ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2014 Ότι δηλαδή θα αλλάξει πλευρό ο εκκεντροφόρος από μόνος του και θα πηδήξει δόντι... Αν είναι να το φέρεις Λούτσα, έχω μέχρι και C4 για να κατέβει το μοτέρ. Καλύτερα σε δικό σου χώρο, να περιοριστούν οι εναλλακτικές μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2014 Η πίσω βίδα (προς το αμορτιστέρ) ή η μπροστά (προς τον κύλινδρο) έχει σπάσει; η πισω. προς το αμορτισερ. Ότι δηλαδή θα αλλάξει πλευρό ο εκκεντροφόρος από μόνος του και θα πηδήξει δόντι... Αν είναι να το φέρεις Λούτσα, έχω μέχρι και C4 για να κατέβει το μοτέρ. Καλύτερα σε δικό σου χώρο, να περιοριστούν οι εναλλακτικές μου σσσσσσ μη λες τετοια πραγματα στο νετ. θα σε φαει η nsa. ;ρ το ζητημα ειναι μην κατεβει το μοτερ :/ γενικα με ηλεκτροκολληση δεν μπορει να γινει δουλεια? αν ειναι πολυ μικρη η βιδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ε εντάξει τυχερός είσαι. Η μίζα γυρνάει όπως την βλέπουμε εδώ ανάποδα από τους δείκτες του ρολογίου, δλδ αριστερόστροφα, όπως και ο στροφαλοφόρος. Αυτό σημαίνει ότι το σώμα της καθώς βάζει δύναμη, θέλει να περιστραφεί δεξιόστροφα, δλδ να βυθιστεί το προς τα πίσω μέρος προς το κάρτερ και να ανυψωθεί το προς τα μπρος μέρος από το κάρτερ. Εσένα σου έμεινε η βίδα που κρατάει το μπροστά μέρος βιδωμένο να μην σηκωθεί, ενώ στο πίσω μέρος που έχει σπάσει η βίδα, η μίζα έτσι κι αλλοιώς θέλει να πατήσει περισσότερο. Δλδ στην μιζιά, η σπασμένη βίδα έτσι κι αλλοιώς δεν δεχόταν εφελκυσμό. Σχεδόν δεν χρειάζεται. Άμα έχει μείνει και κομάτι της βίδας να προεξέχει, και να δουλεύει έτσι σαν οδηγός στην τρύπα της μίζας, δεν φοβάσαι σχεδόν τπτ. Πάρε εποξική κόλλα, καθάρισε την επιφάνεια της μίζας γύρω από την περιοχή που πατάει, και ομοίως την απέναντι επιφάνεια στο μοτέρ, ρίξε κολλίτσα, και βίδωσε από την άλλη μεριά. Για αρκετό καιρό δεν θα έχεις θέμα. Ε κάποια στιγμή που θα ευκαιρείς, το πας να σου βγάλουν το καρμπυρατέρ από πάνω και ότι άλλο εμποδίζει, και να βγάλουν την σπασμένη βίδα, και να φτιάξουν σπείρωμα και να μπει μια νέα βίδα. Μην μείνει και 200.000 χιλιόμετρα έτσι, γιατί από τις δυνάμεις της μιζιάς δεν θα έχεις θέμα, θα έχεις όμως κραδασμούς από το μοτέρ και το δρόμο, και κάποια στιγμή, αυτοί θα σου ξεκολήσουν και την αλλη βίδα. Πάλι τυχερός είσαι, γιατί η πίσω βίδα δεν έχει κεφαλή από πάνω της, και άμα βγουν τα εξαρτήματα, γίνεται επί τόπου, χωρίς κατέβασμα μοτέρ. Αυτά. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 24 , 2014 από τον FlyingInADream 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2014 Πού βρήκες μοτέρ ΑΧ-1 σε τομή βρε σατανά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2014 Ντιάλ΄θ , λέγεται στα Μεσόγεια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2014 ομορφα. καταλαβα τι λες. (τωρα παιζει παιχνιδια το μυαλο μου αν ειναι οντως αυτη η βιδα :Ρααχχα) η μονη λυση για να γινει οπως ειναι τωρα, ειναι να βρεθει γωνιακο τρυπανι ;ρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2014 μία παρατήρηση, από ότι βλέπω από το γρανάζι επί του στροφάλου μέχρι το γρανάζι της μίζας είναι 4 γρανάζια από ότι βλέπω στην εικόνα...άρα η μίζα επεισή είναι ζυγά γρανάζια, δε γυρίζει δεξιόστροφα, αντίστοφα από τον στροφαλοφόρο;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2014 Ωπ σα να έχεις δίκιο Χλαπάτσα... Από την άλλη γυρνάει, είναι και το μικρό γραναζάκι, δεν το είχα δει... Φτουυυυυυ ανάποδα βγαίνει η ροπή... ανάποδα τα έγραψα πριν... :( Άκυρον, δεν το κρατάει η μπροστά βίδα μόνο. Πρέπει να φτιαχτεί η σπασμένη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2014 δακρυσε η ψυχη μου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2014 γενικα δεν εχω βγαλει ακρη ακομα. δεν ειμαι ακομα σιγουρος για το αν πρεπει να κουμπωσω την μιζα εστω να δω μια φορα αν δουλευει το μηχανακι, μην την εχει φαει και το ρελε δηλαδη. και κατα ταλλα δεν ξερω πως να κινηθω. να προσπαθησω να γδυσω το μηχανακι απο την πανω μερια μπας και? πρεπει δηλαδης να ξεκουμπωσω καρμπιλατερ και παιζει να πρεπει να βγαλω και φιλτροκουτι. συν μπαταρια και τεποζιτο νομιζω. δεν ειμαι σιγουρος τωρα προσπαθω να βγαλω ακρη στο μανιουαλ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 δηλαδης αμα το πας σε ενα συνεργειο κ ζητησεις μια εξυπηρετηση τσακ μπαμ να σου βγαλουν τη βιδα δεν γινεται?? για δουλεψε το λιγο σαν ιδεα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 ο παιχτης μου ειπε (χωρις να το βλεπει το μηχανακι) οτι δεν χωραει να κανει δουλεια εκει μεσα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 τοτε δεν ειναι παιχτης... αλλιως θα σου εκανε την εξυπηρετηση κ θα μαθαινες σουζα/drift (αναλογα τον καιρο) με τον ax_ena_honδa αντι να καθεσαι κ να γραφεις εδω τωρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2014 νταξ τον μηχανικο τον εμπιστευομαι μεχρι ενος σημειου. αλλα οντως μπορει να μην γουσταρε να τραβηχτει για μια βιδα. καλως ή κακως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2014 νταξ τον μηχανικο τον εμπιστευομαι μεχρι ενος σημειου. αλλα οντως μπορει να μην γουσταρε να τραβηχτει για μια βιδα. καλως ή κακως. απλά, πολύ απλά, κακώς. διότι αυτός το διάλεξε. να τραβιέται για μία βίδα μέχρι να λύσει ολόκληρο μηχανάκι. μη λέμε ότι να ναι...δεν υπάρχει δε γούσταρε, υπάρχει φιλαράκι θα κάνεις τη δουλειά σου η γεία σας.για να μην αναφέρω ότι θα πληρωθεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2014 (τροποποιήθηκε) αδικο δεν εχεις. αλλα αμα σου λεει οτι φιλε, εγω εκει δουλεια δεν μπορω να κανω. πρεπει να λυθει. το πας αλλου? ή το κανεις μονος? βασικα το ερωτημα ειναι, αν ασχολεισαι με τον τυπο, ή το ασχολεισαι με το προβλημα αν με καταλαβαινεις. γιατι εχω μπει σε μια διαδικασια που δεν εμπεριεχει στην σκεψη μου αλλαγη μηχανικου. οποτε οι εναλλακτικες μου ειναι ή δινω 95 ευρω, ή το προσπαθω αλλιως. οπως καταφερω μονος, με γνωστους φιλους ή συμπαθούντες. γιαυτο τις τελευταιες 2 μερες το εχω αφησει και καθεται.. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 28 , 2014 από τον τσιε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2014 διευκρίνισέ μου κάτι: αυτός με το να λυθεί, εννοεί να κατέβει το μοτέρ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2014 ναι. 80 ευρω θελει για ανεβα κατέβα το μοτερ. και αλλα 15 ο μηχανουργειος. αυτος υποστηριζει οτι δεν μπορει να δουλέψει εκει μεσα χωρις να κατεβει το μοτερ. δεν ειμαι σιγουρος αν μπορει ή οχι. δηλαδη δεν το παω τελειως προκατειλημένα το θεμα. τον εμπιστευομαι και λιγακι.. αλλα οπως το βλεπω εγω το μηχανακι με καταλληλα εργαλεια γινεται ανετα.. δηλαδη γωνιακο τρυπανι να εχεις/βρισκεις και το κανεις ανετα. εχει χωρο να μπει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2014 η γνώμη μου, ρώτα κάποιον άλλο μηχανικό μήπως μπορεί. αυτό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2014 Ρε συ τσιε κοίτα να δεις, μας αρέσει δε μας αρεσει ειναι αδύνατο να υποδεικνυουμε τη δουλειά στους άλλους. Προσωπικά, αν ήμουν ο μεκανικός κι ερχόσουν και μου έλεγες βάλε ένα γωνιακό τρυπάνι και γίνεται η δουλειά, θα σου έλεγα κάντο μόνος σου αφού ξέρεις. Αν ήμασταν φιλαράκια, το πολύ-πολύ να σου έδινα εγώ εργαλεία κι ας έκανες ότι καταλάβαινες. Αν νομίζεις ότι μπορείς, κάν'το. Αν δεν μπορείς, κάποια μέλη, με εμπειρία και γνώσεις στο μεκανάκι, σου πρότειναν να σε βοηθήσουν. Δείξε εμπιστοσύνη και βουρ. Το να ρωτάς ξανά και ξανά τα ίδια πράγματα, δεν (σε) ωφελεί. Με πιάνεις πιστευω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2014 (τροποποιήθηκε) Την μίζα την δοκιμάζεις και χωρίς να την βάλεις στο μοτέρ. Απλά συνδέεις στο καλώδιο, βάζεις ένα φίλο να την ακουμπάει καλά στο πλαίσιο να κάνει επαφή με το σώμα, και πατάς μιζιά. Αν ρελέ εντάξει, μίζα εντάξει, λοιπά ηλεκτρικά εντάξει, η μίζα θα κάνει σβιιιιινννννννν. .............. Το ρελέ επίσης, το βλέπεις αν δουλεύει με τον παραπάνω τρόπο, αλλά το βλέπεις και χωρίς καν να συνδέσεις μίζα. Βολτόμετρο ή δοκιμαστικό στην έξοδο του ρελέ προς την μίζα, και στο σασί να κάνει επαφή, και πατάς κουμπί μίζας. Αν στο πάτημα δεν δείξει τάση το όργανο (ή δεν ανάψει το δοκιμαστικό), τότε το ρελέ δεν δουλεύει και δεν κάνει επαφή. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 28 , 2014 από τον FlyingInADream Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ρε συ τσιε κοίτα να δεις, μας αρέσει δε μας αρεσει ειναι αδύνατο να υποδεικνυουμε τη δουλειά στους άλλους. Προσωπικά, αν ήμουν ο μεκανικός κι ερχόσουν και μου έλεγες βάλε ένα γωνιακό τρυπάνι και γίνεται η δουλειά, θα σου έλεγα κάντο μόνος σου αφού ξέρεις. Αν ήμασταν φιλαράκια, το πολύ-πολύ να σου έδινα εγώ εργαλεία κι ας έκανες ότι καταλάβαινες. Αν νομίζεις ότι μπορείς, κάν'το. Αν δεν μπορείς, κάποια μέλη, με εμπειρία και γνώσεις στο μεκανάκι, σου πρότειναν να σε βοηθήσουν. Δείξε εμπιστοσύνη και βουρ. Το να ρωτάς ξανά και ξανά τα ίδια πράγματα, δεν (σε) ωφελεί. Με πιάνεις πιστευω. μα δεν ειπα ποτε στον μηχανικο πως να κανει την δουλεια του. εδω γραφω τι μου ειπε, και πως το σκεφτομαι εγω. επίσης το δεύτερο που είπες ήδη κινείται :) κατα τάλλα απλα το συζητάω, γιατι δεν ειναι ακομα ξεκαθαρο στο μυαλο μου και αυτο μου προκαλει ανησυχια. δατς ολ Την μίζα την δοκιμάζεις και χωρίς να την βάλεις στο μοτέρ. Απλά συνδέεις στο καλώδιο, βάζεις ένα φίλο να την ακουμπάει καλά στο πλαίσιο να κάνει επαφή με το σώμα, και πατάς μιζιά. Αν ρελέ εντάξει, μίζα εντάξει, λοιπά ηλεκτρικά εντάξει, η μίζα θα κάνει σβιιιιινννννννν. .............. Το ρελέ επίσης, το βλέπεις αν δουλεύει με τον παραπάνω τρόπο, αλλά το βλέπεις και χωρίς καν να συνδέσεις μίζα. Βολτόμετρο ή δοκιμαστικό στην έξοδο του ρελέ προς την μίζα, και στο σασί να κάνει επαφή, και πατάς κουμπί μίζας. Αν στο πάτημα δεν δείξει τάση το όργανο (ή δεν ανάψει το δοκιμαστικό), τότε το ρελέ δεν δουλεύει και δεν κάνει επαφή. την μιζα την εχουμε δοκιμασει. κανει σβιν με την ψυχη της πλέον. ! :grin: Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 28 , 2014 από τον τσιε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2014 την μιζα την εχουμε δοκιμασει. κανει σβιν με την ψυχη της πλέον. ! :grin: Βρέθηκε κάτι καλόψυχο σε μεκανα΄κι honda επιτελους... :tooth: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2014 είμαστε μονο ενα ρελε μακρια απο το τερματισμο ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2014 αφου το ρελε λες οτι δουλευει, κ οτι μονο η βιδα σε σταματαει. Τι παιχτηκε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες