Patentas 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2014 Ξέρω ακούγεται απελπισία, αλλά αν σε κανέναν βρεθεί βηματικό ρελαντί ή βαλβίδα ρελαντί ή ολόκληρο το καρμπυρατέρ από CBF 125 παρακαλώ στείλτε μήνυμα. Ψάχνω το εν λόγω ανταλλακτικό εδώ και καιρό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2014 Το βηματικο μοτερι σου εχε χαλασει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2014 Τι ανταλλακτηκο χρειαζεσαι ακριβως ;; Το ζιγκλερ του ρελαντι ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2014 τι είναι το βηματικό ρελαντί; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2014 http://13epal-esp-thess.thess.sch.gr/SENSORS%20ACTUATORS/idle.htm Ομολογώ ότι κι εγώ δεν το είχα ξανακούσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2014 (τροποποιήθηκε) http://13epal-esp-th...UATORS/idle.htm Ομολογώ ότι κι εγώ δεν το είχα ξανακούσει. Στα αμαξια χρησιμοποιηται "κατα κορον" και απο πολλες εταιριες. Τα μαστορια στην "αργκο" τους το ονομαζουν και "βαρελακι" λογω του σχηματος. Προχτες αλλαξα εναν στο Peugeot. Στο site που εδωσες... Κανονικη φωτο... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 22 , 2014 από τον Verbal Kint 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Patentas 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2014 Περίπου έτσι. ειναι σαν αυτό το βαρελάκι... είναι ένα μοτεράκι με μια κυλινδρική βαλβίδα που ρυθμίζει το ρελαντί. λέγεται και IACV επειδή είναι σπάνιο ανταλλακτικό θεωρώ πιο εύκολο να βρεθεί ολόκληρο το ( καρμπυρατερ ) ή αλλιώς σώμα ψεκασμού πιο σωστά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2014 Δες για μεταχειρισμενο απο Γερμανια - Αγγλια - Γαλλια μεσω eBay . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες