rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2015 εγω παραγγειλα τα μασπιε τα trail της puig σε μπλε βαση... οτι παραγγειλαμε παραγγειλαμε βεβαια γιατι τωρα ξεκινα η διαιτα... το βασικο ειναι ο κραδασμος συν οτι κρεμεται το ποδαρι αποξω. ειδικα αν φορας και κανα ολσταρ και οχι μποτα ή αεροσολα μεταφερεται ολος ο κραδασμος του τρικυλινδρου στο σωμα. επισης οπως ειπε και ο κωστας και εγω 46 φοραω. Εχεις ενα link? Live to ride, ride to live Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2015 εδώ σε έχω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2015 αν σε αρεσουν και εχεις ανθρωπο αθηνα παρηγγειλε τα απο βαξεβανης μοτο. πιο φτηνα ειναι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2015 Thank you! Live to ride, ride to live Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takis1964 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2015 Ηταν πολυ άσχημα ρυθμισμένο εμενα με αυτες τις μπούρδες που ειχα βαλει απο το internet. Πηγα σε άνθρωπο και μου τις ρύθμισε μεσα σε πεντε λεπτάκια και δεν ηθελε να μου παρει ουτε ευρο. Αυτο που μου ειπε ηταν οτι το μηχανάκι ειναι πολυ ελαφρύ και πολυ δυνατό με μικρή προστασία απο τον αερα. Αυτο δημιουργεί θεμα αεροδυναμικής στα πολλα χιλιόμετρα ειδικά οταν βάζουμε πανω top case που ειναι σε πολυ άσχημη θέση το top case και η μηχανη δεν εχει φτιαχτεί για αυτο. Απο την αλλη μου λεει η εναλλακτική σου ειναι ενα βαρύ μηχανάκι που θα ειναι τούβλο αλλα δεν θα εχει τη μανιτζεβελια του δικού σου. Αν δεν θες μου λεει να εχεις ουτε υποψία ελάφρυνσης του τιμονιού στις υψηλές ταχύτητες παιρνεις ενα stabilizer και οταν βγαίνεις εθνικές το σκληραινεις και δεν θα ξανα παραπονεθείς ποτε.( ουτε αναρτήσεις ουτε τιποτα δεν χρειαζεται μου λεει ενα stabilizater μονο αμα θες να πηγαίνεις εκδρομή με τριβαλιτςο με τελικές!) Παντως μετα τη ρύθμιση εχει κάτσει τέλεια και μεχρι 210-215 που πηγα (με top case)κανένα προβλημα, γενικά πιο στιβαρο και σωστό μπρος πισω. Επιτέλους ηρέμησα το κακό ειναι οτι δεν μπορούμε να βγάλουμε και κανα φράγκο να βαλουμε κανα αξεσουαρακι να περνάει η ωρα :) Sent from my iPhone using Tapatalk Η λυση στο θεμα σου λεγετε ebanking μεταφορα χρηματων στον εμπορο η χρεωστικη η πιστωτικη καρτα! Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2015 τσού , δεν παίζει πιστωτική απο Ελλάδα στο ebay Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2015 θελεις να μας πεις φιλε μου τι ακριβως ρυθμισεις σου εκανε? Δυςτυχως ειλικρινά δεν καταλαβα πολλα. Τον κοίταζα και δε μίλαγα με την χαρα οτι το πηγα σε επαγγελματία και θα ναι ενταξει. Το μονο που καταλαβα ηταν οτι τα χα κανει σκατα μαλλον απο τις μακακιες στο internet. Η πισω ανάρτηση απο μαμά που ειναι στο τεσσερα εγω το χα παει στο 5 και αυτος το πηγε στο 3. Καπου εκει λεω αστο δεν το χεις μη μιλάς και παρακάλα να πανε ολα καλα. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iordaniss 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2015 αγορα απο εξωτερικο δεν γινεται μονο με καρτα απο ξενη τραπεζα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2015 (τροποποιήθηκε) ουτε το paypal παιζει. οτι ειναι απο ελληνικη καρτα κοβεται. προσπαθησα να πληρωσω motoraid.eu απο paypal και δεν εγινε η συναλλαγη. αναγκαστικα με τραπεζικο εμβασμα. Δυςτυχως ειλικρινά δεν καταλαβα πολλα. Τον κοίταζα και δε μίλαγα με την χαρα οτι το πηγα σε επαγγελματία και θα ναι ενταξει. Το μονο που καταλαβα ηταν οτι τα χα κανει σκατα μαλλον απο τις μακακιες στο internet. Η πισω ανάρτηση απο μαμά που ειναι στο τεσσερα εγω το χα παει στο 5 και αυτος το πηγε στο 3. Καπου εκει λεω αστο δεν το χεις μη μιλάς και παρακάλα να πανε ολα καλα. Sent from my iPhone using Tapatalk οπως τα λενε οι προλαλησαντες... το μπροστινο ναι ειναι ελαφρυ αλλα δεν φταινε τα μπροστινα ελατηρια. η πισω αναρτηση (η οποια δεν ειναι και state of the art ετσι.?) απο την μανα της ειναι ρυθμισμενη στο 4 (στο μεσο μεν της κλιμακας) αλλα εχει πολυ γρηγορο rebound πραγμα που σημαινει πως αποφορτιζεται πολυ γρηγορα το μπροστινο και "μικραινει" το μετατροχιο πολυ συχνα. αν κατεβασεις δεν και τις μπροστινες μπουκαλες εντελει μπορει να το κανει και χειροτερο. το μηχανακι θελει σφιξιμο μπροστινα, ελαφρωμα του bound πισω (ειδικα αν κινεισαι μονοκαβαλος και εισαι ως 80 κιλα) και σφιξιμο του rebound (βιδα) απο το 4 πηγαινε το στο 3 την προφορτιση, και την αποσβεση σκληρυνε την. το μπροστα σφιξε το να φαινονται 4 γραμμες στην σπειρα της μπουκαλας. κανονικα φαινονται 5. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 1 , 2015 από τον kemmotar 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takis1964 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Η λυση στο θεμα σου λεγετε ebanking μεταφορα χρηματων στον εμπορο η χρεωστικη η πιστωτικη καρτα! Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkαγορα απο εξωτερικο δεν γινεται μονο με καρτα απο ξενη τραπεζα Παιδια απο Ελλαδα εννοουσα! Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tracerfun 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 (τροποποιήθηκε) https://drive.google...iew?usp=sharing https://drive.google.com/file/d/0BzOEOquk9w8XRUptVjUyQkpDcjA/view?usp=sharing https://drive.google.com/file/d/0BzOEOquk9w8XZXlUTGNxa1FaNEU/view?usp=sharing https://drive.google.com/file/d/0BzOEOquk9w8XMWVxRnBldTEtQlU/view?usp=sharing Τροποποιήθηκε Ιούλιος 2 , 2015 από τον tracerfun 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sportbilly13 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 Αλλάζει όλο το μηχανάκι με αυτές τις χούφτες, ποιές είναι αυτές...?Αλλάζει όλο το μηχανάκι με αυτές τις χούφτες, ποιές είναι αυτές...? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Saint 203 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 Καλά εεεε η ζέλάτίνά είναι όλα τα λεφτά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 (τροποποιήθηκε) η puig πολυ ωραια αλλα τοιχος κανονικος. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 3 , 2015 από τον kemmotar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2015 αμα κανω καποια χλμ θα γραψω και εντυπωσεις απο τα michelin pilot road 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 θελω να ευχαριστήσω δημόσια τον πεθερό μου για την κυριακάτικη επίδειξη που μου εκανε με το πιεστικό του( για να μη βασανίζομαι μου λεει) πανω στο ψυγείο μου. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Μου φαινεται πως γραφει ΟΧΙ Ψιλο κατσαβιδακι και σωσε οτι σωζεται. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takis1964 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Ρε παιδια τι να πω ,παλια ενας μπαμπουρας ειχε στραβωσει την σιττα και ειχα τρελαθει ! Με κατσαβιδακι ισιο ωρολογωποιιας εφτιαξε και λιγο μαρκαδορο χρωματος αλλα εδω μιλαμε για την απολυτη καταστροφη! Μηπως να πληρωσει ο πεθερος το κοστος του ψυγειου? Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Μην στεναχωριέσαι shit happens Πάρε μία σίτα και δεν θα φαίνεται τπτ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Δεν φτιάχνεται με κατσαβίδακι εχει γινει μπουρδελο Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Δεν φτιάχνεται με κατσαβίδακι εχει γινει μπουρδελο Sent from my iPhone using Tapatalk Βαψτο τουλαχιστον μη φας ξυλο απο κανεναν που ειναι υπερ του ΝΑΙ! Εκτος και εαν πας στην αλλη πλευρα και γραψεις και ΝΑΙ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Βαψτο τουλαχιστον μη φας ξυλο απο κανεναν που ειναι υπερ του ΝΑΙ! Εκτος και εαν πας στην αλλη πλευρα και γραψεις και ΝΑΙ. Χαχαχαχαχαχαχα Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Μην τρώει ξύλο και απο τους 2 τότε :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotisvik 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Παιδιά Καλησπέρα, ποια λάδια βάζετε στη καλή σας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Μην τρώει ξύλο και απο τους 2 τότε :P Παλι καλα που εχω tracer και δεν θα με πιανουν :shoot: :shoot: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες