ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2014 γιατι δεν πας μια στα βλαχικα να φας να ησυχασουμε???? ειναι και κοντα αααααααααααχαχαχαχαχαχαχα...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2014 Για φαγητο κατα την επιστροφη χλωμο,αλλα για λουκουμαδακια το κουβεντιαζουμε.Θα ενημερωσω εγκαιρως γιατι πρεπει κι εμενα να πατησουν λιγο τα λαστιχα (αν το καταφερω να το στριψω!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2014 Στο μυαλό μου είσαι? Έχω σκεφτεί 5 προορισμούς, αλλά εντελώς τυχαία ΌΛΟΙ περιλαμβάνουν μετά κοψίδια..... Ελα να σε δω να ποσταρεις βολτιτσα να σε καμαρωσω πολι μοοοοοο.... Για φαγητο κατα την επιστροφη χλωμο,αλλα για λουκουμαδακια το κουβεντιαζουμε.Θα ενημερωσω εγκαιρως γιατι πρεπει κι εμενα να πατησουν λιγο τα λαστιχα (αν το καταφερω να το στριψω!) Προσεχε την προηγουμενη το βραδι μην ξενυχτησεις και μετα λες μα μου σου του ξου..και αργησα να ξυπνησω.Σε θελω ALERT! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2014 Ε, να κάνω και κανά χλμ... B) :D Παρεπιπτόντως, απ' τα καλύτερα (αν όχι τα καλύτερα) παϊδάκια έχουν στα Βλάχικα. Τσεκαρισμένο. πάντως μετά τους λουκουμάδες, σε πάω αν θες για "ψαγμένα" παϊδάκια... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2014 πάντως μετά τους λουκουμάδες, σε πάω αν θες για "ψαγμένα" παϊδάκια... Αφεντικο ειπαμε light καταστασεις.Ασε και την Κυριακη θα εχουμε αλλο θεμα.Μην παρουμε τα κιλα που χασαμε! Ο μοτοαγαπουλης να παει αλλου αν θελει κοψιδια "ψαγμενα" η οχι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2014 για σένα που προσέχεις την διατροφή σου, υπάρχει και η σαλάτα! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2014 για σένα που προσέχεις την διατροφή σου, υπάρχει και η σαλάτα! :P Να φας ΕΣΥ μια σαλατα..ρε ουουουστ απο δω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2014 Αφεντικο ειπαμε light καταστασεις.Ασε και την Κυριακη θα εχουμε αλλο θεμα.Μην παρουμε τα κιλα που χασαμε! Ο μοτοαγαπουλης να παει αλλου αν θελει κοψιδια "ψαγμενα" η οχι! τι θεμα εχουμε την κυριακη????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2014 τι θεμα εχουμε την κυριακη????? Για ψαξε καλυτερα στην ενοτητα αφεντικο.Οχι να ριχνεις μονο μουντζες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2014 για την λιμνη λες?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2014 για την λιμνη λες?? όλα έτοιμα τα θες εσύ, ναι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2014 καλα ντε μην βαρατε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2014 :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2014 καλα ντε μην βαρατε Δεν βαραμε...ΜΟΥΝΤΖΩΝΟΥΜΕ ...μπουαααααχαχαχαχα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2014 Συνεπώς επιστροφή μεσημεράκι? Το ψήνω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2014 Ελα να σε δω να ποσταρεις βολτιτσα να σε καμαρωσω πολι μοοοοοο.... Πάρε μια ιδέα του πώς σκέφτομαι τη βόλτα. - Γαλαξείδι για χάζι-καφέ και μετά κοψίδια σε κανά χωριό στα πέριξ. - Πόρο για χάζι-καφέ και κοψίδια στον Μπατζάβαλη στην επιστροφή. - Ωρωπό, απέναντι Ερέτρια, ανάβαση και κατάληξη Στενή για κοψίδια. - Λειβαδιά για χάζι-καφέ και κοψίδια μετά. - Άγιο Προκόπη, αλλά μετά να κάτσουμε στον Αλεξίου για κοψίδια. πάντως μετά τους λουκουμάδες, σε πάω αν θες για "ψαγμένα" παϊδάκια... Δεν κάνω χαλάστρα στον Κωστή, έχει γράψει για light καταστάσεις εντός Χαλκίδας (προφανώς σούβλακους). Εσύ όμως μού τό 'ταξες, μην το ξεχνάς. Και μην τάξεις τ' Άγιου κερί και παϊδάκια στον Μοτοφαγανούλη. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2014 Και μετα ηρθαν οι μελισσες τιγκα στην χοληστερινη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2014 Την κανεις την χαλαστρα ομως μεσιε μοτοφαγανουλη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2014 Την κανεις την χαλαστρα ομως μεσιε μοτοφαγανουλη... Γιατί μεσιέ? Ξελιγωθήκατε από τώρα απ' τη μυρωδιά του κάρβουνου? :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2014 Γιατί μεσιέ? Ξελιγωθήκατε από τώρα απ' τη μυρωδιά του κάρβουνου? :lol: Καμια σχεση. Απλα οταν λεω light καταστασεις εννοω σουβλακος οπως λες. Αν θες κοψιδια ατον Μπατζαβαλη που δεν εχεις παει κιολας. Ευτυχως υπαρχει θρεντ σχετικο για αυριο δοξα τω Θεω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2014 Καμια σχεση. Απλα οταν λεω light καταστασεις εννοω σουβλακος οπως λες. Αν θες κοψιδια στον Μπατζαβαλη που δεν εχεις παει κιολας. Ευτυχως υπαρχει θρεντ σχετικο για αυριο δοξα τω Θεω. Ε, καλά, την πλάκα μας κάνουμε. Σου λέω απλά πώς θα ήταν ένα πλάνο εκδρομής του δικού μου "Γραφείου Ταξιδίων". :lol: :P Κι επειδή έγραψα ότι θέλω να πάω για κοψίδια, σημαίνει ότι πήγα κιόλας? Για Εξωτική Ελευσίνα με βλέπω και μετά για Εξωτικές ποικιλίες στο Εξωτικό Αιγάλεω. Α, τα χαιρετίσματά μου στη λουκουματζού. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2014 Να ερθεις να της τα δωσεις εσυ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2014 Να ερθεις να της τα δωσεις εσυ. Με προκαλείς τώρα και όταν έρθει για παραγγελία θα τη ρωτάω "από ψητά της ώρας τί έχετε?" :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cantona 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2014 Χμμμμ έχω καιρό να φάω λουκουμάδες.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2014 Ε, καλά, την πλάκα μας κάνουμε. Σου λέω απλά πώς θα ήταν ένα πλάνο εκδρομής του δικού μου "Γραφείου Ταξιδίων". :lol: :P Κι επειδή έγραψα ότι θέλω να πάω για κοψίδια, σημαίνει ότι πήγα κιόλας? Για Εξωτική Ελευσίνα με βλέπω και μετά για Εξωτικές ποικιλίες στο Εξωτικό Αιγάλεω. α ρε κουφαλιτσα παλι χλμ θα γραψεις...... Α, τα χαιρετίσματά μου στη λουκουματζού. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες