DJ_Nos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2014 Καλημέρα στην παρέα! Αφού έφαγα 2 ώρες και διάβασα όσο πιο πολλά Threads μπορούσα, είπα να ξεκινήσω κ εγώ το δικό μου για να ζητήσω τη γνώμη σας. Είμαι κάτοχος διπλώματος από το 09/2012 και από την πρώτη στιγμή αγόρασα ένα μεταχειρισμένο Crypton T110, και πιστεύω ότι πλέον ότι ήρθε η ώρα να ανεβώ σε σκουτεράκι. Το θέμα είναι ποιο να πάρω!! Όπως πολλά άτομα έτσι κ εγώ μου αρέσει εξωτερικά πολύ το Beverly 300 !! Το οδήγησα μία φορά για 2-3 χλμ και η διαφορά από παπί σε σκούτερ ήταν απίστευτη. Γι'αυτό έχω ψηθεί πάρα πολύ! Βέβαια.... σε όλα τα φόρουμ αναφέρουν ότι (εκτός από την τιμή τους) βγάζουν αρκετά προβληματάκια τα Beverly, και δεν ξέρω με έχετε βάλει σε σκέψεις... Δεύτερες επιλογές έχω τα SH 300 (που μου έχουν πει αρκετά άτομα-φίλοι ότι αξίζει) και το SYM Citycom 300 !! Δύο τελευταίες πληροφορίες σημαντικές : 1) Το Crypton το πήρα 12.000χλμ κ τώρα είμαι στα 17.500 ! Άρα 5.500χλμ σε 2 χρόνια, άρα χονδρικά 3.000χλμ το χρόνο! Αυτά είναι κατά 90% χλμ λόγω της δουλειάς, επειδή κάνω κάποιες εξωτερικές εργασίες... και το άλλο 10% για βόλτες !! Αλλά κάτι μου λέει ότι αν πάρω scooter τα χλμ για τις βόλτες μου θα αυξηθούν... ;) 2) Όσον αφορά την τιμή, είμαι διατεθειμένος να δώσω μέχρι και 3.000 € αλλά όπως είναι λογικό, ότι μπορώ να γλυτώσω από τα χρήματα, θέλω να το γλυτώσω... ;) ( Έχω ψάξει στο car.gr κ xe.gr, και έχω βρει Beverly από 2500-3000€, και Citycom από 2300-2600€ ) Θα ήθελα λοιπόν τη γνώμη σας... Συμβουλές λόγω εμπειρίας... κλπ κλπ Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά... Νίκος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2014 Καλά εξαρτάται και το Beverly, αλλά γενικά βγάζουν. Ανάλογα τα κυβικά. Εγώ από κατόχους για 350(ψιλοπράγματα), 400 και 500 έχω ακούσει. Από εκεί και κάτω όχι. Φίλος που έχει το 300 με το αυγό led φανάρι, δεν έχει κανένα πρόβλημα. Τώρα το SH εμένα μου φαίνεται πιο ολοκληρωμένο. Θα στα πει ο ΣΑΒΒΑΣ καλύτερα για το SH, αλλά ότι σου πει για Beverly μην τον ακούσεις, είναι Hondakiaς :P . Το Beverly πούλησε τόσο για έναν και μόνο λόγο. Γιατί αρέσει στις γκόμενες. Και αυτή η ηλιθιότητα πήγε από στόμα σε στόμα και καβαλάνε κάτι φλώροι τα 500 και νομίζουν ότι έπιασαν τον παπά από τα @@. Άντε μην τα πάρω τώρα... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2014 Καλημερα και καλως ηρθες.... Οσον αφορα για την επιλογη νεας μοτοσυκλετας .....τα χιλιομετρα που κανεις ειναι ελαχιστα....αλλοι κανουν τα τριπλασια σε ενα χρονο. Γνωμη μου θα ηταν ενα μηχανακι ελαφρυ,μανιτζεβελο και σπιρτοζικο (supermotard δηλαδη) ωστε να κανεις ολες τις δουλειες,τις βολτες και τα γουστα σου. Δεν θα επαιρνα beverly αν ερχοταν η ωρα να παω σε κατι πιο μεγαλο απο το παπι......ισως για δευτερο μηχανακι να το σκεφτομουν...αλλα για "μεγαλο" οχι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Newman82 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2014 Είχα το nexus 300 μοντέλο 2008 για 2 χρόνια περίπου. Ίδιο μοτέρ με το Beverly περίπου. Πρώτο ιταλικό με τις οποιες επιφυλάξεις...τελικα το μηχανάκι βγήκε αστερι. Δεν μου έβγαλε κανένα πρόβλημα όσο καιρό το είχα. Επειδή το εφτιαχνα μόνος μου, ιμάντες - λάδια - φίλτρο - βαλβιδες και αρκετά πλαστικά είχα πλήρη εικόνα από την ποιότητα κατασκευής του που ήταν πάρα πολύ καλή. Κάποια μικροπροπβληματάκια έχω ακούσει και εγώ για γραναζάκι στην τρόμπα νερού. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2014 Chief, εξαρτάται τι θες από το μηχανάκι, γιατί η ζωή είναι κακιά και δεν μπορεί να τα έχει κανείς όλα. το beverly δεν βγάζει και τις τρελές βλάβες από ότι μαθαίνω αλλά οδηγικά εμένα δεν με ικανοποίησε, όταν το τεστάριζα. Το SH300 δεν σπάει δεν χαλάει (δεν καταλαβαίνει Christ), πάντα θα μπορείς να στηριχθείς απάνω του αλλά ειλικρινά δεν έχω οδηγήσει πιο άνοστο μηχανάκι. To citycom επίσης δεν με έκανε να παραμιλάω στο δρόμο. Οδήγησε τα όλα και βγάλε μόνος σου συμπέρασμα, εσύ θα αγοράσεις άλλωστε. Το πιο ισορροπημένο πάντως (μέχρι ξεράσματος) είναι το SH 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2014 Απ το να σκάσεις 3000 για μεταχερισμενο δώσε κάτι παραπάνω και πάρε το sym gts κούτα. Αλλά αν θες επίπεδο πάτωμα (μεγάλο + στα σκουτερ) τότε το sh300 είναι μονόδρομος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Newman82 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2014 Το gts έχει μικρές ρόδες για το μέγεθος του και γίνεται επικιδυνη εαν κινηθείς λίγο γρήγορα. Καλές χρυσές είναι οι βεσπες και παρα πολύ άνετες, όταν όμως τρεχεις και πλησιάζεις σε στροφή εύχεσαι να είχες καμία ταχύτητα να κατεβάσεις! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2014 Το gts έχει μικρές ρόδες για το μέγεθος του και γίνεται επικιδυνη εαν κινηθείς λίγο γρήγορα. Καλές χρυσές είναι οι βεσπες και παρα πολύ άνετες, όταν όμως τρεχεις και πλησιάζεις σε στροφή εύχεσαι να είχες καμία ταχύτητα να κατεβάσεις! Μάλλον μπέρδεψες την Vespa GTS (έλεος 300 κυβικά μηχανάκι με ρόδες από καροτσάκι super market) με το Sym GTS που λέει ο φίλος πιο πάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2014 (τροποποιήθηκε) Beverly 400 tourer απο μένα υπάεροχο σκουτερακι και απροβλημάτιστο.. Καλημερα και καλως ηρθες.... Οσον αφορα για την επιλογη νεας μοτοσυκλετας .....τα χιλιομετρα που κανεις ειναι ελαχιστα....αλλοι κανουν τα τριπλασια σε ενα χρονο. Γνωμη μου θα ηταν ενα μηχανακι ελαφρυ,μανιτζεβελο και σπιρτοζικο (supermotard δηλαδη) ωστε να κανεις ολες τις δουλειες,τις βολτες και τα γουστα σου. Δεν θα επαιρνα beverly αν ερχοταν η ωρα να παω σε κατι πιο μεγαλο απο το παπι......ισως για δευτερο μηχανακι να το σκεφτομουν...αλλα για "μεγαλο" οχι. φοιλαρακει αφτά τα σουπερμοτάρντ τα άιχουν οι κάγκουρες και δαι βολεβουν πουθαινα. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 5 , 2014 από τον Denzo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Newman82 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2014 Μάλλον μπέρδεψες την Vespa GTS (έλεος 300 κυβικά μηχανάκι με ρόδες από καροτσάκι super market) με το Sym GTS που λέει ο φίλος πιο πάνω. Όχι, για αυτό έλεγα. Έχει 14άρα μπροστά, 13 πίσω και 190 κιλά βάρος. Beverly, sh και κάποια άλλα με μεγάλους τροχούς είναι πιο ασφαλή και στρίβουν καλύτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2014 Έχω οδηγήσει αρκετές φορές και το Beverly το 250 (έχει ελάχιστες διαφορές απ το 300) και το Sh300 της Honda! Γνώμη μου... Στο Beverly: Στα συν (+): Θέση οδήγησης, άνεση ανάρτησης (καλύτερη ποιοτητα κύλισης από το Honda σε επίπεδο ανωμαλίας δρόμων), στρίβει σχεδόν με τη σκέψη! Στα πλην (-): Θόρυβος στη μετάδοση από την καμπάνα και εντονο σκορτσάρισμα αν παραζεσταθεί (ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΟΤΕ - τα ιδια κάνει και το δικο μου), βάρος ΠΟΥ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, υψηλή κατανάλωση σε σχέση με το Honda, ασθενικές επιδόσεις για 250άρι - και το 300αρι δεν απέχει πολύ δυστυχώς. Στο Honda: Στα συν(+): Ποιοτικό δούλεμα του κινητήρα - ροπή ΠΑΝΤΟΥ χωρίς τρύπες στο εύρος των στροφών και δυναμη ως την τελική των 145χλμ στον ΚΟΦΤΗ! (δυνατο μηχάνημα θα καταλάβεις διαφορά), αρκετά ευθύβολο, πολύ οικονομικό (καίει λιγότερο απ το 200άρι μου), ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΦΡΕΝΑ - συνδιασμένα μπρος - πίσω και ABS που ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ και ίσως και λόγω θέσης οδήγησης δεν δείχνει το βάρος του. Στα πλην(-): Η ανάρτηση τερματίζει σχετικά γρήγορα και ψιλοκοπανάει σαν αίσθηση σε σχέση με το piaggio, σκληρότερη σέλα, στρίβει καλά - αλλά το Beverly δείχνει να πατάει πιο σίγουρα στις κλειστές, ααα και χειρότερη ανεμοκάλυψη! Ελπίζω να μη σε κούρασα... Προσπάθησα απλώς να σου μεταβιβάσω αυτά που ένιωσα όσες φορές βρέθηκα πίσω απ το τιμόνι του Beverly και του Sh. Κι αν με ρωτούσες πιο θα διάλεγα θα σου έλεγα, την αξιοπιστία, την οικονομία, και το ηλεκτρικό δούλεμα του Honda! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2014 Όχι, για αυτό έλεγα. Έχει 14άρα μπροστά, 13 πίσω και 190 κιλά βάρος. Beverly, sh και κάποια άλλα με μεγάλους τροχούς είναι πιο ασφαλή και στρίβουν καλύτερα. μια χαρα ειναι 14" σχεδον αμελητεα διαφορα με 16αρι δεν υπαρχει τετοιο θεμα δεν ειναι 10" ο τροχος οπως στις βεσπες, σε ταξιδια και σε στριψιμο ειναι μανα το gts + ενα μεγαλο πλεονεκτημα του που μ αρεσει πολυ ειναι οι καθρεπτες του που δε στριβουν μαζι με το τιμονι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες