stamatis_vts 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2015 Το πρώτο μου προφυλακτικό...Γύρω στα 15 μου.Πήγα στο φαρμακείο να αγοράσω ένα κουτάκι προφυλακτικά και η φαρμακοποιός, ήταν μια πανέμορφηγυναίκα. Κατάλαβε με τη μία πως ήμουν άσχετος, οπότε δίνοντάς μου το κουτάκι, με ρωτάει.- Ξέρεις πως να το φορέσεις;- Όχι, της απαντώ διστακτικά. Είναι η πρώτημου φορά.Ανοίγει λοιπόν το κουτάκι, βγάζει ένα και το περνάει στον αντιχειρά της, λέγοντάς μου να προσέχω να είναι τοποθετημένο καλά. Εμφανέστατα, φαινόμουν ακόμη μπερδεμένος, οπότε κοιτάει γύρω γύρω να δει αν υπήρχε κανένας άλλος στο φαρμακείο.Ήμασταν μόνοι.- Περίμενε λίγο, μου λέει. Πάει στην πόρτα καιτην κλειδώνει.Με παίρνει απ το χέρι, με πάει στο πίσω δωμάτιο, βγάζει τη μπλούζα της και το σουτιέν της και μου λέει:- Σ' αρέσουν;Έμεινα λέμε!!! Το μόνο που κατάφερα, ήταν να γνέψω ναι.Μου λέει τότε, πως είναι ώρα να φορέσω το προφυλακτικό. Όπως το φορούσα, κατέβασε τη φούστα της, έβγαλε το εσώρουχό της και έγειρε στο γραφείο.- Έλα, μου λέει. Δεν έχουμε πολύ χρόνο!Έτσι πάω από πίσω της και ήταν τόσο υπέροχα, που δε μπόρεσα να κρατηθώ και τελείωσα μεσα σε δευτερόλεπτα. Με κοίταξε λίγο συνοφρυωμένη και με ρώτησε.- Το έβαλες το προφυλακτικό;Και βέβαια! της λέω. Και της έδειξα τον αντίχειρά μου με τοπροφυλακτικό...Λιποθύμησε.... 15 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2015 Χαχαχαχα γμσε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2015 Μήπως ξέρεις ρε φίλε και πού είναι αυτό το καταπληκτικό φαρμακείο? 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2015 Χαχαχαχα γμσε!στην κυριολεξία 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panas 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2015 Ωχ άργησα & θα αναγκαστώ να πάω άβαφτη στην δουλειά.Άντε τώρα να τους εξηγώ ποια είμαι.. – Πατέρα απο εδώ το νέο μου κορίτσι.Είναι αστρολογος!– Ποιά είναι αυτή πάλι ?? – Η Λίτσα, πατέρα! Διάσημο ζευγάρι:❒ Αδάμ & Εύα❒ Πάρης & Ελένη ❒ Ρωμαίος & Ιουλιέτα✔Σουβλάκι & Πίτα 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tomasxd 539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2015 Ένα λάθος κόμμα μπορεί να σου χαλάσει όλη τη σύνταξη,έλεγε η δασκάλα στο σχολείο...Τώρα κατάλαβα ότι δεν εννοούσε τα γραπτά....! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2015 Οταν οι γυναικες παραπονιουνται οτι οι αντρες δεν φλερταρουν,ενοουν συγκεκριμενο αντρα..Οι αλλοι που φλερταρουν ειναι λιγουρια..!!Είστε και σεις που βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο είμαστε και μεις που βλέπουμε το πιάτο μισοάδειο και κλαίμεΔιαβαζω αγγελια..:"πωλουνται προβατα μαζι με τα δικαιωματα τους"..Τρομαξα ,ειπα μας πουλανε..!!Μετα ηρεμησα,θυμηθηκα οτι δεν εχουμε δικαιωματα..-Πας γήπεδο κι η ομάδα χάνει. Στενοχώρια...-Βγαίνεις απ'το γήπεδο, τσιμπάς βρώμικο και σου πέφτουν 3 πατάτες. Κατάθλιψη...-Έχεις κορμί θεού...-Αχ ποιου ?-Του Βούδα........Οι οδοντίατροι έχουν σκαμπό σε σχήμα δοντιού.Φαντάσου να πας σε ουρολογο,που θα κατσεις!Πίσω από έναν άντρα με τηλεκοντρολ κρύβεται μια γυναίκα που του λέει τι να βάλει.!! 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2015 Ένας φίλος μου,τον χώνει όπου βρει.Προχθές τον έπιασα να τον έχει χώσει σε μια εφημερίδα τυλιγμένη!''Μαλάκα,λέω,τό'χεις γ@μήσει το Θέμα'' 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2015 14 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2015 Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα το να δίνεις.Πχ: Παρ' τα αρ@@δια μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LunaticOnWheels 146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2015 Ολα τα λεφτα χωριανακι!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2015 -Είναι ιδανικό το σεξ με αγάπη. -Α, είσαι ρομαντική; -Ε κοίτα,δε με λες και γομαντική... 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2015 Έχω μια φίλη που σπουδάζει θεολογική και την προσέλαβαν στο Ιπποκράτειο να ρουφάει τις πέτρες απ'τα νεφρά. 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2015 Δεν το πιασα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bihlas87 732 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2015 Σατιρίζει τη θρησκεία, εαν κάποια είναι τόσο ευκολόπιστη για να πιστεύει στο Χριστιανισμό,μπορεί κάλλιστα να πιστεύει ότι με δυνατό τσιμπούκι μπορεί να ρουφήξει πέτρα από νεφρό.Τουλάχιστον αυτό αντιλαμβάνεται το κυνικό μυαλό μου... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2015 Έχω μια φίλη που σπουδάζει θεολογική και την προσέλαβαν στο Ιπποκράτειο να ρουφάει τις πέτρες απ'τα νεφρά.Κλασικά πανεπιστημιακά καμάκια στη Θεολογική 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2015 Μάιστα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2015 -Είναι ιδανικό το σεξ με αγάπη. -Α, είσαι ρομαντική; -Ε κοίτα,δε με λες και γομαντική...Για όσους έχουν φβ:https://www.facebook.com/CrazyTsach/videos/718773158227257/Είναι και.....δικό μας το παιδί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2015 Ο πατρινός πεφωτισμένος;-Iλουμινάρας 14 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2015 Από τη σελίδα "Ο Θεός." στο fb "Μετά τη σημερινή διαδήλωση του Σύριζα ενάντια στα μέτρα του Σύριζα, άμα δω και καμιά Χρυσή Αυγή να διοργανώνει αντιφασιστικό συλλαλητήριο, θα σας το κλείσω το μπουρδελάκι. Δεν θα με τρελάνετε εσείς." 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bihlas87 732 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2015 Έχω μια φίλη που σπουδάζει θεολογική και την προσέλαβαν στο Ιπποκράτειο να ρουφάει τις πέτρες απ'τα νεφρά.Τελικά ρε Κώστα αυτό που έγραψα σημαίνει? Είχα πιεί και κάτι ουζάκια χθες...Σατιρίζει τη θρησκεία, εαν κάποια είναι τόσο ευκολόπιστη για να πιστεύει στο Χριστιανισμό,μπορεί κάλλιστα να πιστεύει ότι με δυνατό τσιμπούκι μπορεί να ρουφήξει πέτρα από νεφρό.Τουλάχιστον αυτό αντιλαμβάνεται το κυνικό μυαλό μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2015 Τελικά ρε Κώστα αυτό που έγραψα σημαίνει? Είχα πιεί και κάτι ουζάκια χθες... μαλλον εννοει οτι οι φοιτητριες της θεολογικης ειναι Ασσοι στα τσ@μπ@@κι@Καπως ετσι το αντιλαμβανομαι εγω 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2015 μαλλον εννοει οτι οι φοιτητριες της θεολογικης ειναι Ασσοι στα τσ@μπ@@κι@Καπως ετσι το αντιλαμβανομαι εγωΦρονιμα!! Μιλατε καλα για τις φοιτητριες της θεολογικης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2015 Όταν φτάνει στο φάρυγγα, το μόνο που σε σώζει είναι η προσευχή αχαχαχαχχαχχαχχαχχαχαχ (no offence) 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2015 Την βλέπεις όμορφη σεξι με το σπιτι της με το αμάξι της κ γελαει λες κ έχει καταπιει κορνα από σκανια. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες