Jump to content
fw_siak79

Αγορά από Banggood.com

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!!!

Έχει κανείς εμπειρία από αγορά στον άνωθεν ιστότοπο????

Σκέφτομαι να τσιμπήσω τα προβολάκια αυτά....

http://www.banggood....t-p-941300.html

Αν υπάρχει εμπειρία αγοράς, αξίζει τον κόπο ή πεταμένα λεφτά, με το τελωνείο τι πέχτηκε, σταμάτησε ή όχι, αν ναι τι χρεώθηκε επιπλέον...

Ευχαριστώ!!! :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

To layout είναι ίδιο με το alixpress οπότε άστο καλύτερα... ψάξε ebay θα βρεις σίγουρα το ίδιο (νομίζω κάποιος εδώ μέσα έχει πάρει τέτοια)

Και το όνομα είναι λίγο περίεργο :shades: if you know what i mean

Τροποποιήθηκε από τον grigor1s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To layout είναι ίδιο με το alixpress οπότε άστο καλύτερα... ψάξε ebay θα βρεις σίγουρα το ίδιο (νομίζω κάποιος εδώ μέσα έχει πάρει τέτοια)

Και το όνομα είναι λίγο περίεργο :shades: if you know what i mean

:_thumbsup: :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μαγαζί είναι πολύ καλό έχω κάνει πάνω από 15 αγορές μέσα σε 2 χρόνια. Πότε δεν είχα πρόβλημα. Πάντα απαντούν στα mail μου σε 24-48 ώρες και τα πράγματα που παραγγελνα έφταναν σε 30 μέρες. Για τα προβολάκια δεν έχω γνώμη. Γράφω από το τηλέφωνο και δεν μου ανοίγει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aπο τα μεγαλα κινεζομαγαζα της αγορας.Μεγαλη ποικιλια ιδιως σε DJI Phantom και λοιπα ελικοπτεροειδη.Ψαξε σε ολους τους μεγαλους παικτες για προβολια.Το Ali κατι θα εχει σιγουρα επισης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μαγαζί είναι πολύ καλό έχω κάνει πάνω από 15 αγορές μέσα σε 2 χρόνια. Πότε δεν είχα πρόβλημα. Πάντα απαντούν στα mail μου σε 24-48 ώρες και τα πράγματα που παραγγελνα έφταναν σε 30 μέρες. Για τα προβολάκια δεν έχω γνώμη. Γράφω από το τηλέφωνο και δεν μου ανοίγει.

Φίλε bms, με το τελωνείο έιχες θέμα??? Έφτασαν κανονικά στη διεύθυνση που έιχες επιλέξει με courier???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ καλο σαιτ,εμπιστο και απανταει σε ερωτησεις αμεσα.

οτι αγορασεις μονο με την απλη μεταφορα(συνηθως ειναι free) γιατι αλλιως περνας τελωνιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εγώ επιβεβαιώνω οτι είναι ασφαλές. Πολύ καλό site, με άριστη εξυπηρέτηση.

Όλες οι παραγγελίες μου ήρθαν κανονικά και δεν είχα και κανένα θέμα με το τελωνείο (απλή αποστολή, όχι courrier)

Τροποποιήθηκε από τον sorath

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε bms, με το τελωνείο έιχες θέμα??? Έφτασαν κανονικά στη διεύθυνση που έιχες επιλέξει με courier???

Με τελωνειο ποτε δεν ειχα θεμα.Αγορες με paypal και παντα αγορες με Standard Shipping ή Air Parcel Register.

Επισης να κανεις τσεκ στο κουτακι που λεει το δεμα να μην εχει διακρητικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σας ευχαριστώ πολύ, όλους!!!!

η πλειοψηφία έχει θετικά να πει, οπότε θα το δοκιμάσω κ εγώ κ θα επανέλθω!!!

:afro:

Τροποποιήθηκε από τον fw_siak79

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν πάρεις το συγκεκριμένο προβολάκι επειδή το έχω βάλει και εγώ στο μάτι μέσω ebay κάνε έναν κόπο σε παρακαλώ και γράψε εντυπώσεις γιατί μου αρέσει που βγαίνει έτσι με το μεταλλικό καλυμματάκι του!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν πάρεις το συγκεκριμένο προβολάκι επειδή το έχω βάλει και εγώ στο μάτι μέσω ebay κάνε έναν κόπο σε παρακαλώ και γράψε εντυπώσεις γιατί μου αρέσει που βγαίνει έτσι με το μεταλλικό καλυμματάκι του!

Κοίταξε απ' οτι βλέπω από ebay έρχεται πιο φτηνά, οπότε και θα το προτιμήσω. Θα μου πάρει λίγο χρόνο γιατί θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον ηλεκτρολόγο αν μπορεί να γίνει πατέντα να βάλω και έναν διακόπτη επάνω να μην τα έχω μονιμα ανοιχτά....

Αν τυχόν έχετε να προτείνετε κάποιον πολύ ευχαρίστως....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ok όταν με το καλό τα πάρεις και τα δοκιμάσεις πές μας! πατέντες παίζουν διάφορες ένας σωστός ηλεκτρολόγος μπορεί να στα κάνει με ξεχωριστό διακοπτάκι αλλά με ρελέ ώστε να ανάβουν μόνο όταν λειτουργεί η μηχανή ή όταν ανάβεις τα μεγάλα φώτα έχει διάφορες επιλογές!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

banggood θέλω να τσιμπίσω και γω κάτι πραματάκια, δεν έχει βέβαια την ποικηλία που έχει το ali (λιγουρευόμουνα κάτι δερμάτινα maimounese) αλλά το ali δεν έχει pay-pal

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μια χαρα ειναι κι εγω εχω ψωνισει απο κει, εχει και αποθηκες ευρωπη για καποια προιοντα και μποριυν να στα στειλουν απο κει και δεν μπλεκεις με τελωνειο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοίταξε απ' οτι βλέπω από ebay έρχεται πιο φτηνά, οπότε και θα το προτιμήσω. Θα μου πάρει λίγο χρόνο γιατί θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον ηλεκτρολόγο αν μπορεί να γίνει πατέντα να βάλω και έναν διακόπτη επάνω να μην τα έχω μονιμα ανοιχτά....

Αν τυχόν έχετε να προτείνετε κάποιον πολύ ευχαρίστως....

Φυσικά και γίνεται, πας σε μία αντιπροσωπεία KAWASAKI και παραγγέλνεις τον απολύτως καλύτερο αδιάβροχο διακόπτη φώτων που υπάρχει, από τα πρώτα KDX 200, τον έχω χρησιμοποιήσει δύο φορές σε δύο διαφορετικά μηχανάκια. Αντέχει σίγουρα 35w, οπότε με τα 30 Watt των led εισαι μιά χαρά. Βάλε οπωσδήποτε σε σειρά μία αδιάβροχη ασφαλειοθήκη με ασφάλεια 4Α-5A και είσαι jet.

Δυστυχώς πριν μια βδομάδα τα ίδια προβολάκια τα είχε προσφορά το eachbuyer.com στα 19,90$ και δεν τα πρόλαβα.

Τροποποιήθηκε από τον Mcpap

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δες καλα την λειτουργια τους. εχει χαμηλη σκαλα, υψηλη και flash . δεν θα σε βολεψουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τελικά τι έγινε με τα προβολάκια τα πήρες? γιατί κάποια στιγμή το έχω και εγώ στο πρόγραμμα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τώρα το είδα το θέμα και γράφω για να το έχω στα υπόψη. Αυτά τα έχω βάλει και εγώ στο μάτι ώστε να αντικαταστήσουν αυτά που είδη έχω.

Τροποποιήθηκε από τον nikos_pc

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολλοί φίλοι μου έχουν πάρει από κει μαλακίτσες σχετικές με κινητό (ακουστικά, ηχειάκια κλπ..) αλλά και κινεζοσμαρτφοουνς. Κανένα πρόβλημα ποτέ. Είναι απ'τα αξιόπιστα. Κι εγώ ένα κινητάκι που χω σταμπάρει αν δώσουν την χαμηλότερη τιμή από κει θα το πάρω. Προς το παρόν σε preorder, επειδή παντού είναι out of stock, αυτοί την έχουν πάντως.

Μια που αναφέρθηκε και το aliexpress, το συγκεκριμένο δεν δέχεται paypal οπότε το αποφεύγουμε για καλό και για κακό, ειδικά όταν πρόκειται να δαπανήσουμε ένα σεβαστό ποσό (~200e) για αγορά κινητού?

Τροποποιήθηκε από τον basstard

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήρα κάτι αξεσουάρ για κινητό και ήρθαν σε 20 μέρες (ημερολογιακές)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα