ΒασιληςRace 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2014 Λοιπον το ξερω οτι θα φωναξεται και θα με κραζεται και οντως εχετε δικιο αλλα πραρακαλω οσοι εχετε ερθει σε αυτη την θεση πειτε μου. Λοιπον εχουμε και λεμε ειμαι λιγους μηνες πριν τα 18 και πριν μαθω οτι δεν καλυβεται το crypton x απο το διπλωμα α1 στα 18 το αγορασα (πιο πολυ για μια δουλεια αλλα και βολτες κλασικα μην ανησυχειτε παντα φοραω κρανος και μπουφαν εχτος καλοκαιριου επειδη θα σκασω χαχαα) οσο καιρο το εχω και οσο καιρο ειχα το προηγουμενο μου μηχανακι (c50) δεν ειχε τυχει να με σταματησουν ΠΟΤΕ αλλα τωρα τελευταια εχουν σταματησει αρκετους φιλους (διας τους σταματησαν ολους) και πιστευω οτι ερχεται και η σειρα μου οποτε εχτος απο το να ακολουθησω τις εντολες τους πως θα τους πω οτι δεν εχω διπλωμα και τι να περιμενω? Ευχαριστω εκ των προτερων Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2014 αντε, θα βγει κ το σημερινο μεσσημερακι ευκολα.... 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΒασιληςRace 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2014 αντε, θα βγει κ το σημερινο μεσσημερακι ευκολα.... χαχαχαχαχα επιπλεον πως πρεπει να ειναι η συμπεριφορα μου απεναντι τους??? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2014 ανελέητο τρολάρισμα 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2014 φιλε ειναι πολυ απλα τα πραγματα, πουλας το χ135 και παιρνεισ κατι σε 125, thats it.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΒασιληςRace 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2014 φιλε ειναι πολυ απλα τα πραγματα, πουλας το χ135 και παιρνεισ κατι σε 125, thats it.. :( Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2014 8a prepei na peis adio giati kataf8anei o feoudarxis me to louketo. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2014 χεσε τους μπατσους, η ασφάλεια να σε νοιάζει περισσότερο.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SP520(Φάνης) 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2014 Φιλε, σου εχω ενα Runner Λουκουμι...... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΒασιληςRace 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2014 8a prepei na peis adio giati kataf8anei o feoudarxis me to louketo. λες??? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2014 (τροποποιήθηκε) Τι ποτό να πάρει στο κωλομπάρ μάθαμε τουλάχιστον; Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 17 , 2014 από τον FlyingInADream 8 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2014 παίχτη αμα στουκάρεις καναν περαστικό, ή άμα κανας περαστικός απόφασίσει να αυτοκτονήσει και ο τρόπος που θα επιλέξει είναι να τον πατήσει κρύπτον ( :Ρ ) θα φταίς εσύ. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIK_PAP_01 91 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2014 γεια σου ρε Έλληνα..... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psychoboy 125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2014 Τι ποτό να πάρει στο κωλομπάρ μάθαμε τουλάχιστον; Sex on the streets Δίας edition 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2014 ΘΑΝΑΣΗ, ΡΙΧΤΟ! 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2014 (τροποποιήθηκε) Λοιπον το ξερω οτι θα φωναξεται και θα με κραζεται και οντως εχετε δικιο αλλα πραρακαλω οσοι εχετε ερθει σε αυτη την θεση πειτε μου. Λοιπον εχουμε και λεμε ειμαι λιγους μηνες πριν τα 18 και πριν μαθω οτι δεν καλυβεται το crypton x απο το διπλωμα α1 στα 18 το αγορασα (πιο πολυ για μια δουλεια αλλα και βολτες κλασικα μην ανησυχειτε παντα φοραω κρανος και μπουφαν εχτος καλοκαιριου επειδη θα σκασω χαχαα) οσο καιρο το εχω και οσο καιρο ειχα το προηγουμενο μου μηχανακι (c50) δεν ειχε τυχει να με σταματησουν ΠΟΤΕ αλλα τωρα τελευταια εχουν σταματησει αρκετους φιλους (διας τους σταματησαν ολους) και πιστευω οτι ερχεται και η σειρα μου οποτε εχτος απο το να ακολουθησω τις εντολες τους πως θα τους πω οτι δεν εχω διπλωμα και τι να περιμενω? Ευχαριστω εκ των προτερων Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 17 , 2014 από τον George_® 6 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΒασιληςRace 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2014 χαχαχαχαχαχαχαχαχ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex Sv 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2014 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Εddie 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2014 Ο πατέρας σου τα ξέρει αυτά; Αυτός σου σκασε τα φράγκα να το πάρεις το μηχανάκι; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΒασιληςRace 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2014 Ο πατέρας σου τα ξέρει αυτά; Αυτός σου σκασε τα φράγκα να το πάρεις το μηχανάκι; οχι φιλε τα μαζευα καιρο τα λευτα μεταχειρησμενο το πειρα 1600 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psychoboy 125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2014 BTW η βαζελίνη κάνει ωραία δουλειά σε πλαστικά ματ κτλπ..αλλά θέλει..υπομονή Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2014 Πρόλαβα! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Εddie 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2014 Και σε ποιο ονομα ειναι το μηχανακι; Οι γονεις σου δεν το ξερουν; Δεν σου πανε τιποτα; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΒασιληςRace 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2014 Και σε ποιο ονομα ειναι το μηχανακι; Οι γονεις σου δεν το ξερουν; Δεν σου πανε τιποτα; στο ονομα του πατερα μου το ειχαν μαθει αλλα του επεισα οτι δεν υπαρχει προβλημα και οτι ειμαι προσεκτικος Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos Pallikaras 347 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2014 νομιζω αν εχεις Lower και απολυτηριο λυκειου με 14 καλυπτεις 135 κυβικα 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες