι4,όσο ανεβαίνουν οι στρόφές αρπάζει πιο πολύ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα