LimniosJetixas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2014 Παιδες βοηθηστε εχω ενα kymco jetix 50 αρι και αυριο θα του βαλω daytona 125 κινητηρα .. μου λενε ολοι για γραναζομα και δεν ξερω τι να πω στο μαστορα πειτε μου νουμερα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CRX 255 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2014 και δεν ξερω τι να πω στο μαστορα... Πες του να το αφήσει όπως είναι αν επιμένεις για το 125, δοκίμασε 14/36 ή 15/36 ανάλογα με τί θέλεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LimniosJetixas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2014 Τι διαφορά εχουν ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CRX 255 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2014 Το 14/36 είναι πιο κοντό με καλύτερη επιτάχυνση ενώ το 15/36 πιο μακρύ με καλύτερη τελική αλλά το παπί θα βαρύνει λίγο. Αν θυμάμαι καλά τα 125αρια βγαίνουν μαμά με 14/36. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LimniosJetixas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2014 Εντάξει φίλος σε ευχαριστώ .. Αμα ξέρει κανεις αλλος ας μου πει και αυτος να ξέρω σιγουρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VitalMoto 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2014 (τροποποιήθηκε) Το μοτερ της Daytona 125cc στην κουτα που θα ερθει σε εσενα η στον μαστορα, ανάλογα που το εχεις παει, θα περιλαμβάνει κατα 99% 15ρι μπροστινό γρανάζι. Αν το παπι σου το πίσω γραναζι που φοραει αυτην την στιγμή ειναι 36 αστο 15-36. Στρώσε πρώτα τον κινητήρα σου σωστά και όμορφα και μετα το στρώσιμο κάνε το 14-36. Κάνοντας και βλέποντας θα βρεις το γραναζωματάκι σου. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 13 , 2014 από τον VitalMoto Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LimniosJetixas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2014 σε ευχαριστω φιλε με φωτισες ... κατι αλλο το νουερο του γραναζιου το βρισκεις αναλογα με τα μυτακια που κανει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VitalMoto 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2014 σε ευχαριστω φιλε με φωτισες ... κατι αλλο το νουερο του γραναζιου το βρισκεις αναλογα με τα μυτακια που κανει? Είναι τα δόντια του γραναζιού. Επώνυμες μάρκες γραναζιών οπως JT, DID κτλ... αναγράφουν πάνω στα γραναζια τι νουμερο ειναι π.χ 14Τ Η 15Τ και παει λέγοντας. Τώρα κάποια άλλα γρανάζια που δεν αναγράφουν κάτι πάνω τους μετράς τα δόντια του γραναζιού για να καταλάβεις τι νούμερο γρανάζι έχεις στα χέρια σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CRX 255 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2014 Το μοτερ της Daytona 125cc στην κουτα που θα ερθει σε εσενα η στον μαστορα, ανάλογα που το εχεις παει, θα περιλαμβάνει κατα 99% 15ρι μπροστινό γρανάζι. Αν το παπι σου το πίσω γραναζι που φοραει αυτην την στιγμή ειναι 36 αστο 15-36. Στρώσε πρώτα τον κινητήρα σου σωστά και όμορφα και μετα το στρώσιμο κάνε το 14-36. Κάνοντας και βλέποντας θα βρεις το γραναζωματάκι σου. Κάποτε είχε πέσει ένα τέτοιο μοτέρ κούτα στα χέρια μου και ήταν με 14άρι. Anyway, δεν έχει σημασία, μάλλον θα κάνω λάθος. Το 50αρι δεν νομίζω να έχει 36 γρανάζι πίσω (για 40 το κόβω). Οπότε μάλλον θα χρειαστεί ο φίλος και πίσω γρανάζι και αλυσίδα... εκτός αν πέσει κοπτοραπτική. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LimniosJetixas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2014 για να αλλαξω γραναζι πρεπει να αλλαξω και αλυσιδα ? ποσο θα μου κοστισει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CRX 255 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2014 Αν βάλεις μικρότερο γρανάζι πίσω και έχει διαφορά από το προηγούμενο πάνω από χοντρικά 3-4 δόντια, χαλαρώνει η αλυσίδα αρκετά και δεν μπορεί να μαζευτεί από τους ρεγουλατόρους, οπότε ή την κόβεις (αφαιρείς συνδέσμους) ή παίρνεις καινούρια. Κόστος καινούριας περίπου 12 - 18 ευρώ οι καλές και πίσω γρανάζι κανα 15ευρο, ίσως και λιγότερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 290 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2014 το σωστο ειναι να αλλαχτει η αλυσιδα γιατι οπως και να χει το πατημα με τα παλια γραναζια εχει γινει.Αλλωστε θεωρω βλακεια να βαζεις κατι καινουργιο αφηνοντας τα υπολοιπα παλια οταν μιλαμε για πραγματα που θελουν συχνα αλλαγη και φθειρονται και δεν νομιζω οτι κοστιζουν και ιδιαιτερα ακριβα αν σκεφτεις οτι δινεις ποσα λεφτα για το μοτερ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CRX 255 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2014 Έτσι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LimniosJetixas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2014 Αρα για να καταληξουμε στο μαστορα λεω να μου βαλει 14-36 γραναζωμα με καινουργια αλυσιδα ... το μοτερ δεν ηρθε ακομαααα τα νευρα μου !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LimniosJetixas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2014 επειδη τωρα αρχισα και ασχολουμε με γραναζια ξερετε να μου πειτε τι αλυσιδα θελει για 14/36 γραναζωμα ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LimniosJetixas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2014 αντε ρε μαλακες πειτε τιποτα και θελω να το παω να την αλλαξω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xcite1995 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2014 Τον έβαλες τον 125 κινητήρα ;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LimniosJetixas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2014 ναι πριν 2 βδομαδες ... αλλαξα γραναζια τωρα εχω 14/36 αλλα δε ξερω τι αλυσιδα να του ζητησω του μηχανικου.. εχει νουμερα? τον ρωτησα αν θελει αλλαγη και μου λεει δε χρειαζεται και τωρα που την προσεξα κραμαει και ακουγεται και ηχος που κοπαναει στο σταντ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xcite1995 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 Μπορει να μη χρειάζεται αλλαγη απλα λιγο τέντωμα απο τους ρεγολατορους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LimniosJetixas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 θα δοκιμασω αλλα αμα δεν γινει τιποτα τι αλυσιδα να ζητησω ξερει κανεις ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 290 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 μπορεις να πεις το νουμερο των γραναζιων και να σου δωσουν την αναλογη αλυσιδα.Επισης και μακρυτερη αν ειναι,γινεται να την κοψεις η να πεις να στην κοψουν και θα ειναι κομπλε.Προβλημα θα υπαρξει μοναχα αν ειναι κοντυτερη απο οσο πρεπει.Για νουμερα αλυσιδας δεν γνωριζω να σου απαντησω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 Μπες στο gearingcommander.com, αν το θυμάμαι καλά ή καπψς έτσι, γκουγκλαρέ το. Χτύπα το γρανάζωμά σου στη σελίδα και κάπου χαμηλά σου λέει πόσα links αλυσίδας θες. Ο τύπος της αλυσίδας πάει ανάλογα με το μηχανάκι και τα γρανάζια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LimniosJetixas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 παιδιά την έσφιξα υπαρχει περιπτωσει να ξαναλασκαρει? να σημειωσω οτι η αλυσιδα ειναι 5 χρονων θελει αλλαγμα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 290 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 οχι αστην καμια 10αρια χρονια ακομη να την εχει και ο επομενος κατοχος ε φυσικα και θελει αλλαγη!και πολυ την αφησες.Αμα εχει φαγωθει πολυ (που λογικο μου φενεται στα τοσα χρονια) θα ξανα ξελασκαρει πολυ γρηγορα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LimniosJetixas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2014 οκ θα παω να του αλλαξω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες