fw_siak79 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2014 Καλησπέρα σε όλους!!! Έχει κανείς εμπειρία από αγορά στον άνωθεν ιστότοπο???? Σκέφτομαι να τσιμπήσω τα προβολάκια αυτά.... http://www.banggood....t-p-941300.html Αν υπάρχει εμπειρία αγοράς, αξίζει τον κόπο ή πεταμένα λεφτά, με το τελωνείο τι πέχτηκε, σταμάτησε ή όχι, αν ναι τι χρεώθηκε επιπλέον... Ευχαριστώ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grigor1s 1.558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2014 (τροποποιήθηκε) To layout είναι ίδιο με το alixpress οπότε άστο καλύτερα... ψάξε ebay θα βρεις σίγουρα το ίδιο (νομίζω κάποιος εδώ μέσα έχει πάρει τέτοια) Και το όνομα είναι λίγο περίεργο if you know what i mean Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 17 , 2014 από τον grigor1s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fw_siak79 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2014 To layout είναι ίδιο με το alixpress οπότε άστο καλύτερα... ψάξε ebay θα βρεις σίγουρα το ίδιο (νομίζω κάποιος εδώ μέσα έχει πάρει τέτοια) Και το όνομα είναι λίγο περίεργο if you know what i mean :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bms 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2014 Το μαγαζί είναι πολύ καλό έχω κάνει πάνω από 15 αγορές μέσα σε 2 χρόνια. Πότε δεν είχα πρόβλημα. Πάντα απαντούν στα mail μου σε 24-48 ώρες και τα πράγματα που παραγγελνα έφταναν σε 30 μέρες. Για τα προβολάκια δεν έχω γνώμη. Γράφω από το τηλέφωνο και δεν μου ανοίγει. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2014 Aπο τα μεγαλα κινεζομαγαζα της αγορας.Μεγαλη ποικιλια ιδιως σε DJI Phantom και λοιπα ελικοπτεροειδη.Ψαξε σε ολους τους μεγαλους παικτες για προβολια.Το Ali κατι θα εχει σιγουρα επισης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fw_siak79 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2014 Το μαγαζί είναι πολύ καλό έχω κάνει πάνω από 15 αγορές μέσα σε 2 χρόνια. Πότε δεν είχα πρόβλημα. Πάντα απαντούν στα mail μου σε 24-48 ώρες και τα πράγματα που παραγγελνα έφταναν σε 30 μέρες. Για τα προβολάκια δεν έχω γνώμη. Γράφω από το τηλέφωνο και δεν μου ανοίγει. Φίλε bms, με το τελωνείο έιχες θέμα??? Έφτασαν κανονικά στη διεύθυνση που έιχες επιλέξει με courier??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dream_rider 267 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2014 Πολυ καλο σαιτ,εμπιστο και απανταει σε ερωτησεις αμεσα. οτι αγορασεις μονο με την απλη μεταφορα(συνηθως ειναι free) γιατι αλλιως περνας τελωνιο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2014 (τροποποιήθηκε) Κι εγώ επιβεβαιώνω οτι είναι ασφαλές. Πολύ καλό site, με άριστη εξυπηρέτηση. Όλες οι παραγγελίες μου ήρθαν κανονικά και δεν είχα και κανένα θέμα με το τελωνείο (απλή αποστολή, όχι courrier) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 17 , 2014 από τον sorath Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bms 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2014 Φίλε bms, με το τελωνείο έιχες θέμα??? Έφτασαν κανονικά στη διεύθυνση που έιχες επιλέξει με courier??? Με τελωνειο ποτε δεν ειχα θεμα.Αγορες με paypal και παντα αγορες με Standard Shipping ή Air Parcel Register. Επισης να κανεις τσεκ στο κουτακι που λεει το δεμα να μην εχει διακρητικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fw_siak79 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2014 (τροποποιήθηκε) Σας ευχαριστώ πολύ, όλους!!!! η πλειοψηφία έχει θετικά να πει, οπότε θα το δοκιμάσω κ εγώ κ θα επανέλθω!!! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 17 , 2014 από τον fw_siak79 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2014 αν πάρεις το συγκεκριμένο προβολάκι επειδή το έχω βάλει και εγώ στο μάτι μέσω ebay κάνε έναν κόπο σε παρακαλώ και γράψε εντυπώσεις γιατί μου αρέσει που βγαίνει έτσι με το μεταλλικό καλυμματάκι του! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fw_siak79 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2014 αν πάρεις το συγκεκριμένο προβολάκι επειδή το έχω βάλει και εγώ στο μάτι μέσω ebay κάνε έναν κόπο σε παρακαλώ και γράψε εντυπώσεις γιατί μου αρέσει που βγαίνει έτσι με το μεταλλικό καλυμματάκι του! Κοίταξε απ' οτι βλέπω από ebay έρχεται πιο φτηνά, οπότε και θα το προτιμήσω. Θα μου πάρει λίγο χρόνο γιατί θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον ηλεκτρολόγο αν μπορεί να γίνει πατέντα να βάλω και έναν διακόπτη επάνω να μην τα έχω μονιμα ανοιχτά.... Αν τυχόν έχετε να προτείνετε κάποιον πολύ ευχαρίστως.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2014 ok όταν με το καλό τα πάρεις και τα δοκιμάσεις πές μας! πατέντες παίζουν διάφορες ένας σωστός ηλεκτρολόγος μπορεί να στα κάνει με ξεχωριστό διακοπτάκι αλλά με ρελέ ώστε να ανάβουν μόνο όταν λειτουργεί η μηχανή ή όταν ανάβεις τα μεγάλα φώτα έχει διάφορες επιλογές! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ors 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2014 banggood θέλω να τσιμπίσω και γω κάτι πραματάκια, δεν έχει βέβαια την ποικηλία που έχει το ali (λιγουρευόμουνα κάτι δερμάτινα maimounese) αλλά το ali δεν έχει pay-pal Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2014 μια χαρα ειναι κι εγω εχω ψωνισει απο κει, εχει και αποθηκες ευρωπη για καποια προιοντα και μποριυν να στα στειλουν απο κει και δεν μπλεκεις με τελωνειο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mcpap 89 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2014 (τροποποιήθηκε) Κοίταξε απ' οτι βλέπω από ebay έρχεται πιο φτηνά, οπότε και θα το προτιμήσω. Θα μου πάρει λίγο χρόνο γιατί θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον ηλεκτρολόγο αν μπορεί να γίνει πατέντα να βάλω και έναν διακόπτη επάνω να μην τα έχω μονιμα ανοιχτά.... Αν τυχόν έχετε να προτείνετε κάποιον πολύ ευχαρίστως.... Φυσικά και γίνεται, πας σε μία αντιπροσωπεία KAWASAKI και παραγγέλνεις τον απολύτως καλύτερο αδιάβροχο διακόπτη φώτων που υπάρχει, από τα πρώτα KDX 200, τον έχω χρησιμοποιήσει δύο φορές σε δύο διαφορετικά μηχανάκια. Αντέχει σίγουρα 35w, οπότε με τα 30 Watt των led εισαι μιά χαρά. Βάλε οπωσδήποτε σε σειρά μία αδιάβροχη ασφαλειοθήκη με ασφάλεια 4Α-5A και είσαι jet. Δυστυχώς πριν μια βδομάδα τα ίδια προβολάκια τα είχε προσφορά το eachbuyer.com στα 19,90$ και δεν τα πρόλαβα. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 17 , 2014 από τον Mcpap Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
almeros 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2014 δες καλα την λειτουργια τους. εχει χαμηλη σκαλα, υψηλη και flash . δεν θα σε βολεψουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 τελικά τι έγινε με τα προβολάκια τα πήρες? γιατί κάποια στιγμή το έχω και εγώ στο πρόγραμμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.873 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τώρα το είδα το θέμα και γράφω για να το έχω στα υπόψη. Αυτά τα έχω βάλει και εγώ στο μάτι ώστε να αντικαταστήσουν αυτά που είδη έχω. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 30 , 2015 από τον nikos_pc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basstard 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 (τροποποιήθηκε) Πολλοί φίλοι μου έχουν πάρει από κει μαλακίτσες σχετικές με κινητό (ακουστικά, ηχειάκια κλπ..) αλλά και κινεζοσμαρτφοουνς. Κανένα πρόβλημα ποτέ. Είναι απ'τα αξιόπιστα. Κι εγώ ένα κινητάκι που χω σταμπάρει αν δώσουν την χαμηλότερη τιμή από κει θα το πάρω. Προς το παρόν σε preorder, επειδή παντού είναι out of stock, αυτοί την έχουν πάντως. Μια που αναφέρθηκε και το aliexpress, το συγκεκριμένο δεν δέχεται paypal οπότε το αποφεύγουμε για καλό και για κακό, ειδικά όταν πρόκειται να δαπανήσουμε ένα σεβαστό ποσό (~200e) για αγορά κινητού? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 30 , 2015 από τον basstard Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 Πήρα κάτι αξεσουάρ για κινητό και ήρθαν σε 20 μέρες (ημερολογιακές) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες