stauros_ 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2014 καλησπερα.εχω ενα διλημμα.ενδιαφερομαι για scooter 250cc αποκλειστικα.το budget μου ειναι εως τα 3.800 περιπου.τα κριτηρια που εχω βαλει ειναι -μοντελο 2010 και ανω -εχω αποκλεισει μοτοσυκλετα με συμπλεκτη καθως ειχα και δεν με βολεψε με θεμα χωρων -τιμη εως 3.800 περιπου εχω καταληξει σε 2.το ενα ειναι ενα yamaha x max 2013 μοντελο που βρηκα με 7.000 χιλιομετρα και το αλλο ειναι το sym gts 250i F4.το yamaha το δινει 3.400 τελευταια τιμη και το sym βγαινει καινουριο 3.700 ευρω μαζι με δωρα 2 κρανη σχαρα με μπαγκαζιερα και συναγερμο.αυτο που σκεφτομαι ειναι αν αξιζει να δωσω 300 ευρω λιγοτερα για μεταχειρισμενο.απο τη μια λεω yamaha γιατι ειναι yamaha απο την αλλη απο οτι διαβασα ειναι made in spain με ιταλικο μοτερ θυγατρικη εταιρια της yamaha.και απο την αλλη για τα sym τοσα χρονια εχουν δειξη την αξιοπιστια τους και τα φθηνα ανταλλακτικα και που με 300 ευρω περισσοτερα περνω του κουτιου μηχανακι.θα ηθελα την αποψη σας για αυτα τα 2 τα μοντελα η και καποια αλλη προταση αποκλειστηκα σε scooter και σε 250cc. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panavour 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2014 Sym του κουτιου παρε,Ποτε δεν ξερεις απολυτα τι εχει γινει στο μεταχειρισμενο.Σ ΑΥΤΗ την διαφορα τιμης δεν αξιζει να παρεις το μεταχειρισμενο.ΑΝ ηταν το μεταχειρισμενο HONDA τοτε θα σουλεγα παρτο αλλα το συγκεκριμενο γιαμαχα εχει βγαλει αρκετα προβληματα που εχουν αναφερθει σε διαφορα φορουμ και η γιαμαχα ΔΕΝ ειναι χοντα :) :) :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2014 The new one! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιώργης.ΡοΕς 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2014 Καλοτάξιδο το GTS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2014 με 3300 παίρνεις citycom κουτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atpapadi 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2014 SYM καινουργιο. Θα το χαρεις πολυ. Γερο μηχανακι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stauros_ 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2014 το citycom το εχουν σε προσφορα σε 3.190 αλλα το εχω αποκλεισει για 2 λογους -1 για τα αθλια οργανα του!!!!! -επειδη το ιδιο μοντελο το βγαζει πολλα χρονια κλειννω προς το gts FI 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotisathens 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2014 παρε κατι με abs καλυτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stauros_ 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2014 οπως? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες