ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2014 καθε 60000 το φιλτρο αερα? νομιζω καθε χρονο θελει αλλαγμα Κάθε 60.000 λέει η μανούλα του και μπουζιά και φίλτρο αέρα αλλά προσοχή αφορά μόνο τον 1.8 20V T και δεν ξέρω αν έχει σημασία αλλά το δικό μου τάσκασα για νάχει και διάφορα μπλιμπλίκια του LONG LIFE SERVICE...λάδια πχ κάθε 2 χρόνια ή 30.000 χλμ....αυτό τι σου λέει αν εξεπλάγης με το φίλτρο ? βρε σουπιά, εγώ θα πάω με το περίπολο μάχης! Ναι αλλά εγώ θάρθω το Σάββατο .....αν τελικά οι σύντροχοι δεν με εγκαταλείψουν μόνο μου γιατί τον ένα τον έχω χάσει και ο άλλος χθές είχε θέμα με το μοτοσακό..... Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα....πρώτα ο Θεός 4 και σήμερα ....... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2014 Καλημέρες! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaCatascopa 818 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2014 Καλησπέρα σας!! Κι έχω κάτι νύστες, άστα να πάνε.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2014 τώρα ξύπνησες και νυστάζεις πάλι;; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaCatascopa 818 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2014 Πριν από κάνα 2ωρο, αλλά σταμάτησα στη μέση ένα όνειρο και ξενέρωσα.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2014 πφφφ ξενέρα... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2014 Καλησπέρα σας, τοιμάζεται πάλι ...μαυρίλα κάργα.....ε ρε θέλουμε και Πανελλήνια..... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2014 Δεν πιστεύω να θέλεις να σου πω τι προτείνω από τα δύο...... Εκτός αν θέλεις .......... πουΛΛάδα; χαχα όχι δεν χρειάζομαι! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2014 Γιατί δεεεεν έχεις? Ξεχνάς τη σαβούρδα στα Μέγαρα ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2014 Γιατί δεεεεν έχεις? Ξεχνάς τη σαβούρδα στα Μέγαρα ? άλλη πουλάδα αυτή! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aka 546 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2014 γεια σας!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2014 και χαρά σας! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2014 Μη μου πει κανεις οτι το Ποσειδων πεφτει μεσα γιατι την επομενη φορα θα τον βαλω να με στεγνωσει Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2014 καλησπερα κοσμε!!!!!! Συμφωνω με τον Κωστα απο πανω... και καλα χθες ξεκινησα νωριτερα για να μην βρω βροχη...σκατουλες ομως 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2014 Καλησπέρα σας...μην πιστεύετε τίποτα και πάρτε μαζί σας αδιάβροχα . Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2014 freemeteo.gr λιγο πιο αξιοπιστο. Αν ειναι να βρεξει αλλά εχει ασταθεια, τουλαχιστον στο λέει.Γιωργη μεγεια το τράιουμφ Καλησπερα σας!!Αμπίστεφτε, αυριο θα παω στον φραγγια για τα λαστιχακια γιατί παλι χανουνε τα ατιμα κ θα λαμπαδιασω ολοκληρος καμια ωρα... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2014 Καλησπέρα σας...μην πιστεύετε τίποτα και πάρτε μαζί σας αδιάβροχα . Πλεον εκει καταντησε Σαββα.Πρωι ανευ βροχας,μεσημερι καρεκλποδαρα για 15' και μετα ηλιος.Αι σιχτιρ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2014 Πλεον εκει καταντησε Σαββα.Πρωι ανευ βροχας,μεσημερι καρεκλποδαρα για 15' και μετα ηλιος.Αι σιχτιρ! Καλημέρα Κώστα και σε όλα τα φιλαράκια κατ' αρχάς. Και λίγα λες....τάχει παίξει ο καιρός..... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2014 καλημεραααα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2014 μερααα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2014 Καλημέρα! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2014 Καλημερααα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2014 Καλημέρα. Σήμερα service 20.000 χλμ. και μετά πρέπει να παω ΚΤΕΟ. Κλάψ... :( Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2014 Δεεεε ξέρω πόσο θέλει η Μπεμπέ για σέρβις αλλά ξέρω ΚΤΕΟ με ...: https://www.facebook.com/kteocarcontrol/posts/1503973756498948 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2014 Καλημέρα σας. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες