ducpilot 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2014 Καλησπερα στην παρεα, διοργανωνουμε για τριτη φορα στο αεροδρομιο Τατοιου το Athens flying week με παρα πολλα πτητικα μεσα πχ MIG29!!! πιστευουμε οτι εχουμε ανεβασει το πηχυ πολυ ψηλοτερα απο τα προηγουμενα δυο show! Περισοτερα στο λινκ www.athensflyingweek.gr 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2014 Χρήστο κάθε 32 του Φλεβάρη θα σε βλέπουμε εσένα? Οπ, τι το 'κανες το GS? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2014 Ελπίζω να μπορέσω να έρθω :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aka 546 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2014 ωχ θα μας ζαλισουν παλι.....!!!!!(για τον θορυβο λεω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducpilot 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2014 Χρήστο κάθε 32 του Φλεβάρη θα σε βλέπουμε εσένα? Οπ, τι το 'κανες το GS? Χαχα για σου Νικ εχω χαθει λιγο απο τα φορα εχω πτησουλες συνεχεια θα τα πουμε! ωχ θα μας ζαλισουν παλι.....!!!!!(για τον θορυβο λεω) Τι να κανουμε δυο τρεις μερες ειναι κανε ...υπομονη! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2014 Θα εισαι ολες τις ημέρες. ? Ελπιζω φετος να καταφερω να ερθω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionisishonda 218 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2014 Εκει θα μαι και τις 3 μερες! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducpilot 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2014 Θα εισαι ολες τις ημέρες. ? Ελπιζω φετος να καταφερω να ερθω Θα ειμαι Ηλια ειμαι στην Οργανωτικη επιτροπη οποτε ολη την εβδομαδα θα ειμαι εκει χαχαχα. Θα σου στειλω τηλ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2014 Την πρωτη και την τελευταια ημερα ισως μπορεσω να ερθω να δω και κανεναν γνωστο απο την εκδηλωση! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mick77 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2014 http://www.athensflyingweek.gr/index.php/el Να ενα ωραιο event (εχθες το πηρα χαμπαρι!!!) για μικρους και μεγαλους ... αν δεν βρεχει δλδ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2014 Προχθές ειχε pre show στον φλοισβο. Ηταν πολύ ωραίο αν και το είδα απο πιο μακρια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2014 Τίμησα πέρυσι το event. Μάλιστα, πριν την έναρξη του προγράμματος δινόταν και η δυνατότητα "ξενάγησης" μέσα σε Chinook, Apache κλπ από ευγενέστατους και πολύ επεξηγηματικούς στρατιωτικούς. Το show ήταν πραγματικά εντυπωσιακό. Δυστυχώς δε θα μπορέσω να πάω και φέτος αλλά έχω την εντύπωση οτι θα είναι ακόμη καλυτερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CIVIL 615 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2014 Αν και θαυμαστης των αεροπορικών δεν μπορώ παρα να θλίβομαι από το τάισμα θεαμάτων στον κόσμο για να "ξεχνάμε" και δυστηχώς ξεχνάμε. Αυτά έπρεπε να γίνονται όταν πραγματικά υπήρχαν λεφτά αντί να τρέχαμε στα μπουζούκια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2014 Σουπερ σημερα, πολυ κοσμο και πολυ ωραιο θεαμα. Χρησταρα να ειστε καλα και του χρονου παλι εκει. Παρτε μερικες φωτο. Εχω και ωραια βιντεο, αλλα απο μεσοβδομαδα και βαλε θα τα ανεβασω 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlito10 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2014 ας μου πει καποιος οτι ειναι ιδιωτικη εταιρια και δεν πληρωσε το δημοσιο(δλδ εμεις) για αυτο το σοου! πειτε καποιος που ξερει,γιατι δν εχω ιδεα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2014 ας μου πει καποιος οτι ειναι ιδιωτικη εταιρια και δεν πληρωσε το δημοσιο(δλδ εμεις) για αυτο το σοου! πειτε καποιος που ξερει,γιατι δν εχω ιδεα! Γιατι ρωτας ετσι? δεν εμεινες ευχαριστημενος απο κατι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlito10 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2014 δεν πηγα να δω ρε ηλια,αλλα μου φαινεται αδιανοητο να πληρωσε το δημοσιο γι αυτο το πραγμα σε τετοιους τοσο δυσκολους καιρους..οποτε ας μου το επιβεβαιωσει καποιος να μου φυγει το αγχος.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakurachan 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2014 δεν πηγα να δω ρε ηλια,αλλα μου φαινεται αδιανοητο να πληρωσε το δημοσιο γι αυτο το πραγμα σε τετοιους τοσο δυσκολους καιρους..οποτε ας μου το επιβεβαιωσει καποιος να μου φυγει το αγχος.. Ιδιωτική ήταν η πρωτοβουλία. Ηρέμησες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlito10 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2014 εννοειται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakurachan 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2014 εννοειται Χαίρομαι. Τώρα που το ξανασκέφτομαι όμως, τα καύσιμα για τα αεροπλάνα ήταν δωρεάν? Χμμ, ελπίζω να μην σε αγχώνω εκ νέου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlito10 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2014 ε αυτο ειναι το θεμα..αυτα χαλανε σε 1 λεπτο οσο χαλαω εγω με το τδμ σε ενα χρονο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2014 Μην γελιεσαι χωρις λογο. Εκτος αυτου, μην κοιτας που ποσταρα μονο μαχητικα αεροσκαφη.. Δυστυχως οταν εμεις φτασαμε εκει ειχε μονο τετοιες επιδειξεις. Ειχε και πολλα μονοκινητηρια μικρα που εκαναν παπαδες. Τα εβλεπαμε απο μακρυα και ειναι κριμα που τα χασαμε. πολυ καλη οργανωση και πολλες συμμετοχες απο το εξωτερικο. Οπως εμεις εχουμε τα χωματινα και ασφαλτινα event ετσι και οι ιπταμενοι ή θαλασσιοι εχουν τα δικα τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Surveyor 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2014 Μ αρέσει που έβαλες και το μεγάφωνο...! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2014 Φίλε εμενα μ αρεσει που εχει εστιασει έτσι. Εν το μεταξυ ειναι δυο τρεις φώτο δικες σου, που εχουν εστιασει ετσι χαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Surveyor 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2014 Αφου δεν τους προλαβαινα λεμε..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες