Jump to content
ΒασιληςRace

Τι πρεπει να πω???

Recommended Posts

Λοιπον το ξερω οτι θα φωναξεται και θα με κραζεται και οντως εχετε δικιο αλλα πραρακαλω οσοι εχετε ερθει σε αυτη την θεση πειτε μου.

Λοιπον εχουμε και λεμε ειμαι λιγους μηνες πριν τα 18 και πριν μαθω οτι δεν καλυβεται το crypton x απο το διπλωμα α1 στα 18 το αγορασα (πιο πολυ για μια δουλεια αλλα και βολτες κλασικα μην ανησυχειτε παντα φοραω κρανος και μπουφαν εχτος καλοκαιριου επειδη θα σκασω χαχαα) οσο καιρο το εχω και οσο καιρο ειχα το προηγουμενο μου μηχανακι (c50) δεν ειχε τυχει να με σταματησουν ΠΟΤΕ αλλα τωρα τελευταια εχουν σταματησει αρκετους φιλους (διας τους σταματησαν ολους) και πιστευω οτι ερχεται και η σειρα μου οποτε εχτος απο το να ακολουθησω τις εντολες τους πως θα τους πω οτι δεν εχω διπλωμα και τι να περιμενω?

Ευχαριστω εκ των προτερων

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

αντε, θα βγει κ το σημερινο μεσσημερακι ευκολα....

:popcorn:

χαχαχαχαχα επιπλεον πως πρεπει να ειναι η συμπεριφορα μου απεναντι τους???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι ποτό να πάρει στο κωλομπάρ μάθαμε τουλάχιστον;

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream
  • Like 8

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παίχτη αμα στουκάρεις καναν περαστικό, ή άμα κανας περαστικός απόφασίσει να αυτοκτονήσει και ο τρόπος που θα επιλέξει είναι να τον πατήσει κρύπτον ( :Ρ ) θα φταίς εσύ.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον το ξερω οτι θα φωναξεται και θα με κραζεται και οντως εχετε δικιο αλλα πραρακαλω οσοι εχετε ερθει σε αυτη την θεση πειτε μου.

Λοιπον εχουμε και λεμε ειμαι λιγους μηνες πριν τα 18 και πριν μαθω οτι δεν καλυβεται το crypton x απο το διπλωμα α1 στα 18 το αγορασα (πιο πολυ για μια δουλεια αλλα και βολτες κλασικα μην ανησυχειτε παντα φοραω κρανος και μπουφαν εχτος καλοκαιριου επειδη θα σκασω χαχαα) οσο καιρο το εχω και οσο καιρο ειχα το προηγουμενο μου μηχανακι (c50) δεν ειχε τυχει να με σταματησουν ΠΟΤΕ αλλα τωρα τελευταια εχουν σταματησει αρκετους φιλους (διας τους σταματησαν ολους) και πιστευω οτι ερχεται και η σειρα μου οποτε εχτος απο το να ακολουθησω τις εντολες τους πως θα τους πω οτι δεν εχω διπλωμα και

τι να περιμενω?

Ευχαριστω εκ των προτερων

20-5-2012+2-35-26+%CE%BC%CE%BC.jpg

Τροποποιήθηκε από τον George_®
  • Like 6

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο πατέρας σου τα ξέρει αυτά; Αυτός σου σκασε τα φράγκα να το πάρεις το μηχανάκι;

οχι φιλε τα μαζευα καιρο τα λευτα μεταχειρησμενο το πειρα 1600

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και σε ποιο ονομα ειναι το μηχανακι; Οι γονεις σου δεν το ξερουν; Δεν σου πανε τιποτα;

στο ονομα του πατερα μου το ειχαν μαθει αλλα του επεισα οτι δεν υπαρχει προβλημα και οτι ειμαι προσεκτικος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...