freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 Σου απάντησα αλλα δεν εμφανίστηκε, δεν με άφησε να βάλω δυο παραθέσεις και ψάχνω να βρω την απάντηση, το forum μου μέσα.Ένα sm husqvarna καμουφλαρισμένο είναι. Όπως είπε ο sakisgp800 μια σελίδα πίσω. Τι περισσότερο θες, είναι ελαφρύ με αίσθηση 125cc και 850 κυβικά, τρέλα. Βάλανε και μια ζελατίνα και πουλάνε το ένα μετά το άλλο παγκόσμιος. Funbike.Περιγράφεις την μηχανή μου ακριβώς όπως την αισθάνομαι ! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 Να με συμπαθάς αγαπητέ,αλλά όπως έγραψες λίιιγο πιο πάνω αυτό είναι γνώμη σου.Και όπως δεν θες να στην αλλάξει ο Μπιλ84 και ο Χ Μπιλ...μη κάνεις το ίδιο.Με ρώτησες και σου απάντησα, όπως απάντησα σε όποιον με ρώτησε. Την γνώμη μου σου είπα από την αίσθηση που μου έδωσε όταν το οδήγησα. Είμαι πολύ προσεκτικός σε ότι γράφω. Όταν με το καλό το οδηγήσεις θα μας πεις και την και την δική σου και φυσικά θα είναι καλοδεχούμενη. Αυτό που λέω είναι ότι οδηγικά δεν έχει καμια σχέση με TDM και Versys. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 Να με συμπαθάς αγαπητέ,αλλά όπως έγραψες λίιιγο πιο πάνω αυτό είναι γνώμη σου.Και όπως δεν θες να στην αλλάξει ο Μπιλ84 και ο Χ Μπιλ...μη κάνεις το ίδιο.Με ρώτησες και σου απάντησα, όπως απάντησα σε όποιον με ρώτησε. Την γνώμη μου σου είπα από την αίσθηση που μου έδωσε όταν το οδήγησα. Είμαι πολύ προσεκτικός σε ότι γράφω. Όταν με το καλό το οδηγήσεις θα μας πεις και την και την δική σου και φυσικά θα είναι καλοδεχούμενη. Αυτό που λέω είναι ότι οδηγικά δεν έχει καμια σχέση με TDM και Versys. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 Tracer: 24 μοίρες κάστερ, 100μμ τρέιλΜΤ-09:25 μοίρες κάστερ, 103μμ τρέιλΕϊναι ίδια ακριβώς μπροστά και αλλάζουν θέση οι μπουκάλες στις πλάκες ή υπάρχουν περισσότερες αλλαγές? Βρε θα μου πείτε τι αλλαγές έχουν μεταξύ τους πέρα από τα πλαστικά-κοντέρ-ηλεκτρονικά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MT 09 MAD 121 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 Η σειρα 09 δεν ειναι μια κατηγορια μονη της μην τρελαθουμε,οποιος τα λεει αυτα δεν εχει οδηγησει τιποτα αλλο.Αν παρολα αυτα θελουμε να τα συγκρινουμε με τα αντιστοιχα κτμ,η γιαμαχα εβγαλε καλο μοτερ,ο ευρωπαιος ομως ποιοτητα συνολου κατασκευης και στιβαροτερη κατασκευη.Το τρεισερ ειναι το smt του φτωχου.Με ιδιες δυνατοτητες σε καγκουριες εντος πολεως αλλα κατοτερο στις υπολοιπες διαδρομες.Ναι ειναι πιο δυνατο απο ενα 990,αλλα μονο αυτο.Ο λόγος που αγόρασα το MT 09 θα γελάσεις είναι 15 μέρες και 2000 χιλιόμρτρα με ένα KTM 990 DUKE.Το οποίο είναι εκπληκτικό μηχανάκι στημένο έτοιμο για μαλακίες..Το γιαμάχα υστερεί ΜΟΝΟ σε ένα πίσω αμορτισέρ άντε και ένα σταμπιλιζατέρ.. σε όλα τα άλλα ....Οικονομία? Αξιοπιστία? γκάζι (μικρές διαφορές)... Η σειρά MT έχοντας οδηγήσει πάνω από 60 μοτοσυκλέτες σε βεβαιώνω ότι είναι μια κατηγορία από μόνη της. Ισως γι αυτό και την αγόρασα.Από το 2002 που πούχα το χάγια είχε να με συγκινήσει έτσι μοτοσυκλέτα..έχεις δίκιο ότι ο ευρωπαίος πουλά στημένο μηχανάκι ενώ στο γιαπωνέζιο θα πρέπει να ρίξεις λεφτά αλλά όχι τρελλά ποσά..... Υπόψην ότι πρώτη φορά πήρα γιαμάχα μοτοσυκλέτα αν εξαιρέσουμε το RD 125 το 1989 που είχα πάρει μεταχείρω...Όλα τα άλλα APRILIA,,bmw suzuki kawasaki,Hondaκαι σίγουρα ως καταναλωτές θα πρέπει να κοιιτάμαι το συμφέρον μας..Πάντα φιλικά.. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 Βρε θα μου πείτε τι αλλαγές έχουν μεταξύ τους πέρα από τα πλαστικά-κοντέρ-ηλεκτρονικά?Έλα ντε και εγώ όσο έψαξα δεν βρήκα. Οι μπουκάλες στην ίδια θέση σε σχέση με την άνω τιμονοπλακα, το ίδιο και η τιμονοπλακα είναι του γυμνού αφού και ίδια είναι και έχει τις θέσεις που βιδώνει το φανάρι του γυμνού που είναι κενές και δεν χρησιμοποιούνται στο Tracer. Η κάτω μια από τα ίδια.... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 το ίδιο και η τιμονοπλακα είναι του γυμνού αφού και ίδια είναι και έχει τις θέσεις που βιδώνει το φανάρι του γυμνού που είναι κενές και δεν χρησιμοποιούνται στο Tracer. Ελα ρε φιλε ελεγα και γω τοσο καιρο τι σκ@τα ειναι αυτες οι τρυπες! Παιδες οσοι εχετε βαλει acrapovic ειδατε καμια διαφορα αισθητη??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MT 09 MAD 121 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 Ελα ρε φιλε ελεγα και γω τοσο καιρο τι σκ@τα ειναι αυτες οι τρυπες!Παιδες οσοι εχετε βαλει acrapovic ειδατε καμια διαφορα αισθητη??? Ποια ακράποβιτς? έχςει δύο Ελα ρε φιλε ελεγα και γω τοσο καιρο τι σκ@τα ειναι αυτες οι τρυπες!Παιδες οσοι εχετε βαλει acrapovic ειδατε καμια διαφορα αισθητη??? Η μια δίνει 5.4 άλογα και η άλλη 6.9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 Ποια ακράποβιτς? έχςει δύοαυτη που δεν βγαζεις κεντρικο stand για να μπει, που τη δινει η μοτοδυναμικη επισημα Ποια ακράποβιτς? έχςει δύοΗ μια δίνει 5.4 άλογα και η άλλη 6.9 Στο δρομο ενιωσε κανεις διαφορα με πριν θελω να μαθω. Τα αλογα OK παντα ειναι πολλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angel79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 εργο τεχνης....η τιτανιου που εχω εγω.Την εχω βαλει μετα τα 1600 χλμ δλδ απτην αρχη....οποτε δε μπορω να σου πω.....αλλα σιγουρα ειναι πιο αποδοτικη πιο ελαφρια και πιο ομορφη ακομη και με την ταπα που την εχω εγω.....!!επισης με ταπα κανει οσο θορυβο χρειαζετε....!!γιατι χωρις...δεν νομιζω να αντεχετε.....για εμενα τουλαχιστον.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MT 09 MAD 121 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 (τροποποιήθηκε) Αισθητή διαφορά τουλάχιστον με τη carbon χωρίς τάπα ο θόρυβος αντέχεται συγκεκριμένα σε κ@υλώνει... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 από τον MT 09 MAD 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 (τροποποιήθηκε) εργο τεχνης....η τιτανιου που εχω εγω.Την εχω βαλει μετα τα 1600 χλμ δλδ απτην αρχη....οποτε δε μπορω να σου πω.....αλλα σιγουρα ειναι πιο αποδοτικη πιο ελαφρια και πιο ομορφη ακομη και με την ταπα που την εχω εγω.....!!επισης με ταπα κανει οσο θορυβο χρειαζετε....!!γιατι χωρις...δεν νομιζω να αντεχετε.....για εμενα τουλαχιστον.... Ξερεις μηπως ποσα κιλα λιγοτερο ειναι απ τη μαμα??? Αν ξερει στο μπαμ αλλιως παω να googlaro Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 από τον babaman Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 αυτη που δεν βγαζεις κεντρικο stand για να μπει, που τη δινει η μοτοδυναμικη επισημαΣτο δρομο ενιωσε κανεις διαφορα με πριν θελω να μαθω. Τα αλογα OK παντα ειναι πολλα Εγώ που δοκίμασα του Fenrir με την Ακράπα τιτανίου μου φάνηκε πιο ζωντανή Βέβαια είχε πιο φαγωμένα λάστιχα και ήταν και μικρή βόλτα , αλλά σαν αίσθηση ήταν ωραία 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 Εγώ που δοκίμασα του Fenrir με την Ακράπα τιτανίου μου φάνηκε πιο ζωντανή Βέβαια είχε πιο φαγωμένα λάστιχα και ήταν και μικρή βόλτα , αλλά σαν αίσθηση ήταν ωραία με τρωει η καρτα μου :) 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MT 09 MAD 121 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 με τρωει η καρτα μου :)3.8 ΚΙΛΑ Η CARBON 2.4 H ;ALLH .https://d2wb124y84b8aj.cloudfront.net/akrapovicbppmultimedia/9cd81efa4082420d997c5e7d8192c033.pdf Επίσης η συσκεκριμένη εξάτμιση είναι 3.8 κιλά ελαφρύτερη αν παρατηρήσετε ένας λόγως που τη προτήμισα.... Εδώ μπορείτε να δείτε τεχνικά χαρακτηριστικά της https://www.akrapovic.com/#!/motorcycle/product/road/14814/technical?brandId=41&modelId=339&yearId=3732 Οποιοδήποτε Mt κάνει αυτά τα πράματάκια θα πάρει 9.5 άλογα τροχό.... Αν και για μένα το στήσιμο που πέτυχα το θεωρώ ποιο σημαντικό... Εδώ μπορείτε να δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά της άλλης ακράποβιτσ με τις τρεις εξαγωγές στο τελικό... https://www.akrapovic.com/#!/motorcycle/product/road/15107/technical?brandId=41&modelId=339&yearId=3732 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sportbilly13 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 Οσοι έχετε αφαιρέσει τους μαρσπιέδες οδηγού και έχετε βάλει του fazer ή κάτι αντίστοιχο μια απορία.....πως βγάλατε το αριστερό μαρσπιέ που δεν έχει πύρο παρά μονάχα μια μαλακία πριτσίνι πρέπει να είναι??? έλεος πριτσίνι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 Έλα ντε και εγώ όσο έψαξα δεν βρήκα. Οι μπουκάλες στην ίδια θέση σε σχέση με την άνω τιμονοπλακα, το ίδιο και η τιμονοπλακα είναι του γυμνού αφού και ίδια είναι και έχει τις θέσεις που βιδώνει το φανάρι του γυμνού που είναι κενές και δεν χρησιμοποιούνται στο Tracer. Η κάτω μια από τα ίδια....Λες η διαφορά στα specs να οφείλεται μόνο στο περισσότερο βάρος μπροστά στο Tracer που στατικά βυθίζει λίγο το μπροστινό εξ'ου και η μια μοίρα λιγότερη κάστερ μαζί με τα πλην 3mm trail? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angel79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 Οσοι έχετε αφαιρέσει τους μαρσπιέδες οδηγού και έχετε βάλει του fazer ή κάτι αντίστοιχο μια απορία.....πως βγάλατε το αριστερό μαρσπιέ που δεν έχει πύρο παρά μονάχα μια μαλακία πριτσίνι πρέπει να είναι??? έλεος πριτσίνι!!!to trypas me trypani..kai xalas to pirtsini Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis gp800 806 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 (τροποποιήθηκε) Παιδες οσοι εχετε βαλει acrapovic ειδατε καμια διαφορα αισθητη??? Με tiger1050 καλοφτιγμένο, εγώ μάμα εξατμιση και μολις το ειχα στρωσει , με 4ες απο τα 80χλμ μέχρι 210 , μισή ρόδα διαφορα , μπροστά το tiger.Με την ακράπα , την επόμενη εβδομάδα , (χωρις τάπα) , 4 μηχανακια μπροστα το tracerΜε την τάπα ,δεν παει βήμα (κατα την γνωμη μου ,χειροτερα απο την μαμα)Με το φίλτρο αέρος που έβαλα , δεν θέλει να τα δώσουμε γιατι θα με δείρει λέει!!!! χαχαχαχαχα Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 από τον sakis gp800 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MT 09 MAD 121 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 μΟΥ ΤΟ ΧΕ ΠΕΙ ΈΝΑς ΝΤΉΛΕΡ ΤΗς ΤΡΆΙΟΥΜΦ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΠΟΙΟ ΓΡΉΓΟΡΟ ΑΠΌ ΤΟ tIGER ΚΑΙ ΔΕ ΤΟΝ ΠΊΣΤΕΥΑ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
filiatrinos 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2015 Ρωτησα την yamaha στην πατρα και μου ειπε μεχρι να αλλαξει ο χρονος μονο κοκκινο κ ασημι... που το βρηκατε ρε παιδια μαυρο τον νοεμβριο?Σιγουρα δε θα έρθουν με τους τόνους.Μπορεί Πάτρα να μη φτάσει κανένα.Ο άλλος που είναι κεντρικό και ίσως το μεγαλύτερο κατάστημα γιαμαχα στην Ελλάδα θα πάρει κάποια teaser models να βοηθήσουν(αν και δε δείχνει να χρειάζεται) στις προπαραγγελιες.Λογικά το κάνουν και λόγω καθυστέρησης του δεύτερου εξαμήνου με τα μοντέλα του 2015.Τέλος,παίζει και να με κοροϊδεύει μπροστά στα μούτρα μου.Σε αυτό το σενάριο δε δίνω πολλές πιθανότητες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2015 Λες η διαφορά στα specs να οφείλεται μόνο στο περισσότερο βάρος μπροστά στο Tracer που στατικά βυθίζει λίγο το μπροστινό εξ'ου και η μια μοίρα λιγότερη κάστερ μαζί με τα πλην 3mm trail?Δεν νομίζω γιατί με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις το Tracer ήταν αισθητά πιο σκληρό στον δρόμο από το γυμνό. Σίγουρα έχει σκληρότερα ελατήρια, αυτό μου έδωσε ως αίσθηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george85 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2015 Τελικα το steering dumper το εβαλε κανεις ? ....η ακομα.... πηγα για σφιξημο τιμονιου κλπ και μου ειπε πως καλον ειναι να μην το κανουμε γιατι ζοριζονται τα ρουλεμαν... σε ξενα φορουμ ο αλλος ελεγε με το steering dumper ολα οκ ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2015 Με tiger1050 καλοφτιγμένο, εγώ μάμα εξατμιση και μολις το ειχα στρωσει , με 4ες απο τα 80χλμ μέχρι 210 , μισή ρόδα διαφορα , μπροστά το tiger.Με την ακράπα , την επόμενη εβδομάδα , (χωρις τάπα) , 4 μηχανακια μπροστα το tracerΜε την τάπα ,δεν παει βήμα (κατα την γνωμη μου ,χειροτερα απο την μαμα)Με το φίλτρο αέρος που έβαλα , δεν θέλει να τα δώσουμε γιατι θα με δείρει λέει!!!! χαχαχαχαχαχμμμμ ταπα δεν βγαζω με τιποτα δεν αντεχω τοσο θορυβο... ασε καλυτερα γλιτωσε και η καρτα μου :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2015 χμμμμ ταπα δεν βγαζω με τιποτα δεν αντεχω τοσο θορυβο... ασε καλυτερα γλιτωσε και η καρτα μου :)http://fj-09.org/thread/556/inside-fj-muffler 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες