Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2014 (τροποποιήθηκε) Εθελοντικό πρόγραμμα ανάκλησης ελαστικών Continental για δίκυκλα, με διαστάσεις 120/70ZR 17 και 120/70R 17 εκτελεί η εταιρεία «Μοτοδυναμική ΑΕΕ», επίσημη αποκλειστική διανομέας ελαστικών για δίκυκλα της κατασκευάστριας εταιρείας ελαστικών Continental σε Ελλάδα και Κύπρο, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον κατασκευαστή, ένας πολύ μικρός αριθμός από αυτά τα ελαστικά έχουν παρουσιάσει αποκόλληση στο πέλμα και/ή στη ζώνη, που μπορεί να οδηγήσει σε διαχωρισμό και πιθανώς σε απώλεια της πίεσης του αέρα. Η Continental δεν έχει λάβει κάποια αναφορά για ατυχήματα ή τραυματισμούς που να σχετίζονται με αυτήν την κατάσταση. Τα ελαστικά Continental 120/70 ZR 17 & 120/70 R 17, τα οποία καλύπτονται από το πρόγραμμα, αφορούν πρώτες τοποθετήσεις σε δίκυκλα ή αλλαγές μεταξύ των ετών 2007 και 2014. Η εταιρεία διανομής καλεί όλους τους κατόχους να ενημερωθούν αναλυτικά και αν χρειάζεται, να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Ελαστικών της εταιρείας (Διεύθυνση: Θέση Κύριλλος, 19300 Ασπρόπυργος), τηλ 210-6293514, αρμόδια: Αν. Καρανίκα ή με το Τεχνικό Τμήμα, αρμόδιος Ν. Λάριος 210-62935951 στις εργάσιμες ημέρες και ώρες (9:00 - 17:00), προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά. http://www.zougla.gr...tin-continental Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 8 , 2014 από τον innova 04 Ετικέτες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2014 uuup Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spyrious 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2014 Ήμουν ένας από τους "τυχερούς" που το έπαθα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2014 Εθελοντικό πρόγραμμα ανάκλησης ελαστικών Continental για δίκυκλα, με διαστάσεις 120/70ZR 17 και 120/70R 17 εκτελεί η εταιρεία «Μοτοδυναμική ΑΕΕ», επίσημη αποκλειστική διανομέας ελαστικών για δίκυκλα της κατασκευάστριας εταιρείας ελαστικών Continental σε Ελλάδα και Κύπρο, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον κατασκευαστή, ένας πολύ μικρός αριθμός από αυτά τα ελαστικά έχουν παρουσιάσει αποκόλληση στο πέλμα και/ή στη ζώνη, που μπορεί να οδηγήσει σε διαχωρισμό και πιθανώς σε απώλεια της πίεσης του αέρα. Η Continental δεν έχει λάβει κάποια αναφορά για ατυχήματα ή τραυματισμούς που να σχετίζονται με αυτήν την κατάσταση. Τα ελαστικά Continental 120/70 ZR 17 & 120/70 R 17, τα οποία καλύπτονται από το πρόγραμμα, αφορούν πρώτες τοποθετήσεις σε δίκυκλα ή αλλαγές μεταξύ των ετών 2007 και 2014. Η εταιρεία διανομής καλεί όλους τους κατόχους να ενημερωθούν αναλυτικά και αν χρειάζεται, να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Ελαστικών της εταιρείας (Διεύθυνση: Θέση Κύριλλος, 19300 Ασπρόπυργος), τηλ 210-6293514, αρμόδια: Αν. Καρανίκα ή με το Τεχνικό Τμήμα, αρμόδιος Ν. Λάριος 210-62935951 στις εργάσιμες ημέρες και ώρες (9:00 - 17:00), προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά. Οι συγκεκριμένες αντικαταστάσεις ελαστικών υπάγονται στο καθεστώς εγγύησης και οι σχετικές δαπάνες καλύπτονται πλήρως από τη Continental, χωρίς επιβάρυνση των ιδιοκτητών εφόσον πραγματοποιηθούν έως τις 31.3.2015. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ- ΜΠΕ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2014 Σε πρόλαβε ο Παναγιώτης Γιώργο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2014 (τροποποιήθηκε) Έριξα μια ματιά αλλά δεν το βρήκα. Καλό είναι μια υπενθύμιση, όπως και να 'χει... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 8 , 2014 από τον gkourmoul1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ήμουν ένας από τους "τυχερούς" που το έπαθα... Συγνώμη τώρα, αυτό έγινε σιγά σιγά ή μια κι έξω εν κινήσει?? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2014 από τον nuntius Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2014 Ήμουν ένας από τους "τυχερούς" που το έπαθα... Δώσε μας info αν θες. Πώς το έπαθες, τί σου είπαν, τί έκαναν, πότε έγινε και κάτω από ποιές συνθήκες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spyrious 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ξεκίνησα για βόλτα πριν 2 μήνες περίπου στεγνό οδόστρωμα θερμοκρασία καλοκαιρινή.Το λάστιχο (είναι το εμπρός) το είχα βάλει το 2013 και έχει περίπου 8000χλμ.Βάζω βενζίνη στο πρατήριο και ξεκινάω.Μετά από 2-3 χλμ σε ευθεία και με περίπου 100-120χλμ/ω,ακούω ένα μπαμ,κρακ (κάπου χτύπησε το κομμένο κομμάτι) χάνει πίεση αμέσως και σιγά σιγά με πίσω φρένο το έβγαλα στην άκρη.Είχαν προηγηθεί κάποια κανονικά φρεναρίσματα σε φανάρια.Ευτυχώς ήταν ευθεία και άδειος ο δρόμος γιατί ήμουν στην αριστερή και μπόρεσα να κάνω δεξιά.Εκείνη την ώρα ήμουν σίγουρος πως θα πέσω και σκεφτόμουν πως να πέσω... αλλά στάθηκα πολύ τυχερός που δεν έτρεχα ή ήμουν πάνω σε στροφή.Έβγαλα την ζάντα και πήγα κατευθείαν στον λαστιχά ο οποίος έβγαλε φωτό τις έστειλε Αθήνα κλπ και έστειλε το λάστιχο εκεί.Και μου πέρασε και νέο ελαστικό δωρεάν φυσικά.Έμεινα όλοι έκπληκτοι εκεί.Ενδεχομένως η ανάκληση να είναι και λόγω αυτού του περιστατικού διότι ο αντιπρόσωπος στην Αθήνα είπε ότι δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο.Γνώμη μου όσους τους πιάνει η ανάκληση να πάνε να το αλλάξουν!!! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2014 από τον Spyrious Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANDREASP 575 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2014 Δεν ειναι μονο το μπροστα Ειχα βαλει το race attak το 2009.Το πισω μετα απο περιπου 3000 χιλ εβγαλε ενα εξωγκομα (βυζι) σαν πορτοκαλι .Ευτυχως το ειδα εγκαιρως.Το πηγα στην Yamaha που το ειχα περασει, μου εβαλαν καινουριο με 30% εκπτωση!!!! (εικονικη βεβαια). Και να μου τα χαριζουν τα continental δεν προκειται να τα ξαναβαλω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες